A Jobbiknak pusztulnia kell PDF Nyomtatás
A Jobbik
2012. augusztus 06. hétfő, 20:36

Az a háttérhatalmi ügynökgárda, amely annak idején a zsidók által szerkesztett kuruc.info és a balliberális sajtó segítségével a Jobbikot felfuttatta (a negatív reklám is hathatós reklám), s amelyik most ott ül a magyar parlamentben mint "nemzeti radikális" képviselök, az elkövetkezö hónapokban mindent el fog követni azért, hogy a Jobbikot szétrobbantsa, s hogy - ideális esetben - a bohócpárt a parlamentbe se kerüljön be a 2014-es választásokon. Úgy, ahogy korábban létrehozta, most mindent el fog követni azért, hogy el is süllyessze. Az ok teljesen nyilvánvalóvá válik, ha ránézünk az utóbbi hónapok közvéleménykutatási eredményeire a pártok támogatottságát illetöen.

 

http://mandiner.hu/cikk/20120720_ipsos_csokkent_a_valasztoi_aktivitas

 

Balliberális oldal:  MSZP 30%,  DK be se jutna, LMP 8%, összesen  38%

 

Fidesz: 33%

 

Jobbik: 22%, azzal, hogy még tovább erösödhet.

 

 

Ez a balliberális oldal és a FIDESZ szemszögéböl nézve egyaránt tarthatatlan helyzetet jelent. Egyik oldal se lenne képes kormányt alakítani 2014-ben. S ebböl egész egyszerüen az következik, hogy a Jobbiknak pusztulnia kell.

 

A balliberális oldal illuminátusai már régóta nagyon kétségbeesettek, mindenáron ki akarják ütni a FIDESZ-t a hatalomból. S ha a Jobbik szétrobban, és nem kerül be a parlamentbe, az azt jelenti, hogy lényegében nyitva áll elöttük az út a kormányzás felé 2014-ben. S miért ne robbantanák szét viszonylag könnyedén, amikor az ö általuk kreált bohócpártól van szó, a Jobbik ügynökvezetöit mindig is a balliberális oldal irányította a háttérböl.  A jobbikos háttérhatalmi ügynökgárda tehát most parancsba kapta, hogy pusztítsa el a pártot. Ennek vagyunk tanúi jelen napjainkban.

 

Mottó:

 

"A politikában semmi sem történik véletlenül. Ha valami mégis véletlennek tűnik, azt biztos, hogy úgy tervezték meg." /Franklin Delano Roosevelt/

 

 

Dagad Szegedi ügye a Jobbikban

http://atv.hu/belfold/20120724_dagad_a_zsidokerdes_a_jobbikban_novak_is_megszolalt

 

"Novák Előd szerint Szegedi Csanádnak, a párt európai parlamenti képviselőjének le kellene mondania, és bocsánatot kellene kérnie, amiért korábbi állításával ellentétben feltehetően már korábban is tudott zsidó származásáról"

 

SZEGEDI CSANÁD FELKERESTE KÖVES SLOMÓT, ÉS ELMEGY AUSCHWITZBA IS

http://www.magyarhirlap.hu/online/szegedi_csanad_felkereste_koves_slomot.html

 

"A volt jobbikos Szegedi Csanád felkereste Köves Slomó rabbit, pénteken találkoztak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) központjában - írja a hétfői Népszabadság.

"Az EMIH vezető rabbijával folytatott megbeszélésen Szegedi Csanád - aki a Jobbikból kilépett, de európai parlamenti mandátumát megtartotta - a lap szerint azt mondta: "ha az elmúlt években tettem bármi olyan kijelentést, ami megsértette volna a zsidó közösséget, azért elnézést kérek".

 

Világos, hogy a Jobbik szavazótábora ilyen hírek hallatára demoralizálódni fog, lásd a reakcióikat a kuruc.info-n a hozzászólásokban:

 

http://kuruc.info/r/2/99632/

 

Egyszerüen meg fog csömörleni a politikától, s nem fog elmenni szavazni, mert nem lesz kire. Na pont ezt akarják valakik!

 

Új bohócpárt természetesen nem lesz létrehozva, nehogy felborítsa a kívánt választási eredményeket.

 

A „zsidóügy” szétrobbanthatja a Jobbikot

http://atv.hu/cikk/20120805_a_zsidougy_szetrobbanthatja_a_jobbikot

 

".... informátoraink ugyanakkor úgy vélik, hogy a néhány hét leforgása alatt „lemészárolt” Szegedi bőven rendelkezik olyan dokumentumokkal, melyeknek az esetleges napvilágra kerülése kapcsán több Jobbik-vezető is komolyan megütheti a bokáját."

 

A háttérhatalmi ügynökök most valószínüleg el fogják játszani, hogy "kölcsönösen leleplezik egymást", annak érdekében, hogy még több kompromittáló anyag kerülhessen nyilvánosságra, s ezáltal még további szögek kerülhessenek a bohócpárt koporsójába. Az összes, idáig kezeletlenül húzódó konfliktus is "teljesen véletlenül" sajtónyilvánosságot fog kapni.

