Extrémül fontos figyelmeztetés PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2010. november 08. hétfő, 18:43

 Katt a a cikk címére vagy a kép alatt a "Bövebben"-re.

Valami hihetetlenül csúnya dolog készül az USAban. A legtöbb forrás USA-beli nukleáris szeptember 11-röl beszél, majd ezt követö rendkívüli állapot kihirdetéséröl. A Google per pillanat fekete hátterü emberi csontok formájában jeleníti meg a címkéjét, a két o betü és g betü felsö részében pedig halványan kiolvasható hogy 666. Tudom, hogy humorosan hangzik, de ez nem vicc, hanem halálosan komoly. A google már a múltban is szokott illuminati jelképek és kódolt illuminati szimbolika címkebeli belekomponálásával jelezni a "híveknek" világszerte. A mai google címke gondolom eléggé egyértelmü mindenkinek, aki akár egy kicsit is konyít az okkult szimbolikához.

www.google.com

A másik közismert dolog az illuminatikról, hogy megszállotjai a numerológiának. A 2004 március 11-i madridi "Al-Kaida" vonatrobbantások például pontosan 911 nappal történtek a 2001 szeptember 11-i merényletek után.

http://en.wikipedia.org/wiki/2004_Madrid_train_bombings

"On 25 March 2005, prosecutor Olga Sánchez asserted that the bombings happened 911 days after 9/11"

11/9/01 (2001 szept 11) félig-meddig reverzibilis kombinációban 9/11/10, ami holnap lesz, a másik numerológiai szempontból szintén fontos nap pedig 11/11/10 (a 11 a halál szimbóluma a Kabalában), ami csütörtökön lesz.

Az is lehet persze, hogy ez az egész csak egy nagy titkosszolgálati pszichológiai hadmüvelet félelemkeltés céljából, és nem fog történni semmi, de az is, hogy nem.

Ezt épp azért jelentettem meg, hogy tudtára adjam ezeknek a férgeknek, hogy közember létemre igenis sejtem, hogy mi történhet a héten!

Érdekes dolog az is, hogy az USA több nagyvárosában nukleáris terrorgyakorlatot tartanak a héten. Ez azért aggasztó, mivel ezeknek az illuminati mosszados férgeknek az a technikájuk, hogy mindig terrorgyakorlatokat tartanak, ami aztán valódi "horrorgyakorlattá" válik. Közismert dolog, hogy 2001 szept 11-én New Yorkban és 2005 július 7-én Londonban egyaránt terrorgyakorlat volt, ami aztán valósággá vált.......

Fura az is, hogy számos nagykutya a héten az USAn kívül tartózkodik - a legtöbben Obama társaságában Indiában, Hillary Clinton pedig Új Zélandon.

A susmus szerint nemcsak az USA, de Japán is célpont lehet. A leghajmeresztöbb susmus pedig a csendes-óceáni árok és Indonézia vulkánjainak  HAARP általi aktiválása, ami súlyos hatással lenne a Föld klímájára, és iszonyúan sok ember halálát okozná a térségben.

Azért reméljük, hogy mégse fog történni semmi, de a pánikhangulat szerintem most indokolt.

Hozzászólások (2)Add Comment
...
Írta: egy vendég, november 20, 2010
Tulajdonképpen az lenne a logikus, hogy 2011.11.11 napján 11h. 11 perckor történjen valami. Most nov 20. van. Mi történt a múlt héten, megint lemaradtunk egy világégésről ?
...
Írta: nem_programozhato, november 21, 2010
Igen, az lenne a logikus, de a gyakorlatban irreális. Viszont bonyolult akciókban képtelenség olyan pontosan idözíteni, hogy mondjuk az egyik repülö 2001 szept 11-én pontosan 11:11-kor csapódjon be.

Nov 7-9 közt történt számos "érdekes" dolog, amiröl a médiáink nem tájékoztattak:

http://www.pokolraveluk.com/co...emid=22#12

Lehetetlenség bizonyítani pro v. kontra, hogy lehetetett-e összefüggés a google rémisztö logója és ezen eseménysor közt, mert sajnos még azt se tudni, hogy pontosan mi történt a mediális elsötétítés miatt.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy