Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

"Exkluzív interjú Magyarországon Paul Hellyer-rel
(1 olvasó:) (1) Vendég
  • Oldal:
  • 1

TÉMA: "Exkluzív interjú Magyarországon Paul Hellyer-rel

"Exkluzív interjú Magyarországon Paul Hellyer-rel 6 éve, 8 hónapja #238

Most jelent meg a "Világ helyzete" blogon:


"Exkluzív interjú Magyarországon Paul Hellyer-rel a pénzmaffiáról és a változás lehetőségeiről"
vilaghelyzete.blogspot.sk/2015/03/exkluz...arorszagon-paul.html


"Emellett Steven Greer is rámutatott a spiritualitás fontosságára, és több jó szándékú földönkívüli faj is állítja, hogy jelenleg ez lenne a legfontosabb tényező az emberiség fejlődésében. Rendelkezünk különféle technológiákkal, amiket a mérnökök többnyire fejlettebb fajoktól kapott eszközökből fejtettek vissza [back-engineering], és el is értünk némi fejlődést, de ettől még a spirituális evolúció a legfontosabb dolog az Univerzumban. Ön szerint is így van ez?

Hellyer: Igen, egyetértek veled.


A könyvem utószava pontosan erről szól. Ebben az áll, hogy a hiányzó láncszem a spiritualitás. Ha megnézzük az 5-6 legfontosabb vallást a világon, rájöhetünk arra, hogy mindegyikben van valami közös. Ugyanannak az alapszabálynak különböző változatait láthatjuk, ami nem más, minthogy „ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél, hogy mások tegyenek veled”.

Ha ezt a kijelentést megvizsgáljuk, ennek alapján a világon fellelhető problémák nagy része megoldható lenne.

Ha tudnánk annyira aggódni a szegényekért és haldoklókért, akiknek nincs mit enniük és nincs vizük, mint amennyire saját magunkért aggódunk, akkor megosztanánk mindent másokkal.

Abba kell hagynunk azt a gyakorlatot, hogy rengeteg pénzt fegyverekre és űrutazásra fordítunk és át kell irányítanunk ezeket a forrásokat más területekre.

Még ha nem is az egészet, de ha pl. az Egyesült Államok hadászati költségvetésének egy részét más célokra fordítanák, akkor világszinten véget lehetne vetni a szegénységnek. Szóval, a lehetőségeink szinte végtelenek.

De mindehhez spirituális emberek kellenek, akik vállalják a vezérszerepet és mutatják az utat és „üzembe helyezik” az alapszabály gyakorlati megvalósítását. Az egyik legszebb álmom az lenne, ha Barack Obama [Amerika aktuális "elnöke"] a hivatalának utolsó 2 évében, amikor már lényegében nincs mit veszítenie, belekezdene végre egy spirituális forradalom megvalósításába, amelyben áthelyezhetnénk a prioritásokat, csökkentenénk a függőségünket a katonaságtól és a fegyverektől.

Drasztikusan csökkenteni kell az erre szánt pénzt, akárcsak a CIA esetében, amely folyamatos fenyegetést jelent a világra, mindig is azt jelentette és a jövőben is azt fogja, ha minden így marad. Ezután elkezdhetnénk a pénzt arra fordítani, hogy megteremtsük „Isten földi királyságát”.
Utolsó Szerkesztés: 6 éve, 8 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr

Válasz: "Exkluzív interjú Magyarországon Paul Hellyer-rel 6 éve, 8 hónapja #239

Steven Greer kapcsolata a Rockefellerekkel és az NWO mögött álló szabadkömüvesekkel

Utolsó Szerkesztés: 6 éve, 8 hónapja Beküldte nem_programozhato.
Téma zárolva.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: shelmsdarr
  • Oldal:
  • 1
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.12 másodperc