Hol tart jelenleg az emberiség s mi várható a távolabbi jövöben? PDF Nyomtatás
2014. augusztus 17. vasárnap, 12:12

Érdekes vita bontakozott ki a "vészjelzés"-es bejegyzés alatt arról, hol tartunk jelenleg az emberi történelem elöre megjósolt "idövonalán". Pár hozzászólást átmentettem ide. Nyugodtan tessék tovább vitatkozni :)

 

Írta: egy vendég, augusztus 08, 2014

Nostradamusnak a francia II. Henrik-nek írt episztolája szerint: 

... akkor a tisztátalanságok és a borzalmak kerülnek felszínre, a trónváltás környékén... 
... az Egyház vezetői Isten iránt langyos szeretetet éreznek... 
... a keresztény vallás hanyatlásnak indul, mivel a különböző irányzatok között viszály támad. A keresztényeket Európában és Afrika egy részén az izmaeliták (muzulmánok) teljesen elpusztítják. Őket az őrültek vezetik, vallásukat megmérgezik a világi javak. 
Közben nagy járvány tör ki, az emberiségnek a 2/3-a meghal és elpusztul. Annyian halnak meg, hogy senki nem emlékszik majd, kié is volt a ház és a szántó. A városok utcáin térdig ér a fű, az Egyház papsága teljes kétségbeesésbe zuhan...


" A rettenetes háborút, melyet Nyugaton készítenek elő,
Pestis fogja követni, oly szörnyűségesen nagy, 
Hogy sem ifjút, sem aggastyánt, sem barmot (állatot) nem válogat, 
Vér, tűz, Merkúr, Mars, Jupiter Franciahon egén."


(9,55-ös centúria)

 

Írta: egy vendég, augusztus 09, 2014

Kedves cikkíró! 
Nem közvetlen a témához kapcsolódik, de ez a legfrissebb cikk, remélem itt kapok választ. 
Szóval véleményed szerint a Föld jelenlegi emberi(?) vezetőinek (illuminati) mi a hosszútávú céljuk az emberiséggel? A világkormány, és 500-1000milliós népesség és ahogy ezeket el akarják érni, oké, de mi lesz utána? Ha a jelenlegi időszak a Sátán ideje, aki be akarja bizonyítani, hogy az emberiség nem érdemli meg a létezést, és ugye az illuminati gyakorlatilag őt szolgálja, akkor ők olyan hűségesek hozzá, hogy hagynák saját magukat is elpusztítani? Vagy a világkormány bevezetése és a népességcsökkentés után az eredeti terv szerint egy morálisan és spirituálisan fejlettebb fajt akarnak létrehozni? 
Gyakorlatilag minden alternatív média azzalfoglalkozik, hogy hogyan jutunk majd el a világkormány, és a police state felé, de még sehol sem találtam arról elmélkedést, hogy a túlélőkkel utána mi a terv. Vagy egy alvó, dolgozó rabszolga társadalomból lenne valakinek haszna? 
Várom a válaszod!

 

 

Írta: nem_programozhato, augusztus 10, 2014
A végjáték jóval többröl szól mint a globális világelit biztosított anyagi hasznáról. Az erösen kizsákmányoló, "elektronikus" rabszolgasorsban/neo-feudalizmusban való tartása az emberiségnek - az NWO - azzal fog járni, hogy az emberi civilizáció nem fog tudni tovább fejlödni (mint ahogy a feudalizmus idejében se tudott jó 1800 évig fejlödni). A céljuk az, hogy ne az izgassa majd az emberiséget, hogy mikor fog kikerülni a világürbe, s mikor vesszük fel a kapcsolatot a teremtökkel (ezért nem hozza nyilvánosságra az NWO az igazságot a származásunk felöl se), hanem a saját hétköznapi gondjaikkal legyenek az emberek elfoglalva, s örüljönek, ha egyáltalán lesz mit enniük.(neo-feudális állapotok). Nincs igazán jövökép ezen esetben. Egyrészt ki akarják irtani az emberiség 90 százalékát (harmadik világháborúval, járványokkal stb.), a maradékot pedig sok ezer éves újabb feudalizmusba akarják sodorni, további ezer év(ek)re megállítani az emberiség fejlödését. Az elitnek "a Sátán" beígérte, hogy túl fog élni mindenféle katasztrófahelyzetet (atomháborút, járványt), ecélból lett létrehozva a mélységi földalatti katonai támaszpontok egész hálózata, hogy ott elszigetelhessék magukat évekre is. 

A középkori inkviziciók és a jelenlegi globális plutokráciás (NWOs) célkitüzések mögött ugyanaz az erö áll: a (sátánista) rómaiak - a pápa - a Vatikánban van a "gennyesedés" központja. Na most, a Jelenések könyvek szerint "Isten" nem fogja hagyni, hogy ez a "gennyesedés" még ezer évekig itt létezzen a Földön, az egész el lesz takarítva - a részletei ott vannak a Jelenések könyvében: 

18:2 
Leomlott, leomlott a nagy Babilon, és lett ördögöknek lakhelyévé, minden tisztátalan léleknek tömlöczévé, és minden tisztátalan és gyűlölséges madárnak tömlöczévé.

18:3 
Mert az ő paráznasága haragjának borából ivott valamennyi nép, és a földnek királyai ő vele paráználkodtak, és a földnek kalmárai az ő dobzódásának erejéből meggazdagodtak.


Hogy hányan fogják ezt is túlélni... nem tudom. Csak a 144 000 "legkiválóbb" élete és biztonsága garantált, de minden bizonnyal jóval többen fogják túlélni. 

Az egyedüli járható kiút az lenne, ha az emberiség felébredne, elterjedne az igazság, megdöntené a kapitalizmust és az NWO uralmát stb. - s akkor 20-30 éven belül egy "pozitív visszatérése" következne be az "isteneknek". 

Sajnos ez nem hiszem, hogy be fog következni. Ha 13 000 év nem volt elég az emberiségnek, hogy magasabb morális/spitiruális szintre kerüljön, akkor ezután se fog. Így sajnos marad a "negatív visszatérés" lehetösége. 

Persze, azt is tudom, hogy vannak transz-humanista tervek, szuperkatonák, mélységi ürutazásra alkalmas "szuperhumanoid" kifejlesztésére, stb. De ki áll mögöttük: a sátánista-NWO oldal. Nem hiszem, hogy az "istenek" (elohimok) és több más ET faj a Galaktikus Konföderációból hagyni fogják, hogy ezáltal a negatív, hódításokra hajlamos erö által uralt transzhumán emberiség is ki legyen engedve az ürbe. Ameddig marad a negativitás és a hódításokra való hajlam, addig marad a karantén is a Föld körül. Az ET fajok ugyanis anno látták, hogy ez a negatív-sátánista erö - ami már 2000 éve uralja a fehér emberi fajt - mit müvelt például 300-400 évvel ezelött az öslakos amerikai indiánokkal (ez volt a világtörténelem idáigi legnagyobb népirtása), s azt is tudják, hogy rájuk is hasonló sors várna, ha kiengednék ezt a sötét-sátánista-babiloni transzhumanizált eröt a világürbe. Nem, most végre a bünösökön fog csattanni az ostor, a Galaktikus Konföderáció fogja elpusztítani "Babilont", ez van a Jelenések könyvében is. A Sátán ideje lejárt, "rövidesen" mennie fog kelleni.. mégha további ezer évekig is szeretne itt uralkodni. 

/nem_progr

Írta: nem_programozhato, augusztus 10, 2014

neo-feudális állapotok). Nincs igazán jövökép ezen esetben ... sok ezer éves újabb feudalizmusba akarják sodorni, további ezer év(ek)re megállítani az emberiség fejlödését.


Innen az eredete ennek a mára híres-hírhedtté vált Orwell mondásnak is: 

http://www.citatum.hu/szerzo/George_Orwell/2

"Ha el akarod képzelni a jövőt, képzelj el egy csizmát, amely örökké egy emberi arcon tapos."

(Orwellnek még az 1940-es években kapcsolatai voltak a sátánista titkos társaságokra, mindez már akkor tervezve volt) 

De mint fentebb írtam: nem hiszem, hogy ez lesz a jövö, a legvalószínübb szerintem egy hirtelen bekövetkezö, negatív második visszatérése lesz az "isteneknek" - pár évtizeden belül. 

/nem_progr

Írta: egy vendég, augusztus 10, 2014"Nem, most végre a bűnösökön fog csattanni az ostor, a Galaktikus Konföderáció fogja elpusztítani "Babilont", ez van a Jelenések könyvében is." 


A hinduk egy része szerint Kalki avatár, Visnu "isten" 10. inkarnációja fogja elpusztítani a jelenlegi bűnös korszakot, a Vaskort, vagy másik nevén Kali-yuga-t( http://hu.wikipedia.org/wiki/Kali-juga ), az emberiség megmaradt részéből pedig újraalkotja a Szatja-juga-t, az Aranykort (ezen korszak visszatérését amúgy az ősi Amerikában tevékenykedő "Tollaskígyó" nevű, fehér-kaukázusi jegyeket viselő kultúrhérosz, és az Egyiptomi birodalmat kb. Kr. e. 10000 környékén megalapító Ozirisz is megjövendölte, nem különben az Ó-izlandi Edda-eposz, és még számtalan forrás, akik a következő Aranykor kezdetét egy hatalmas sziget-kontinens 12900 év utáni újbóli kiemelkedésétől fogják datálni, ami furcsa mód Amerikától keletre, Eurázsiától és Afrikától nyugatra teszik.) 

Más hindu csoportok Síva-t nevezik meg az új kor elhozójaként, aki előbb felperzseli a romlott világot, majd a porból és hamuból újat alkot (ahogy egy beteg erdő felperzselése után röviddel visszatérnek a zöld növények és állatok). 

A keresztények Jézus második eljövetelében várják a megszabadulást, aki most mint hadvezér vet véget a Sátán, és szolgáinak (na, ugyan kik lehetnek azok? smilies/angry.gif ). 

A muszlimok meg tudtommal egy Mahdi nevű/titulusú szabadítóban hisznek. 


Bár az is lehet, hogy az ET-fajok csak simán végignézik az Armageddont, a megmaradt emberekkel (az új emberiség első képviselőivel) pedig tényleg megalkotják az egész bolygóra kiterjedő Világállamot és Világkormányt, csak éppen a mostani NWO-es sátánisták nélkül. 

Amúgy Észak-Amerika, az Illuminátus-fészek egy ketyegő, időzített bomba: a Yellowston-ban található szupervulkán, az USA nyugati részén húzódó Szent-András törésvonal, az óriás-cunamiknak kitett nagyvárosok, stb. mind-mind olyanná teszik a hatalmukat, mint egy puskaporos dűnén (nem hordón, DŰNÉN) bagózó, világuralomról ábrándozó idiótáét (nézzetek meg pár Edgar Cayce (amerikai látnok) tisztánlátásain alapuló Észak-Amerika térképet - a jövőbelátás tagadását meghagyom a materialistáknak és technokratáknak...)
Hozzászólások (12)Add Comment
...
Írta: egy vendég, augusztus 17, 2014
A kommentjeim egy bejegyjésben - erre nem számítottam... smilies/cheesy.gif

Az Aranykor, Ezüstkor, Rézkor, Vaskor, újra Aranykor, etc. mellett létezik még egy másik korszak-elmélet is.

Nos, a lényeg: már mindenki hallhatta, hogy a Halak 2160 éves periódusából a Vízöntő 2160 éves periódusába tartunk (most pont a kettő között állunk, egyik sem domináns, mindkettő hatása érvényesül, ezért annyira kaotikus a minket körülvevő Világ). Itt most egy link a témáról: http://www.harmonet.hu/ezoteri...thato.html

Tehát az állatövi jegyek (és korszakaik) visszafelé felytik ki hatásukat az emberiségre: Bikából a Kosba, Kosból a Halakba, Halakból a Vízöntőbe, Vízöntőből a Bakba, és így tovább...

Bocsánat ha túl nyers lett a kommentem, de megint szrkszk a gépem.
...
Írta: egy vendég, augusztus 17, 2014
A jobb megértés érdekében bemásolom az elmúlt 6000 év 3 világkorszakát (Bika, Kos, Halak) és az előttünk álló 2 évezredét (Vízöntő):

1. Bika korszak

Erénye: a takarékosság és szelídség, a felhalmozó, népeket gazdagító szorgosság. (más tekintetben kissé lusta)
Eszköze: céljai eléréséhez a makacsság, és kitartás, az önmaga által elvégzett szorgos munkavállalás jellemző.
Túlburjánzása: a lustaság, vegetálás, változatlanságban való, unalmas megrekedés.
Megszületése a misztika lelkiség túlerőbe kerülésének köszönhető, racionalitásra való igény nőtt ekkor, a két látásmód egyensúlyban tartása végett. Továbbá jólét utáni vágy.
Bukása: az önfejűség révén a mozdulatlanságban, változást nem tűrésben rejlik. Ami mozdulatlan, halott.

2. Kos korszak

Erénye: a bátorság, függetlenség, a céltudatosság, a hősiesség.
Eszköze: a célirányosság, tudatosság, és az agresszió.
Túlburjánzása: a vérengzés, és bántalmazás, állandó mindent felőrlő versengés.
Megszületése: a tunyaság, a vegetálás nehézségei révén jön létre.
Bukása: az emberek irtásában, háborúkban rejlik. Az emberek elfordultak kegyetlenségétől, vad isteneiktől.

3. Halak korszak

Erénye: a szeretet és odaadás, a törődés és hit.
Eszköze: az érzelmesség, a szeretet kimutatása, a már makacs hit.
Túlburjánzása: a prűdség, szűklátókörűség, az álszentség, mártíromság és naivitás.
Megszületése: a kegyetlenség megszüntetése, a vérengzések elhagyásának igényére alakult ki.
Bukása: a makacsságban, a tudás igényének elnyomásában és túlzott erkölcsösségben, dogmatikusságban rejlik.

4. Vízöntő korszak

Erénye: a szabadság, a tudás iránti vágy, a megújítás képessége.
Eszköze: a lázadás és a mindenre való nyitottság, a globális kommunikáció.
Túlburjánzása: az extremitás, a különcség és az egyedi célok hajszolása.
Megszületése: a függetlenség és igazolt tudás utáni igénye képpen jön létre.
Bukása: az egyén önhittségében, az összefogások lehetetlenségében, egoizmusában rejlik.

A többi 8 világkorszak rövid leírását megtaláljátok az adott lapon, de a kedvetekért újra belinkelem: http://www.harmonet.hu/ezoteri...thato.html

Ja, és ne feledjétek, visszafelé kell olvasni az adott jegyeket (Vízöntőből Bak, abból Nyilas, abból Skorpió, és így tovább).

A 12 korszak egy 25920 éves "világévet" tesz ki, ezek felénél (kb 13000 évente) civilizációkat elpusztító katasztrófák történnek (lásd: Atlantisz. Akkor éppen a Szűz és az Oroszlán jegy közösen hatott, amik annyira különböztek egymástól, hogy csakis pusztulás lehetett a dolog vége - így van a mostani helyzet is a Halak-vízöntő párosával, ergo elkerülhetetlen a mostani civilizációnk pusztulása, hogy utána egy sokkal élhetőbb jöjjön létre).
...
Írta: egy vendég, augusztus 21, 2014
NATO-csúcs szeptember 4.-5. között a Wales-i, 300 ezres Cardiff-ban.

Miért hiszem, hogy pont ott, pont akkortájt egy nukleáris false-flag merényletet láthatunk? Vagy nagyobb hatást váltana ki egy amerikai földön végrehajtott hasonló akció? És vajon még idén megtörténik, vagy csúszik jövőre, 2015-re? (csak mert a nyugati pénzrendszer már most is a szétesés határán áll)
...
Írta: Luminosity, augusztus 22, 2014
Hipnózisban visszamehetünk előző életeinkbe - ezt ismerik sokan, ez a regresszió, viszont az már kevésbé ismert, hogy progresszióval a jövőbe is be lehet tekinteni.
Minden tudatos lény szabad akarattal rendelkezik, tehát nincs teljes determináltság, a jövő változásban van, de minden egyes jelenponthoz képest meghatározható a világ legvalószínűbb jövőbeli folytatása, ugyanúgy, mint az időjárás káoszelmélettel modellezett, látszólag zűrzavaros, dinamikus rendszerében is a meteorológus meghatározott valószínűségekkel, de kielégítő előrejelzéseket tud készíteni.

Dr. Bruce Goldberg több ezer alanyon végzett progressziót az utóbbi évtizedekben (érdemes elolvasni az Előző életek, jövendő életek c. könyvét), és azt vette észre, hogy nagyjából kirajzolódik egy egységes jövőkép az alanyai egyéni jövőbeli életeinek történeteiből. Ebben a cikkben röviden, tömören leírja a következő ezer év főbb világeseményeit:

The Next 1,000 Years
https://www.drbrucegoldberg.com/newlart8.htm

Lehet konteómentesen is értelmezni, de érdekes, hogy a jövendölt események betudhatók egy évszázadokon átívelő NWO-projekt főbb pontjainak is. Pl. a 25. században fog bekövetkezni hidegfúziós fegyverekkel egy világháború, amiben 1 milliárdra csökken az emberiség lélekszáma.

Egyébként, erről a témáról jut eszembe, van egy bejegyzés itt a blogon (http://www.pokolraveluk.com/co...&Itemid=56), amiben szó volt arról, hogy "A CIA már harminc évvel korábban, 1971-ben tudott arról, hogy mi fog történni 2001. szept. 11-én, kvantum-hozzáféréses technológiák alkalmazásának segítségével.".
Nos, szerintem ez simán történhetett "egyszerű" hipnotikus progresszióval is, amolyan Nostradamus-i módon, "looking glass" technika nélkül.

Sőt, továbbmegyek, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy ez a ránk telepedett sátánista háttérhatalom azért is ilyen "sikeres", mert rendszeresen szkennelik a jövőt a szeánszaikon...
...
Írta: Luminosity, augusztus 22, 2014
"A rettenetes háborút, melyet Nyugaton készítenek elő" - írja Nostradamus.

Ez is egy érdekes téma, főleg most, hogy az USA újfent beavatkozik Irakban, ezúttal az ún. Iszlám Állam nevű dzsihádista csoport ellen, mely állítólag részben az Al-Kaidából nőtte ki magát.
Volt egy hír ezzel kapcsolatban, ami megütötte a fülemet:

Románia tagadja, hogy fegyvereket juttatott az Iszlám Államnak
http://www.atv.hu/kulfold/2014.../hirkereso

"Bukarest arra reagált, hogy egy neve elhallgatását kérő orosz katonai vezető a RIA Novosztyi hírügynökségnek azt mondta: a szunnita terroristákat nyugati titkosszolgálatok segítették abban, hogy fegyverhez jussanak. Az idézett forrás szerint a IÁ Bulgáriából jutott páncélozott járművekhez és gránátvetőkhöz, Horvátországból tüzérségi eszközökhöz, Ukrajnából csapatszállító járművekhez, Romániából pedig tankokhoz és lőfegyverekhez."

Ha az oroszoknak igazuk van, akkor megint egy jó nagy szemfényvesztő disznóságnak lehetünk a szemtanúi. Az egész euro-atlanti bagázs (már a németek is küldenek fegyvereket) saját maga ellen harcol...
A haditudósítónak meg levágják a fejét mint tökéletes false-flag.

De mi a fene ennek a valódi célja? A Közel-Kelet destabilizációja? Egy újabb terrorista világfenyegetés, mint 9/11 után? A sátánisták újabb szórakozása?
...
Írta: egy vendég, szeptember 17, 2014
Köszönjük az elemzést, a szeánszos "szkennelés" sajnos nonstop folyik, így ez olyan, mintha mi lennénk a parasztok a sakktáblájukon, ők meg szórakoznak rajtunk.

Az asztrológia valóban az alkimisták és a szabadkőműves páholyok egyik kedvenc vesszőparipája, csakúgy, mint a tarot mágia, mégis a közemberek számára ajánlott oldalak, mint a "harmonet", "női portál", "asztronet" és végesincs társaiknak egy a közös nevezője: hazugság és biznisz

Antikőműves
...
Írta: egy vendég, szeptember 17, 2014
Amire érdemes odafigyelni "asztrológia tárgykörben", noha én ezt sem így nevezem (s talán nomád sztyeppei, majd földműves és jószágot nevelő őseink, gyógyítóink tudtak is élni ezekkel a tapasztalatok árán szerzett megfigyelésekkel), az a nagyMŰhold / Tiamat / kvantumPC - vagy nevezze mindenki, aminek akarja - fázisainak összefüggése a sima halandó, főleg Rh+ vércsoportú emberek vérzéshajlamával, ami nagyműtétek tervezésekor nem elhanyagolandó tényező KELLENE HOGY LEGYEN, sőt tudattal rendelkező, tisztességes sebésznek erre is kellene figyelnie (ha nem lenne a neki diktáló eü-betegséggeneráló-rendszer, aminek sok becstelen "szektás orvos" tudatosan a kiszolgálója és haszonélvezője, nehogy már a gyógyszeripar piramisa összeomoljon. "Romantikusabb kivitelben" amúgy holdnaptár a neve, s az ún. fogyó hold napjaiban kevesebb a vérzés, műtéti szövődmény és jobb a sebgyógyulás is. Aki nem hiszi, járjon utána. Persze tudja ezt az ellenség is, nem véletlenül tartanak rítust, s nem véletlenül pottyannak ki "nemes" trónörököseik a béranyákból vagy kamellumi készítő - bocsi, inkább keltető gépeikből bizonyos együttállások celebrálását koronázva meg az új "baba" által.

Antikőműves
...
Írta: egy vendég, március 23, 2016
Szerinted mégis hogy fog aranykor jönni egy olyan bolygón, ahol minden élő- és bioszféra tönkremegy és akik esetleg fenn is maradnak, azok egy pszichésen és fizikálisan is megtört, elviselt és beteges gént tudnak csak /ha egyáltalán még képesek lesznek rá/ tovább örökíteni?
...
Írta: egy vendég, május 13, 2016
"Új Eget és új Földet teremtek, mert a régi elmúlik"-írja a Biblia.
...
Írta: egy vendég, augusztus 07, 2016
remélem nem sátán és az illuminati nyer azt mondják hogy ez sátán végső próbálkozása ez új világrend lesz és a föld nem pusztul el remélhetőleg
...
Írta: egy vendég, augusztus 25, 2017
Írta: nem_programozhato "Ha 13 000 év nem volt elég az emberiségnek, hogy magasabb morális/spitiruális szintre kerüljön, akkor ezután se fog."

Kicsit ez is olyan, mint a Világvége. Nem egyetlen időpont, hanem egy folyamat. Ha jobban megnézzük az emberiség történelmét, azt kell látnunk, hogy van rá bizonyíték vagy sem (van), egy másik, nyilvánvalóan igen fejlett civilizáció alapjain jött létre. Aztán történt valami (özönvíz, meteor, háború akármi) és visszasüllyedt a barbárságba. Ám mégis, rengeteg tudás, élmény megmaradt, mélyen beágyazódva a genetikai emlékezetünkbe. Ezért voltak a különféle civilizációs és technikai ugrások a történelemben.

Úgy gondolom, hogy valahol a mélyben, igenis megtörténtek a változások, az emberiség, habár nem is tud róla, készen áll az Új Világra, ami megköveteli a továbblépést egy új szellemi szintre. Ám közben olyan sötét erők, eszmék is rátörtek, amelyek könnyen a pusztulását okozhatják. Nem biztos, hogy az emberiség megéri az időt, amikor szellemileg is továbbléphet. De van rá esély, ha csekély is. Én szeretnék hinni benne, hogy így lesz. És remélem, hogy amikor elül ennek a káosznak, sötétségnek és pusztításnak a pora, ott fog állni az új ember. Igen, tudom patetikus, de felemelő gondolat. Valahogy úgy, mint Frank Herbert Dűnéjében, amikor Paul ott áll a sivatagban és azt mondja: "Apám, az alvó végre felébredt!"
...
Írta: egy vendég, október 17, 2020
Egy hozzá szoló ˇ"Igazságotˇ" képviselő. Szia ! Érdeklödnék már azota 2020 -at írunk. Mi új dolgok vannak ,történések. Mert az igért virus jellen a nevezett ˇ" Corona ˇ" Ami egy részben létező virus más részben fel van fujva, politikai virus . Itt még kevesebb az elhalálozás ez szimpla influenzánál. De ugy tudom kettő virusnak kell lenie.
Na az egyik már itt van és ahogy a semmiből gyorsan jött-úgy távozik is. Aztán jön a másik virus .A kérdés lehet e tudni a másik virus mi lenne...??? A virusok után mi következik???? Mert azota itt egy újabb fogalom: Q . A Q .Donald Trump ,Föderácio, a fény lények, Ashtar is. Azota sok dokumentum film leleplez dolgokat, felkésziti és megmutatja az emberiségnek a háttérben, illuminátusnál mi folyik. Mik folynak a ˇ"Függöny mögöttˇ" Kömüves, háttérhatalom, titkos társaság,illuminátus,Elit stb. Az első hullám óta nagy az ébredés beindult!!!! Sokan értesültek róla a gyerekkereskedelmekről,mikre használják fel a gyerekeket. Pár kulcszó : Földalatti járatok, bunkerek,barlangok ahol gyerekeket tartanak személyes okokbol ...Adrenochrome, Pizzagate , ping pong étterem . Sok minden felszínen van, kiderült már, és egyre többen értesülnek róla. Ott volt a Hollywood botrány, Pedofil botrány, az illuminátus szálak, családfák,hercegségi rangok,királynék,cimer, vérvonalak. De elég csal elkezdeni beütni ,keresgélni a neten ˇ"Pizzagateˇ" vagy ˇ"Adrenokróm, Adrenochromeˇ" már rengeteg szálat találunk ami végül elvezet a Földet irányitó,vezető 1 % - hoz .Azaz az Elithez . Kellemes kutakodást mindenkinek ,és erős idegzetű embereknek ajánlott, ajánlatos pihenőt tartani mindig, sok az infó, rengeteg !!!! Meg kell tudni emészteni ezeket is ,és ehez is idő kell.

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy