A jövönk.info-t is Mosszad ügynökök szerkesztik PDF Nyomtatás
Magyarország
2012. október 11. csütörtök, 21:24

Az elkövetkezö hetekben várhatóan sok (félelemkeltö) dezinformáció fog megjelenni egyes "nemzeti radikális" weboldalokon egy Irán elleni katonai csapásról. Ne tessék megijedni, Izrael nem fog támadni. Meg van neki tiltva. Armageddon és a világvége, amiröl a sátánista csürhe álmodozik, el fog maradni.

 

Itt például arról filozofálnak nagyban, hogy Obama az újraválasztása érdekében állítólag támadni fog. Nem fog.

 

http://www.jovonk.info/2012/10/10/heteken-belul-megtamadhatjak-irant

 

Obamát mint egyfajta "reverzibilis trójai falovat" ültették az USA elnöki székébe a "templomosok", az USA egykori alapító atyáinak mai utódai, akiknek már nagyon tele a hócipöjük Izraellel és a koszos kis cionistákkal. Különösen a 2001. szept. 11-i merényletek óta, melyek mögött a cionista elit állt.

 

A Templomos Lovagokból alakult ki valamikor a 15.-16. században a korai, még nem sátánista szabadkömüvesség. Ezek közül késöbb sokan az újvilágban, Amerikában kötöttek ki. George Washington és a többiek. 

 

Az amerikai hadsereg vezérkari tábornokai közül is sokan a "templomosokhoz" tartoznak. Ezért nem tudta anno George Bush se megtámadni Iránt.

 

Egy másik cikkében a jovonk.info az anglo-cionista Mitt Romney-tól várja a "megvilágosodást". Nos, kedves olvasó, most inkább Ön próbáljon meg megvilágosodni: gondolkozzon el azon, hogy lehet az, hogy egy állítólagos "nemzeti radikális" weboldal, miért épp egy neokonzervatívtól, egy keménykötésü  anglo-cionistától várja a "megvilágosodást".

 

(azért, mert a jovonk.infot mosszados kurvák szerkesztik)

 

Vagy tessék mondjuk utánanézni annak is, hányszor találkozott kétoldalú, hosszabb megbeszélések céljából Orbán Viktor Barack Obamával? Nullaszor. Nem véletlen... Tessék megnézni, inkább kivel találkozgat Orbán: grúz, azerbajdzsáni, szaúdi, arab-emirátusi stb. vezetökkel. Minden a Likud és Netanjahu szövetségesei. Ki nyíltan, ki titokban. És minden harmadik világháború párti "messianiszták." Szintúgy nem véletlen.

 

Orbán a megdöntése elött pár nappal találkozott a szintúgy izraeli-bábu, sátánista Mubarakkal is.

 

Orbán maga is "messianiszta", ezért próbálta meg a "világforradalmi" oldal 2011. okt. 23-án megkeverni a kakit egy kicsit Magyarországon eröszakos tüntetésekkel és provokációkkal, hátha sikerült volna ezzel megbontani a FIDESZ egységét. Ez volt az egész dolog mélységi titka. Máig sajnálom, hogy akkor a "világforradalmisták" ellen irkodtam. Nem akartam egészen elhinni, miféle szerzet valójában Orbán.

 

De "Sátánka" mára kegyvesztett lett a teremtöinknél.. Mára csak a Földön maradt sok, de egyre árvább követöje.

Hozzászólások (12)Add Comment
...
Írta: egy vendég, október 12, 2012
Sátán(ka) eltűnhetne már a földszínéről egyszer s mindenkorra ,sok szenvedéstől megkímélve az emberiséget! (remélem hamar eljön az idő)
...
Írta: nem_programozhato, október 12, 2012
Orbán "vele van" Szaakasvilivel, aki Netanjahu megrendelésére 2008-ban kishíján sikeresen egymásnak uszította a nagyhatalmakat egy atomháború erejéig:


2012. szeptember 28:

Orbán: Grúzia mellett vagyunk
http://www.magyarhirlap.hu/kul...tt-vagyunk


2012. június 30:

Orbán Azerbajdzsánban, ahol titokban letárgyalták a baltás gyilkos kiadatását is, hogy újrakirobbantsák az örmény-azeri konfliktust

http://index.hu/kulfold/2012/0...az_olajat/


2012. február 2:

Rogán Antal valamilyen fura, titkos tárgyaláson az Arab Emirátusokban

Ellentmondó hírek keringenek Orbán bizalmasának emirátusi útjáról
http://www.origo.hu/itthon/201...okban.html


2011. október 11:

Orbán Szaúd Arábiában a wahabbista szektához tartozó királyi családnál. A wahabbista szekta az iszlám egyik legkegyetlenebb irányzatát képviseli, s ez hozta létre a nyugati titkosszolgálatok megrendelésére az Al-Kaidát.

http://atv.hu/cikk/20111005_si..._arabiaban


2011. január 24:

Orbán Mubaraknál pár nappal annak megdöntése elött

http://www.origo.hu/nagyvilag/...latok.html


Hivatalosan sokszor azzal indokolják, hogy "köolajért" megy ezekbe az országokba. Ez csak amolyan fedösztori, azért megy ezekbe az országokba, mert itt fogadják a legszívélyesebben, lévén mind Izrael és Netanjahu szövetségesei.
...
Írta: egy vendég, október 12, 2012
Néhány hónapos passzív ellenállás Deák Ferenc-módra (afféle polgári engedetlenség, mondjuk adóbefizetés néhány havi halogatása), és ha nem tejel olyan jól a magyar marha, könnyebb lenne megszabadulnunk a régi garnitúrák (ún. jobb és bal egyaránt) minden rohadt ingyenélő, hazaáruló tagjától. Olvassatok utána, mi is volt a paszív ellenállás.
...
Írta: egy vendég, október 14, 2012
Ja, ha mind egyszerre csinálnánk, hamar hatna, és veszélytelen volna.
Több ezer embert nem lehet egyszerre lesittelni.
Nem kapnának a zsaruk és a politikusok fizetést? Kit érdekel? Keressenek rendes munkát! Nem lenne nyugdíj sem, és ezzel zsarolna az etikus kormány?
Hát akkor segítsd a nyugdíjasokat-tanárokat-orvosokat (ha megérdemlik) közvetlenül, a NAV nagy ívben kikerülésével. A többi közalkalmazott is hadd aggódjon pár hónapig... Nekem tetszene. Az államadósságot meg fizesse akinek haza is jutott belőle, mikor felvették.
...
Írta: egy vendég, október 15, 2012
igy van - minden ami ma 'szervezet' [ foleg ha ismertebb] az zsido.

ki az a Gyorkos Istvan?? nem tudjuk ugye? ennyi.
...
Írta: egy vendég, október 16, 2012
Ha jól látom a cikk azt akarja elhitetni hogy a hatalmon lévők között vannak a "jófiúk" - ezek az úgymond "templomos-utódok" meg vannak a "rosszfiúk" - akik az úgymond "cionisták". Ez hülyeség. A hatalmon lévők - tartozzanak bármelyik csapatba is hatalmon akarnak maradni. Ez evidens. Itt pusztán arról a szabadkőműves-illumináti stb. bevett gyakorlatról van szó hogy egyensúlyozás nélkül semmi sem megy. Mindenhol ugyanazt teszik - még Hollywoodban is. Kiosztják a "szerepeket" és a munkamegosztással: egy időben pusztítják és táplálják is - voltaképp a FÉNYT. Így lehet a legjobban kifejezni ezt a fajta filozófiát. Ami már több évezredes. Egyensúlyoznak a hatalomért. És persze ezzel tévesztenek is meg még mindig sokakat. Mondván hogy vannak jó és rossz "kiválasztottak". Csak olyan van aki a többi embert így vagy úgy, de eltiporni akarja - sajnos. Tornyokat robbantanak majd "mea culpa" emléktorony-kegyhelyet építenek ugyanott az áldozataiknak. Hosszan lehetne folytatni - erről szól a média minden szegmense, a filmipar-popipar is. Nem azért nem lesz 3. világháború mert Obama meg a "templomos" tábornokok nem akarják. Hanem azért mert a már nagy számban felébredtek nem akarják. Szellem-tudatilag-gondolatilag. A matériában csak az tud "lecsapódni-megjelenni" ami már zöld utat kapott egy magasabb, ha úgy tetszik spirituális szinten.
...
Írta: egy vendég, október 16, 2012
sZEVASZTOK!

Bizony - gyerekek, a tudat ma már nem akar totális ember gyilkosságot elkövetni - a hit - aki hisz fanatikusan azt meg kigyógyítjuk belőle - és tudatára ébred, hogy rossz ŐS --VÉNY ---EN -- HAL-AD!
szer-e-tetT-el
spariYYYY
...
Írta: egy vendég, október 20, 2012
Kíváncsi vagyok ezután a tisztelt Szerkesztő meglátására, a postaimre weboldal hátteréről is. Mondjuk én már nem olvasom ezeket a szupernegatív és szupermanipulatív oldalakat, de miután jólesően láttam, hogy ennek az oldalnak a szerkesztője (simán) átlát a jövőnk.infón, ez is érdekelne. smilies/wink.gif
...
Írta: nem_programozhato, október 21, 2012
Posta is álellenzék.

Egyet kellene tudatosítani a magyar nemzeti-radikális oldalnak, bár tudom, hogy nem könnyü: szembenézni végre azzal a kellemetlen ténnyel, hogy totálisan infiltrálódott a cionistákkal. A magyar nemzeti radikális oldalt 100%-ig cionisták irányítják, a fö weboldalait 100%-ig cionisták szerkesztik, és ezáltal totális paralízisben tartják, ellehetetlenítve mindenfajta valós nemzeti érdekvédelmet/ellenállást. A magyar parlamentben ülö Jobbikos parlamenti képviselök egytöl-egyig háttérhatalmi ügynökök. Ergo az egész nemzeti radikális oldal jelenlegi állapotában egy nagy vicc.

Mivel ezek a háttérhatalmi ügynökök a lelkük mélyén valójában ellenségüknek tekintik és mélységesen gyülölik a valós nemzeti érzelmüeket, félrevezetésükben/megtévesztésükben nincsenek gátlásaik.

/nem_prog (cikkíró)
...
Írta: egy vendég, október 21, 2012
Hello nem_programozható!
Nekem az a meggyőződésem, hogy: most a végső visszaszámlálás idején élünk, és amikor a zéróhoz jutunk, akkor olyan fordulatokat vesznek az események, amiket senki de senki sem tud, nem tudta előre kiszámítani sem a legsötétebb zseni, sem az igazság-fény-szeretet számára elkötelezett, leginkább felkészült ember sem. Ekkor ténylegesen vége lesz ennek a korszaknak, és nem pusztán arról lesz szó, hogy mindenki a tényleges minősége és felkészültsége szerint adja meg a maga cselekedetbeli, gondolat, érzelembeli válaszát az eseményekre, és az ennek megfelelő következményeket éli át, hanem a konkoly elválik a búzától, ahogy Jézus fogalmazott, - két külön világban találja magát mindkét minőség, útjuk elválik egymástól mindörökre, ez lesz a dimenzióváltás, bármit is takarjon majdan (hamarosan) konkrétan. Tisztelettel: az előző vendég, aki a postaimrés kérdést tette fel.
...
Írta: egy vendég, október 21, 2012
A jövőnk.info és posta imre is konkrétan nyalja az oroszok és Kína valagát. Ki is vezeti Oroszországot? Putyin? ki is volt Putyin? ja, hogy a kgb vezetője? akkor tuti jó fiú lehet!
És Kína? ujgurok, tibetiek eltiprása, mérhetetlen környezetszennyezés, kizsákmányolás... no comment!

A mna-s fiúk és posta imre nagyon szépen tudnak zsidózni,cigányozni, meg játékfegyverekkel az erdőben rohangálni. A gyűlölet, a gyűlőletkeltés mind a negatív erőket szolgálja!
...
Írta: egy vendég, november 26, 2012
jövőnkinfo:Fehér könyv-az első dokumentum elé című cikk most. Győrkösék kirúgva, stb. stb. stb... és lényegileg változtat ez az mna.n?!

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy