Hamis világforradalom PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2011. október 07. péntek, 21:34

2011. okt. 23-i megj: annak az oka, hogy Orbán Viktor, Kövér László, Semjén Zsolt stb. mind külföldön tartózkodtak a nemzeti ünnepen, amire hivatkozva aztán le lehetett mondani a nagy tömegrendezvényeket (mint az Astoriánál), az volt, hogy a "világforradalmárok" nehogy eröszakos konfrontációvá változtassák azokat. Már a tüntetésük az Erzsébet hídnál is eléggé fenyegetözö volt.

 

2011. okt. 15-i megj:   elkezdödött..  

 

"Volt, aki sárkánynak öltözött be, így tiltakozva az olasz jegybank eddigi, az Európai Központi Bank új elnöke, Mario Draghi ellen, akinek a neve olaszul sárkányt jelent."  /index/

 

 

http://index.hu/kulfold/2011/10/15/autokat...tuntetok_romaban/

http://mno.hu/portal/816370

http://www.origo.hu/nagyvilag/20111015-a-vilag-tobb....html

http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-15319924

http://edition.cnn.com/2011/10/15/world/occupy-goes-global/index.html

http://www.msnbc.msn.com/id/44912532/ns/world_news/

http://www.foxnews.com/world/2011/10/15/protesters-in-eu-... 

 

--------------------------------------------------------------------

 

 

Megj: új információkkal kiegészítve.  Katt a Hozzászólások-ra.

 

Október 15-én kezdödni fog a (hamis) világforradalom.

 

http://15october.net/where/

 

Aki a napokban figyelte a híreket, az tudja, hogy az USA több nagyvárosában már vannak is kisebb-nagyobb tüntetések (videókért katt ide )  "egyiptomi mintára", spanyol és görög "tanácsadók" bevonásával. Söt, aki tudja, milyen hírforrásokat kell olvasni az alternatív neten, az már ez év tavaszától sejtette, hogy ez a komédia elöbb-utóbb el fog kezdödni nagyban is. Már én is írtam róla korábban, két cikkben is ( Jönni fog a (hamis) világforradalom , Tunézia és Egyiptom "forradalmai" )

 

Amikor most megláttam a híreket, az egyedüli reakcióm az volt, hogy ásítottam egyet.

 

(Az eredeti tervük az volt, hogy miután Szaúd-Arábiát elfoglalják, és feltornásszák az olajárat, ami nem sikerült, és miután Dél-Európát is destabilizálják, ami szintén nem sikerült - mindjárt Spanyolországban csúnyán csödöt mondtak - állnak csak neki az USA-nak, és  a maradék világnak. Hogyan akar Soros & Rothschild világforradalmat csinálni, amikor nincs is  meg hozzá se a kellö elégedetlenség, se a kellö "forradalmi  hangulat" a világban. Nnna majd meglátjuk. )  

Hozzászólások (10)Add Comment
...
Írta: egy vendég, október 08, 2011
ez most miért hamis?
...
Írta: nem_programozhato, október 08, 2011
Mert nem spontán, hanem Soros György szervezi.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, október 08, 2011
Arra akarják felhasználni ezt a világforradalmat, hogy minél több embert buzdítsanak, hogy álljon ki az utcára lázadjon a rendszer ellen, ok és okozat. Az okozat az lesz majd, hogy az elit megoldást kínál az általa létrehozott porblémára, ez a megoldás pedig a világbirodalom lesz és úgy fogják beállítani a dolgot mintha a nép akarta volna, hisz ők mentek az utcára.
...
Írta: egy vendég, október 08, 2011
értem de honnét tudod hogy Soros szervezte neked mondta?
...
Írta: nem_programozhato, október 10, 2011
Ma délután jelent meg egy cikk a whatdoesitmean.com-on az amerikai "forradalmi helyzetröl":

Russia Issues “Revolution Alert” For United States
http://www.whatdoesitmean.com/index1526.htm

"the Obama regime is preparing to instigate a revolution for the purpose of their being able to hold on to power and complete the enslavement of the American people."

Megerösíti, hogy Soros-Obama áll mögötte azzal a rejtett céllal, hogy diktatúrába taszítsák az USA-t.

Lehet, hogy tudnak valamit, amit mi nem? Az internet, söt már a "fösodrat" is tele van újabban olyan hírekkel, hogy akár már pár hét múlva kezdödhetnek a durva dolgok a pénz- és bankvilágban.

CAMERON: "HETEK VANNAK" AZ EURÓÖVEZETI KATASZTRÓFA ELKERÜLÉSÉRE
http://www.magyarhirlap.hu/onl...sere_.html

Tudni kell, hogyha omlik az európai bankrendszer, akkor pár hetes késéssel omlani fog az amerikai bankrendszer is.

S elkerülendö, nehogy spontán ellenálló mozgalmak jöjjenek létre, mint anno Izlandon, ahol a lakosság negyede az utcán volt, és most már ugye bíróság elött áll a miniszterelnök a 2008-as banki összeomlásért, Sorosék most létrehoztak egy hamis globális "ellenállómozgalmat", ami majd a tiltakozások élére áll, és "elgépeltéríti" azokat, durva eröszakot provokál, hogy aztán rendkívüli állapotot, katonai rezsimet hirdethessenek ki, amikor majd durván leromlik a pénzügyi helyzet, elkezdödnek a nagy banki csödök, államcsödök, és ezekkel együtt a lázongások is.

Ahogy elnézem, már Magyarországon is szervezkednek:

http://vilagforradalom.wordpress.com/

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, október 13, 2011
"Russia Issues “Revolution Alert” For United States
http://www.whatdoesitmean.com/index1526.htm "

Nincs ilyen, vagy ehhez kapcsolódó az orosz külügyminisztérium honlapján (http://www.mid.ru/brp_4.nsf/main_eng). Lehet csak átsiklottam felette, ha valaki megtalálná, linkelje ide plz.
...
Írta: egy vendég, október 14, 2011
Éleslàtàsú cikk, egyet értek. Mégis érdekelne, hogy akkor szerinted mi a megoldàs? Úgy tűnik arra megy ki a játék, hogy becsődöltessék avagy felàldozzàk a bankokat. Hamar ki fog derülni, hogy a bankokban nincs elegendő pénz amikor az emberek tömegesen vonulnak majd a pénzintézetekhez. Minden rendelkezésükre àll, hogy szabàlyozzàk az olaj vagy élelmiszerárakat ezzel növelve az elégedetlenséget, és lépèsről lépésre megfelelő média praktikàkkal tàplàlva az emberek dühét. Egy olyan nyakig eladósodott orszàg mint a Magyarorszàg talàn remek tàptalaj erre. Meglàtjuk.
...
Írta: egy vendég, október 16, 2011
Hát ahhoz képest, hogy milyen nagy dolognak kiáltották ki ezt a világforradalmat, most olvasom h 82 ország 951 városában zajlottak tüntetések, és hogy gyakorlatilag csak néhány ezer ember volt kint az utcán városonként, van ahol csak néhány száz, a több tízezres létszámot egyik városban sem érte el a tüntetők száma...Tehát nem elég nagy az elégedetlenség...Hál' istennek ez a világbirodalom cucc nem nagyon akar nekik összejönni.
...
Írta: nem_programozhato, október 17, 2011
A Népszabadság képriportja a budapesti tüntetésröl:

http://nol.hu/galeria/000011391/000725261

Ugyanazon körök szócsöve ír most teljesen pozitív és támogató hangnemben a bankok és multik ellen tüntetö "forradalmárokról", mely körök korábban rászabadították Magyarországra (és Közép-Európára) ezeket a bankokat és multikat.

Nagyon érdekes
...
Írta: nem_programozhato, október 21, 2011
Eredetileg a szentkoronaradio.hu-n jelent meg.

Nem kell új francia forradalom
http://mkh.valosag.net/index.p...forradalom

"Óvatosan a trendi, modern forradalmakkal, amelyekről a média a hírekben közvetít! Nagyon elővigyázatos legyél velük, mert újabb megtévesztések készülődnek. Már az árulkodó, hogy a hírközlő szervek támogatják ezt az újabb parasztvakítást."

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy