Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

A Romney érdekkör áll a Mohamed-film mögött
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: A Romney érdekkör áll a Mohamed-film mögött

A Romney érdekkör áll a Mohamed-film mögött 8 éve, 2 hónapja #59

A Mohamed-film miatt forrong az arab világ
index.hu/kulfold/2012/09/14/negy_embert_...tbe_vettek_libiaban/

Egyre több amerikai követséget támadnak meg
index.hu/kulfold/2012/09/13/egyre_tobb_a...tseget_tamadnak_meg/

Mosszad szócsö debka com:
Az „Al-Kaida“ gyilkolta meg az amerikai nagykövetet
www.debka.com/article/22353/Al-Zawahri-p...-Ambassador-Stevens-

S hogy kik állnak ezek mögött a támadások mögött valójában, azt nem nehéz kitalálni. Ha a médiumok és a Mosszad szócsö debka.com azt írja, hogy az „Al-Kaida“ támadott, akkor automatikusan szinte biztosra lehet venni , hogy az anglo-cionista körök állnak a háttérben, azok a körök, akik anno szept 11 mögött is álltak.


Egyetértek Webster Tarpley cikkével, ami ma jelent meg az iráni Press TV weboldalán, s „három komponenst“ azonosít a vallási indulatok felszítása és az amerikai nagykövetségek elleni támadások hátterében:


CIA Mormons, Zionists behind anti-Islam film: Analyst

www.presstv.ir/detail/2012/09/16/261889/...hind-antiislam-film/


1. A mormon elemensek a CIA-ban, akik a jelenlegi republikánus elnökjelölt, Mitt Romney szekerét tolják (Romney prominens mormon figura), s a Rupert Murdoch érdekkör

2. Netanjahu és a jobboldali Likud párt Izraelben

3. Az ezekkel a körökkel titkos szövetségben álló arab államok mint Szaúd Arábia és az Egyesült Arab Emirátusok, akik egyben Irán fö ellenségei is a térségben.


Líbiában több helyen arab emirátusokból származó speciális csapatok csinálták a balhét.


Mitt Romney most ugye ezeknek az anglo-cinosta köröknek az elnökjelöltje, ez jól látható volt a nyáron is, amikor Romney választások elötti nemzetközi körútjának állomásai London (a londoni sátánista bankárkörök – „anglo“), Izrael („cionista“) és Lengyelország voltak (a tömeggyilkos Donald Tusk, aki 2010-ben legyilkoltatta az egész Kaczynski vezetést az EU és az oroszok támogatásával).

A fö cél a muzulmánok rossz színben feltüntetése, lévén Obama is „muzulmán“ és színesbörü. Mivel a küzdelem Romney és Obama közt nagyon szoros, így elég lenne ilyen alattomos trükkökkel viszonylag kevés támogatót elvenni Obamától ahhoz, hogy Romney gyözhessen. Az amerikai elnökválasztás most, november elején lesz.


Az amerikai követségek megtámadásának célja szintén a muzulmán-ellenes hangulatok felszítása volt az USA-ban (Obamáék kárára), de alighanem lehetett egy másik, rejtett cél is, amelyröl biztosat nem tudni, s én is csak „teoretikus szinten“ spekulálok felöle: leszámolni és bosszút állni az amerikaiakon azért, hogy a Pentagon nemrég megakadályozta a NATO európai fasisztoid elemenseinek katonai akcióját Szíria ellen.

Az iráni Press TV szintén leleplezte a készülö akciót:

NATO secretly authorizes Syrian attack
www.presstv.ir/detail/2012/08/29/258834/...rizes-syrian-attack/

"On Monday, August 27, 2012, in a meeting in Brussels, NATO military leaders in consultation with “telephonic liaison” with officers of military forces in several former Soviet Republics, major African states, Israel, Saudi Arabia and the Persian Gulf states came to a combined decision to act against Syria."

„Augusztus 27-én hétfön, egy brüsszeli tanácskozáson, NATO katonai vezetök, „telefonos összeköttetésben“ több volt szovjet köztársaság (Grúzia, Azerbajdzsán) és afrikai államok vezetöivel, valamint Izrael, Szaúd Arábia és több szövetséges arab állam uralkodójával döntést hoztak egy szíriai katonai akcióról.“


Na ezt a támadást akadályozták meg a Pentagon Obamához hü elemensei (tábornokai), s nem kizárt, ezért lett most meggyilkolva bosszúból több, Obamához és Clintonnéhoz köthetö amerikai diplomata.

Ha nem akadályozzák meg, az egyértelmüen harmadik világháborút jelentett volna, mivel Szíria ellen nincs semmilyen ENSZ határozat, az oroszok és a kínaiak viszont egyértelmüen kiálltak a szírek mellett.

Egyébként „érdekes“, s valószínüleg nem véletlen, hogy Orbánék Magyarországon pár nappal ezután a meghiúsított, Szíria elleni NATO támadás után indították be augusztus 31-én a „baltás gyilkos“ kiadatását.

Ez lett volna a „B-terv“?

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...alataban&catid=2

„A Magyarország által nemrég Azerbajdzsánnak átadott "baltás gyilkos" katonatiszt kiadatásának, és botrányos amnesztiában részesítésének elöre kalkulált, rejtett célja az orosz-barát Örményország és az izraeli bábu Azerbajdzsán között már régóta alvó hegyi-karabaki konfliktus újrakirobbantása volt, melybe aztán bele lehetett volna keverni az oroszokat Örményország és Izraelt Azerbajdzsán oldalán, egy harmadik világháború térségbeli elindításának a reményében.“
Utolsó Szerkesztés: 7 éve, 5 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.13 másodperc