Szavazz!
 

Készülöben:

Észak-Kórea mocskos titkai

CIAs fedöneve: Tim Osman

Szept 11 felöl mélyre szántva 
Sumér-babiloni agyagtáblák - teremtés-eposzok Enki papjaitól PDF Nyomtatás
Vallás
2021. augusztus 22. vasárnap, 20:48

A bibliai Ószövetség első könyve is meglepő módon helyenként ezekböl kopírozott, kihagyva persze az "ünneprontó" részeket, melyekről a jahvista-izraelita papság később nem akarta, hogy a zsidók tudjanak. Többnyire Enki (a bibliai sátán) papjai írták ezeket, azért van bennük Enki sok helyen felmagasztalva, míg Enlil (a Biblia Istene) pedig rossz színben feltüntetve. A legtöbbjük a sumér-mezopotámiai ásatások során lett felfedezve még a 19. században. A legmeghökkentőbb közülük talán a sumer királylista, mely 250 000 (!) évre visszamenőleg nevez meg "uralkodókat" Sumer-Mezopotámia területén. Az első ilyen "királyok" még több tízezer évig éltek és uralkodtak, feltételezhető tehát, hogy földönkívüliek vagy földönkívüli-földi ember keverékek lehettek. Aztán ahogy telik az idö, úgy csökken az uralkodók élethossza is. Az i. e. második évezred királyai közül sokan már csak 5-10 évig uralkodtak.

Sumer királylista

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sumer_kir%C3%A1lylista

Teljes szövege angolul az Oxfordi Egyetem orientalisztikai intézetének weboldaláról:

https://etcsl.orinst.ox.ac.uk/section2/tr211.htm

 
Az afganisztáni kivonulás szándékosan lett elszabotálva (plussz a visszatért "klímakatasztrófáról" és "terror elleni harcról") PDF Nyomtatás
Külföld
2021. augusztus 22. vasárnap, 19:39

Nem volt véletlen, hogy az afgán hadsereg és közigazgatás szinte napok alatt összeomlott, utat nyitva a Talibánnak, melynek szándékosan a kezébe lett juttatva az afgán hadsereg felszerelése. Ez azért történhetett meg, mert az amerikai hadsereg lényegében "suttyomban kiosont" az országból, amiáltal ki lett rántva a szőnyeg az afgán kormány lába alól. Az amerikai hadsereg nem kivonul, hanem elmenekül Afganisztánból

Mindez szándékosan lett így megrendezve.

 
A keleti vallások és a Jelenések könyvének "pokla" egy és ugyanaz PDF Nyomtatás
Vallás
2021. augusztus 01. vasárnap, 19:25

"A dolgok nem érnek véget, miután a mocskos pofádra ráhúzzák a koporsó fedelét, a dolgok kezdődni fognak!"

Annak ellenére, hogy sok, erősen bűnös természetü ember ennek szent meggyözödésböl hiszi az ellenkezőjét.

Akárcsak az “Isten” egy kozmikus humanoid c. irásban, most is kicsit hivjuk segitségül az indiai mitológiát, ezentúl annak demonstrálására, hogy a Jelenések könyvének a lelkek megitéléséről szóló részeit is teljesen komolyan kell venni.

 
A Biden adminisztráció PDF Nyomtatás
Külföld
2021. május 27. csütörtök, 16:20

Annak apropóján írok, hogy a napokban komolyan elkezdődött az egymásra mutogatás az amerikaiak és a kínaiak között a kovid eredetét illetöen: az amerikaiak a wuhani laborra mutogatnak, a kínaiak pedig Fort Detrickre. Melyiknek van igaza? Úgy félig mindkettőnek: a kovid előállítása közös erőfeszítés volt a wuhani és a fort detricki laborok közt.  Most azért álltak elő az amerikaiak a (fél)igazsággal, mert komolyan kiéleződött a viszony a két ország közt. A Biden adminisztrációnak még jobban útjában van Kína mint Trumpéknak volt, mivel az erős kínai gazdasági konkurencia lehetetlenné teszi számukra a szociális állam kiépítését, ami a szavazótáboruk teljes elerodálásához vezethet.

 
Antikrisztus-figyelö 2016-2020 PDF Nyomtatás
Külföld
2016. június 24. péntek, 06:12

2021.5.1: Hosszú ideig tartó patthelyzet és állóvíz után lépett a Biden tábor. Ez amolyan "üzenet", eröfitogtatás volt Trump irányába:

Házkutatást tartottak Donald Trump ügyvédjénél

https://www.blikk.hu/aktualis/politika/hazkutatast-rudy-giuliani-

2021.2.24: Készítik elö Trump letartóztatását! A Donáldot ezzel lépéskényszerbe hozták.

Kulcsfontosságú pert veszített el Donald Trump

https://www.portfolio.hu/global/20210222/kulcsfontossagu-pert-

"Az amerikai legfelsőbb bíróság engedélyezte hétfőn Donald Trump előző amerikai elnök adóbevallási és -visszatérítési, illetve egyéb pénzügyi dokumentumainak kiadását."

Tessék megfigyelni a ritualisztikus szabadkömüves dátumot: 2021.2.22. - 22 mint jelentös elörelépés vagy katasztrofális bukás.

2021.2.21: Biden idöjárást modifikáló fegyverekkel (HAARP) vetette célba Texast, majd pedig az extrém fagyokban szándékosan kikapcsoltatta az áramot. Texas a Trumphoz leghüebb szövetségi állam, fontolgatja az államszövetségböl való kilépést is. Biden késöbb szándékosan nem látogatta meg a katasztrófa sújtotta Texast.

Több mint 2,7 millió háztartás maradt áram nélkül Texasban a szokatlan hideg miatt

"A Texas elektromos ellátásáért felelős cég (ERCOT) vezetői arra figyelmeztettek, hogy többször is le fogják kapcsolni az áramszolgáltatást az állam egész területén, mert az energiaigény meghaladja a kínálatot."

Ez valójában politikai nyomásra történt!

2021.1.30: Trump átmenetileg viszavonulót fújt, de meglepetésszerü puccsot tervez (az ellenségei pedig az ö letartóztatását). Az amerikai hadsereg egy része Trumppal is tartja a kapcsolatot, ami egyfajta fura kettös hatalmat eredményezett. A vezérkar az egyensúly fenntartására törekszik. Biden és a kongresszusi képviselök csak félve mernek megjelenni a Fehér Házban illetve a Kapitóliumban. A hét "slágere" az interneten a Fehér Házat figyelö webkamerák voltak, amelyek egy teljesen kihalt épületet mutattak. Biden bár hatalmat gyakorol, de nem szeret/mer mutatkozni a Fehér Házban, több videója is, amelyeken állítólag az "Ovális Irodában" ír alá rendeleteket, igazából filmstúdióban készült. Washingtonban továbbra is több mint 25 000 fegyveres nemzeti gárdista állomásozik.

Az áramszolgáltató hálózatok irányító rendszereit valójában Stuxnet-szerü computeres vírusok segítségével "bolondította meg" az amerikai hadsereg Pakisztánban illetve Európában (nem a légierö volt)

 

 
Térden állva kérlek benneteket PDF Nyomtatás
2021. január 09. szombat, 21:13

Hogy vegyétek megfontolásra az ezen az oldalon található információkat. "Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt." /Máté 7:14/ Az idö tényleg közeleg ... Én nem vagyok része a háttérhatalomnak, mint sokan hinnék. Nem próbálok tudatosan megtéveszteni senkit, csak egy bünökkel is rendelkezö átlagember vagyok, mint bárki más. Nem vagyok se politikus, se vakolókanalas, se Németh Sándor :-) De már vagy tíz éve valamilyen fura befolyásoltság alatt állok, az évek múltával ez egyre nyilvánvalóbbá vált számomra is.

 
Lassan közeleg az idö /2020-30-as évek/ PDF Nyomtatás
2019. december 14. szombat, 20:38

1. 1. Énok áldásának szavai, amelyekkel megáldotta a kiválasztottakat és az igazakat, akik majd a nagy nyomorúság idejében fognak élni , amikor minden gonoszság és istentelenség el lesz távolítva.

Forrás: http://churchofgod.hu/content.php?act=enok1

 

 
Ami még 2029-ig hátra van belöle PDF Nyomtatás
Vallás
2020. október 10. szombat, 10:44

Még több információ a végidei próféciák megvalósulása felöl. Ajánlatos elolvasni a Kilátások: rövidtávon türhetöek, hosszútávon rosszak c. írást, mielött valaki ebbe belekezd. Vajon hihetnek-e a jelenlegi babiloni egyházak papjai Istenben? Tisztában lehetnek-e azzal, ami vár rájuk, hacsak nem térnek jó útra, s nem hagyják végre abba az államrendszer kiszolgálását, vagy attól is rosszabb: háttérböl való futtatását a szabadkömüves hálózatokon keresztül?

 
A dán királyi család a védöoltásos polip feje, nem Bill Gates PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2020. november 10. kedd, 10:52

2020.11.6: A WHO a mutáns nyérc-koronavírus miatt aggódik

"Szerdán írtunk arról, hogy 17 millió nyércet akar levágni Dánia, amiért a kisállatokat nevelő farmokon egy mutáns koronavírus-törzs kezdett el terjedni. Dánia bizonyos részein új, szigorúbb korlátozásokat vezetnek be emiatt."

Ez az újfajta vírus minden bizonnyal úgy lett szándékosan kiengedve, s egyáltalán nem véletlen, hogy Dániában! A Glucksburg-ház, a dán királyi család a védöoltásos-polip valódi feje, nem Bill Gates. A Glucksburgok mozognak a Máltai Lovagrend legfelsö szintjein, ergo közvetlen "Lucifer alatt".
 
Meghiúsult nukleáris merénylet Washington ellen? PDF Nyomtatás
Külföld
2020. november 08. vasárnap, 17:22

Nem szünik a susmus afelöl, hogy a Donáld atombombával szerette volna levegöbe repíttetni Washingtont a november 3-i elnökválasztás után, de nem tudták összehozni a dolgot a Nemzeti Nukleáris Biztonsági Hivatal  (National Nuclear Security Administration, NSSA) hozzáállása miatt, melynek speciális helikopterei non-stop monitorozták Washington légterét a választás elötti illetve utáni idöszakban. A Donáld emiatt pénteken szép csöndben kirúgta a hivatal vezetöjét, Lisa Gordon Hagerty-t:

 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

1. oldal / 18
 


  Könyvajánló

Inteligens dizájn


Összeesküvés