Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Sandy Hukk
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Sandy Hukk

Sandy Hukk 8 éve, 10 hónapja #60

ATV.HU:

atv.hu/cikk/20121216_kiderult_miert_olt_a_newtowni_amokfuto

"A hatóságok már azonosították a connecticuti mészárlás áldozatait. A húsz gyermekáldozat mindegyike hat és hét év közötti kislány és kisfiú volt. Egyikük, Emilie Parker édesapja ..... "

S akkor jöjjön is a szomorkodó apa:(Oszkár díjas)"Apuka" Obamával:
(forrás: www.dailymail.co.uk/news/article-2249148...emorial-service.html)A Parker "család"
(forrás: www.dailymail.co.uk/news/article-2249148...emorial-service.html)Hoppá, de vajon hol vannak a kislány lábai? (természetesen a kép nem Photoshop kompozíció )
(Oszkár díjas)

A szomorkodó Phelps "szülök":


James Holmes, a 2012-es colorádói Aurora moziban történt lövöldözés állítólagos kizárólagos elkövetöje az "ügyvédje" jelenlétében:

(a hasonlóság Mrs. Phelpsel természetesen merö véletlenség, a hölgy nem CIAs színész)
Forrás: news.yahoo.com/blogs/lookout/colorado-sh...onday-111006043.html


Holmesnak szép narancssárga frizurája van (persze ez sem jelent semmit)

Na és a fömadam, Diane Feinstein szenátor, aki épp most kezdte el Obamával karöltve követelni a támadófegyferek betiltásáról szóló törvény azonnali meghozatalát

(véletlenül)


Assault weapons ban introduced in the Senate

http://rt.com/usa/news/assault-ban-weapons-feinstein-685/
S most komolyabban: hogy a géppisztolyok és más automata fegyverek betiltása Amerikában helyes lépés-e vagy sem, azt majd a jövö megmutatja. Kétségkívül van azonban egy érdekes és hasznos mozzanata ennek a mostani tragikomédiának. Mivel számos nagy amerikai médium a fegyverlobbi érdekkörébe tartozik, s utóbbi természetesen ellenzi Obamáék ezen lépését, egy idáig szinte elképzelhetetlen dolog történt: a CNN hírtelevízió megszegte azt az íratlan szabályt, mely szerint az ellehetetlenítés leghatékonyabb módszere a totális elhallgatás, s inkább, ha negatívat is, de mégis reklámot (!!) kezdett el csapni a sandy hook-i lövöldözés körüli "összeesküvéselméleteknek", azzal a nem titkolt céllal, hogy így tegyen keresztbe Obamáéknak. A CNN fömüsorban adott tanácsokat arra, hogy mit kell goolizni!! Ennek az lett az eredménye, hogy számos "összesküvéses videó" pár nap alatt sok milliós találatot kapott, amely a remények szerint további (amerikai) tömegek szemét fogja felnyitni, további nagy repedéseket fog okozni a "mátrix" falain.

Az "összeesküvéses videó", ami a CNN hírmüsorainak köszönhetöen két hét alatt
11 millió (!!!) találatot kapott:A másik nagy amerikai hírtelevízió, az ABC News, pedig magát Alex Johnes-ot, az elsö számú, Rothschild szolgálatban álló, hamis "ellenzékes összeesküvésest" szerepeltette. Ez idáig szintén elképzelhetelen lett volna.A sátánisták a hamis ellenzéki ripacsaikat szerepeltetik a fösodratú médiumokban azzal a céllal, hogy lejárassák Obamáékat, közben viszont legföként saját magukat leplezik le

(hogy ezt is megértük)
Utolsó Szerkesztés: 8 éve, 5 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.14 másodperc