2016. febr. 14: újból SÁRGA VÉSZJELZÉS a szíriai helyzet miatt. Erösen forrósodik a légkör az oroszok (Antikrisztus erö) és a török-szaúdi-izraeli szövetség közt. Obama kiállt a törökök mögül. A DIA oldal (veteranstoday.com) szerint még az a veszély is fennáll, hogy török-szaúdi speciális egységek elfoglalják az incirliki NATO légitámaszpontot Törökországban, hogy rátegyék a kezüket taktikai nukleáris fegyverekre, s megpróbálják azokat valahogy bevetni az oroszok ellen Szíriában. A szaúdiaknak állítólag már most is vannak "fekete" taktikai nukleáris fegyverei.

http://www.veteranstoday.com/2016/02/13/breaking-saudi-arabia-moves-planes-to-turkey-joint-attack-on-russian

Ha akarnak, a globalisták ebböl is megpróbálhatnak kihozni egy Góg és Magóg ütközetet. Ha a török hadsereg és a szaúdi erök betörnek Szíriába, onnan Izrael oroszok általi megtámadása már csak egy lépés. A Vilna Gaon prófécia szerint az oroszok el fogják foglalni Isztanbult a végsö idökben, egy orosz-török háborúban késöbb ez is bekövetkezhet (lásd alább a Hozzászólások-ban, nem_programozhato, november 30, 2015)

----------------------------------------------------------------------

2015. nov. 29: Putyin asszisztál a cionáci tervhez a muzulmán és keresztény világ összeugrasztásához? Nem lehet nem észrevenni, hogy "drága jó Vlagyimír Vlagyimírovics" mennyire kapott az alkalmon, hogy kiélezhesse a helyzetet a Közel-Keleten a muzulmán-oszmán törökökkel.

Mint ahogy a debka.com is írja: "Az oroszok az elmúlt két napban mást mondtak és mást csináltak: bár kijelentették, hogy a katonai konfliktus Törökországgal nem céljuk, ennek ellenére szír területen maximálisra fokozták a támadásokat török jármüvek és egyéb török célpontok ellen, határátkelöket bombáztak stb." A whatdoesitmean.com legújabb írása szerint pedig több ezer orosz katonát telepítenek az örmény-török határra is.

 

Már az is felettébb gyanús, ahogy Putyin állandóan találkozgat a cionáci francia elnökkel és nem leplezi le egyértelmüen, hogy a párizsi merényletek Gladio típusú hamis-zászlós müveletekek voltak, melyeket jórészt a francia titkosszolgálat csinált.

+ rejtett "megerösítése" a készülö hamis UFO inváziónak?  Pfff   Lásd Hozzászólások

----------------------------------

Ez egy nyilvánvaló provokáció volt:

"Nem kaptunk figyelmeztetést" - Megszólalt az orosz pilóta

http://www.atv.hu/kulfold/20151125-nem-kaptunk-figyelmeztetest-

Egyre több a katona, hadihajó, repülö és a rakétakilövöállás Szíriában és a térségében.

2016 szeptembere az új határidöjük a világ feje tetejére állítására, hogy aztán színre léphessen az Antikrisztus egy hamis UFO invázióval kísérve:

 

II Thessalonika levél 2

3 Ne csaljon meg titeket senki semmiképpen. Mert nem jön az el addig, mígnem bekövetkezik elébb a szakadás, és megjelenik a bűn embere, a veszedelemnek fia, ...

9 Akinek eljövetele a Sátán ereje által van, a hazugságnak minden hatalmával, jeleivel és csodáival,

Sajnos egyre több provokáció várható, hogy valahogy lángra lobbanthassák a helyzetet a Közel-Keleten, és röpködhessenek a rakéták... Egyre jobban szorítja öket az idö. Ez nem a cionáci terv, hanem egy másik (variációja), ezt a Vatikán szervezi a legmagasabb szintröl. Putyin is része a "játéknak".

 

Hozzászólások (26)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, november 25, 2015

Itt olvasható több is a tervröl:

Obama a hamis antikrisztus és a tervezett 2016 szeptemberi "égi beavatkozás"
(Obama the “Antichrist” and “Divine Intervention” in September 2016)

http://redefininggod.com/2015/...mber-2016/


Az ún. "norvég spirál" volt 2009-ben az elsö nagy "hazug jel és csoda" (bibliai értelemben), amely azon nap elöestéjén jelent meg, amikor Barack Obama átvette Norvégiában, Oslóban a béke Nobel-díjat:


2009.12.11:
Hatalmas spirális alakzat látszott Norvégia felett

http://www.origo.hu/tudomany/v...aketa.html...
Írta: nem_programozhato, november 29, 2015

Putyin asszisztál a cionáci tervhez a muzulmán és keresztény világ összeugrasztásához? Nem lehet nem észrevenni, hogy "drága jó Vlagyimír Vlagyimírovics" mennyire kapott az alkalmon, hogy kiélezhesse a helyzetet a Közel-Keleten a muzulmán-oszmán törökökkel.

Plussz - a katonai megtorláson és fenyegetésen kívül - gazdasági szankciók, vízumkényszer stb. stb.

Putyin aláírta a Törökország elleni szankciókról szóló rendeletet
http://www.atv.hu/kulfold/2015...rendeletet

A Kreml honlapjára feltett elnöki rendelet értelmében átmenetileg megtiltják a charter repülőjáratokat Törökországba, az utazási irodák nem szervezhetnek turistautakat oda, és teljesen vagy részlegesen leállítják bizonyos török áruk importját. Továbbá korlátozzák török vállalatok oroszországi tevékenységét, valamint török munkavállalók alkalmazását orosz cégekben. A rendelet utasítja a kormányt, hogy állítsa össze a korlátozással érintett áruk, cégek és állások listáját.
...
Írta: nem_programozhato, november 29, 2015

Ha-ha-ha

Újabb rejtett értelmü kép a Fehér Ház fotoalbumában utalva a "hazug jelekre és csodákra"?


https://www.whitehouse.gov/photos-and-video/photogallery/november-2015-photo-day


Amint egy katonai zenekar az "ET a földönkívüli" c. Spielberg film zenéjét játsza, Obama azt utánozza, mintha biciklizne fent az égben, amint azt a 1982-es tudományos fantasztikus filmben is tették


...
Írta: egy vendég, november 29, 2015
Azt hallottam Obama homoszexuális, és a felesége valójában férfi. Igaz ez?
...
Írta: nem_programozhato, november 29, 2015

Igen, igaz. A First "Lady" is valójában egy átoperált férfi (transzszexuális)

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, november 29, 2015
a felesége Mihály , a gyerekeiket meg szűznemzéssel a gólya hozta.
...
Írta: nem_programozhato, november 29, 2015

A két lány nem a biológiai utódai az Obama-párnak.


Obama annak idején nagy férfifaló volt, de amikor döntés született a titkos társaságokban arról, hogy ö lesz az USA következö elnöke, a volt férfiszeretöit a szerencsétleneket mind likvidálni kellett (alighanem azt is akivel a redefininggod.com írásának képén a gaucson ül:http://redefininggod.com/2015/...mber-2016/), nehogy a zsidók (cionisták) lefizessék öket, s kitálaljanak minden pikáns részelettel.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, november 29, 2015

Dániel 11 szerint az Antikrisztust nem fogják érdekelni a nök:

Dániel 11:37
"Nem gondol atyáinak isteneivel, nem gondol az asszonyok kedvencével, és egy istennel sem; hanem mindennek fölibe magasztalja magát."


Az angol nyelvü Bibliákban ez úgy van fordítva hogy "nor the desires of women" vagyishogy a nök vágyaival se fog foglalkozni. Mint például Putyin se foglalkozik ...

Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írás alá írtam:

Nem akartam ezzel többet foglalkozni, de a helyzet az, hogy nemcsak Obama hanem Putyin is szexuálisan perverz... nem viccelek. Észrevette valaki, hogy a felesége szinte alig mutatkozik az oldalán? Ez azért van, mert rájött, Putyin csak színlel, megjátsza magát, igazából nem érdekli a felesége.

Látens meleg lenne Vlagyimir Putyin?
http://konyves.blog.hu/2013/12...mir_putyin
...
Írta: egy vendég, november 30, 2015
Az azért érdekelne, hogy miért adna bizonyos jelzéseket a mozdulataival.Akik nem tudják, úgysem veszik észre, akik meg észre veszik, azok meg már úgyis tudják.
...
Írta: egy vendég, november 30, 2015
Én született homokos vagyok. Nem tettem érte sem pornófilmnézéssel, se alkohollal, kábszerrel, apám anyám remek apa és férfi, anya és nő. Ennek nagyon mély oka van. A tisztelt nem programozható weboldaltulajdonosnak milyen teóriája van erről? Kérem, legyen szíves ossza meg. Szívből megköszönném!smilies/smiley.gif
...
Írta: nem_programozhato, november 30, 2015

Nem tudom, valamilyen mélyebb genetikai oka lehet, genetikai prediszpozíció.

-------------------------------------


A Vilna Gaon prófécia is kezd valóra válni.

18th Century Jewish Mystics Predicted Future Conflict Between Russia, Turkey Ripe with Messianic Implications
https://www.breakingisraelnews.com/54943/200-years-ago-war-between-turkey-russia-prophesied-sign-redemption-jewish-world/

“When you hear that the Russians have captured the city of Crimea, you should know that the times of the Messiah have started, that his steps are being heard. And when you hear that the Russians have reached the city of Constantinople, you should put on your Shabbat (Sabbath) clothes and don’t take them off, because it means that the Messiah is about to come any minute.”


Amikor azt halljátok, hogy az oroszok elfoglalják a Krímet (2014-ben megtörtént), tudjátok, hogy a messianisztikus idök elkezdödtek. És amikor azt halljátok, hogy az oroszok elérték Konstantinápolyt (Isztanbult), a sabbatos ünnepi ruháitokat vegyétek fel, mert a Messiás bármikor megjelenhet.

A törökök tegnap lezárták a Boszporuszt az orosz hadihajók elöl. Kíváncsi leszek, mik lesznek a további fejlemények.

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, december 01, 2015

Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írásban írtam:

Az antikrisztus vérvonalbeli lesz (a dán törzsböl). Bár Putyin származása körül vannak bizonyos kérdöjelek... de az is lehet, csak hoax az egész, s nincs benne "különleges vér".

Az orosz elnök rejtélyes genealógiája
(The Mysterious Genealogy of Russian President Putin)

http://english.pravda.ru/busin...8-putin-0/

Vladimir Putin is a relative of all royal families of Europe.Putyin vérrokona az összes európai uralkodóháznak.


Vladimir Putyin a cár?
(Tsar Vladimir Putin?)

http://english.pravda.ru/news/...2/12231-0/

Ha igaz, hogy európai uralkodóházi vér van benne, vagyis dán törzsi rossz vér, akkor "legitim" antikrisztus jelölt ...


Az isteni tizenkettes és a sátánista-dánita tizenhármas szám c. írásba írtam:

A még az i. sz. 2. században élt, és akkor legismertebb egyházatya, Irenaeus szerint azért maradt ki a Biblia utolsó könyvének, az i. sz. 1. század vége felé íródott Jelenések könyvének 7. fejezetéböl a felsorolt zsidó törzsek közül a Dán törzs, mert soraiból fog kikerülni a "történelem végén" az Antikrisztus.

Na most, ez hajszál pontosan úgy alakult, ahogy a korai keresztény Iraneus az i. sz. 2. században feltételezte!

Ezek a dán törzsböl származó sátánista genetikai zsidók ("uralkodóházak") az elmúlt 2000 évben végleg leuralták, és végzetes rabigába, leépülésbe taszították az emberiséget. Többek közt ök alapították meg az intézményesített Katolikus Egyházat is, melynek inkvizíciója aztán nem éppen keresztényi dolgokat müvelt.


...
Írta: egy vendég, december 02, 2015
"És amikor azt halljátok, hogy az oroszok elérték Konstantinápolyt (Isztanbult), a sabbatos ünnepi ruháitokat vegyétek fel, mert a Messiás bármikor megjelenhet. "

Honnan van ez az idézet?
...
Írta: nem_programozhato, december 04, 2015

A Fabius 500 napja c. írás alá írtam pár hónapja:

A szaúdiak bekapták a horgot, hagyták magukat belerángatni a jemeni konfliktusba. Csak most vették észre, hogy az amerikaiak átverték öket, s Izraelen kívül nem támogatja öket senki. Az amerikaiak és Irán most titokban szállítják a fegyvert a jemeni siíta lázadóknak, hogy a fegyveres konfliktus átterjedjen magára Szaúd Arábiára is. S már kezd is átterjedni:
...
Ez a rejtett cél...

A siíta jemeni lázadók késöbb el akarnak jutni Mekkába...
Idöközben még beljebb jutottak szaúdi területen ...

2015. dec. 3:
A jemeni hadsereg kész elfoglalni Jizan és Najran szaúdi városokat
(Yemeni Army Ready to Invade Jizan, Najran Saudi Cities: Officer to Al-Manar)

http://www.almanar.com.lb/engl...id=31&s1=1

A jemeni hadsereg szóvivöje, Sharaf Loqman tábornok szerint stratégiai eszkaláció vette kezdetét.

A jemeni hadsereg és a lázadók bekerítettek két szaúdi várost, s a politikai vezetés döntése lesz, hogy elfoglaljuk-e öket - mondta a szóvivö.
/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, december 04, 2015

Tudtam, hogy erre ment ki a játék, nem csalt az érzékem ... ez van a siíta végsö idökre vonatkozó próféciákban is (lásd a "Fabius 500 napja" c. írás alatt)

S az érzékem azt is súgja már hosszabb ideje, hogy Putyin lesz az a világvezetö, akit a bibliai és más ókori szövegek Antikrisztusként emlegetnek.

/nem_progr


...
Írta: egy vendég, december 06, 2015
Admin, az Antikrisztus már színre lépett.
...
Írta: nem_programozhato, december 06, 2015

És az ki? Obama? Vagy Putyinra gondolsz?

A valódi antikrisztus addig nem lép színre, míg valamilyen módon nem éri el a reménytelenség a lehetö legmagasabb szinteket. Ettöl ami most van, még lesz sokkal rosszabb is.

Obama például egy hamis antikrisztus, akinek megeshet, jövöre az lesz a feladata, hogy a valódinak a "karjai közé" riassza a népeket. Antikrisztus megtévesztés nélkül nincs, a valódit a népek szeretni fogják és mint "messiásra" fognak tekinteni rá. A valódi antikrisztusnak a lehetö legpozitívabb imidzse lesz (a médiumokban), még az ún. "alternatív médiumokban" is - de vigyázat, utóbbiak is az "ördögtöl" vannak, a többségüket szabadkömüves ügynökök szerkesztik.

S ki most az "alternatív médiumok" legnagyobb kedvenckéje? Putyin ...

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, december 06, 2015
Jásdi Kiss Imre biztos hogy jóember, Posta Imre viszont nekem gyanús. Lehet hogy tévedek. Mi a véleményed róla Admin? (és bárki más is)
...
Írta: nem_programozhato, december 06, 2015

Nem tévedsz ...
...
Írta: nem_programozhato, december 06, 2015

Efézusi levél 5:6

http://biblia.hit.hu/bible/21/EPH/5/6#v6

6 Senki titeket meg ne csaljon üres beszédekkel; mert ezekért jő az Isten haragja a hitetlenség fiaira.Ez az egyik legnehezebben megtartható intelmek közé tartozik jelen napjainkban, ebben a mostani hazugságok korában, melyben szinte "minden" hazug és csalárd, és talán már nincs is olyan ember a föld felszínén, aki ennek ne esett volna áldozatául.

Még a választottak is bizonyos - kisebb - mértékig áldozatául fognak esni a hazugságoknak és megtévesztéseknek a végsö idökben.

Máté 24:24

http://biblia.hit.hu/bible/21/MAT/24/24#v24

24 Mert hamis Krisztusok és hamis próféták támadnak, és nagy jeleket és csodákat tesznek, annyira, hogy elhitessék, ha lehet, a választottakat is.
A hazug "nagy jelek és csodák" idöszaka valószínüleg az elkövetkezendö években/évtizedekben fog következni. Úgyhogy vigyázat smilies/cool.gif

/nem_progr
...
Írta: nem_programozhato, december 06, 2015

Isten miért küld embereket a pokolra?
http://postaimre.magyarnemzeti...0#comments

pozor124
- 2015. december 06. 15:49:30
A pokolraveluk.com -on az utolsó cikk megegyzéseiben rákérdeztem Posta Imréről a tisztelt Admin véleményére. Azt írta "Nem tévedsz." márminthogy ő azt terjeszti hogy Imre is a háttérhatalom információs ügynöke.

Posta Imre
- 2015. december 06. 16:12:25
Pozor, egyre jobban elkesrerítsz! Kit kérdeztél? Kiről? Az orientalistát is egy jóbikos szír (zsidó) jegyzi, de a többi ilyen nevenincs történet mögött is olyan arcok vannak, hogy nincsenek. Admin? Háttérhatalom? Faxom.

pozor124
- 2015. december 06. 16:25:24
Jó, hát én nem akarok szórakozni, távol legyen tőlem, örülök hogy hozzázólhatok. Csak bedobtam, hogy a pokolraveluk.com Imrét nem komázza. Persze ők egy elfajzott jövendőmondós "keresztény" színezetű vonal mentén vannak.
Posta Imre egy még a Gyurcsány-korszakban felfuttatott NBH-s info-dezinfo ügynök. Mint ügynöknek ez a dolga: leutánozni és "felvizezni". Tompítani az élét ...

Ez az oldal csípi neki a szemét, már évek óta, azért gúnyolódik (lásd a cikke címét), zsidóz és bagatellizál. Pszichológiai taktika, ócska.

A pokolraveluk.com jelenleg két fö területtel foglalkozik:

1. háttérhatalom
2. végsö idei próféciák

Szerintem inkább a jelenlegi babiloni egyházak vannak elfajozva. Nincsenek "ök", az oldalt egyedül írom. Sokéves munka eredménye - már évek óta nem nézek TV-t.

/nem_progr

...
Írta: nem_programozhato, december 06, 2015

És rossz címen jársz, ha a Posta oldalára próbálsz Máriás-videókat beágyazni Pfff

Olvasd inkább a Bibliát. És kezd el összehasonlítani azzal, amit a jelenlegi babiloni egyházakban is prédikálnak, vagy inkább nem prédikálnak a papok:

1. Például nem szállnak nyíltan szembe a legdurvább versenyre, az emberek közti kíméletlen versengésre építö kapitalizmussal, holott:

I. Korintus levél
11:16

Ha pedig valakinek tetszik versengeni, nekünk olyan szokásunk nincsen, sem az Isten gyülekezeteinek.

Titulus-mániásak lettek, ahol csak azok ülhetnek magas helyen, akik egyetemi végzettségüek, doktorok (ThD-k), Mgr-ek, doktoranduszok (PhD-k) meg hasonlók, holott:

Máté Evangéliuma:
23:10
"Doktoroknak se hivassátok magatokat, mert egy a ti Doktorotok, a Krisztus."

S az elötte található vers is "nagyon érdekes". Mert ugye még a pápa se jogosult arra valójában, hogy "szentatyának" hivassa magát:

http://biblia.hit.hu/bible/21/MAT/23/9#v9

23:9
Atyátoknak se hívjatok senkit e földön; mert egy a ti Atyátok, aki a mennyben van.

I Timoteus 3-ban részletezve van, ki lehet püspök, talán nem ártana újból elolvasni, és újból értelmezni:

http://biblia.hit.hu/bible/21/1TM/3/3#v3

2
Szükséges annakokáért, hogy a püspök feddhetetlen legyen, egy feleségű férfiú, józan, mértékletes, illedelmes, vendégszerető, a tanításra alkalmatos;
3
Nem borozó, nem verekedő, nem rút nyereségre vágyó; hanem szelíd, versengéstől ment, nem pénzsóvárgó;Egy szó sincs benne arról, hogy csak "müvelt írástudó" (mai nyelven mondva egyetemi végzettségü) lehet püspök vagy más magasrangú egyházi vezetö. Isten éppenséggel nem nagyon rajongott az írástudókért, sokszor hiúnak, képmutatónak, manipulatívnak és csalárdnak tartotta öket.

S eme aggodalma mai világunkban is teljesen helyénvaló: a magasrangú egyházi vezetök jó része ugyanis háttérhatalmi ügynök.


A jelenlegi egyházak nem emelnek szót az ellen, amivé a mostani, római jogi, igazságtalan és túlbonyolított törvénykezés fajult, holott:

Korintusi levél 6:
1
Merészel valaki ti közületek, ha peres dolga van a másikkal, az igaztalanok előtt törvénykezni, és nem a szentek előtt?
...
4
Azért ha életszükségre való dolgok felől van törvénykezéstek, akik a gyülekezetben legalábbvalók, azokat ültessétek le.
5
Megszégyenítéstekre mondom: Hát nincs ti köztetek egy bölcs ember sem, aki ítéletet tehetne az ő atyjafiai között?
A világi törvénykezés a korai keresztények közt szégyennek minösült, akárcsak az erkölcstelen, igazságtalan római-jogi törvények elfogadása.


Sok ezer oldalnyi kétes, erkölcstelen világi törvény és reguláció van a jelenlegi törvénytárakban is, a papok ennek ellenére arra biztatják a híveket, hogy mindet be kell tartani, nehogy "bajba kerüljenek". Nem félnek, hogy a pokol tüzére kerülnek?

Ki van tehát "elhajolva"? Ennek az odalnak a tartalma? A jelenlegi egyházak "szemében" nem akaródzik meglátni a "gerendát se", inkább az ilyen weboldalakat kell "nagyítózni"?

...
Írta: egy vendég, december 07, 2015
"És az ki? Obama? Vagy Putyinra gondolsz? " Nem. Gondolj csak bele, dramaturgia nem csak a filmekben van, hanem az életben is. A legrosszabb zs kategória lenne az élet ha a két felsorolt egyike lenne. De színre lépett, és már fényképezkedett is a felsoroltakkal. Sőt, a nevét kezdik áldani.
...
Írta: egy vendég, december 08, 2015
Mi a neve szerinted? Csak nem Orbán?!smilies/grin.gifsmilies/angry.gif
...
Írta: egy vendég, január 10, 2016
Na, már a Brit birodalom világi vezetőjét is kihalászta már magának.
...
Írta: egy vendég, január 11, 2016

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy