Sebestyén Balázs agyát is elborította a sátánizmus PDF Nyomtatás
Magyarország
2011. október 20. csütörtök, 10:56

2011. okt. 22-i megj: Mondom, szemrevételezem kicsit alaposabban, kik ezek a derék emberek, akik ilyen brutálisan leleplezték Sebestyén Balázst, nézegetem a blogjukat, a http://pirospirula.blogspot.com/, s mit nem látok: annak ellenére nem tettek semmiféle ĺinket ehhez az oldalhoz, hogy szemlátomást rengeteg ötletet innen loptak el, ez a Piros Pirula "leleplezö" klippjén is jól látszik, másrészt viszont az összes álellenzéki luciferiánus oldalhoz, mint a kataklizma.info, vanmagyarázat blog, stb. melyek NEM mondják el az igazán rázós dolgokat, ott vannak a linkek. EZ EGY TRÜKK!! EZT A SÁTÁNISTA REKLÁM-KLIPPET AZ ELEJÉTÖL FOGVA AZZAL AZ USZÍTÓ CÉLLAL KÉSZITETTE AZ RTL KLUBOS STÁB a nyáron, hogy aztán késöbb összel az álellenzék "leleplezhesse", s így szítsa fel vele az indulatokat pontosan a "világforradalom" idöszakára idözítve.


Ezért jelenhetett ez meg az index.hu föoldalán is, hogy minél több emberhez eljusson! Sima uszítás... amire én is ráharaptam. Na de csak 24 óráig! Egyébként érdekes volt nézni a többi álellenzéki oldal magatartását is a "világforradalommal" kapcsolatban: a kuruc.info kifejezetten uszított rá, és egyáltalán nem mondta el az igazat. A jovonk.info jegelte a témát, bár nem uszított, de az igazat se mondta el. Egyedül szegény Imrénknek kellett elmondani az igazat, mivel az ö olvasótábora látogatja ezt az oldalt is, így nem lehetett trükközni. Aki még esetleg nem jött volna rá: Drábik János is álellenzék, Szaniszló Ferenc is álellenzéki SÁTÁNISTA, söt, minden jel szerint a hunszkita.com is titkosszolgálati projekt, mert az is nagyon reklámozza az "Occupy Wall Street"-et, a hamis világforradalmi CIAs mozgalmat, melyet a szerb Otpor mintájára építenek, söt, még ebben az "American Dream" (Amerikai Álom) c. minöségi rajzfilmben, ami a "A vörös pajzs meséje felnötteknek" c. cikkben található, is a sötét oldal saját magáról mondja el az igazat provokatív célzattal - ahogy a készítöinek neve is mondja: "By the Provocateur Network". De sajnos a magasabb tudatosság korában már nem olyan könnyü provokálni, faszikáim. Ez nem 1989, hanem mindjárt 2012! A Naprendszer már beért a galaxis "egyenlítöjébe", innen nemcsak az instabilabb idöjárás a Földön, de a fokozott, ürbéli, stimuláló elektromágneses sugárzás is, melynek köszönhetöen a tudatosság jócskán megnött az emberek körében. Nem hallottatok még ezekröl a dolgokról?

--------------------------------------------------------------------

Vodafont tessék!Bár a "fösodor" igyekszik komolytalanítani a témát, de attól még botrány marad. Lásd például ezt:

http://www.kreativ.hu/.../ki_all_a_satanozos_vodafone_videok_mogott_

Hozzászólások (8)Add Comment
...
Írta: egy vendég, október 24, 2011
Üdv!

Az ördögi kör megállíthatatlannak látszik, míg az ember az elmében, a majaban, luciferben keresi a válaszokat. S Csak az elemzés is tarkítja az az ördögi kör folyamát, bármennyire is ébresztő jellege akar lenni, hisz úgy szintén az elmébe viszi azt aki nem tudja hogyan kapja be a piros kapszulát, hogy lazítani tudjon legalább néhány percre/nap a Jenellétezésben.

Így tarkítok a játékba, hisz minden úgy van jól ahogy van, s a fejlődés megállíthatatlan....

Tessék egy verse e témához.

Mert jaj elviszi

Időnek mocskai, sárba hempergett kutyák,
S belét eszik a disznóknak.
Férgek rágta ostoba agyak,
S a disznók mindent megesznek, nem látnak, se hallanak.

S kutyák már sem éberek, sem hűségesek,
Értelmetlen vérebek.
De jaj közeleg,
És sem kutyák, sem disznók se ehetik már a múltat.

Mert jaj elviszi,
S minden állat döbbenete ül ki arcaikra és az elevett idő.
A mikor, a miért, a hogyan egyé válik,
S az időtlenség veti fel kezdetét a semmiben.

Jó mulatást és öröm könnyeket: Szálem
...
Írta: egy vendég, október 25, 2011
NBH-s vagy, vagy csak ennyire össze vagy zavarodva?
...
Írta: egy vendég, október 27, 2011
ez nem feltétlen tudatos lehet tudatalatti üzenet is....van rá esély
...
Írta: egy vendég, november 13, 2011
mindenki tudja mi van a háttérben.zsi*óságra nevelik a népet!!!
...
Írta: egy vendég, november 22, 2011
a kataklimza.info is álellenzéki, luciferiánus, hmmm...? Kíváncsi lennék Morgó fejére mikor ezt megtudja magáról! smilies/grin.gif

persze Posta Imre és Kerecsen csak az igazat szólja: fejbe kell lőni mindenkit!

MKH atyaeg01 is erősen uszít a zsidók ellen! Ő is igaz magyar mentalitású!

A jövőnk.info megmondó katonáinál erősebbet, okosabbat, józanabb életűt nem találni hetedhét országban.

Mi, magyarok ezekről voltunk híresek az elmúlt x százezer évben, vagy nem...?
...
Írta: egy vendég, december 28, 2011
már nincs visszaút........ennyi
...
Írta: egy vendég, január 04, 2012
Isten ments vissza... Csak előre!!! MINDENT VISSZA! Jöjjön aminek jönnie kell, mi bajom lehet? Max. meghalok? Pfff... A két gyereket sajnálom 2-és 1 évesek, szeretném igaz magyarként látni őket, hát max. nem fogom, de tudom, hogy olyanok lesznek, mint én! Úgyhogy teszek a majákra, teszek a "pénz"emberekre, fizetek nekik amíg tudok az Ő pénzükből, mert ugye én "csak" időt vettem el a családomtól az én életemben az Ő világukban. Nekem más világom van a gyerekek és a párom, ebben a "világukban" csak időt vesznek el tőlem semmi mást.
Kitartást! Kezdjétek saját magatoknál, magatokban!
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2012
Érdekes volt mikor néztem a vodafonos filmet mert már kőzel 15-éve vodafonos vagyok!! És akkor mi van?? Semmi!!!

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy