Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Közel-Kelet és Irán
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Közel-Kelet és Irán

Közel-Kelet és Irán 10 éve, 2 hónapja #40

Érdekesen "kavarodnak" a dolgok a Közel-Keleten, legújabb fejlemény a kairói izraeli nagykövetség megtámadása az új egyiptomi vezetökhöz lojális erök által.

A nagykövetség megtámadásáról a Mosszad kiszivárogtatóoldala közöl hitelesnek tünö infokat. Egyeseket meglephet, miért épp az amúgy gyakran hazug Mosszad kiszivárogtató oldalt tartom hitelesnek ebben az ügyben, aki viszont követi az eseményeket, és tisztában van a valós eröviszonyokkal a Közel-Keleten, az tudja, hogy Netanjahuék erösen szemben állnak az Obama által installált egyiptomi muszlim vezetéssel.

A viszony Obama és Netanjahu között különösen azóta rendkívül feszült, amióta Líbia bombázása idején Izrael titokban fegyverezte Kadhafit, az Al-Kaida harcosok pedig aztán át lettek telepítve Egyiptomból, Jemenböl és hasonló helyekröl az amerikaiak által, hogy mint beöltöztetett "líbiai felkelök" harcoljanak a NATO oldalán, nyugati speciális egységekkel és katari csapatokkal egyetemben.

A dolgok pikantériája, hogy minden jel szerint az az Al-Kaida, amit korábban a Mosszad is segédkezett létrehozni, az "Arab Tavasz" óta teljesen az amerikaiak (Obama) szolgálatában van.


Nézzük, mit ír a Mosszad:

http://www.debka.com/article/21291/

Debkafile's counter-terror sources reveal that the mob was led by the terrorist Jama'a al-Islamiya, the Egyptian founding branch of Al Qaeda, and two other radical Egyptian Islamist groups. The February 1993 car bombing of the World Trade Center of New York, which was the forerunner of the Sept. 11, 2001 atrocities, was an early Jama'a operation under the al Qaeda label. Closely linked to Osama bin Laden's successor, Ayman al Zawahri, Jama'a al-Islamiya is now running for election in post-Mubarak Egypt.
...
Debkafile's intelligence sources also reveal that Egyptian security forces delayed for eight hours before tackling the mob smashing into the embassy building and rampaging inside


"A kairói izraeli követség megtámadását és felgyújtását ugyanaz a Jama´a al-Islamiya nevezetü szervezet, az Al-Kaida egyiptomi ága vezette, mely 1993 februárjában az elsö sikertelen bombarobbantásos merényletet is próbálta kivitelezni a késöbb 2001. szept 11-én felrobbantott világkereskedelmi központ ellen.
Az egyiptomi hatóságok nyolc óra hosszig gyakorlatilag tétlenül nézték az izraeli követség megtámadását és felgyújtását."


Az Obama-vonal szemlátomást tüzzel-vassal küzd Netanjahuék ellen, ami önmagában helyes lenne, viszont nagyon úgy tünik, hogy nemcsak a Netanjahu rezsim megdöntése, de Izrael háborúba sodrása a cél!!

Ennek könnyen egy hatalmas közel-keleti (atom)háború lehet a vége, ami harmadik világháborúba, az Armageddonba torkolhat!!

A törökök is egyre jobban hergelik Izraelt, minthacsak mindenki arra várna, hogy Netanjahu támadjon, és aztán Törökország, Irán, Egyitom mind-mind nekiesnének a zsidóknak, azok pedig tömegpusztító fegyverekkel válaszolnának.

Az egész kisértetiesen kezd hasonlítani az egyesek szerint még a 19. században megfogalmazott, szabadkömüves-illuminati stratégiai dokumentumnak számító Albert Pike levélben megfogalmazott hosszútávú célokra:

www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

"The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of bsolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.


"A harmadik világháborút Izrael és az iszlám világ országai közt kell kirobbantani úgy, hogy a politikai cionizmus és az iszlám kölcsönösen tönkretegyék egymást. A többi nemzet, mely szintén meg fog osztódni ezen konfliktus felett, szintén komplett ki kell hogy merüljön fizikailag, morálisan, spirituálisan és gazdaságilag egyaránt ebben a harcban...
Egy félelmetes szociális kataklizmát kell generálni, mely a maga összes rémségével meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus hatását az emberiségre."


Tovább inkább nem is folytatom...
Utolsó Szerkesztés: 10 éve, 2 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr

Válasz: Közel-Kelet és Irán 10 éve, 2 hónapja #41

Törökorszország felfüggesztette a kétoldalú kereskedelmet Izraellel, és Ciprus megtámadásával fenyegetözik

Erdogan Halts Trade with Israel, Threatens to Attack Cyprus
israelnationalnews.com/News/News.aspx/147591#.TmjXB0_gVIQ

Izraeli külügyminiszter: Izrael nem akar konfliktust Törökországgal, de a "fehér zászlót" se óhajtja kitüzni

Lieberman: Israel not interested in conflict with Turkey
www.jpost.com/Headlines/Article.aspx?id=237450

Foreign Minister Avigdor Lieberman on Saturday said that Israel is not interested in a conflict with Turkey, but is also not ready "to wave a white flag" before Ankara.
Utolsó Szerkesztés: 8 éve, 5 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr

Válasz: Közel-Kelet és Irán 10 éve, 2 hónapja #42

Russia TV:

rt.com/politics/chief-urges-high-alertness-347/

Speaking at a Monday press conference in Moscow, Army General Nikolay Makarov said that Russian military organizations must be ready for the worst possible developments. “The situation in the world is complicated and it is constantly changing, especially in North Africa and the Middle East. What happened in these regions was difficult to predict and the events developed at a tremendous speed,” the general said.


"Makarov tábornok orosz vezérkari fönök, hétföi sajtóértekezletén arról beszélt, hogy az orosz hadseregnek készen kell állnia a legrosszabb eshetöségre is. ´A jelenlegi világpolitikai helyzet nagyon komplikált, és állandóan változik, különösen Észak-Afrikában és a Közel-Keleten. Ami az utóbbi idöben történt ebben a régióban, azt nehéz volt elöre látni, az események nagy gyorsasággal alakultak ki.´- mondta Makarov tábornok."

Ehhez nincs mit hozzáfüzni, szerintem is pontosan ez a kép.

Nyugaton pedig minden jel szerint a háttérben javában dúl a küzdelem a globális elit háborúpárti és azt ellenzö frakciói közt.

Az ONI kiszivárogtatóoladal szerint a brit miniszterelnök hétföi szokatlan és meglehetösen hirtelen moszkvai látogatása is a rázós közel-keleti helyzettel függött össze:

www.whatdoesitmean.com/index1518.htm

Más:

A szept 11-i merényletek tizedik évfordulóján megszólalt Netanjahu izraeli miniszterelnök:

Israeli Leader Warns of ‘Ultimate Terrorist Nightmare’
(Az izraeli vezetö "végsö terrorista rémálomra" figyelmeztet)

www.cnsnews.com/news/article/marking-911...-terrorist-nightmare

Ismét a régi, lejárt, Bush érában gyakran lejátszott lemez: a csúnya-csúnya arab Al-Mosszad-CIAda terroristák már odáig merészkedtek, hogy akár atomtölteteket robbanthatnak fel nyugati nagyvárosokban, akár nukleáris szept 11 veszélye is fennálhat.

Ha ezt más mondta volna, csak röhögtem volna rajta mint félelemkeltö pszi-op-on, de mivel tudom, ki az a Netanjahu (lásd pl. Az Arctic Sea elrablása c. írást ( www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...lfoeld&Itemid=58 ), szerintem inkább KOMOLYAN kell venni az ilyen megnyilatkozásokat.

Netanjahu még azzal is eldicsekedett, hogy a Mosszad képes volt elöre úgymond "megjósolni" a szept 11-i eseményeket.

Na ez az, ami felöl átkozottul nincs abszolút semmi kétségem!!!
Utolsó Szerkesztés: 8 éve, 5 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr

Válasz: Közel-Kelet és Irán 10 éve, 2 hónapja #45

Már ahogy a fenti whatdoesitmean.com jelentés is elöre jelezte, és szinte várható volt, a helyzet legújabban Görögország és Törökország között élezödött ki, állítólag a nemrég talált hatalmas földközi tengeri földgázmezök miatt.

A Mosszad weboldal szerint Görögország és Izrael mindössze 12 nappal ezelött titkos védelmi megállapodást kötött, amit pár napja mindjárt "aktiváltak" is, mivel a görögök török támadástól tartanak. Az izraeli haditengerészet görög vizeken is posztolni fog, és görög légitámaszpontokra is izraeli vadászgépek fognak érkezni.

Az eseményekröl a nemzetközi sajtó nem tájékoztatott.

A feszültség azért mintha enyhült volna a Közel-Keleten.

www.debka.com/article/21301/

Israel and Greece have invoked the mutual defense pact they signed secretly only 12 days ago in the light of heavy Turkish sea and air movements in the eastern Mediterranean. debkafile's sources report that this was decided in a long nocturnal phone conversation Wednesday night Sept. 14 between the Israeli and Greek prime ministers, Binyamin Netanyahu and George Papandreou, and at Israel's expanded cabinet of eight, which was called into session over the Turkish threat to its off-shore oil and gas rigs.
Utolsó Szerkesztés: 10 éve, 2 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr

Válasz: Közel-Kelet és Irán 10 éve, 2 hónapja #46

Jó hír: úgy néz ki, a török-görög háború veszélye elhárult.

Mint kiderült, még vasárnap titokban Ankarába utazott Obama kémfönöke (és bizalmi embere), James Clapper tábornok, az USA titkosszolgálatait magába foglaló National Intelligence igazgatója, és megmosta a törökök fejét "egy picit".

A látogatásról a nemzetközi sajtó nem számolt be, mindössze a debka.com és pár helyi török médium, mint például ez:

Top US intelligence official visits Turkey

todayszaman.com/newsDetail_getNewsById.action?newsId=257224

US Director of National Intelligence James Clapper has arrived in Ankara for a surprise visit, a news report said on Monday. Clapper arrived in Ankara on Sunday evening and began talks with Turkish officials on Monday morning, private NTV television reported. There was no official statement on Clapper's visit from Turkish or US authorities.


"Váratlan látogatást tett Ankarában James Clapper, az amerikai National Intelligence igazgatója. Clapper az NTV magán tévécsatorna hétföi jelentése szerint vasárnap este érkezett Ankarába, majd hétfön reggel találkozott török tisztségviselökkel. Clapper látogatásának céljáról se a török, se az amerikai fél nem adott ki hivatalos tájékoztatást."
Utolsó Szerkesztés: 8 éve, 5 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.20 másodperc