Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Hiteles UFO megfigyelések
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: Hiteles UFO megfigyelések

Hiteles UFO megfigyelések 7 éve, 8 hónapja #225

Nyitok egy új témát, melyben arról a mindössze 4-5 százaléknyi hiteles UFO megfigyelésekröl lesz szó, melyek elérik a nyilvánosságot is.

Az UFO megfigyelések terén sajnos rengeteg a félreértett megfigyelés (pl. UFO-nak vélt, szokatlan égi jelenség, például plazma alapú jelenségek) ill. a szándékosan, a titkosszolgálatok által hamisított CGI képek, melyek kifinomult grafikus szoftver segítségével készülnek.

A legtöbb olyan UFO-kép, amelyik túlzottan "durva körvonalú" csészealjakat ábrázol, szintén hamis. A legtipikusabb példája ennek a Billy Meier által készített hamis UFO filmek. Kivételt képeznek viszont a nácik által még az 1940-es években készült, durva, mechanikus kinézetü antigravitációs csészealjak, melyek valódiak voltak.

A valós UFOK körül sokszor (de nem mindig!) valamilyen szofisztikált "fényeffektus" is látható, többnyire éjszaka, de néha nappal is.

A megfigyelések kb. 5 százaléka valós, a képek/videók vagy az amerikai titkos ürprogram ürjármüveit abrázolják, vagy földönkívüli (interdimenzionális) UFO-kat.

Az alábbi nagy, szivar alakú UFO-t most 2014 márciusában figyelték meg Ukrajna felett.

Ha engem kérdezel, én arra tippelnék, hogy az amerikai titkos ürprogram egyik földönkívüli (reptiloid?) technológiák segítségével készült üreszközéröl van szó. De az is lehet, hogy teljesen földönkívüli.

Így vagy úgy, az aranyszabály az, hogy szivaralakú UFO közeledése esetén tessék kérem menekülni.........

Huge, Cigar-Shaped UFO Glides Over Ukraine City [VIDEO]

www.huffingtonpost.com/2014/03/17/cigar-...raine_n_4951655.html

Utolsó Szerkesztés: 6 éve, 4 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.10 másodperc