2014. október 21, Liberian Observer:

 

Már csak kevesebb mint 400 ebola beteg van Libériában

(Less Than 400 Ebola Cases Nationwide As Ebola Declines)

http://www.liberianobserver.com/news/less-400-ebola-cases-nationwide

Az amerikai és európai "ebolaesetek"miatt pedig nem kell aggódni, mediális hoax az egész, hasonlóan mint ahogy 2011-ben fukusimai "globális atomfelhö" se létezett, meg ahogy valójában "globális sertésinfluenzajárvány" se volt 2009-ben.

--------------------------------------------------

2014. szept. 29: JÓ HÍR az ebolát illetöen. Miután a Pentagon bejelentette, hogy 3000 katonát küld Nyugat-Afrikába, a járvány "csodálatos módon" máris visszaszorulóban van. Miért épp ugye katonákat küld az amerikai vezérkar Afrikába orvosok helyett... nos azért, hogy titokban levadásszák a terjesztöket. Bövebben...

 

Az amerikai hadsereget nem "Obama küldte" Afrikába, mint ahogy a cikkben szerepel, hanem az amerikai vezérkar kezdeményezésére történt. Obama most nem is próbált nagyon trükközni, hanem azonnal beleegyezett. Ez azért van, mert az utóbbi idöben nagyon megromlott a viszonya a szaúdiakkal, akiknek a fö feladata lett volna - az öngyilkos dzsihadistáikon keresztül - a járvány terjesztése, lásd ezt az ONI kiszivárogtató írást. A szaúdiak mellesleg Orbán Viktor legjobb barátai is (az izraeli Likudon keresztül), gondolom, ezért van az, hogy Bogárka nemrég az álnemzeti Magyar Hírlapban kishíján "extázisba esett" azon, hogy mekkora járvány lesz..


Bogár László: Az elszabadult Ebola

http://magyarhirlap.hu/cikk/5582/Az_elszabadult_Ebola

 

Nos, professzorkám, álmodozni lehet. Bár tudom, hogy a sátánista galeri Budapesten nagyon szerette volna, ha az ebola valamennyire szétterjed, de ebböl szerencsére már aligha lesz valami. Az ebola különbenis nem terjed könnyen, amíg valaki lábon hordozza (kb. 21 napig), addig nem elég fertözö ahhoz, hogy tovább is terjessze. Egy ebola beteg már csak akkor fertözö, amikor leesik lábról, és kórházba kényszerül. Ha ennek ellenére a járvány mégis - állítólag - "látványosan terjedt", az azt jelenti, hogy úgy volt terjesztve. A nem éppen a jó oldalán álló ún. "Egészségügyi Világszervezet" (WHO) is  ráadásul szándékosan  felnagyította a terjedési statisztikákat. A WHO tele van sátánista ügynökökkel, Margaret Chan, a WHO elnöke, a legismertebb.


Jó hír még, hogy az egyik legnagyobb példányszámú libériai napilap, a Liberian Observer, végre leleplezö írást közölt le az eboláról (és AIDS-röl):


Ebola, AIDS Manufactured By Western Pharmaceuticals, US DoD?

http://www.liberianobserver.com/security/ebola-aids-manufactured-western-pharmaceuticals-us-dod

 

De az újságírók az ún. "civilizált világban" még mindig hallgatnak...

---------------------------------------------------------------------

2014. szept. 2: Az újságírók a földfelszín legkorruptabb elemensei. Öt év alatt nem akadt egyetlenegy vezetö napilap, tévécsatorna vagy rádióállomás az egész világban, mely vette volna a bátorságot, s leleplezte volna, hogy a sertésinfluenzát is ki terjesztette valójában. Ha ez megtörtént volna, nyilvánvaló most nem lenne se "ebolajárvány", se malajziai MH17-es repülögépszerencsétlenség.


Itt nem arról van szó, hogy 500 újságíróból mondjuk 498 korrupt, viszont az a maradék kettö veszi a bátorságot a leleplezéshez... Ó nem, újságírók tízezezreiböl nem akad egy se, aki ne lenne korrupt. Olyannyira vakbuzgóvá és gyávává váltak mára a hírügynökségek és napilapok munkatársai, hogy amikor már szinte mindenkinek, még a négereknek fekete Afrikában is világos, hogy az ebolát is az államhatalom terjeszti mesterségesen, a hírügynökségek munkatársai még ekkor is hazudoznak össze-vissza, s még mindig az ellenkezöjéröl igyekeznek meggyözni a nagyérdemüt:

 

http://www.atv.hu/kulfold/20140827-katasztrofalisan-kezeli-az-ebolat-liberia

"Akik tudják, azok közül sokan azt hiszik, hogy a kormány trükkje a járvány, ezért fosztogatják az egészségügyi központokat, vagy próbálnak kitörni a karanténból."

 

Holott ugye pont ez az igazság: a "járvány" a háttérhatalom (államhatalom) trükkje, hogy aztán rendkívüli állapotokat lehessen hirdetni a karanténok leple alatt, s omlasztani lehessen a bankrendszert és globális diktatúrába (NWO) sodorni a nyugati világot. Amit most a négerekkel müvelnek Libériában (olvasd az atv.hu cikkben), az várhat potencionálisan Amerikára és Európára is.

---------------------------------------------

 

2014. augusztus 1:  SÁRGA VÉSZJELZÉS A sertésinfluenza után jönni fog az ebola. Mesterséges világjárvány van "betervezve".

Járványos betegeket nem szabad széthurcolni a járvány sújtotta területekröl,  máskülönben csak növelve van a szétterjedés kockázata. Ennek ellenére:

 

Először gyógyítanak ebolás beteget Amerikában

http://mno.hu/hirtvkulfold/eloszor-gyogyitanak-ebolas-beteget-amerikaban-1240255

 

Először érkezett Ebola-beteg Európába

http://www.origo.hu/nagyvilag/20140807-eloszor-erkezett-ebola-beteg-europaba.html

 

Az egész szándékos!

Hozzászólások (16)Add Comment
...
Írta: egy vendég, augusztus 08, 2014
tudjuk! akkor is ha nem rémisztgeted itt az embereketsmilies/sad.gif
...
Írta: egy vendég, augusztus 08, 2014
Nostradamusnak a francia II. Henrik-nek írt episztolája szerint:

... akkor a tisztátalanságok és a borzalmak kerülnek felszínre, a trónváltás környékén...
... az Egyház vezetői Isten iránt langyos szeretetet éreznek...
... a keresztény vallás hanyatlásnak indul, mivel a különböző irányzatok között viszály támad. A keresztényeket Európában és Afrika egy részén az izmaeliták (muzulmánok) teljesen elpusztítják. Őket az őrültek vezetik, vallásukat megmérgezik a világi javak.
Közben nagy járvány tör ki, az emberiségnek a 2/3-a meghal és elpusztul. Annyian halnak meg, hogy senki nem emlékszik majd, kié is volt a ház és a szántó. A városok utcáin térdig ér a fű, az Egyház papsága teljes kétségbeesésbe zuhan...


" A rettenetes háborút, melyet Nyugaton készítenek elő,
Pestis fogja követni, oly szörnyűségesen nagy,
Hogy sem ifjút, sem aggastyánt, sem barmot (állatot) nem válogat,
Vér, tűz, Merkúr, Mars, Jupiter Franciahon egén."


(9,55-ös centúria)
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 08, 2014
tudjuk! akkor is ha nem rémisztgeted itt az embereket


És ez minden, ami mondanivalód van? Pár hónappal ezelött a "nyakamat" kockáztatva megírtam a sertésinfluenzáról is a leleplezni valót, s mi lett az eredménye? Semmi. Egy rohadt weboldal nem vette át még az ún. "alternatív weboldalak" közül se!

Még a saját környezetem is az utóbbi idöben ferde szemmel néz rám, "mer´ha a Tibi ilyekett tud, akkor bifsztos ö is sátánista".

Az anyád picsája, az.

Az a Sátán szolgálója, aki a fösodratú médiumokból napirenden a szemed közé hazudik, vagy azok az ügynökférgek az ún. "alternatív médiumokban", akik szintén elhallgatják a legkényesebb dolgokat.

De hát így gondolkodik (ill. gondolkodott mindig is) ez a "dicsö" emberi faj, mindig is életképtelen volt, mindig is az elnyomóit imádta, és az igazmondóit üldözte/támadta.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 09, 2014
Szeretem ezt az oldalt ,nagyon sok érdekes ,fontos témák vannak amelyekre már illő lenne odafigyelni és komolyan venni! Jó lenne ha nem rémisztgetésként fognátok fel hanem ink. ténynek az itt elhangzottakat . A rémisztgetés a médiában főleg a "híradókban" találod, nézzél csak végig 1et! Miért van az ,hogy régen fél óra is elég volt ebből mára már 1 órás híreket adnak le amelynek az első fele régen a kék fénybe illő volt! Folyamatos félelemben tartás a cél és létbizonytalanság előidézése ,na itt kezdődik a rémisztgetés kedves első hozzászóló!
...
Írta: egy vendég, augusztus 09, 2014
Kedves cikkíró!
Nem közvetlen a témához kapcsolódik, de ez a legfrissebb cikk, remélem itt kapok választ.
Szóval véleményed szerint a Föld jelenlegi emberi(?) vezetőinek (illuminati) mi a hosszútávú céljuk az emberiséggel? A világkormány, és 500-1000milliós népesség és ahogy ezeket el akarják érni, oké, de mi lesz utána? Ha a jelenlegi időszak a Sátán ideje, aki be akarja bizonyítani, hogy az emberiség nem érdemli meg a létezést, és ugye az illuminati gyakorlatilag őt szolgálja, akkor ők olyan hűségesek hozzá, hogy hagynák saját magukat is elpusztítani? Vagy a világkormány bevezetése és a népességcsökkentés után az eredeti terv szerint egy morálisan és spirituálisan fejlettebb fajt akarnak létrehozni?
Gyakorlatilag minden alternatív média azzalfoglalkozik, hogy hogyan jutunk majd el a világkormány, és a police state felé, de még sehol sem találtam arról elmélkedést, hogy a túlélőkkel utána mi a terv. Vagy egy alvó, dolgozó rabszolga társadalomból lenne valakinek haszna?
Várom a válaszod!
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 10, 2014
A végjáték jóval többröl szól mint a globális világelit biztosított anyagi hasznáról. Az erösen kizsákmányoló, "elektronikus" rabszolgasorsban/neo-feudalizmusban való tartása az emberiségnek - az NWO - azzal fog járni, hogy az emberi civilizáció nem fog tudni tovább fejlödni (mint ahogy a feudalizmus idejében se tudott jó 1800 évig fejlödni). A céljuk az, hogy ne az izgassa majd az emberiséget, hogy mikor fog kikerülni a világürbe, s mikor vesszük fel a kapcsolatot a teremtökkel (ezért nem hozza nyilvánosságra az NWO az igazságot a származásunk felöl se), hanem a saját hétköznapi gondjaikkal legyenek az emberek elfoglalva, s örüljönek, ha egyáltalán lesz mit enniük. (neo-feudális állapotok). Nincs igazán jövökép ezen esetben. Egyrészt ki akarják irtani az emberiség 90 százalékát (harmadik világháborúval, járványokkal stb.), a maradékot pedig sok ezer éves újabb feudalizmusba akarják sodorni, további ezer év(ek)re megállítani az emberiség fejlödését. Az elitnek "a Sátán" beígérte, hogy túl fog élni mindenféle katasztrófahelyzetet (atomháborút, járványt), ecélból lett létrehozva a mélységi földalatti katonai támaszpontok egész hálózata, hogy ott elszigetelhessék magukat évekre is.

A középkori inkviziciók és a jelenlegi globális plutokráciás (NWOs) célkitüzések mögött ugyanaz az erö áll: a (sátánista) rómaiak - a pápa - a Vatikánban van a "gennyesedés" központja. Na most, a Jelenések könyvek szerint "Isten" nem fogja hagyni, hogy ez a "gennyesedés" még ezer évekig itt létezzen a Földön, az egész el lesz takarítva - a részletei ott vannak a Jelenések könyvében:

18:2
Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.

18:3
Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Hogy hányan fogják ezt is túlélni... nem tudom. Csak a 144 000 "legkiválóbb" élete és biztonsága garantált, de minden bizonnyal jóval többen fogják túlélni.

Az egyedüli járható kiút az lenne, ha az emberiség felébredne, elterjedne az igazság, megdöntené a kapitalizmust és az NWO uralmát stb. - s akkor 20-30 éven belül egy "pozitív visszatérése" következne be az "isteneknek".

Sajnos ez nem hiszem, hogy be fog következni. Ha 13 000 év nem volt elég az emberiségnek, hogy magasabb morális/spitiruális szintre kerüljön, akkor ezután se fog. Így sajnos marad a "negatív visszatérés" lehetösége.

Persze, azt is tudom, hogy vannak transz-humanista tervek, szuperkatonák, mélységi ürutazásra alkalmas "szuperhumanoid" kifejlesztésére, stb. De ki áll mögöttük: a sátánista-NWO oldal. Nem hiszem, hogy az "istenek" (elohimok) és több más ET faj a Galaktikus Konföderációból hagyni fogják, hogy ezáltal a negatív, hódításokra hajlamos erö által uralt transzhumán emberiség is ki legyen engedve az ürbe. Ameddig marad a negativitás és a hódításokra való hajlam, addig marad a karantén is a Föld körül. Az ET fajok ugyanis anno látták, hogy ez a negatív-sátánista erö - ami már 2000 éve uralja a fehér emberi fajt - mit müvelt például 300-400 évvel ezelött az öslakos amerikai indiánokkal (ez volt a világtörténelem idáigi legnagyobb népirtása), s azt is tudják, hogy rájuk is hasonló sors várna, ha kiengednék ezt a sötét-sátánista-babiloni transzhumanizált eröt a világürbe. Nem, most végre a bünösökön fog csattanni az ostor, a Galaktikus Konföderáció fogja elpusztítani "Babilont", ez van a Jelenések könyvében is. A Sátán ideje lejárt, "rövidesen" mennie fog kelleni.. mégha további ezer évekig is szeretne itt uralkodni.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, augusztus 10, 2014
neo-feudális állapotok). Nincs igazán jövökép ezen esetben ... sok ezer éves újabb feudalizmusba akarják sodorni, további ezer év(ek)re megállítani az emberiség fejlödését.


Innen az eredete ennek a mára híres-hírhedtté vált Orwell mondásnak is:

http://www.citatum.hu/szerzo/George_Orwell/2

"Ha el akarod képzelni a jövőt, képzelj el egy csizmát, amely örökké egy emberi arcon tapos."

(Orwellnek még az 1940-es években kapcsolatai voltak a sátánista titkos társaságokra, mindez már akkor tervezve volt)

De mint fentebb írtam: nem hiszem, hogy ez lesz a jövö, a legvalószínübb szerintem egy hirtelen bekövetkezö, negatív második visszatérése lesz az "isteneknek" - pár évtizeden belül.

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, augusztus 10, 2014
"A félelem az árulás és fájdalom világa az elnyomás világa olyan világ amely nem irgalmasabb hanem könyörtelenebb lesz ha ki forr.
A haladás világa mi világunkba a több fájdalom felé haladás...." G.O. 1984
...
Írta: egy vendég, augusztus 10, 2014


"Nem, most végre a bűnösökön fog csattanni az ostor, a Galaktikus Konföderáció fogja elpusztítani "Babilont", ez van a Jelenések könyvében is."


A hinduk egy része szerint Kalki avatár, Visnu "isten" 10. inkarnációja fogja elpusztítani a jelenlegi bűnös korszakot, a Vaskort, vagy másik nevén Kali-yuga-t( http://hu.wikipedia.org/wiki/Kali-juga ), az emberiség megmaradt részéből pedig újraalkotja a Szatja-juga-t, az Aranykort (ezen korszak visszatérését amúgy az ősi Amerikában tevékenykedő "Tollaskígyó" nevű, fehér-kaukázusi jegyeket viselő kultúrhérosz, és az Egyiptomi birodalmat kb. Kr. e. 10000 környékén megalapító Ozirisz is megjövendölte, nem különben az Ó-izlandi Edda-eposz, és még számtalan forrás, akik a következő Aranykor kezdetét egy hatalmas sziget-kontinens 12900 év utáni újbóli kiemelkedésétől fogják datálni, ami furcsa mód Amerikától keletre, Eurázsiától és Afrikától nyugatra teszik.)

Más hindu csoportok Síva-t nevezik meg az új kor elhozójaként, aki előbb felperzseli a romlott világot, majd a porból és hamuból újat alkot (ahogy egy beteg erdő felperzselése után röviddel visszatérnek a zöld növények és állatok).

A keresztények Jézus második eljövetelében várják a megszabadulást, aki most mint hadvezér vet véget a Sátán, és szolgáinak (na, ugyan kik lehetnek azok? smilies/angry.gif ).

A muszlimok meg tudtommal egy Mahdi nevű/titulusú szabadítóban hisznek.


Bár az is lehet, hogy az ET-fajok csak simán végignézik az Armageddont, a megmaradt emberekkel (az új emberiség első képviselőivel) pedig tényleg megalkotják az egész bolygóra kiterjedő Világállamot és Világkormányt, csak éppen a mostani NWO-es sátánisták nélkül.

Amúgy Észak-Amerika, az Illuminátus-fészek egy ketyegő, időzített bomba: a Yellowston-ban található szupervulkán, az USA nyugati részén húzódó Szent-András törésvonal, az óriás-cunamiknak kitett nagyvárosok, stb. mind-mind olyanná teszik a hatalmukat, mint egy puskaporos dűnén (nem hordón, DŰNÉN) bagózó, világuralomról ábrándozó idiótáét (nézzetek meg pár Edgar Cayce (amerikai látnok) tisztánlátásain alapuló Észak-Amerika térképet - a jövőbelátás tagadását meghagyom a materialistáknak és technokratáknak...)
...
Írta: egy vendég, augusztus 29, 2014
"Ó nem, újságírók tízezezreiböl nem akad egy se, aki ne lenne korrupt."

Ezért is olvasom inkább a TE, és sok más hasonló oldal írásait. Erkölcsileg mindenképp felettük álsz smilies/smiley.gif

"a "járvány" a háttérhatalom (államhatalom) trükkje, hogy aztán rendkívüli állapotokat lehessen hirdetni a karanténok leple alatt, s omlasztani lehessen a bankrendszert és globális diktatúrába (NWO) sodorni a nyugati világot. Amit most a négerekkel müvelnek Libériában (olvasd az atv.hu cikkben), az várhat potencionálisan Amerikára és Európára is."

Én eddig egy nukleáris "false-flag"-re számítottam (mivel az nem csak hatásos, de rendkívül látványos is), de most hogy írod, akár biológiai támadást is végrehajthatnak - bár ha az USA a legfőbb célpont, akkor nem elég egyetlen "fészket" megnyitni, legalább 10-15 különböző helyen, elszórtan az egész országban kell "szétszórni" a baktérium/vírus részecskéit, lehetőleg minél sűrűbben lakott területeken, vagy helyszíneken (sportcsarnokokban, metróvonalakon, vagy ne adj Isten iskolákban, egyetemeken, óvodákban, stb), kb. úgy, mint ahogy a "Súlyos dolgok" írásodban leírtad, hogy több nyugati nagyváros elpusztítása is napirendre került (habár ott nukleáris fegyverek szerepeltek). Az ebola viszont főleg cseppfertőzéssel terjed, ezért én inkább a himlőre, fekete-himlőre vagy az influenza egy fertőzőbb, de viszonylag még kezelhető (általános pánikkeltésre viszont tökéletesen alkalmas) változatának bevetésére számítok (az emberiség 2/3-át elpusztító járványt, és az azt előidéző vírust - ami bizonyára egy genetikailag módosított "szörnyszülött" lesz - egyelőre még talonban hagyják, most még csak a szükségállapot bevezetése, az amerikai alkotmány felfüggesztése, és Irán/Szíria/Oroszország megvádolása és mágtámadása által a 3. világháború kirobbantása-, és a Világgazdaság összeomlasztása a cél, a valódi Poklot később zúdítják az emberiségre NWO-es "barátaink" smilies/tongue.gif .
...
Írta: egy vendég, augusztus 30, 2014
Na, megkezdődött a felvezetés: http://kitekinto.hu/iszlam/201...rroristak/

Továbbá egy másik érdekes cikk, még februárból: http://idokjelei.hu/2014/02/ki...b-geneket/

Komolyan mondom, bátor lélek mind, aki a mostani korba inkarnálódott (más részük a rossz karmáját kénytelen ledolgozni).
...
Írta: egy vendég, szeptember 02, 2014
Tisztelt Szerkesztő!
Továbbra is ez a legpengébb és cenzúrázatlan (a hozzászólók felé is nyitott) tényfeltáró oldal mind magyar, mind szlovák nyelven. A multiverzum természetesen nyüzsög a különböző létformáktól és biztosan létezik egy jószándékú Konföderáció (akár ezen galaxison belül, akár ezen kívül, bár a határalkotás csak a csillagászok és kapcsolódó tudományágak fraktál-pattern szemléletéből, csőlátásából adódik. Az ún. Galaktikus Konföderáció "földi helytartóival, prófétáival, felemelkedett mestereivel szemben - ahogy ők hirdetik magukat" azonban nem árt az óvatosság. Trójai falóként előkészített számos kör mögött ugyanúgy az illuminati és szabadkőműves szektáik állnak. Még a nagyramagasztalt Gregg Braden és Sirius projektje sem az, aminek látszik. (a bácsi nagyon kamellumi, akárcsak Icke). A Galaktikus Konföderáció "földi helytartóinak" pedig még ahhoz is van mersze, hogy 144 dollárért áruljanak egy-egy fiola "védő meg kristály" esszenciát. A végén még a tőzsdén is megjelenik, ha így folytatódik az átverés show. A fiolák tartalma? Brandy újratöltve egy kevéske virágporral. Húzós ár néhány ml "nedűért". Mivel rengeteg hasonló kókler oldal működik, csak figyelmeztetem azokat, akik a Konföderációban bíznak, nehogy ugyanazon materialista pók hálójában kössenek ki. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy ne létezne valódi jószándékú intergalaktikus szervezet, de az korántsem materialista és a szeretetre "csak hivatkozó" egység, tő, forráskód.
"Egy ruhátok legyen" (köpönyegforgatók kizárva), ill. azt sajnos nagyon nehéz lenyomozni, hogy mely ruhákat, cipőket és szöveteket készíttetik gyermekrabszolgák által. "Nem ismerlek benneteket" (galaktikus konföd. földi helytartói kizárva).
Az előttem szóló vendég "rossz karma" kifejezése nem egészen helytálló, márcsak logikai megfontolásból sem. A noetika "tudománya" is a negatívabb ET-ké és az illuminátusoké, amióta humanoidokat detektáltak vagy telepítettek a bolygóra. Noetika, még a nevében is benne foglaltatik jelentése: no etika. A karma csak egy divatos vallásos kiegészítő, hogy bulivúd-ot meg India mágnásait se rohamozzák meg a kizsákmányolt, nyomorban élő, amúgy meg totál negatív "isteneket" tisztelő főleg hindu népcsoportok. Emberi karma nincs, de a noetika mégis mesterségesen generálja szt. amit félrevezető vallásalapítók neveztek el karmának, "bevonzásnak vagy ha úgy jobban tetszik in-karnatio-nak, azaz vissza egy mesterséges karmába. Ez az a mesterséges program, amelyet remélhetőleg egyre többen ismernek fel a hipnózis, az anima és az elektromágneses mind control agyinterface adóvevőkkel dacolva, leküzdve azokat.
Tisztelt Szerkesztő, esetleg írhatna (ha kedve és ideje megengedi) egy rövid összefoglalót a noetika tárgyköréből, hiszen sokak számára ismeretlen ez a fajta lelkek recycling-ja átverés, amely hazugságon alapul.
Ez a fajta recycling főképp emberi lelkek börtöne, természetesen lehetséges leszületés fejlettebb dimenziókból is, de az emlékezet a legtöbb esetben törlődik, kivétel persze mindig van, hiszen a kollektív tudattalanunk már annyira meg van terhelve a sok terrortól és genetikai manipulációtól, hogy elő- előjöhetnek emlékek sima emberekben is. Technológiával, agyinterface-vel, indukált telepathiaval sajnos álemlékek és képzetek is generálhatók a kabal ezt felügyelő szervei által.
Anti
...
Írta: egy vendég, szeptember 02, 2014
Természetesen csak akkor írjon cikket róla, ha ezzel nem sodorja magát veszélybe. Szívesen megírnám én is, csak engem nem olvasnának.
Antikőműves
...
Írta: egy vendég, szeptember 18, 2014
Bocsánat, helyesbítek, a Sirius projektes bácsi újabban Dr. Steven Greer néven kábítja az embereket. Fene sem tudja már követni az alakváltósok soronlevő neveit, adatait.

Anti
...
Írta: egy vendég, szeptember 29, 2014
Az ún. 'georgia guidestones' is bővült egy idei dátummal, egyelőre meg nem erősített forrásokból - angolszász rózsakeresztes (azaz ashke-názi) szekta a megbízó. Figyelemelterelés vagy sem, biológiai fegyvereket nem először vetnek be (AIDS, sertés-flu, ebola, dengue-láz), a történelemben visszamenőleg is léteztek hasonló népirtások, pl. a 'spanyol nátha' idején is ezek kaszálták az embereket, mégpedig olyan, az akkori ember számára felfoghatatlan repülőkről, amely ma 'UFO' rövidítés alatt futna. A fekete himlő sem véletlenül van a 'szeretetteljes' WHO ellenőrzése alatt, de azt csak azoknak tartogatják, akik genomját még nem törte szét a mikrohullámú, wifi rádió, ELF és skalár-hullámok emelt dózisa (lásd: rengeteg szövettanilag 'új' rosszindulatú daganat, ami ráadásul jó üzlet is a gyógyszeripari kartellek tulajdonosainak, mert sima ember nem engedheti meg magának, hogy egészséges környezet hatására gyógyuljon...azaz gyorsabban fogyunk, mint sokan gondolják, a megrendezett közúti és 'természeti katasztrófákról' nem is beszélve. A nyugdíjunk meg rájuk száll, mint égből az aranymanna - megosztják és uralkodnak tovább galaxison innen és túl.
Antiékszer
...
Írta: egy vendég, szeptember 29, 2014
Család-barát osztás, a családoknál marad, ja.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy