Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Aktuális külpolitikai témák
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Aktuális külpolitikai témák

Aktuális külpolitikai témák 10 éve #9

A lehetö legvadabb spekulációk kezdenek napvilágot látni afelöl, nem történhet-e valami "vad dolog" az USAban Obama indiai látogatása alatt.

www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=186550

Olyan ugyanis még nem volt, hogy az USA elnökének kísérete 65 repülögépböl, 34 hadihajóból és 3000 emberböl állt volna. Szokatlan az indiai látogatás hosszúsága is.

QUESTION: When in U.S. History has a sitting President taken off on an overseas trip for an extended period of time, with 65 airplanes, 34 warships reportedly 3,000 people including his friends and cohorts, at the pinnacle of an economic and political upheaval.

ANSWER: Never!


A speklulációk egy újabb szept 11-töl kezdve bankrendszeri összeomlásig mindenre kiterjednek. Utóbbira a 30as években volt példa, amikor is elnöki rendeletre az összes bank pár napra bezárt, aztán pedig vagy 1000 közülük soha többé nem nyitott ki..

www.infowars.com/bank-holiday-rumors-swi...dst-currency-crisis/

With the world on the verge of a currency war as the Federal Reserve follows through on its dollar-killing quantitative easing program, rumors are once again swirling of a “bank holiday,” during which US citizens will be prevented from withdrawing money or at least limited in the amount of the withdrawal they can make.


Most tehát ismét az a spekuláció, hogy bezárhatnak a bankok a dollár devalvácíója miatt, és ami ideje alatt csak nagyon korlátozott pénzügyi szolgáltatások lesznek érvényben.

Személy szerint nem tudom mit higgyek, mivel az info hitelességi szintje sima pletykaszint. Elképzelhetö, de egyáltalán nem biztos. Majd meglátjuk.
Utolsó Szerkesztés: 10 éve Beküldte nem_programozhato.

Válasz: Aktuális külpolitikai témák 10 éve #11

www.kukac.sk/portal/modules.php?name=For...ic&p=41960#41960

Rejtélyes "rakétakilövés" után nyomoz a Pentagon

hvg.hu/vilag/20101109_rejtelyes_raketakiloves_pentagon


Az valóban egy interkontinentális ballisztikus rakéta volt. Viszont az eset oka totális eltitkolás (D-Notice) alatt áll. A nagyobb kép - talán - ez (de még messze nincs összerakva):


A dolog elözménye az volt, hogy 11 órával korábban egy (állítólag kínai) tengeralattjáróról, 200 kilométerre a kaliforniai partoktól, impulzusfegyverrel megtámadták ezt az amerikai üdülöhajót, 4500 emberrel a fedélzetén. Még szerencse, hogy olyan fajtával, ami az emberi szívet nem paralizálta.

www.10news.com/news/25677866/detail.html

Mint ahogy a cikk is írja, a hajó nem sérült meg komolyabban, de mégis totálisan paralizálódott, és vízen lebegö teknövé vált, mivel az összes elektromos berendezés felmondta a szolgálatot.

Passengers on the Carnival cruise ship Splendor found themselves adrift in Pacific Ocean early Monday morning after an explosion and fire in the aft engine room.

...

His mother, Linda Gilbreath, said, "There's no electricity whatsoever, we have only cold water." Passengers had limited showers, no laundry service and no coffee.


A többi duma a semmiböl keletkezett hirtelen "viharról" a cikkben sima dezinformáció, mert ezen támadás ténye is totális eltitkolás (D-Notice) alatt áll a föáramlatú médiákban.

Még rejtélyesebb dolog, hogy senki nem tudja, mi történt azzal a késöbb kilött interkontinentális ballisztikus rakétával:S ami még ettöl is sokkolóbb, az az, hogy az orosz állami tévé angol nyelvü adása tegnap megszólaltatott egy nöt, aki szerint abban a rakétában egy Iránra kilött atomtöltet volt - s most kapaszkodj meg - a rakétát az emberiséget napjainkban fokozottan figyelö plejád földönkívülik megsemmisítették!

Még egyszer mondom: ez a hivatalos orosz állami tévén jött le.Vagy léteznek tehát földönkívüliek, vagy az oroszok voltak azok a "földönkívüliek", akik azt az interkontinentális ballisztikus rakétát megsemmisítették, vagy maguk az amerikaiak lötték le, vagy.. senki nem tudja, mi történt, mert el van titkolva, és dezinformációk tömkelegével bezavarva.

De valami történt. Úgy tünik, hogy a google rémisztö logója hétfön tényleg jelzett valamit, valami nagyon csúnya dolog készült, de minden jel szerint meg lett akadályozva.
Utolsó Szerkesztés: 10 éve Beküldte nem_programozhato.

Válasz: Aktuális külpolitikai témák 10 éve #12

Egy másik - remélhetöleg kevesebb dezinformációt tartalmazó - verziója annak, hogy mi történt múlt hét elején Benjamin Fulfordtól:

The Chinese also rattled the US military establishment in multiple ways last week. They used Electrical Magnetic Pulse weapons to disable a US missile carrier that was planning to attack Iran. The Chinese also launched two intercontinental ballistic missiles, one off the coast of Los Angeles and the other off the coast of New York to demonstrate their ability to bring power to bear on the continental United States. The story being put out that “Pleiadian aliens” stopped the missiles is disinformation designed to cover up the embarrassing Chinese military coup. The Chinese also once again demonstrated that US aircraft carrier fleets are obsolete by having a submarine surface, undetected, right behind a US carrier during a military exercise.


Az amerikai üdülöhajó megtámadásának elözménye Fulford szerint az volt, hogy egy amerikai hadihajó rakétatámadást készült intézni Irán ellen, amit viszont az Iránnal de facto katonai szövetséges kínaiak egy tengeralattjáróról aktivált impulzusfegyverrel megakadályoztak. (A kínaiak tengeralattjárókkal figyelik a Perzsa öbölben és környékén állomásozó amerikai hadihajókat)

A kínaiak ezután három megfélemlítö jellegü válaszcsapást intéztek az amerikaiak ellen:

1. Kétszáz kilométerre a kaliforniai partoktól egy kínai tengeralattjáró impulzusfegyverrel megtámadott egy amerikai üdülöhajót is (lásd fentebb)

2. Los Angeles közelében (de még nemzetközi vizeken) a kínaiak erödemonstráció céljából kilöttek egy interkontinentális ballisztikus rakétát - lásd youtube videót a fenti hozzászólásban

3. A New Yorkhoz közel, szintén a tenger felett nagyon gyorsan mozgó "repülöcsík" szintén kínai rakéta volt, ezt is nemzetközi vizekröl lötték ki erödemonstráció céljából, és nem sértett amerikai légteretAz amerikai hölgy földönkívülis sztorija az orosz tévé angol nyelvü adásában (lásd fentebb) primitív dezinfo volt.

Mondja valaki, hogy nem álltunk közel egy újabb háborúhoz!

Az egészben a "legcsodálatosabb" az, hogy az összes rohadt nyugati propagandamédium közül egy nem sok, de annyi se hozott le semmi érdemlegeset ezekröl a történtekröl.
Utolsó Szerkesztés: 10 éve Beküldte nem_programozhato.

Válasz: Aktuális külpolitikai témák 10 éve #13

Vow! Most már "hivatalos" az az info, amivel már évek óta tele van a "konspiratív" internet, és épp a múlt héten én is írtam róla.


A New York Times nemrég megszerzett CIA dokumentumokra hivatkozva tegnap leközölt egy cikket, mely szerint az ún. "Operation Paperclip" nevü amerikai titkosszolgálati müvelet a náci háborús bünösök kimenekítésére valóban létezett, és hogy Dr. Mengele, az auschwitzi koncentrációs tábor hírhedt tömeggyilkos "orvosa", 1945 után az USAban élt tovább. Még Mengele egyik 1956os fényképét is közlik. Ezek több mint 60 évig keményen eltitkolt dolgok voltak.

www.nytimes.com/2010/11/14/us/14nazis.html?_r=1

A secret history of the United States government’s Nazi-hunting operation concludes that American intelligence officials created a “safe haven” in the United States for Nazis and their collaborators after World War II, and it details decades of clashes, often hidden, with other nations over war criminals here and abroad.


Hát még ha majd a Hitler születése felöli nagy titok is egyszer kiderül!

Személy szerint hiszek benne, a kiszivárogtató forrás viszonylagos hitelessége és a fényképhasonlóság miatt:

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...enelem&Itemid=47

Állítólag nem véletlen, hogy a "paperclip sztori" is épp most szivárgott ki, hanem köze van a jelenlegi amerikai belpolitikai háttérharcokhoz.
Utolsó Szerkesztés: 10 éve Beküldte nem_programozhato.

Válasz: Aktuális külpolitikai témák 6 éve, 3 hónapja #228

  • paradigma
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Hozzászólások: 2
Nem nagyon tudtam, hogy hova is rakjam be azt hiszem ez megfelelő lesz hisz "külpolitika" van benne

Vinnie Paz The End of Days
youtube.com/watch?v=TLSEj1_ZxAA&list=WL&index=7
Utolsó Szerkesztés: 5 éve, 11 hónapja Beküldte nem_programozhato.
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.15 másodperc