Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

A ciprusi teszt
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: A ciprusi teszt

A ciprusi teszt 8 éve, 8 hónapja #62

A Cipruson történtek annak letesztelésére szolgáltak, hogy egy ország lakossága hogyan reagál az NWO-hoz ("új világrendhez") már kísértetiesen hasonlító rezsim bevezetésére, mely már nem respektálja se a magántulajdont, a parlamentáris demokráciának már a látszatát se tartja fenn, a középosztályt végletesen leszegényíti, s nem utolsósorban likvidálja a kis és középvállalkozásokat.

NWO = a hipergazdagok és multinacionális cégeik által uralt fasiszta rendörállam + eladósított, leszegényített lakosság, mely a multikban minimálbérért robotol, s ki van szolgáltatva azok kénye-kedvének, a mesterségesen fenntartott, magas munkanélküliségnek köszönhetöen

A ciprusi események alakításában jelentös szerepe volt a német titkosszolgálatnak és politikai elitnek (különösen Angela Merkelnek és Wolfgang Schaeuble pénzügyminiszternek), viszont az egészet az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap háttérhatalmi irányítói koordinálták.

A rossz hír az, hogy a "teszt" úgy 80 százalékban sikerült nekik! Az egyedüli dolog, amit nem tudtak teljesen lenyomni a ciprusiak torkán, az a kisbetétesek bankbetétjeinek a megdézsmálása volt (az eredeti EU javaslat szerint, melyet a ciprusi parlament leszavazott, a 100 000 euró alatti betétekböl is le akartak csípni 6 százalékot, vagyis még egy rongyos, 50 euró állagú folyószámláról is 3 eurót). De a magántulajdon szentsége a kisbetétesek esetében is sérült, mivel ök sem tudnak per pillanat teljesen hozzáférni a vagyonukhoz, mivel a pénzkivétel napi 300 euróra lett korlátozva, s egyelöre nem tudni, ez az állapot meddig lesz fenntartva!Ami viszont teljesen sikerült nekik: a ciprusi kormányt képesek voltak belekényszeríteni a betétek 100 000 EUR feletti részének a sima elrablásába!

Ez azzal járt, hogy a ciprusi kis és középvállalkozások jó részét lényegében egy tollvonással likvidálták.

Már olvasni is a rémtörténetek arról, hogyan lett a cégek vagyona egyszerüen blokkolva, s azok tevékenysége ezzel ellehetetlenítve.

A zerohedge.com cikke például egy ciprusi szoftvercéget hoz fel példaként, melynek számláin az e-banking kimutatása szerint 720 898 eurót blokkolt a bank a 849 682 euróból, amely 85 százalékos vagyonelkobzást jelent!

www.zerohedge.com/news/2013-03-29/caught...nly-zero-cash?page=1A senki által nem ellenörzött, hivatalosan még csak "nem is létezö" Rothschild bankhatalom képes volt mindezt véghezvinni a ciprusi parlament beleegyezése nélkül.

Miután ugyanis a parlament az elsö egyezséget a ciprusi kormány és az EU közt döntö többséggel leszavazta, a második egyezséget már egyszerüen nem terjesztették a parlament elé!

www.bbc.co.uk/news/world-europe-21916102

"One key element of the deposit tax, demanded by the IMF, is that it should not require approval by the Cyprus parliament"

A "betétadóról" szóló egyezség kulcsfontosságú, a Nemzetközi Valutaalap által megkövetelt része, hogy a ciprusi parlament ne szavazhasson róla!

Nincsenek biztonságban többé a bankbetétek
velemenyvezer.blog.hu/2013/03/26/nincsen..._tobbe_a_bankbetetek

Ez rablás! A Cipruson élö britek arról értesültek, hogy 85 000 font felett mindent elveszíthetnek

('It's robbery!' New Cyprus bombshell as Britons are told they may lose EVERYTHING over L85k)

www.dailymail.co.uk/news/article-2301737...-EVERYTHING-85k.html

Egyébként egyetlen újság se írta meg, hogy a ciprusi bankrendszert azzal az alávaló módszerrel vitte szándékosan csödbe az Európai Központi Bank, hogy 2010 folyamán belekényszerítette a ciprusi bankokat iszonyatos mennyiségü görög állampapír megvásárlásába.

S most már elég volt "elzárni a csapot", majd az ilyen helyzetekben szokásos pénznyomtatás helyett megpróbálni elrabolni a betétesek pénzét.

Máskor ugye az se okozott problémát az Európai Központi Banknak, hogy euró 100 milliárdokat "nyomtasson" ki a semmiböl (pötyögjön be a számítógépeibe elektronikusan), amikor az európai nagybankok csödközeli helyzetben voltak, most viszont hirtelen 8 milliárd eurót "képtelen" volt elöteremteni Ciprus számára.

Kiváncsi vagyok, melyik lesz a következö ország, mely Ciprus sorsára jut!

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/pirruszi...llapodas.548972.html

"Nem sokáig örülhettek a befektetők a Ciprus államcsődjét megelőző vasárnap éjjeli megállapodásnak az EU-ECB-IMF hármas és a ciprusi kormány között. Miután Jeroen Dijsselbloem, az eurócsoport vezetője jelezte, hogy a betétek megkurtítása más eurótagállamok bankjainál is előfordulhat, őrült eladási hullám indult pénzpiacokon."
Utolsó Szerkesztés: 8 éve, 8 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc