Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Genezis, történelem, potenciál
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Genezis, történelem, potenciál

Genezis, történelem, potenciál 9 éve, 7 hónapja #37

Azt a verziót támogatom, hogy az élet magját valamikor millió évekkel ezelőtt, a Lant csillagképből ( vagy akárhonnan ) származó fejlett Ős civilizáció, Fiastyúk-béli telepesei vetették el a földön. Multi dimenziós univerzumunkban, az ember, mint lény, egyszerre több síkot is lényébe foglal, megél. Így raktak össze a Plejádiak, vagy akárhogy is de ilyenek vagyunk. Ez tuti. Potenciálunk a transzcendenciára, a spiritualitásra, az önmagunkon való felülemelkedésre megvan. A kozmosz arányait és az idő kútjának feneketlenségét tekintve, semmit sem tudunk. (mert semmit nem mondanak el)
Az idő, a tér meg a sok szabad akarat együtt, fejlődést és rengeteg DRÁMÁT eredményez. Sokféle létforma, különböző fejlettségi szinteken, különböző síkokon, különböző érdekekkel… végtelen kombó és variáció van. Ebből minket az érint, hogy valamikor régen ( talán pár százezer éve ) valamilyen módon beavatkoztak a fejlődésünkbe. És ezalatt azt értem, hogy megszálltak (mint fajt) és lekorlátoztak. Lehet, hogy nem voltunk IQ bajnokok mikor ezek az Annunakik megjöttek, de a beavatkozásuk eredménye az lett, hogy a DNS-ünk bizonyos szekvenciáit lekapcsolták. Nem tűntek el, csak inaktiválták. Nyilván, hogy ne legyünk olyan okosak> tudjanak irányítani.
A halmazok, csillagok és bolygók ritmusai, ciklusai viszont nem szarral gurigáznak. Nincsenek tekintettel semmiféle fajra. Ha ők a menetrend szerinti Kali Yuga fázisát diktálják, akkor borul minden. Ha meg jön a következő fázis akkor - gyíkok, szürkék ide vagy oda - utópia és peace and love. Persze nem a vérszívóknak, hanem azoknak akik felismerik, elismerik és tiszteletben tartják az élet szentségét, tüneményét.

És akár tetszik, akár nem, az ember potenciális felemelkedett mester, akinek a tudatossága már régóta takarékon ég. Mi vagyunk a főszereplők, és most van a végkifejlet, most bontakozik ki a hős archetípus kálváriájának legintenzívebb része, a nagy küzdelem, a nagy ébredés.
Csatolmányok:
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.09 másodperc