 

2014 tavaszáig még lesz épp elég idejük ;)

 

 

 

További ajánlott:

 

http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?catid=37&id=52&Itemid=22

 

"Vigyázat az olyan internetes oldalakkal és sajtótermékekkel, melyek állandóan "cigányoznak" és/vagy "zsidóznak". Az ilyeket ugyanis szinte kivétel nélkül mind háttérhatalmi ügynökök írják, méghozzá a legrosszabb fajtából. A "legékesebb" példája ennek a kuruc.info, melyröl szerencsére már eléggé köztudott, hogy cionista zsidók, CIA és Mosszad ügynökök írják, a székhelye is nem Magyarországon, hanem Washingtonban van.

Akit állandóan "szélsöjobboz" a balliberális sajtó, arról BIZTOSRA LEHET VENNI, HOGY ÁLELLENZÉK. Az igazi ellenzéki blogok, weboldalak és személyek nincsenek megemlítve se. Ha valakit/valamit teljesen el akarnak lehetetleníteni, arról egy szót se írnak, ez ugyanis az ellehetetlenítés leghatékonyabb formája. Ha valakiröl/valamiröl mégis negatív hangnemben ír a "fösodor", az már reklám, mégha látszólag negatív is, de valójában arra szolgál, hogy a megvezetendö tömegekkel tudatják, itt van az "ellenzéktek", csatlakozhattok hozzá, követhetitek...!

A zsidózó, cigányozó oldalak és sajtótermékek ezzel igyekeznek növelni a "hitelességüket", és takargatni azt, hogy valójában ök sem mondják el az igazán fontos, "rázós" dolgokat, kínosan ügyelnek arra, nehogy akár véletlenül is valakinek összeálljon a fejében a nagy kép arról, hogy mi folyik a világban valójában."

 

 

Hozzászólások (9)Add Comment
...
Írta: egy vendég, augusztus 07, 2012
"az olyan internetes oldalakkal és sajtótermékekkel, melyek állandóan "cigányoznak" és/vagy "zsidóznak". Az ilyeket ugyanis szinte kivétel nélkül mind háttérhatalmi ügynökök írják..." - de van egy kivétel is, a http://www.postaimre.net oldal. Itt összeáll a kép, akkor is amikor nem hiszi el elsöre az olvasó!

skorpio
...
Írta: egy vendég, augusztus 07, 2012
további kivétel a www.jovonk.info
...
Írta: egy vendég, augusztus 08, 2012
Ezöket is a ballib páholy irányítja. De való igaz, hogy joval haladóbb szemléletüek, és jóval többet mondanak el a dolgok meneterol mint a kuruc in fos, a szentkoronaradio, a barikad és a többi jobbikos szatelit
...
Írta: egy vendég, augusztus 12, 2012
Szétveretik velük a Jobbikot, "fájdalomdíjként" meg megengedik nekik, hogy átállhatnak a másik oldalra, ha akarnak, s persze ha a FIDESZ is hajlandó lesz befogadni öket. A FIDESZ erre azt mondja: jó, páran jöhettek, de csak ha elötte teljesen szétveritek a Jobbikot.
...
Írta: egy vendég, szeptember 30, 2012
A megoldás a Nemzeti értékelvű Párt!
Érdemes elolvasni az oldalukat.
http://nep-part.hu
...
Írta: egy vendég, május 30, 2013
A Nemzeti Értékelvű Pártot rövidített nevén a NÉP-et, egyszerűen elhallgatják.
Pedig léteznek és őket nem irányítja senki.
...
Írta: egy vendég, november 01, 2014
"1. Mi, a Nemzeti Értékelvű Párt (NÉP) követeljük, hogy a magyar állam, annak kormánya és független bírósága ismerje el, hogy sérülnek a romák emberiségi jogai Magyarországon, és biztosítsa számukra a kivándorláshoz szükséges feltételeket, amennyiben lemondanak magyar állampolgárságukról!"

Még jó hogy elhallgatják!
...
Írta: Nagyvárosi Angyal, október 11, 2015
Sziasztok! Végre egy oldal amit imádni fogok! Azt hiszem jó helyen járok! Végre nem hülye fanatikus agyhalott bandával van dolgom. Mivel a pokolba lettem el küldve a Jobbikosok részéről igy meg keresem a pokolot, Rátok face megosztásban találtam rá. De tetszik az oldal, még ha csak vèletlen találtam ide. Tudom véletlenek nincsenek, De akkor is jó itt lenni
...
Írta: egy vendég, december 30, 2016
Ezzel sok gondot megoldana a NÉP amúgy, csak gondold végig:
- megszűnne olyan, mint kisebbség, mert mindenki magyar lenne (legalább papíron)
- nem kellene a kisebbséget emiatt előnyben részesíteni, segélyekkel bombázni
- megszűnne az ellentét és ellenségeskedés, mert mint mondtam, mindenki magyar lenne a hivatalos forma szerint.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy