A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más PDF Nyomtatás
Titkos társaságok
2011. szeptember 17. szombat, 21:55

2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):

"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban     ...

Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent meg. A bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .

 

Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel#Early_life

 

Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!

 

További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:

 

Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.

 

Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!

 

Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után! Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!

 

S most!

 

Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot...

 

http://www.whatdoesitmean.com/index973.htm

 

http://www.kukac.sk/archivum/viewtopic.php?t=919

 

„A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:

 

http://www.shoah.dk/doctors/clauberg.htm

 

Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.

 

Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.

...

Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.

 

Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:

 

Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.

S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!

 

Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."

 

Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.

 

Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:

 

Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe

(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2026840/European-debt-summit-Germany-using-financial-crisis-conquer-Europe.html

 

Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.

 

A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!

 

Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt. Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:

 

German leader emerges as key Bush ally in EU

(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)

 

http://www.usatoday.com/news/world/2006-07-12-merkel-bush_x.htm

 

Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.

 

Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).

 

Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.

 

Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.

 

2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.

 

A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.

 

Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.

 

Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:

 

Fulford, 2011. március 21:

 

http://benjaminfulford.blog.shinobi.jp/Entry/54/

 

"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."

Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt...

 

2011. március 20:

Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete

 

http://www.nol.hu/kulfold/ezer_meteres_zuhanas__merkel_szerencses_balesete

 

Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. írást)

 

Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.

 

Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.

 

A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.

 

Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.

 

Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni ...

 

De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.

 

Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.

 

Egy késöbbi cikkben – „A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.

 

A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.

 

De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:

 

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/spain/2495343/Knights-Templar-heirs-in-legal-battle-with-the-Pope.html

 

Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.

Hozzászólások (103)Add Comment
...
Írta: egy vendég, szeptember 19, 2011
na ne ezt most nem mondjátok komolyan hogy a Merkel a Hitler lánya? ez még viccnek is rossz szerintem nem hasonlítanaksmilies/sad.gif(smilies/shocked.gif
...
Írta: egy vendég, szeptember 21, 2011
Sok faszságot olvasni netszerte, de ez azért eléggé überel minden mást. Szerintem menj orvoshoz...
...
Írta: egy vendég, szeptember 21, 2011
Ekkora baromsàgot még èeletemben nem olvastam!!!
...
Írta: egy vendég, szeptember 22, 2011
Aki kapásból fikázni kezdi az írót, az általa felsorolt, belinkelt források ellenére is, az eleve gyanús. Vélhetően fizetett, vagy szimplán önerőből hülye troll az illető.
Amennyi hazugságról, csalásról, történelemhamisításról, világméretű összeesküvésekről (nem elmélet, hanem gyakorlat), lehull a lepel manapság, egy ilyen közvetett bizonyítékokkal alátámasztott, vélhetően helyes következtetéseket levonó cikken legalábbis elgondolkozik az ember. Már, ha nem net-troll, vagy fizetett bérkommenter a foglalkozása. Mert ezekben a szakmákban a gondolkodás kizáró ok.
A fényképek nagyon is hasonlítanak, de nincs akadálya egy számítógépes arcfelismerő- összehasonlító program lefuttatásának sem. Már amennyiben valaki rendelkezik a megfelelő szoftverekkel. Én sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy pusztán hobbyból vásároljak egy ilyet.
Grat az írónak a cikkhez és kíváncsian várom a beígért további írásokat!
...
Írta: egy vendég, szeptember 23, 2011
Joel Bakan the Corporation könyve is alátámasztja a leírtakat.Gondoljunk csak bele,egy elvesztett háború,jegyrendszer,nyomor után hirtelen olyan hadserege lett a németeknek,hogy két hétig tartott nekik Lengyelország lerohanása.Azt pedig már Bakan is megírta,hogy a legnagyobb amerikai multik GE,GM.stb "Sloanjai" gyártották Hitlernek a fegyvereket,hajtóműveket stb. és nem kis tételben,hanem százezer számra.
thedoors
...
Írta: egy vendég, szeptember 26, 2011
Jézus a mennyekben. Aki nem ért egyet az fizetett kém vagy csak ostoba????
Jó az abszolút igazság birtokában lenni. smilies/smiley.gif)
...
Írta: egy vendég, szeptember 26, 2011
fizetett kém sem vagyok, és ostoba sem, ne sértegess abszolút igazság mi? és ha kamu? jogomban áll kétségbe vonnismilies/sad.gif
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 26, 2011
Természetesen mindenki azt hisz, amit akar. De a "menj orvoshoz", "überelsz minden faszságot" és hasonló derogatív megjegyzéseket tevöket a jövöben arra szeretném kérni, hogy legalább egy mondat erejéig fejtsék ki, hogy szerintük miért teljességgel kizárható az itt elhangzott állítások igazsága Merkelt illetöen.

nem_programozhato (cikkszerzö)
...
Írta: egy vendég, október 02, 2011
Ez is egy szempont. Aztán vagy igaz, vagy nem. Szerintem NEM. Dolfi bácsi egy csöppet másképpen festett és rettegett attól, hogy gyermeketnemzzen!(Az volt a véleménye, hogy egy zseninek szükségképpen idióta utódja születne, me aztán a szülei is unokatestvérek voltak. Merkel egyébként valami evangélikus lelkészpár gyermeke, akik az NDK-ba emigráltak - vagy rosszul tudom?
...
Írta: egy vendég, október 13, 2011
" Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával"

Tegyük fel hogy igaz. De ennek az egésznek akkor sincs semmi értelme.
Minek ahhoz egy új Hitler hogy egyesítsék Európát? Szerintem anélkül is megy nekik.

Inkább azt írtad volna hogy klónozták Hitlert, az sokkal izgalmasabb lenne smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, október 24, 2011
Egy olyan hozzászóló szemszögéből, aki csak véletlen tévedt ide és/vagy egyáltalán nem olvas ilyen jellegű írásokat, teljesen érthető a "menj orvoshoz", "faszság" megjegyzések. Épp csak egy faszság tőle.
Nem állítom, hogy ez tuti így van, mindenesetre elég érdekes és minimum részigazságokat tartalmazhat. Az meg hogy kacsa, vagy rossz következtetés, más dolog.
Indulj ki abból, hogy nincs olyan pontja a történelemnek, amiben egyetértés lenne és ne derülne ki, hogy nem is teljesen úgy volt, ahogy tanultad, ahogy a "hivatalos". Ergo talán k...a nagy része színház, mit eléd raknak.
Olvass sok ilyet, meg amolyat és megérzésed szerint vondd le a következtetéseket. Ne nyalj be kapásból semmit, hanem járj utána, vagy ha lustább vagy, akkor csak gondold át JÓL! (De higyj, amit akarsz!smilies/tongue.gif)
Szerintem meg akár lehetne a lánya is... az lenne ám az igazán kemény!smilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, november 01, 2011
Kedves Komám, - vagy tán kissé BESZÜKÖLT TUDATÚ Nemzettestvérem - én magyar nacionalista vagyok, mi több, TURÁNISTA, azaz a hun-avar-onogur kontinuitás és történelmi, néprajzi, anthropológiai és DNS- iskola híve,

LESZAROM a germánookat is - a nácik csak a Triaon-revíziók miatt köllöttek s voltak jók nekünk, - a zsidócikat meg kimondottan KIKERGETNÉM Ojrópábul - Ázsiában meg elvégzi az az Iszlám...(bár türk testvéreinket figyelmeztettük, hogy kik is voltak az "Ifjútörökök", nem Atatürk, de pl. Enver Pasa, aki meg FURÁN Belső-Ázsia felé hódított volna és a magyart (hunokat..) a pre-türk altayi rokon népeik közé sorolta...),

szóval Merkel nekem bejön, Sárközy KUN vére tán legyőzi a zsidót;
az angolok nem lesznek egy SZUPERÁLLAM részei és szerintem MI SEM,

BÁR azt látom, hogy George Soros MILYEN MOCSOKSÁGON töri a gennyel teli koponyáját, s ALIGHA EURÓPA népei és egyénei érdekében,

De a HOYER - brancsnál a JOBBER németek nekünk sokkal jobbak...

Persze, érdekes a DÉLNÉMET SAJTÓ és Ausztria magyarellenessége is - erre célzott likvidálásokat javaslok, török barátaink révén....
...
Írta: egy vendég, november 02, 2011
Szevasztok!
A lenti felírat - a kép is meg van csak nem tudom ide beilleszteni egy romániai temetőben van -

Elméletileg minden lehetséges...

ACI SE BUICHNESTE REMASITELE
MORTUARE ACE REPOSATULUI
ADOLF HITTLER
INCETAT DIN VIATA LA 29 OCTOMBRIE
1892
IN ETATE DE GRANANI
RUGATI-VE PENTRU DANSUL

szeretettel: id. Kiss László
...
Írta: egy vendég, december 13, 2011
Nem tudom eldönteni.hogy sületlenség, vagy förmedvény ez az írás. Esetleg egy beteg agy szüleménye. Vagy mind a három együtt. Egy biztos, ahogy elolvastam, József Attila híres verse, a "Thomas Mann üdvözlése" jutott eszembe. Milyen igaza volt József Attilának 1937-ben, és azóta is: "...az emberségen, mint rajta a rák,/nem egy szörny-állam iszonyata rág/s mi borzadva kérdezzük, mi lesz még,/honnan uszulnak ránk új ordas eszmék,/fö-e új méreg, mely közénk hatol -..." Ez a helyes kategória: ordas eszmék! Ide kell ezt is besorolni! Aki elhiszi ezt a hordalék firkát, az magára vessen, de akinek nem inge az ne vegye magára! De minek irok? Akik az ilyet megjelentetik, azoknak úgy sincs annyi civil bátoságuk, a másképp gondolkozók írásait leközölni. Nem baj, legalább ök tudják, hogy az igazi magyar keresztyén embert nem lehet ilyen baromsággal etetni! Sorsunk, és ezzel Európa sorsa is a Mindenható kezében van. Ezen sem Rotschild, sem Angela Merkel nem képes változtatni!
...
Írta: egy vendég, december 29, 2011
Vannak olyan titkok melyekről sosem derülhetnek ki, hogy nem igazak :-)
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
én csak annyit kérdeznék, hogy mindezt honnan tudod. mármint pl h hitlernek félretették a spermáját és abból csináltak egy gyereket egy korai lombikprogram keretében? smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
az előbbi vagyok. amúgy tényleg nagyon sok összefüggés van a világban végbemenő dolgok és az irományod között. de szerintem bármire ráhúzhatjuk, vagy bárkire h összeesküdtek. a vatikánról viszont tudja mindenki hogy minden faszságban benne van, és nem is olyan régen arról hallhattunk, hogy a vatikán egyfajta bankot hozna létre. ugyanis mind tudjuk h annyi pénze van mint a sár. érdekes lenne ebből egy kis krimi novellát vagy regényt írnod smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
drága keresztyén smilies/cheesy.gif
annyira legyél keresztyén, hogy a vatikán bizonyítottan benne volt az olasz maffiában. jelen volt. végre ki kéne iktatni a hülye vallást a mindennapokból. több embert öltek meg a te keresztyén példaképeid, mint a nácik és az oroszok együttvéve. és tudod, hogy van isten? kaptál tőle már valamit? bevitte a reggelit? vagy ha tényleg van. gondolod hogy elmondja ezt a hülye embereknek? nem a mennyben vagyunk hanem a Földön. és amíg élek nem az a legfontosabb, hogyan gyömöszöljem a rózsafüzért hanem, hogy a gyerekeimnek munkát találjak. és ha annyi sok keresztyéni szeretet van drága félhalott pápánkban, miért nem adja oda a vagyonának legalább egy kis részét a szegényeknek? odamegy azt' odaadja. egyszerű nem? miért nem segíti a világot?
gondolkodj el miben hiszel. azután ócsároljál ilyen írásokat.
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
ja és gondolj bele a kereszténység bele tartozik-e az ordas eszmék halmazába, mert szerintem simán
smilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, január 12, 2012
ez az igasag
...
Írta: egy vendég, január 21, 2012
"Az ember az egyetlen faj, mely fizet azért, hogy a FÖLDÖN élhessen"....
köszi az oldalt !!! (Y)
szebb jövőt
...
Írta: egy vendég, január 29, 2012
smilies/grin.gif

Hát ez nem gyenge.
A Gyűrűk Ura ehhez képest egy autentikus dokumentumfilm.
...
Írta: egy vendég, február 03, 2012
szerintem abszolut lehetséges ez a verzió..aki egy kicsit mögé lát még ennek is amik itt le lettek írva...
...
Írta: egy vendég, február 03, 2012
autentikus dokumentumfilm XD
...
Írta: egy vendég, február 06, 2012
Állítólag Sándor Györgyé a mondat: " Nem vagyok barátja az összeesküvés elméleteknek! De hívője igen." Jó érdekes írás, mivel cáfolhatatlan bizonyítékok (lényegében semmilyen bizonyítékok) nem támasztják alá, ahogy Stevie Wonder mondaná: Majd meglátjuk!
...
Írta: egy vendég, február 07, 2012
ELGONDOLKODTATÓ ! ! ! ayshabt1
...
Írta: egy vendég, február 11, 2012
Jé! Andersen még él?
...
Írta: egy vendég, február 21, 2012
Academic research papers writing can be not an issue to bother about at present time, because professional writing service should resolve even the most hard custom writing task.
...
Írta: egy vendég, április 20, 2012
nekem tetszet
...
Írta: egy vendég, április 24, 2012
A hasonlosag tokeletes.Miert ne lehetne igaz?De nem biztos hogy a lany olyan orult gyilkos lenne mint az apja.Szerintem csak belekenyszeritettek ebbe a szerepbe es babkent mozgatjak.A hatalom elen ezek szerint sokkal nagyobb gyilkosok vannak jelenleg mint Hitler volt.Atomtamadas,nepirtas az olajaert,ehhalal azert hogy masok megfulladjanak a penzben..ez lenne a cel hogy megszulettunk?Ezert volt a nepessegrobbanas hogy csotanyok modjara kiirsanak bennunket?Kiserleti nyulak vagyunk csupan?En jobban szeretnek egy nyugodt ,normalis emberek,politikusok vilagaban elni.Ezek nem emberek,hatalommal rendelkezo vereskezu terroristak akik oltonyben billegnek a nyilvanossag elott.Nem a harag beszel belolem,azt hiszem inkabb elkeserit hogy ezek miatt milliok szenvednek.Igazabol egy buta tomegnek latom oket,akik keptelenek ertekelni az eletet es csak a hatalom, a gyilkolas ,teszi boldogga es elegedette Oket.Belsoleg,mar ha lenne lelkuk egyaltalan,/szerintem nem is emberek csak valami takolmanyok ,akik emberi utanzattal birnak/ eleg sivarak es unalmassak lehetnek valojaban.Es remelem hogy a pokol maga a valosag es ezek ott fognak fortyogni az idok vegezeteig egymas tarsasagaban...Hajra nepirtok!!!!!Csapjatok a lovak koze!!!!Fog ez menni!!!!
...
Írta: egy vendég, április 24, 2012
Egy híres amerikai elnök hírhedt mondása (emlékezetből idézem): A POLITIKÁBAN NEM TÖRTÉNIK SEMMI SEM VÉLETLENÜL. AMI TÖRTÉNT, AZ AKARTÁK, ÉS PONTOSAN Ú G Y TÖRTÉNT A H O G Y AKARTÁK. Ő pedig tudhatta, mit beszél.
...
Írta: egy vendég, június 04, 2012
Ezek után már csak az érdekelne ,Merkelnek van-e gyereke.
...
Írta: egy vendég, június 16, 2012
nincs gyerekesmilies/cry.gif
...
Írta: egy vendég, július 02, 2012
Voi sunteti bolnavi, pur si simplu. Nu sunteti normali...
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2012
szerintem teljesen elfogadható és nincs benne semmi extrém, és a valóság szerintem még ettől is mocskosabb.. német lombikbébi program?. egyértelmű!
...
Írta: nem_programozhato, október 11, 2012
Athénban ezrek tüntettek Merkel kancellár ellen
http://nol.hu/kulfold/athenban...llar_ellen

"Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek."
...
Írta: egy vendég, október 18, 2012
Pedig az írottakban minden igaz!
...
Írta: egy vendég, október 18, 2012
Simán lehet Merkel Hitler lánya az árja amit tanultunk az iskolában a nácik foglalkoztak a génterápiával és íme itt van Hitler lánya!!!!!!
...
Írta: egy vendég, október 18, 2012
Nagyon is hiteles a lapgazda állítása.
...
Írta: egy vendég, október 30, 2012
Na és mi van , ha ez mind igaz, esetleg pont ellenkezőleg : smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, november 04, 2012
Az ellenkezőjét éljük most!
...
Írta: egy vendég, november 09, 2012
szerintem minden sora igaz!!csak egy dolgot hiányolok belőlle3 a kinaiakat!!mert kinát nemlehet lefektetni, őket nem. 8 olyan ásványi anyag birtokában vannak, ami kizárolag náluk találhato,és ezek nélkűl nincs mikro elektronika..és e nélkűl jöhet a jégkorszak.