Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Merényletkísérlet Obama ellen Kolumbiában?
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Merényletkísérlet Obama ellen Kolumbiában?

Merényletkísérlet Obama ellen Kolumbiában? 9 éve, 7 hónapja #56

Azt csiripelik bizonyos hirforrások az interneten (mint Fulford), hogy Obama testörségének prostituáltas ügye valójában jóval komolyabb dolog volt, mint aminek fel volt tüntetve... s a médiák által lehozott változat csak fedösztori volt.

Obama ellen merényletet kíséreltek meg Kolumbiában, ami mögött az izraeliek álltak, mivel Netanjahu elvesztette a türelmét az amerikai elnök Irán megtámadását makacsul ellenzö álláspontja miatt.

Obamára állítólag az egyik saját testöre próbált meg rálöni, s mivel nyilvánvaló módon ez azt jelentette, hogy a testület infiltrálódott mosszadnyikokkal, azonnali hatállyal le kellett cserélni az egész alakulatot, na és erre kellett nekik a kurvás fedösztori.

Egyrészt ugye rendkívül valószínütlen, hogy egy ilyen elit alakulat tagjai egyszerre minden nekiálltak volna örömlányokkal szórakozni szolgálatteljesítés közben, s ha még netán ez meg is történt volna, az ilyenkor standard eljárás az eltussolás az elnöki testörség méltóságának megörzése érdekében a világ médiáinak telekürtölése helyett, s a testörség eképpenbeli porig alázása helyett. Az is nagyon valószínütlen, hogy egy ilyen elitalakulat tagjainak csak úgy a bizalmába férköztek volna általuk addig aligha ismert tengerészgyalogosok, s velük közösen mennek el örömlányozni.

www.hir24.hu/kulfold/2012/04/17/ujabb-re...k-prostibotranyarol/

Az érintett "testőrök" készítették elő Barack Obama kolumbiai útját, de a Secret Service az elnök látogatása idején felfüggesztette őket állásukból. Az ügynökség mellőzte az indoklást, a sajtó viszont megszellőztette, hogy az ügynökök prostituáltakat vittek fel a szállodai szobájukba, és ittasak voltak. Susan Collins szenátor, a belbiztonsági bizottság tagja a vizsgálat alapján felfedte, hogy 20-21 nő volt az ügynökökkel, és tengerészgyalogosok is mulatoztak velük


Obama újabb két testőre távozik a prostituáltak miatt
www.origo.hu/nagyvilag/20120425-felmondo...et-ujabb-ugynok.html

Felmondott a kolumbiai prostituáltbotrányban érintett két újabb amerikai titkosszolgálati ügynök, egyik társukat pedig elbocsátják - közölte Paul Morrissey, az amerikai elnök biztonságáért felelős titkosszolgálat, a Secret Service helyettes főnöke. Eddig kilenc testőr veszítette el az állását, miután kiderült, hogy prostituáltakkal szórakoztak, miközben Barack Obama kolumbiai látogatását készítették elő.
...
Obama kedden "kreténeknek" nevezte a prostituáltakkal kapcsolatot létesítő Secret Service-ügynököket, viszont dicsérte az elitalakulat szaktudását.


Az idözítés tulajdonképpen beleillik abba a képbe, ami nekem is van a dolgok menetéröl.

Mint ahogy már írtam az "irános" cikkbe:

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...1:iran&Itemid=48

2012. márc. 3-i megj: Az elkövetkezö hetekben nagyon komoly eröfeszítések várhatóak Irán megtámadására. Minden a Netanjahu Obama viszony alakulásától függ. Bár azért bízzunk benne, hogy az amerikai hadsereg vezérkarának egyes elemensei ismét megakadályozzák a legrosszabbat, mint már tették többször is. Az amerikai hadsereg a Perzsa-öbölben könnyen az izraeli légierö ellen fordulhat, ha az Irán megtámadására készül.

2012. márc. 19-i megj: Obama a legutóbbi amerikai-izraeli csúcstalálkozón ismét elküldte Netanjahut melegebb éghajlatra, így azt hiszem, a vészjelzés is visszaállítható a szokásos SÁRGÁRA


S erre egy hónapra a Mosszad megpróbálja Obamát eltenni láb alól...
Utolsó Szerkesztés: 9 éve, 7 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc