Ki tartja ellenörzése alatt a nyugati világ bankrendszerét? PDF Nyomtatás
A Rothschildek
2010. november 06. szombat, 18:10

A válasz – kis túlzással mondva – egyszerü: a Rothschild család!

Az európai bankrendszer 70% százalékát kitevö Inter Alpha Group, akárcsak az amerikai jegybank (Federal Reserve), az angol jegybank (Bank of England) de még az ausztrál jegybank (Reserve Bank of Australia) is ezen család  ellenörzése alatt áll. Ez így van mind a mai napig.

 

 Az olyan Inter Alpha Grouphoz tartozó bankok bankok mint az „olasz“ Intesa San Paolo (a szlovák VUB tulajdonosa) vagy a „belga“ KBC (a szlovák CSOB bank tulajdonosa), de még a „magyar“ OTP tulajdonosi szálai egy helyen futnak össze. Egy ilyen bank sincs nemzeti hatáskör alatt, hanem ennek az egyetlen egy családnak, a globalista polip abszolút fejének a tulajdonában van. Az olyan oligarchák mint Csányi Sándor – az OTP „látható“ tulajdonosa – ennek a családnak az ágensei. Vagy tán tényleg azt hiszi valaki is, hogy egy volt közönséges apparátcsik mint Csányi Sándor képes lett volna rátenni a kezét az OTPre, s most játszani a politikai pártok felett álló oligarchát háttér nélkül?
S el is érkeztünk a lényeghez, amit háttérnek vagy háttérhatalomnak hívnak, mely bár minden nyugati országban rejtözködik, hatalma viszont maximális.


Az Inter-Alpha Groupot 1971ben hozta létre a háttérhatalom fejének számító Rothschild család, s azóta is folyamatosan terjeszkedik. De facto az összes 1971 óta történt gigantikus pénzügyi manipuláció az ö számlájukra írható. A világ országainak valutáival durván manipulálni képes Soros György is ezen köröknek egyik „látható arca“, de messze nem a piramis csúcsát képezö személy.
Amikor a rendszerváltó politikusaink privatizálták a szlovákiai bankokat, egy dolgot „elfelejtettek“ elmondani a lakosságnak: azt, hogy a legtöbb, lakosságot sanyargató bank tulajdonosi szálai legfelsöbb szinten ugyanazon a helyen futnak össze!!


Ha ez nem így lenne, hogy a fenébe fordulhatott volna elö, hogy egyik napról a másikra a nyugat világ szinte összes jelentös nagybankja válságba, tehát ugyanabba a szarba kerül? Vagy más: idáig tán nem tünt fel senkinek, hogy szinte az összes nyugati nagybankban – szinte uniformizáltan – lényegében ugyanaz a rezsim? Ez egyáltalán nem véletlen!


És mint már írtam, az angol-szász világ központi bankjai is ugyanennek a rejtözködö tulajdonosi rétegnek az ellenörzése alatt állnak. Ez egészen máig a legnagyobb titkok közé tartozott. A Bank of England például 1945-ig hivatalosan is Rothschild ellenörzés alatt állt, de aztán „államosították“. Valójában csak az történt, hogy a Rothschild család a háttérba vonult, s onnét irányította. Az amerikai Federal Reserve szintén Rothschild-Rockefeller ellenörzés alatt áll.


Tudom, hogy ezek nem könnyen hihetö dolgok. De ezen család iszonyatosan nagy hatalma az elkövetkezö írásokban gondosan dokumentálva lesz.

 

További ajánlott írások:

 

A Rothschild család iszonyatos hatalmát dokumentáló cikk

A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva

Hozzászólások (8)Add Comment
...
Írta: egy vendég, november 08, 2010
Gyerünk, elő a gondos dokumentációval!
...
Írta: nem_programozhato, november 08, 2010
Egyelöre fórum formájában van itt:

http://www.kukac.sk/archivum/viewtopic.php?t=845

De rövidesen lesz belöle pár cikk, még további hozzáadott anyagokkal.
...
Írta: egy vendég, március 14, 2011
A "Bank of England" kivétel. Komolyan. De az OTP csak egy kis nyúl Magyarországon. Kérlek nézz utána a "Magyar Nemzeti Banki Törvényeknek" 1924-től minden módosítással együtt 2001.-ig. Hm-hm. Kellemes szórakozást smilies/sad.gif((
...
Írta: egy vendég, szeptember 26, 2011
Ok. Rendben. Elfogadom. A Globális pénzhatalom irányítja a világot.
Tudna valaki egy alternatív valóságot felvázolni???
Ha a hatalmamban állna, akkor sem szüntetném meg. Hisz mi jönne ezek után???
Ha a globalisták eltünnének a föld szinéről bekövetkezne a béke és boldogság korszaka.??? Megszünne a roszindulat, a kapzsiság , a hatalom vágyása? Alapjaiban változna meg a homo sapiens.??? Nagyon könnyű egy dolgot gonosznak és nemkívánatosnak kikiáltani. De sokkal nehezebb alternatívát felvázolni. Ha valaki megtenné ezt, számíthat rám. Az első sorban fogok menetelni a globalisták hatalmát megdönteni készülő szabadságharcos hadseregben. De ez ideig csak azt láttam, hogy ez igy nem jó. Akkor , hogy lenne a jó?????????
...
Írta: egy vendég, április 27, 2012
A világot csak a SZERETET változtathatja meg!!!!!! Egymás helyzetbehozásán és szolgálatán kellene törni a fejünket és A JÓSÁGOS ISTENBEN BÍZNI szüntelenül.Ha azzal foglalkozunk, hogy mások milyen rosszat tesznek, ártunk magunknak. CSAK a JÓ-ra kell koncentrálni, a gonoszokra is Isten áldását kell kérni, hogy ÚJRA érző emberekké váljanak. ÁMEN
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2012
Az előttem szólónak már kimosták az agyát szegénynek!!!Szeretet meg jóságos isten!!! Szegény rossz oldalra tévedt!!!
...
Írta: egy vendég, november 09, 2012
Itt A probléma az ,hogy ha nem rotsihild vagy nem rokefeller akkor valaki más mert rossz,kapzsi,hatalomra vágyo emberek mindig voltak, vannak és lesznek. ezt elkell fogadni nem tulsok mindent lehet tenni ellene,ha esetleg tiltakoznál vagy szervezkednél ellene akkor félre söpörnek eltaposnak.
ezt érdemes végig nérni 1-7 ig hogyan is akarnak világ uralomra kerülni. ÉRESZTŐ FILM
...
Írta: egy vendég, november 29, 2014
Szepen beszeljunk gyerekek.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy