A katolikus és más vallások (sötét) babiloni titkaiból - 2. rész PDF Nyomtatás
Ezotéria
2013. augusztus 10. szombat, 18:56

Kezdjük el tehát annak azonosítását, hogy a különbözö törtélelmi korszakokban melyik „isten“ tartozott a Jézus-Jahve illetve melyik a „pogány-sátánista“ ET vonalhoz. Mint már az elsö részben írtam, az elohim „vének tanácsának“ tagjainak élettartama általában több ezer év, így túlélték az ókor számos civilizációját, de az egyes civilizációkban más-más nevek alatt voltak ismertek.

 

Ez természetesen érvényes a Sátán nevezetü elohim humanoidra is. Az ókori Görögországban például ez az „entitás“ Zeuszként volt ismert . Nem, ez nem valami vicc akart lenni.

 

Jelenések könyve 2, 12-13:

12

A Pergámumbeli gyülekezet angyalának írd meg: Ezt mondja az, akinél a kétélű éles kard van:

13

Tudom a te dolgaidat, és hogy hol lakol, ahol a Sátán királyiszéke van; és az én nevemet megtartod, és az én hitemet nem tagadtad meg Antipásnak, az én hű bizonyságomnak napjaiban sem, aki megöleték nálatok, ahol a Sátán lakik.

 

A Sátán az ókori Görögországban a Jelenések könyve szerint is Pergámumban lakott, ahol a „királyiszéke” volt. Melyik görög „istennek” is volt Pergánumban az oltára és a tempoma?

 

Zeusznak természetesen.

 

http://www.merriam-webster.com/dictionary/pergamum

"...including the great altar of Zeus, which are now housed in Berlin's Pergamon Museum."

 

A pergámomi Zeusz oltár egyik másolata a berlini Pergamon múzeumban található. A rideg katonai stílusa elsö látásra szembetünö:


 

Tudjuk, hogy a nácik is sátánisták voltak. Mit gondol a Tisztel Olvasó, Nürnbergben, a Zeppelin mezöt és a Grandstandot, ahol Hitler a nagy náci dísszemléket tartotta, minek a mintájára is építették ki?

 

Természetesen Zeusz (vagyis a Sátán) oltárának mintájára.

 

http://germanhistorydocs.ghi-dc.org/sub_image.cfm?image_id=2106

 

„This photograph depicts the Zeppelin Grandstand, which occupied part of the Nazi party rally grounds in Nuremberg. Designed by Albert Speer and modeled on the Greek Pergamon Altar


„Albert Speer által tervezve a görög Pergamon oltár mintájára

 

A Grandstand 1938-ban a nagy nürnbergi náci dísszemlék idejében így nézett ki:

 

 

S most, a hellénisztika után jöjjön egy kis katolicizmus... Mit is mondanak a katolikusok (de több más "keresztény" vallás hívöi is) az imák után? Azt hogy “Ámen”.

 

Ha tudnák, hogy kit is imádnak ezen szó kiejtésével valójában… Nem, ez se vicc akar lenni. Nézzük meg például, mi található a magyar wikipédiában az Ámon címszó alatt:

 

Ámon (más elnevezések: Ámun, Ámen, Imen, Ammon, Hammon)“

(Ámon tehát ugyanaz mint Ámen)

„Ámon kultuszának előretörésével összeolvadt az addig különálló Ré napistennel és Hórusz égistennel, elnevezése ekkor Ámon-Ré lett”

 

Egy egyiptomi pogány napistent imádnak a katolikus hívök az “Ámen” szó kiejtésével! S az az elohim ET “entitás”, aki az ókori Egyiptomban Ámen, Ámen-Ré és Hórusz nevek alatt “futott”, késöbb, az ókori Görögországban Zeusz néven volt ismert!

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Amun

 

„... and as Zeus Ammon came to be identified with Zeus in Ancient Greece.”

“… és Ámon, késöbb az ókori Görögországaban, mint Zeusz vált ismertté.”

 

Nem, nem bántani akarok, de ez az igazság.

 

Ámen = Zeusz = S...

 

A Vatikánban a Szent-Péter téren máig ott található a hatalmas óegyiptomi obeliszk, mely az ámonista termékenységi kultusz idején a férfi nemi szervet szimbolizálta Óegyiptomban. A leglényegretöröbb összefoglalót ezekröl a dolgokról ebben a 2010-es ONI kiszivárogtató jelentésben találtam:

 

http://www.whatdoesitmean.com/index1336.htm

 

“Keresztrefeszítése közeledtével Jézus kitagadta Pétert és figyelmeztette a többi apostolokat is az árulására. Péter a „Pál apostol“ néven ismert mithraista befolyása alá került, majd Jézus halála után megalapította a mai világban „Katolikus Egyházként“ ismert szervezetet az óbabiloni Marduk és az óegyiptomi Ámon termékenységi-kultusz tanait felhasználva."

 

Péter és Pál sohasem volt a Jézus-Jahve oldal híve, hanem a pogány-sátánista ET „isteneket“ szolgálták. A katolicimus tehát valójában soha nem szolgálta „Istent“ (a Jézus-Jahve vonalat).

 

A mithraizmus is pogány misztérium-vallás volt, mely az ókori Rómában volt nagyon elterjedt: http://hu.wikipedia.org/wiki/Mithr%C3%A1sz Marduk pedig Babilonban volt ennek a Jahve-ellenes („Isten ellenes“) ET elohim frakciónak a fö képviselöje.

 

Minden olyan kultusz, ami:

 

1. ember-áldozatot is megkövetelt a híveitöl

 

és/vagy

 

2. jelen volt benne a napimádat vagy a misztikus „bolygó szimbolika“ (Vénusz, Jupiter stb.),

 

... ennek a nem túl emberbarát „pogány-sátánista“ ET frakciónak a kreációja volt - az egész emberi történelem során!

 

Legyen szó akár a dél-amerikai maja indiánok nagy emberáldozós vérengzéseiröl jó ezer évvel ezelöttröl, vagy az illuminátus Windsor dinasztia mostani 21. századi titkos gyerekáldozásairól a Balmoral kastélyban, vagy akár a sátánista zsidók 19. századi magyarországi gyerekáldozásairól. Ezek mind-mind ugyanannak az erönek áldoznak.

Az illuminátusok és a sátánista zsidók gyerekáldozáskor általában szökehajú-kékszemü fiatalokat (gyerekeket) ölnek meg, aminek az a rejtett jelentése, hogy ezzel „istent“ (vagyis Jézust és Jahvét) támadják. A szöke haj és a kék szem az aldebarani teremtöinket jelképezi.


Tessék megfigyelni, hogy például az alábbi 19. századi magyarországi festményen is a feláldozni való fiatal nönek szöke haja van:

 

Munkácsy Mihály meztelen nőt ölő zsidókat festett?

http://index.hu/kultur/2013/03/04/antiszemita_pornot_festett_munkacsy_mihaly/

 

Az 1998-as hírhedt körmendi rituális gyerekgyilkosság áldozata is szöke volt:

http://kuruc.info/r/39/14186/

 

„Senki sem értette, hogy a jó kedélyű, szorgalmas, segítőkész szőke kislánynak miért kellett meghalnia.”

 

Zsófit ráadásul 11 évesen ölték meg, mely szám a halál szimbóluma a Kabbalában.

 

Az alábbi „elsöszámú hivatalos fotó” pedig a „szentatya” 2010-es edinburghi látogatásakor keltett felháborodást bennfentes körökben a rejtett-okkult jelentése miatt: a képen a világ két leghatalmasabb sátánistája, a pápa és az angol királynö látható, a háttérben pedig egy szökehajú-kékszemü kisfiú... Forrás: http://publicintelligence.net/united-kingdom-and-the-holy-see-historical-photos/

 

A zsidók a Sátánt Moloch néven imádják:

 

http://hu.wikipedia.org/wiki/Moloch

 

"A Kr. e. 8-7. században Izraelben is megjelent Moloch kultusza (2Kir 23,10; Jer 32,35), olykor gyermekeket is áldoztak neki a zsidók, a Kidron-patak völgyében. A kultusz főleg az északkeleti és a keleti sémi népek körében élt, innen vehették át más törzsek is. A törvény tiltotta ezt a kultuszt (Lev 18,21; 20,2-5), mert Jahve áldozatkészséget kíván, az emberáldozat azonban utálattal tölti el."

 

Utóbbi azért van, mert ezzel az áldozással Moloch követöi valójában Jahvét („Istent”) támadják.

 

A kánaánita mitológiában pedig a Sátán Baál néven volt ismert:

 

http://hu.wikipedia.org/wiki/Ba%C3%A1l

 

Baál – akárcsak apja, Él – állata a bika, attribútumai a bikaszarvas sisak és a kezében tartott villám. A hellenizmus idején Zeusz és Jupiter istenekkel azonosították”

 

Ez mind-mind ugyanaz az „entitás”.

 

Zeusz, Marduk, Moloch, Baál, Hórusz, Ámon, Ré = Sátán.

 

Hórus szeme pedig ugyanaz mint Ámon-Ré szeme ugyanaz mint Moloch szeme:

 

Hozzászólások (14)Add Comment
...
Írta: egy vendég, augusztus 11, 2013
...
Fájó elismerni, de nem tudok sem ebbe, sem az előző írásba belekötni.
Bár fiatal vagyok még, jómagam is próbálok felébredni ebből a ránk kényszerített mély kómából. Wikipédiából, google-ból, jó pár történelemkönyvből és vallási írásokból ugyan ezt szűrtem le. És még csak nem is próbálják rejtegetni... egy-két csoportot leszámítva. Számos rejtély vesz körbe minket a nagyvilágban, és több emberöltő is kevés lenne egy civilizációnak az ébredésre és megértésre, nemhogy egy embernek, de ég bennem a tudás-szomj, h minél többet gyűjtsek össze, fogadjak be és dolgozzak fel nagyvilágunk rejtett titkaiból.

Vallási témában csak említés szintjén fűzném ide Szentgyörgyi P. József - Elveszett emberiség című könyvét, inkább a tudomány, a politika, a vallás és a genetika vonulatát követi, de hihetetlenül lebilincselő olvasmány volt számomra, persze ízlések és pofonok, én csak ajánlani tudom.
...
Írta: egy vendég, augusztus 13, 2013
http://lfg.hu/13356/ismerteto/...g-kritika/
Ezen az oldalon valamiért nem dicsérik az általad ajánlott könyvet.smilies/shocked.gif
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 13, 2013
A vénszipirtyó piros kabátban és sátánista pentagrammal a "növérje" vörös övén.

Azok számára, akik hihetetlennek találnák az állításomat Balmorallal kapcsolatban. Tegyék fel azt a kérdést is, hogyha a pápa ilyenekkel találkozgat, az jót jelent-e.

/nem_progr

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/new...h-bug.html

...
Írta: egy vendég, augusztus 25, 2013
Erdekes Iras Koszonjuk Nekem mar nem sok ujat mond de sokan vannak elottem idoben Tomi Bacsi
...
Írta: egy vendég, augusztus 27, 2013
Van még egy szabadkőműves jelkép azon az vörös övön! smilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 30, 2013
Mi a helyzet a hindukkal? Ők nincsenek képben? Mik az összefüggések az ő isteneikkel?
...
Írta: egy vendég, szeptember 01, 2013
Hello ,

egy két érdekes eszmefuttatás az írottakal kapcsolatban.

A mai Biblia vérben született és hazug lopoptt koholmány.
Ezt miböl gondolom , egyszerû józan paraszti észel gondolkodva a következö eszmefuttatás végeredményeként született ez a gondolat.
Az 1200-as években bevezeti a katolius egyház az inkvizíciót .
A lényege , hogy a köznépnek megtiltják a biblia olvasását , és akinél bibliát találnak azt rövid úton vele együtt máglyán elégetik.
Miért is , mert minden egyes Biblia Kézzel volt Írva szerzetesek másolták másik bibliáról vagy emlékezetbôl. 1453-ban Guttenberg felfedezi a nyomdát
és a katolikus egyház egységes bibliát tud nyomtatni amit a köznép is olvashat. Ezalatt a nagyjáqból 250 év alatt több millió ember halt meg. Ès miért , mert a kézzel írt bibliák teljessen eltértek egymástól.Ergo meg kelett semmisíteni öket. Èn nem azt mondom , hogy a teljes szövege hazugság
De aki logikusan gondolkodik és ismeri a katolikus egyház velejéig romlott
rendszerét ami századok óta tart az tudja , hogy a kedves egyházi vezetök úgy
állitották össze a mai bibliát , hogy az a céljaikat szolgálja . a Biblia helyett inkább olvassátok az Arvisurát és a Yotengritet Szerintem nekünk
Magyaroknak több közünk van hozzá mint a mai Bibliához.
Amúgy az öseinket is ahoz a Fényvalláshoz sorolták mint az egyiptomiakat Görögöket Suméreokat azaz babilóniakat. És a Rokonsági vonal is mindvégig megvan ezt az Arvisura ami Igazszólást jelent tökéletessen leírja.

2. Az ószövetségi JHVH isten hazug : azt mondja ádámnak ne egyél a tiltott fa gyümölcsébôl mert meghalsz. Ádám evett belöle és láss csodát nem halt meg csak kinyílt a szeme ergo JHVH hazudott. és kollektíven megbüntette az egész
emberiséget az elsö emberpár hibájából . Tehát még csak nem is Igazságos. Kértem én ádámot ,hogy egyen az almából ? Nem akkor miért büntet engem is JHVH????? A JHVH jelzö meg egyszerüen csak azért jobb használat mert senki nem tudja a hélyes kielytését vagy leírását a szónak mert a zsidóknak is
megtitltották pár száz évre a kimondását Hívták mindenhogy az istenüket még adonájnak is tehát senki nem tudja a JHVH tökéletes hangzósítását. na mindegy
nem nyújtom túl hosszúra bár még volna mit írni.
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2013
Az Ószövetség nem Isten igéje:
"Mégis fel kell vetnem a kérdést, mert e hagyomány hatására rendre úgy gondolkodunk, ahogyan Jézus Istene nem gondolkodik. Nem rosszabb ez a hagyomány, mint más népek hagyománya. De mégis, az Ószövetség egy nép, a zsidó nép eredetmondája, nemzeti kultúrája, Jézus előtti kultúrája. S Jézus azt mondta magáról, hogy mindazok, akik őelőtte jöttek, tolvajok és rablók, és nem hallgattak rájuk a juhok. Ő az ajtó. Aki ezen, rajta keresztül megy be, az üdvözül és talál legelőre (Jn 10,8-9). Hogyan tehetjük ezek után meg, hogy mindörökre megnyomorítjuk Jézus tanítását azzal, hogy egy Jézus előtti nép és kultúra szöveggyűjteménye után ugyanúgy odatesszük a liturgia szavát, mint Jézus szavai után: Ez az Isten igéje. "
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2013
Csakhát ugye a Jelenések könyvét nem Jézus hanem "Isten" diktálta le Jánosnak valamikor az i. sz. 1. század vége felé Pathmos szigetén,s ez az "Isten" - a legfelsöbb hatalom - bizony ugyanaz az Isten (Jahve) mint az Ószövetség Istene is. Jézus csak egy próféta, spirituális tanító volt.

Lásd:
http://www.pokolraveluk.com/co...&Itemid=56

Személy szerint meglehetösen ostoba magatartásnak tartom különbözö bibliai félremagyarázásokkal próbálni igazolni a saját lelketlen, lesüllyedt, önpusztító természetünket, amikor már csak "pár perccel vagyunk éjfél elött". A baj velünk van, s ahhoz hogy túléljünk, mindenekelött megváltozni kéne, mindnyájunknak, személyi szinten, a hétköznapok világában. Az óra ketyeg, túl sok idö már nincs.

/nem_progr
...
Írta: paradigma, november 17, 2013
érdekelne ,hogy a görög mítoszok titánja mik voltak ?
...
Írta: nem_programozhato, november 17, 2013
Elohim humanoid földönkívüliek. Abból kifolyólag, hogy 12-en voltak, valószínüleg valamilyen uralkodó tanács, még jóval a görög idök elöttröl (késöbb a hellén isteneknek is 12-es tanácsa volt, ahogy Jézusnak is 12 apostola, Izraelnek 12 törzse stb.)
...
Írta: paradigma, november 23, 2013
köszönöm a gyors választ smilies/smiley.gif
és köszönet az oldalért, bár mostanában kicsit kevés poszt jött az oldalra.
...
Írta: egy vendég, augusztus 18, 2014
Az Elohim =isten(Elohim plural tanton)=Egy az Isten JAHWE az egy hegyi és villám istenség volt.ISTEN NEM lehet,hiszen ISTEN maga a szeretet ,ezért nem adhatja ki vallási parancsba azt,hogy "ezt a népet írtsad ki"a "csecsemőket kardélre hányjad"....ez bizony NEM Isten ,még kevésbé a "Magyarok Istene".Hasonlóság lehet ókori Istenek között hiszen a rómaiak is átvették a Hellén isteneket,illetve Mithrast is,sőt később Zaratruszthra is hatott Rómára és nem volt egyedül.Ugyanígy Nagy Sándor is átvett Egyiptomi és Baíloni isteneket is....Indiaikat csak azért nem mert sikertelen volt az India meghódítására indított hadjárat és az alvezérei is háborogtak,emberei is....Istenek jönnek mennek csak MI vagyunk itt...éppen ezért felvetül az ,hogy NEM Ki az ISTEN?-Hanem sokkal inkább MI az ISTEN?....smilies/smiley.gif
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 16, 2014
A Bibliában is számos helyen, elég egyértelmüen szerepel, hogy akárcsak a római és görög emberalakú istenek, a "Biblia istene" is humanoid volt:

Jelenések 1:12-13:

12
Megfordulék azért, hogy lássam a szót, amely velem beszéle; megfordulván pedig, láték hét arany gyertyatartót;
13
És a hét gyertyatartó között hasonlót az ember Fiához, bokáig érő ruhába öltözve, és mellénél aranyövvel körülövezve.Az az "isten", akivel Mózes találkozott a sátorban, is humanoid volt:


Mózes II, 33

11
Az Úr pedig beszéle Mózessel színről színre, amint szokott ember szólani barátjával;...

14
És monda: Az én orcám menjen-é veletek, hogy megnyugtassalak?


Dániel elött is egy humanoid jelent meg:

Dániel 10:

5
És felemelém szemeimet, és látám, és ímé: egy férfiú, gyolcsba öltözve, és dereka ufázi aranynyal övezve.

16
És ímé, olyan valaki, mint egy ember-fia, megilleté ajkaimat és megnyitám a számat és szólék és mondám annak, aki előttem álla: Uram, a látomás miatt reám fordulának az én fájdalmaim, annyira, hogy semmi erőm nincsen.


Tehát a bibliai "isten" egyértelmüen "KI". S nagy valószínüséggel AZONOS a római SZATURNUSZ istennel, lásd az Isten=Jahve=Él=Kronosz=Szaturnusz c. írást.


Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy