Földalatti atomtöltet-robbanás okozta a virginiai földrengést? PDF Nyomtatás
Külföld
2011. augusztus 27. szombat, 17:30

A pár nappal ezelött történt, precedens nélküli erösségü virginiai földrengést több jel szerint is nem az anyatermészet idézte elö... Tudni kell még, hogy a virginiaival majdhogynem egyidöben Colorado államban, Denver közelében is egy ugyanilyen erösségü földrengés volt. Az újságok szerint Virginiában több mint 100, Colorado államban pedig több mint 50 évben egyszer ha van ötös/hatos erösségü földmozgás, mivel egyik terület alatt se találkoznak tektonikus lemezek, melyek azt fokozottan földrengésveszélyessé tennék. Mekkora tehát a gyakorlati valószínüsége annak, hogy két ilyen kifejezetten földrengésmentes terület alatt nemhogy ugyanabban az évben, de ugyanazon a napon történik ugyanolyan erösségü földrengés? Gyakorlatilag nulla. Hogy ez mégis megtörténhetett, az nem a véletlen müve volt.

 

 Újságcikk a virginiai földrengésröl, melynek következtében még a Fehér Házat is kiürítették, és a híres washingtoni obeliszk is megrepedt, amire emberemlékezet óta nem volt példa:

 

http://hvg.hu/vilag/20110823_foldrenges_usa

 

Az egyidöben történt coloradoi földrengésröl a nemzetközi hírügynökségek (ergo a magyar médiumok se) nem számoltak be, pusztán egyes amerikai helyi médiumok, például a Denver Post:

 

http://www.denverpost.com/news/ci_18744329

 

Nem nehéz kitalálni, hogy a "nagyok" miért hallgatták el!

 

S hogy pontosan mi történt, azt egyelöre nem tudni. Egyelöre csak az ONI kiszivárogtatóoldal által közölt, részben spekulatív információkra lehet támaszkodni:

 

http://www.whatdoesitmean.com/index1514.htm

 

Mint tudjuk, az USA területét (de nemcsak azt) mélységi földalatti katonai alagútrendszer szövi át keresztül-kasul, s benne hihetetlen sebességü gyorsvasút közlekedik, köti össze a mélységi földalatti katonai bázisokat. Erröl a hivatalosan „nem létezö“ alagútrendszerröl már korábban írtam a „Titkos földalatti koncentrációs táborok, a CIA kábítószerpénzei és az új világrend“ c. cikkben.

 

Az ONI szerint:

 

“… the vast intercontinental military tunnel complex constructed by the United States Air force over the past nearly 45 years was hit with two powerful nuclear explosions at its main terminuses in Colorado and Virginia used nearly exclusively by the Central Intelligence Agency (CIA).”

...

“The GRU speculates that the timing of this attack in hitting the western terminus first, then the eastern one, was more than likely meant to “trap and destroy” whatever the CIA was currently moving through this tunnel from Langley to Denver.”

 

 

“A hatalmas, az elmúlt jó 45 évben építgetett interkontinentális katonai alagútrendszer két fö földalatti terminálját Virginia és Colorado alatt – ezeket mára szinte kizárólag a CIA használja - ma atomrobbanások rázták meg.

...

“Bizonyos spekulációk szerint azért lett berobbantva elöször a keleti terminál Virginia alatt, majd késöbb a nyugati is Colorado alatt, hogy valakik megakadályozzák a CIA-t abban, hogy egyelöre ismeretlen “dolgokat” költöztessen át a langley-i központból Denverbe.”

 

Tudjuk, hogy már George Bush elképzelései szerint is az “új világrend” amerikai központja Denverben lett volna, ami miatt már 2005-ben elkezdödött a CIA átköltöztetése a “föld alatt” Denverbe. Erröl szóló korabeli cikk a The Washington Postból:

 

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/05/05/AR2005050501860.html

 

Késöbb 2008-ban George Bushéknak kishíján sikerült is kivitelezni az „Operation Blackjack“ nevü hajmeresztö müveletet, az „Al-Kaidára“ fogva atomtölteteket felrobbantani a nyugati világ különbözö nagyvárosaiban, Washingtont is beleértve, és eképp belevezetni a világot az „új világrend“ nevü totális diktatúrába, a „Negyedik Birodalomba“,melynek Denver lett volna az egyik központja. Már a „Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család!“ c. írásban erröl is írtam. A denveri repülötér alatt található továbbra is az USA egyik legnagyobb mélységi földalatti katonai bázisa.

 

Az ONI szerint feltételezhetöen azok a katonai erök mértek csapást most a CIA-ra, akik 2008-ban George Bushékat is „lekapcsolták“ (lásd a már elöbb említett írást). Ne feledjük, hogy közeleg a 2001 szept 11-i merényletek tizedik évfordulója, és a „CIAs fiúk“ alighanem ismét készülhettek valamire. A 2005-ös londoni „al-kaidás“ metrótámadás is pontosan 911 nappal történt a 2001 szept 11-i merényletek után. A „CIA-Kaida“ (illuminátusok) egyszerüen "imádják" a numerológiát.

 

De mindez egyelöre csak feltételezés, biztosat egyelöre nem tudni.

 

Rejtély, hogy miért lettek nukleáris töltetek felhasználva az alagutakban. Ki és vajon mire akarta ezeket eredetileg felhasználni?

 

Hozzászólások (3)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 27, 2011
"Utóirat" azok számára, akik járatosak a matematikai valószínüség számításokban:

A mostani amerikai földrengés-helyzet lényegében analógiája a régi jó, alapfokú, de örök érvényü „golyós és tarisznyás“ példának a matematikai valószínüség számítás területéröl. Képzeljen el a Tisztelt Olvasó két tarisznyát: az egyikben 99 darab kék és 1 darab piros golyó van (vagyis 100 összesen, analógiája a 100 évnek, melyböl csak egyben van földrengés Virginiában, ez a "piros golyó"), míg a másik tarisznyában 49 darab kék és 1 darab piros golyó van (vagyis 50 összesen, analógiája a coloradoi 50 évnek, melyböl csak egyben van földrengés). Annak a gyakorlati valószínüsége, hogy egy bekötött szemü ember az elsö tarisznyából a piros golyót húzza ki, mindössze egy a százhoz, vagyis 1 százalék. A másik tarisznya esetében pedig egy az ötvenhez vagyis 2 százalék. Képzeljük el, hogy az emberünk mindkét tarisznyából húz golyót. Annak a gyakorlati valószínüsége, hogy netán mindkét tarisznyából azt az egyetlen piros golyót húzná ki (analógiája annak, hogy ugyanazon évben van erös földrengés Virginiában és Colorádóban is), mindössze egy az ötezerhez (100 x 50), vagyis 0.02 százalék, vagyis gyakorlatilag nulla. Ha ez mégis megtörténik, ott szinte bizonyossággal kijelenthetö, hogy az emberünk csalt, például nem kötötte be rendesen a szemét, így a két piros golyó egyszeri kihúzása nem a véletlen müve volt. Mint ahogy a két amerikai, egyforma erösségü földrengés egyidöbeni bekövetkezte Virginiában és Colorádóban sem volt a véletlen müve.

/nem_programozhato (cikkíró)
...
Írta: egy vendég, augusztus 27, 2011
...
Írta: egy vendég, szeptember 02, 2011
Benjamin Fulford információi szerint:

"US and European elements of the White Dragon Society will be preparing legal cases to ensure the arrest of all leading conspirators in a plan to murder over 85% of the world’s population. Videos of 5 separate underground cities, complete with agricultural complexes, were shown to meeting participants as evidence of the genocide planned for 2012.

In a related development, multiple sources claim two of the underground cities, one near Washington D.C. and another near Denver, Colorado, were destroyed by nuclear weapons last week. Some sources, also connected to intelligence circles, however, deny that such an attack took place.

Nevertheless, if the seismographic graph of the so-called earthquake that hit Washington D.C. last week is not a fake, then it appears that indeed a nuclear weapon was detonated at or near a known underground facility. Instead of showing a series of small quakes building up into a huge one as seen in natural quakes, the graph shows a sudden huge shake followed by smaller after-shocks typical of an explosion.

The message to the cabalists seems to be simple: “you will not be given access to your underground shelters while the rest of us die.”"

(http://eclinik.wordpress.com/v...al-system/)

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy