A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból - 1. rész PDF Nyomtatás
Ezotéria
2013. augusztus 04. vasárnap, 10:31

Bármilyen hihetetlenül is hangozhat egyesek számára, de annak megértéséhez, hogy mi zajlik most, a jelenlegi emberi civilizáció végnapjaiban, egészen a mostani ember megteremtésének a kezdetéig kell visszamenni, a két nagy tábor, az emberiséget támogató („Isten“) ill. ellenzö (sátánista babiloni) ET frakciók közti viaskodások történetéig. El kell végezni annak öszinte és alighanem kellemetlenül hangzó azonosítását is, hogy a jelenlegi világvallások alapítói és vezetö személyiségei tényleg „Istenhez“ tartoznak-e hüséggel, avagy inkább a „Nagy Babiloni Szajha“ (Whore of Babylon, http://en.wikipedia.org/wiki/Whore_of_Babylon ) kiszolgálói.

 

De mindenekelött – az írás elsö részében - pár kulcsfontosságú alapinformáció azok számára, akik újak a témában, „kérdések és válaszok“ formájában.

 

Kérdés: Honnan származik az emberi faj?

 

A földi embert az aldebarani csillagrendszerböl származó, szökehajú, fehérbörü humanoid ET-k hozták létre a Rhesus emberszabású majomfajok és a saját genoméjuk többlépéses hibridizálásával. Igen, ez azt is jelenti, hogy minél fehérebb egy ember böre, annál közelebb áll genetikailag a „teremtökhöz“. (bövebben az Emberiség származása 1. rész c. írásban) . A négerek például a legkorábbi hibridizációkból származnak, s genetikailag egy picit közelebb állnak a majomhoz, de még bennük is több mint 90 százalékban elohim ET genomé található. Most kezdenek a tudósok rájönni arra is, hogy nemcsak Ausztrália öslakosai sötétbörüek, de még Kína és Ázsia öslakosai is feketebörüek voltak, akik kb. 50 000 évvel jöttek a térségbe Afrikából.

 

Az elsö kínaiak feketék voltak

(The First Chinese were Black)

http://www.trinicenter.com/FirstChinese.htm

 

Ez egyébként jól látszódik a szibériai öslakosokon is, akik kb. 75%-ban sárga és 25%-ban fekete keverékek. Az emberi faj származásának bölcsöje pedig Afrika, itt hibridizáltak az ET-k elöször, több mint 100 000 évvel ezelött.

S igen, még a sötétbörü dél-amerikai indián törzsek teremtöi is az elohim ET-k voltak, az ösindián vallások „istenei“ is valójában ugyanazok az "entitások" voltak mint a mi „keresztény isteneink“ (lásd Emberiség származása - 3. rész )

 

Kérdés: Én ebben nem hiszek. Az ember igenis az evolúció terméke.

 

Év tízmilliókig a majmok legföképp arra voltak képesek, hogy lemásszanak a fáról, semmilyen más fejlödés nem jellemezte öket. Az utóbbi pár tízezer év viszont hirtelen elegendö lett ahhoz, hogy ezek a „majmok“ kifehéredjenek, metropoliszokat kezdjenek el építeni, másodfokú matematikai egyenleteket kezdjenek el megoldani és kijussanak a világürbe. Aki azt hiszi, hogy a „majmok“ (vagyis mi) ide pusztán véletlenszerü evolúciós-adaptációs folyamatok következtében jutottunk el ilyen röpke idö alatt, annak baj van az intelligenciájával.

 

Evolúció bár létezik, de sokkal-sokkal lassúbb folyamat attól, mint Darwin hitte. Amikor ugyanis fellép egy kezdeti genetikai mutáció egy faj némely egyedeiben, s ezek a genetikailag mutált egyedek közösülnek a még nem mutált (többségi) egyedekkel, a genetikai mutáció az utódokban gyakran visszacsinálódik. Hogy borzalmas lassúsággal mégis új faj jöjjön létre, ahhoz mindenekelött területi elválasztásra is szükség van, vagyishogy a mutált egyedek csakis mutált egyedekkel közösülhessenek. Na most, hogy a csodában fordulhatott elö, hogy ugyanazon földrajzi területen belül (fekete Afrikában), a majmok egy része hirtelen civilizációt kezdett el építeni, a másik része viszont megmaradt ugyanolyan primitív majomnak mint 100 000 évvel ezelött is volt, vagyis genetikailag nem változott semmit. Ez sehogyse fordulhatott elö.

 

Kérdés: Meddig él el egy humanoid ET?

 

Ebben a három dimenziós világban sok-sok ezer évig (a magasabb dimenziók történetét most inkább hagyjuk). A földi ember sajnos NEM a teremtés koronája, hanem nagyonis alacsonyan áll a hierarchiában, valahol a földi állatvilág és a humanoid ET-fajok birodalmának határán.

Például egy kutya túlél 5-15 rovargenerációt, egy földi ember túlél 10-12 kutyagenerációt, egy humanoid ET pedig túlél „X“ földi emberöltöt. Az „X“ szám valahol 10 és 1000 között van, humanoid ET fajtól függöen. Amikor egy faj eléri azt a fejlettségi szintet, hogy rájön a mélységi ürutazás rejtelmeire, általában rájön arra is, hogy az öregedés üteme genetikailag manipulálható, s hogy az öregedés valójában nem a test elhasználódásának a következménye, hanem genetikailag van kódolva, s ez a genetikai kódolás megváltoztatható. Az emberi DNS-be van belekódolva a test biokémiai reakcióinak "alakulási mikéntje“ és üteme. Már ha azt képesek lennénk „beprogramozni“ az emberi DNS-be, hogy az emberi testben ne keletkezzen olyan sok erösen reaktív ún. „szabad gyök“, valószínüleg pár száz évvel meghosszabbítanánk az élethosszunkat.

A teremtöink a mi élettartamunkat sajnos 120 évre „kódolták be“. Ez benne van még a bibliai Ószövetségben is.

"És monda az Úr: Ne maradjon az én lelkem örökké az emberben, mivelhogy ő test; legyen életének ideje száz húsz esztendő." (Mózes 1, 6:3)

 

Kérdés: Mindez azt jelenti, hogy azok az ET vezetö személyiségek és tudósok, akik genetikailag létrehozták a jelenlegi emberi fajt, még élnek?

 

Igen, többen közülük még mindig élnek, s tagjai az aldebarani „vének tanácsának“ , mely az elohim civilizációt kormányozza.

 

Kérdés: Kik ezek az ET humanoidok, s milyen csoportokba sorolhatók?

 

1. A „jahvista csoport“, akik (inkább) pártfogói az emberi fajnak

2. A „Sátánnak“ nevezett ET-humanoid és követöi, akik az emberi faj elpusztítására törekednek. A kezdetektöl fogva ellenezték az emberiségnek nevezett genetikai kísérletet, mivel a földi embert gonosznak és gyengének tartják.

 

Legmagasabb szinten ezen két csoport, ill. a földi követöik közti harcokról szól gyakorlatilag az egész emberi történelem, az idök kezdetétöl kezdve egészen a mostani végsö idökig.

A Jahve nevezetü ET humanoid, akit a Biblia „Istenként“ tisztel, az aldebarani vének tanácsának az elnöke.

A jahvista csoporthoz sorolható több, Aldebaranból származó „arkangyal“ mint Mihály, vagy Odin, a skandináv népek „istene“ , na és természetesen Jézus, aki Jahve fia (innen az „Atya és Fiú“).

 

Kérdés: Az összes világvallást ez az „égi erö“, az elohim ET-k hozták létre?

 

Természetesen. Ha az ember felnyitja például a Koránt, láthatja, hogy annak prófétái nagyrészt ugyanazok a személyek mint a keresztény és zsidó vallások ószövetségi prófétái. Az az „entitás“ pedig, amit a keresztények Jézusként ismernek és várják a visszatértét, ugyanaz mint a zsidók Messiása, vagy a Hinduk Krisnája (szintén várják a visszatértét) vagy a buddhizmus Maitrejája (szintén várják a visszatértét) és a muzulmánok Mahdi imámja (szinén várják a visszatértét).

A keresztény vallások misztikus „Istene“, a muzulmánok „Allahja“, a zsidók Jahvéja, Jehova Tanúinak Jehovája vagy a középkori gnosztikusok „Jabadollahja“ szintén ugyanaz az „entitás“: Jahve, az aldebarani vének tanácsának elnöke. Ne feledjük, hogy a keresztény Bibliában is csak késöbb, a középkorban lett átírva „Jahve“ „Istenre“.

 

Kérdés: Miért hozták létre az elohim ET-k a vallásokat?

 

Misztifikáció céljából. Nem akarták, hogy a földi ember megtudja a teremtésének valódi hátterét.

Rael: Intelligens dizájn c. könyve szerint (11. oldal):

 

„De a mi (elohim) bolygónk lakói felháborodtak azon, hogy (a Földön) „lombik bébiket“ csináltunk, és félö volt, hogy ez pánikot kelthet köreikben. Attól féltek, hogy ezek az emberek veszélyt jelenthetnek számukra, ha tudásuk és képességeik jobbnak bizonyulnak a teremtöknél. El kellett köteleznünk magunkat, hogy primitív állapotban hagyjuk öket élni, és semmit nem tárunk fel nekik a tudományokból, s hogy cselekedeteinket titokzatossá tesszük.“

 

Utóbbi eszközei voltak a vallások. A 20. században a kommunista propagandának lényegében igaza volt abban, hogy a vallások csak arra jók, hogy tudatlan, primitív állapotban tartsák az embereket.

A Vatikán mindig is üldözte azt a nézetet, hogy a teremtök valójában hús-vér humanoidok voltak, ez maguknak a teremtöknek a kérésére történt (föleg a sátánista frakció kérésére)

 

S ezzel el is érkeztünk az utolsó nagy kérdéshez: az összes világvallást a jahvista, emberbarátabb elohim frakció hozta létre?

 

Nem! Az erre a kérdésre adott válasz fogja alkotni a cikksorozat második részét, s alighanem sokak számára sokkoló lesz!

 

Hozzászólások (22)Add Comment
...
Írta: egy vendég, augusztus 06, 2013
elég érdekes, és elgondolkodtató lett már az első rész is. várom a folytatást smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 07, 2013
Elég dicstelen katyvasz történet. Sokkal elegánsabban, precízebben, de mindenek előtt sokkal nagyobb SZERETETTEL menedzselhették volna a földi emberiséget: Méghogy ezekre én nézzek föl?! Hahhahahaha!
...
Írta: egy vendég, augusztus 07, 2013
Szóval bárhogy is előrébb legyenek néhány szempontból, bizony nem kiforrott a technikájuk, és vastagon van bennük is gyarlóság. Ezt vegyék inkább figyelembe az elohimok, ebben hasonlítunk, és vegyenek vissza a magas lóról!
...
Írta: egy vendég, augusztus 08, 2013
Jo a bevezeto de errol mar olvasgattunk itt. Turelmetlenul varom a fojtatast.
...
Írta: egy vendég, augusztus 10, 2013
Várni azt lehet és kell is; sok esetben ... mert még soha nem volt úgy, hogy ne lett volna valamilyen folytatás !
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 10, 2013
Jo a bevezeto de errol mar olvasgattunk itt. Turelmetlenul varom a fojtatast.


Elkészült:
http://www.pokolraveluk.com/co...&Itemid=56

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 11, 2013
A fö istenség nem jahve! Jézus nem jahve fia levan írva a bibliában a zsidóknak mondja Én nem a te istenedet... Jahve a zsidók föistene aki Mózesnek megjelent és birkát kellet dobnia elé hogy ne öt falja fel! Tehát Jahve a sátáni istenség:
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 11, 2013
A sátánista zsidók nem Jahve hanem Moloch követöi.

Olvasd el a második részét is az írásnak (link két hozzászólással fentebb).

Hallottam már arról a nézetröl is, amit te írsz (de nem hiszem, hogy korrekt lenne).

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 11, 2013
A bibliát olvasva szembetűnik egy érdekes dolog. A könyv legelején egy szerető, gondoskodó emberiséget védelmező és segítő Istenről kapunk képet. Azonban közvetlenül az özönvíz előtti időkben, jellemfordulás történik az "Istennél" aki elakarja pusztítani az emberiséget. Ez valahogy nem fér össze. Hacsak, nem egy rejtett hatalomátvételről van szó, két (ET) csoport között. Ugyanis ettől a momentumtól az egész ószövetség végig csak egy vérengzés.
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 12, 2013
Igen, jellemfordulás következik be olyannyira, hogy özönvízzel el lesz pusztítva az éden. De az azért van, mert a földi ember agresszív, "lesüllyedt természetü", mint a sátánista ET frakció is, s ettöl fogva csak harc az egész.

Az özönvíz után a lázadó tudósok (Luciferék) mégis megkapják az engedélyt a további kísérletezzésre, s ekkor "Isten" megfogadja, hogy soha többé nem tör az emberisége, inkább azt az elvet fogja követni, hogyha az emberiség elég agresszívé és lesüllyedté fog válni ahhoz, hogy csak eröszak alkalmazásával lesz képes "rendezni" a vitás ügyeit, akkor a tudomány korának beköszöntével el fogja pusztítani saját magát. Ez a kor most van, a végsö megpróbáltatás ideje, amikor is a sátánista frakció szabad kezet kapott arra, hogy próbálja belesodorni az emberiséget a lehetö legnagyobb háborúkba. Ez 1914-ben és 1938-ban sikerült, de most a 2000-es években (ill. már a hidegháború alatt is) csödöt mondott az összes idáigi kísérlet nukleáris armagedon kiprovokálására, ami biztató. Ez a "végsö esélye a sátánista frakciónak" mint ahogy a Ráel könyv is írja.

A 21. század eleje az ún. végsö idök, ami azt jelenti, hogy:

1. Ha kb. 2025-ig (durva becslés) képesek leszünk "megvilágosodni", s megszabadulni a sátánista demoralizáló bankrendszertöl, és taccsra tesszük a hadseregek és az atomfegyverek jó részét is, akkor valamikor 2025-2035 között nyilvánosan is meg fognak jelenni a Földön (a "második visszatérés").

2. Amennyiben viszont ostobák leszünk, és a sátánista frakció képes lesz nukleáris Armagedont kiprovokálni, akkor egy idö után bár megjelennek, de az a forgatókönyv fog kibontakozni, ami a Bibliában mint "utolsó ítélet" van misztifikálva. Csak extrémül kevesek lesznek kimentve, hogy új civilizáció építésébe kezdjenek velük.

Új civilizáció tehát mindenképpen lesz, s az elkövetkezö 2000 év (a Vízöntö korszak) mindenképpen jahvista lesz(a sátánista megpróbáltatások max. 20 év után meg fognak szünni), csak ugye az nem lesz mindegy, hogy mind a 7 milliárd ember lesz-e átmentve ebbe az új civilizációba, vagy csak az a bizonyos 144 ezer "legkiválóbb", mint ahogy a Jelenések könyvében írva vala.

Ezért is nagyon fontos, hogyha netán bekövetkezne a katasztrófa, akkor még abban a kaotikus, atomháborús idöszakban is próbáljunk meg emberek maradni, ne váljunk "túlélö állattá", s tudatosítsuk, hogy valójában mi folyik. Csak azok a morálisan makulátlan, nagyon erös és nagyon inteligens emberek közül lesz az a bizonyos 144 000 késöbb kimentve az új civilizációba, akik képesek voltak demisztifikálni az "isten titkát", s megérteni, hogy valójában mi folyik, s mint végsö megpróbáltatást fogják fel még az Armagedont is. Mint ahogy a Dániel könyvében is szerepel, hogy a végsö idökben:

Dániel 12:10
"Megtisztulnak, megfehérednek és megpróbáltatnak sokan, az istentelenek pedig istentelenül cselekesznek, és az istentelenek közül senki sem érti; de az értelmesek értik"


/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 12, 2013
Károli Gáspár » Zsoltárok könyve » 83. fejezet

Zsoltárok 83:19

" Hogy megtudják, hogy te, akinek neve Jehova, egymagad vagy felséges Isten az egész földön. "
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 12, 2013
2011-ben már indikálták is, hogy "rövidesen" vissza fognak térni, ez mint a "jeruzsálemi UFO" vált ismertté az UFO-hívök közt, s iszonyatos mértékü dezinformációt (pl. gyártott hamis videókat keverve a valódiakkal) dobtak be a kompromittálására a sátánista-Bilderberg kezében levö globális médiumok.

A raelista mozgalom weboldala és a Navy Intelligence kiszivárogtatóoldala viszont lényegretöröen ír róla:

UFO over Jerusalem: Another attempt by Elohim to awaken the chosen people
http://raelnews.org/comment.php?comment.news.412

World Powers Stunned After Message From “God” Broadcast
http://www.whatdoesitmean.com/index1443.htm
...
Írta: egy vendég, augusztus 12, 2013
na ez az...egyrésze a majmoknak emberré vált, többi majom maradt..ha hasmilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 14, 2013
Elegánsan átsiklunk a fölött a tény fölött - átvéve a zsidó-keresztény értelmezést - hogy a mi kultúránk és civilizációnk jóval régebbi, mint a zsidóké. Úgy is mondhatnám, annak idején Tőlünk tanultak mindent, amivel ma olyan menők, míg mi mintha hirtelen (valamiféle bolygóméretű amézia kíséretében) eltűntünk, alig maradva a bolygón. Pár dél-amerikai indiántörzset érteni lehet magyarul és a mai magyar nyelv és az észak-amerikai dakota között alig van különbség. Szerintem érdemesebb lenne errefelé kutatgatni és nem azokon lógni, akiket mi tanítottunk meg a mágiára (akik a fordítás után azt írták a Számok Könyvére, hogy Kabbala). Azt értem, hogy ez a technikai civilizáció és a demokrácia hihetetlen esély arra, hogy Isten újraértelmezze Önmagát, de azt kétlem, hogy Te értenéd.
...
Írta: egy vendég, augusztus 17, 2013
Sőt még messzebbre megyek (mondjuk 10.000 km-el nyugatra), állítólag az idelátogató idegenekhez magyar tolmács kellett. Persze ezzel nem volt sok baj, mivel ott a tudósok jó része tudott magyarul (volt kinek menőzni). smilies/smiley.gif
Lehetséges, hogy Teller Ede nem véletlenül viccelődött az utolsó riportfilmjében azzal, hogy a "Marslakók" is magyarul beszélnek.
...
Írta: egy vendég, augusztus 17, 2013
Az intelligencia egyik pillere a szeretet, akkor ez azt jelenti, hogy Jahvistak szeretnek bennunket?Mi volt a valodi oka Jezus megfeszitesenek?Az imanak hatalmas ereje van,tehat ez azt jelenti, hogy meghallgatnak minket, Isten es Jezus.
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2013
Hm, amúgy érdekes dolgok ezek, mindenképpen.Viszont teljesen másképpen látom.Az a nagy büdös baj, hogy ahány ilyen oldalt megnézek, annyi variáció van erre a teremtésre meg hasonló témára.Egy viszont tény, hogy az Ószövetség istenét és az Újszövetség istenét nem szabad egy kalap alá venni...Ajánlom figyelmedbe Bulányi György atya szavait; Az Ószövetség nem Isten igéje!
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 24, 2013
Dehogynem! A Jelenések könyvét is ugyanaz az "Isten" diktálta le Jánosnak valamikor az i. sz. 1. század vége felé Pathmos szigetén, mint aki az Ószövetség "Istene" volt: Jahve.

Lásd:
http://www.pokolraveluk.com/co...&Itemid=56

Személy szerint meglehetösen ostoba magatartásnak tartom különbözö bibliai félremagyarázásokkal próbálni igazolni a saját lelketlen, lesüllyedt, önpusztító természetünket, amikor már csak "pár perccel vagyunk éjfél elött". A baj velünk van, s ahhoz hogy túléljünk, mindenekelött megváltozni kéne, mindnyájunknak, személyi szinten, a hétköznapok világában. Az óra ketyeg, túl sok idö már nincs.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, november 13, 2013
Egyet értek!....
...
Írta: egy vendég, március 13, 2014
A ET-k csicskak! Reptoid 4ever!
...
Írta: egy vendég, augusztus 09, 2015
ezeket ami itt torténik egy olyan személy kezébe van aki hatalmát féltette tele van hazaszeretettel
...
Írta: egy vendég, december 15, 2017
nem_programozhato! Elég furcsa, hogy nem látod az ószövetség véres kezű bosszúálló gyilkolásra uszító istenét.
Mellesleg ha már így felkavart a félremagyarázás "meglehetösen ostoba magatartásnak tartom", gondolom már utánanéztél ennek is.
Kíváncsi lennék a mai véleményedre. (Nem minden cikkedet olvastam még)
Tamás

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy