Tisztelt magyarság! PDF Nyomtatás
2016. július 27. szerda, 18:51

Mivel az oldalon íródott cikkekben én is igyekszek udvarias és tárgyilagos maradni, cserébe elvárom, hogy a beérkezö reakciók is megüssenek valamiféle mércét. Az emberek egy része nem szereti a durva beszédet. Egy másik része viszont igen. A való életben néha én is durvább vagyok, nagyobb állatságok leleplezésekor néha itt is nehezemre esik udvariasnak maradni a cikkekben. De mégis igyekszem megtenni az udvariasságot elváró emberekért. Ez itt viszont legyen a durvább emberek törzsasztala! A finomlelküek ezt itt ne olvassák tovább.

Itt szabad bármit beszólni, negatív érzelmeket kisütni, szabadon lebaszni, káromkodni, provokálni, lekicsinyleni, gúnyolódni, ocsmányságokat ideírni, elküldeni a kurva anyjába stb! A cikkek alá beérkezö nagyon durva hozzászólásokat ezentúl áthelyezem ide, s itt regálok rájuk, ha akarok.

Józanul, részegen vagy bedrogozva egyaránt lehet ide hozzászólni. Bármit bármiröl.

Az anonimitás néha képes kihozni a legrosszabbat az emberekböl, hát hozzuk ki egymásból a legrosszabbat. Az élettapasztalatom az, hogy némely emberekkel a durva viták termékenyebbek tudnak lenni mint az udvariasak. Nem szükségszerüen rossz az, ha néha valakit elküldesz a kurva anyjába, vagy teveled teszik ugyanezt, mert az eredménye az is lehet, hogy tágabbra nyílik töle az elméje vagy a te elméd töle!

Természetesen én se fogom itt néha megadni még azt a tiszteletet se, hogy bemutatkozzak. Csak mint "egy vendég" fogok reagálni, s álcázni fogom, hogy én vagyok az admin.

Az egyedüli szabály az, hogy próbálja meg mindenki a mondanivalóját besüríteni legalább 3-4 szavas hozzászólásokba. De ha nem lesz felbaszva a agyam, még ezt is el fogom nézni...

/nem_programozható(admin)

Hozzászólások (29)Add Comment
...
Írta: egy vendég, július 27, 2016

Az elmebeteg nép, amely bélsárként ömlött alá a hegyrõl, és bugyogta: te csodás fasizmus!
http://echelon8.org/az_elmebeteg.htm

Tárki: A Fidesz és a Jobbik támogatottsága nött
http://www.atv.hu/belfold/2016...tsaga-nott

Fidesz-KDNP és a Jobbik egyaránt 3-3 százalékponttal növelte népszerűségét áprilishoz képest:
...
Írta: egy vendég, július 27, 2016
A magyarság egy része antiszociális faszkalap ... nem veszi észre, hogy demokrácia helyett itt már rég fasizmus van (az EU-ban). Lesüllyedt emberböl bestiává. Az se zavarja, ha ott dögledeznek mellette az utcán a hajléktalanok. Detto a haramia állam: szigorúan bünteti, ha valaki rágyújt egy megállóban, nehogy kár essen mások egészségében, még egy picike se, óóóóh (apropó, a fingást a megállókban, azt is nem kellene büntetni? az is tele van égéstermékekkel) de akkor már nem aggódik az egészségedért, ha ott dögledezel éhesen/hajléktalanul a megállók mögött az utcán.

És a magyarság, a nagyságos magyarság rá se baszik, hogy ez a csendes GENOCÍDIUM ki tudja mióta tart, ott röfög inkább a kurucinfón, az neki a rendszerellenes ellenállás, a zsidók helyett újabban a muzulmánokat szidni, minden jó neki, csak legyen szaros, lealjasított és értelem nélküli.

Aztán ott a FIDESZ, mely pusztán Angliába 300 000 gazdasági menekültet produkált, igazi "gazdasági csodát", ezzel se törödik senki, hisz má ez vót a boldog békeidökben a 19. században is, csakkkor Amerikába menekült a nép, miért ne lehetne újból, hisz oly magyaros, szaros és hagyomány!
...
Írta: nem_programozhato, július 28, 2016
¨
A 2016 szeptemberi nagy háború tervezett lefolyása a redefininggod.com weboldal szerint c. írás alá érkezett:

akkor miért törlöd ki a hozzászólásokat pl: a legelsőt egyáltalán nem volt se csúnya se nem ide illő? nem volt sértő senkire nézve!
!

dehogynem volt sértö

Fogyatékos geci xdddddd


Nincs rosszabb egy nagy egójú agymosott faszkalapnál

Ki mint vet úgy arat


Máté 7:6
Ne adjátok azt, ami szent, az ebeknek, se gyöngyeiteket ne hányjátok a disznók elé, hogy meg ne tapossák azokat lábaikkal, és néktek fordulván, meg ne szaggassanak titeket.

...
Írta: egy vendég, augusztus 02, 2016
Az itt lehozott/fordított cikk kapcsán: esélytelennek látom, hogy szeptemberben világháború törjön ki,mert az elnökválasztást megfogják vele várni.
...
Írta: egy vendég, augusztus 03, 2016
Ha megvárják vele az elnökválasztást, azzal megkeverednek a figuráik a sakktáblán, mert Trump az NWO-s elnökjelölt, akinek oroszbarát imidzse van, és vele akarják megnyeretni az elnökválasztást. A NATO-orosz háborút ezután már nem hozhatják össze. Akkor már csak az ISIS és Izrael leleplezése, és Izrael megtámadása marad, de elvileg az is elég lehet.

A helyzet pillanatnyilag teljesen képlékeny. Per pillanat Törökország háborúba rángatásán mesterkednek, ha Erdogan elég hülye lesz ahhoz, hogy hagyja magát belemanipulálni abba, hogy a török hadsereg - újabb puccsveszélyre hivatkozva - megszállja az incirliki NATO légibázist, és rátegye a kezét az atomfegyverekre. Akkor a NATO és az USA megtámadhatja Törökországot, épp ezt szeretnék. A törökök mellé meg beállnának az oroszok, már az amerikai puccs elöl is ök mentették meg Erdogan börét, azért nem merték lelöni a puccsisták a gépét, mert kvázi orosz védelmet kapott.
...
Írta: egy vendég, augusztus 03, 2016
2016.7.31.
Török katonák vették körbe a NATO légibázisát

http://minap.hu/cikkek/torok-k...egibazisat

"Elterjedt a hír, hogy újabb katonai puccs készül, ezért vették körbe a török katonák a NATO incirliki légibázisát."Mintegy 7000 fegyveres harkocsikkal körbe vette a NATO légibázisát Adanában. A török miniszter szerint, biztonsági ellenőrzést tartanak.
A Hurriyet, török lap szerint az adanai hatóságok fülébe jutott, hogy egy újabb katonai puccs készülődik, ezért riasztották a hadsereget. A légibázis bejáratát lezárták, a környéket ellepték a fegyveres katonák. A hírt azért vették komolyan a helyi szervek, mert a legútóbbi hatalomátvétel-kísérlet során is erről a légibázisról indultak a vadászgépek.
...
Írta: egy vendég, augusztus 28, 2016
...
Írta: egy vendég, szeptember 01, 2016
13 évet kapott Budaházy György, a magyar terrorista
http://parameter.sk/13-evet-ka...terrorista

Jééh, Kicsi Sztálinnak megvan az elsö terroristája... bár nem arab, de azért jó. Hihetetlen mi mindenre nem használható ez a vakolókanalas terror-kurva Budaházy

...
Írta: egy vendég, október 15, 2016
https://www.youtube.com/watch?v=DIRMYb4ZVxY

Erről mi a véleményetek?
...
Írta: egy vendég, november 13, 2016
Amit ide írok az kizárólag csak a személyes véleményem. És feltevéseken alapul.

Énszerintem a titok az nem titok hogy a nagy háború taktikailag és technológiailag úgy van megtervezve, hogy technológiai és biotechnológiai fölény van az oroszoknál. Például az a vírus van bevetve (implementálva) Trump testébe (fejébe) amivel minden gondolatát le tudják hallgatni , és irányítani is tudják döntését és viselkedését (mint valami sugallatok jelennek meg a gondolkodási folyamatban, a történelembe már évszázadok óta van használva. A kapcsolat a folyamatba Trump felesége. Ennyi legyen elég) Az időútázásról már nem is beszélve. És énszerintem Európa akárhogy is lesz megjátszva mindig csak egy lesz a vége !? - EZ VOLT A 7. vagy 8. CIVILIZÁCIÓ !?

Csak laikusan gondolkozzunk.

- A földet is valaki létrehozta tehát teremtette , tehát van teremtő és van gazdája.
- Az emberi DNS - ben benne van minden információ ami kell a civilizációhoz és a fejlődéshez , ez úgy működik hogy a teremtő bele implementálta a DNS - be a tudást , tehát a teremtő párosította a DNS -t a tudást a föld órajelével a ciklusokkal , és amikor az óra azt mondja a DNS - nek (a tökéletes operációs rendszernek !?) hogy te most ezt feltalálod vagy csak egyszerűen tudni fogod , mert el jött az ideje hogy tudjad - akkor azt tudni fogod. Akiknek más a DNS - ük , azok (akik vizeinket szomjazzák, földjeinket éhezik).

Ezért az írásért nem vállalok felelőséget, mert ez csak feltevés mese !?
...
Írta: egy vendég, december 31, 2016


2016.12.31:
Nyolc új börtön épül Magyarországon, ebből hét keleten

http://index.hu/belfold/2016/1...t_keleten/

Új börtönök, stadionok (vagyis jövöbeni gyüjtö és koncentrációs táborok), drótkerítések a határokon

Kicsi Sztálin müködik

...
Írta: egy vendég, december 31, 2016

2016.12.19:
Meggyilkolták az orosz nagykövetet Ankarában

http://index.hu/kulfold/2016/1...ankaraban/


A faszom nem olyan hosszú mint annak ott a mutatóujja.

Micsinálhattak vele, meg-foto-shoppolták?És hol a vér? Állítólag kilencet belelött, de sehol egy csepp vér... aztán a pali majd egy percig ott hadonászik a pisztolyával és ordítozik, de nincs egy rendör vagy biztonsági ör, aki ártalmatlanná tenné

S egyáltalán ki készítette ezt a felvételt:A jobb sarokban nem áll senki, akkor meg ki készítette az elöbbi felvételt, a szentlélek?
Amúgy vidám szilvesztert, hukk!


...
Írta: egy vendég, február 12, 2017

Az ilyen hozzászólásokat a sötét oldal ügynökei, vagy általuk félrevezetett személyek posztolgatják, s lényegük az, hogy tagadják az Atya-Fiú kacsolatot Esu/Jesua és Jahve közt, s hogy az emberek ezután tagadják meg Jahvét is. Az összes ilyen hozzászólás csöndben van a sátán kiléte felöl, ahogy afelöl is, hogy ez a jelenlegi gonosz újbabiloni globalista világrendszer nem Jahvétöl van, hanem attól a bizonyos, "Nagy Istenanyaként" tisztelt entitástól származik, akit a Jelenések könyve Nagy Babiloni Szajhaként emleget. Az összes ilyen hozzászólás hallgat a Bohemian Grove-ban elkövetett förtelmes bünökröl is, amiket a világ jelenlegi hatalmasai a "Nagy Istenanya" tiszteletére követnek el jelen világunkban.

Az összes ilyen hozzászólás a jövöben törölve lesz a cikkek alól, és át lesz helyezve a virtuális szemétdombra: a Virtuális kocsmába.

/nem_progr (admin)


Eredetileg az Esu Immánuel ("Jézus") valós személy volt c. írás alá érkezett:

Egy hozzászólást szeretnék bemásolni (lehet nem illő dolog mások kommentjével példálózni de most úgy gondoltam érdekes téma látott napvilágot az annunakikkal kapcsolatos cikkben az újvilágtudat oldalon) : Jehova nem egyenlő a Teremtő Atyával, a Mindenség Teremtőjével, de az emberek Istennek nevezték, mert olyan hatalommal, tudással és technológiákkal mutatkozott be. Jehova egy olyan földönkívüli, aki engedélyt kért a Teremtőtől, hogy megpróbálja helyreállítani a harmóniát a Földön lévő fajok között. A tervét a Teremtő jónak látta, s engedélyezte.Ez a terv abból állt, hogy először egy népcsoporttal ismerteti meg az ember eredetét, a teremtés útját és a felemelkedés lehetőségét, s ez a kiválasztott nép a saját példájával képes lesz a Föld összes népét felébreszteni, hogy szabad akaratából forduljon újra a Teremtő Forrás felé az ember és isteni természetét megélve, harmóniát teremtsen a Földön. Sajnos E terv nem járt sikerrel.A kiválasztott nép, Jehovával együtt elbizakodottan, hatalomra vágyva labirintusba került, amit ő maga épített fel. Ezért a Teremtő új impulzusként, önmaga kivetítésével látta jónak helyreállítani a harmóniát e Földön.Ez JÉZUS megtestesülése.Ő képes volt utat mutatni saját példájával, hogy mit kellene tegyen minden ember egyenként és közösségben egyaránt, hogy kikeveredjen ebből a dimenzióból és felemelkedhessen egy új létformát teremtve magának.

Eredetileg az
Esu ("Jézus") a keresztrefeszítése után Indiában élt tovább?
c. írás alá érkezett:

Jézus nem a általad bemutatott emberkisérleti példányok egyikeként létezett az kimutatható a magatartásából és szavaiból ahol is beszél az ÉN atyámról és a ti atyátokról aki ördög lévén...gondold át mégegyszer az irások igen jahveista fanatizmust rejtenek!

Jahve NEM azonos Jézussal ismétlem! Ő maga mondja ki!

...
Írta: egy vendég, február 19, 2017
...
Írta: nem_programozhato, április 11, 2017
Egy csomó Putyint propagáló, bugyuta-fanatikus hozzászólás, eredetileg a Hideg, meleg, nagyon intelligens és náci: Vlagyimír Putyin, az antikrisztus-jelölt c. írás alá érkezett:

Hülye vagy te, bazdmeg! A jenkik akarnak állandóan hábprúzni. Számold már ki, 46 óta hány helyre vitték a demokráciát! Több mint 40.
A hülye az, aki nem akarja észrevenni, hogy Trumpot is és Putyint is ugyanaz a sötét erö irányítja, csak míg Putyinnak antikrisztusi, hamis pozitív imidzset építenek, addig Trump szerepe megváltozott "politikai öngyilkos merénylövé", lásd a provokációit Szíriában.

Inkább ezt olvaasd
Trump veje zsidó, és agresszió híve a közel keleten.
Libanonban a hezbollah rendszeresen elcsépeli irgalmatlan módon az izraeli szuper sereget. De észak Szírián keresztül kapja Irántól az utánpótlást.
Izrael csak akkor van biztonságban ha egy két három felé szabdalt Szíria van mellette. Azért szakították három felé Irakot is. Utána jön Irán, majd a Kaukázus.
Lemodellezték hogy még egy atom háború is megnyerhető.
Nem fognak megállni Oroszország a végső cél. Lassan kimerülnek a földi nyersanyag készletek viszont Oroszországban és Szibériában és az Oroszországhoz tartozó északi sarki kőzetlemezekben még szinte korlátlan mennyiségben áll a kiaknázatlan energia forrás.
Nem lesz megállás folyamatosan fogják Oroszországot provokálni de eddig hál istennek bár mindent megtettek Putyin nem ült föl.

http://www.balrad.com/2017/04/11/ez-tenyleg-amerikai-ultimatum-oroszorszagnak


Az április 7-i, Szíria elleni amerikai cirkálórakétás támadás egyik "érdekessége" volt, hogy a kilött 59 rakéta közül állítólag csak 23 ért célba, s hogy az orosz légvédelem nem avatkozott be, az amerikai cirkálórakéták egyszerüen maguktól nem értek célba ... állítólag 36 amerkai rakéta "magától elhullott" !!

Amerikai légicsapás: az oroszok szerint 23 rakéta talált célba
http://www.vg.hu/kozelet/kozel...lba-486613

A hírt elsö hallásra furcsának találtam, s azóta a DIA weboldal érdekes részleteket szivárogtatott ki arról, hogy valójában mi történt: az orosz légvédelem ugyanis valójában intenzíven, eröteljesen beavatkozott, sok civil áldozat és sebesült épp a lakott területekre hullott, 36 lelött cirkálórakéta miatt lett. S hogy miért lett az orosz ellencsapás eltitkolva? Azért hogy védjék az antikrisztus-jelölt Vlagyimír Putyin pozitív imidszét, aki mint sokáig türö, békét hozó, "krisztusi" személyiség van feltüntetve, aki soha nem fokozza a konfliktusokat, mindig tiszteli a nemzetközi jogot, és akit a globális médiumokban többnyire csak "övön aluli módszerekkel" szabad kritizálni úgy, hogy az a kritizálóval szemben váltson ki ellenszenvet.
Hasonló okokból lett eltikolva 2015 márciusában az az incidems is, amikor az orosz tengeralattjárók - totálisan fittyet hányva a nemzetközi jogra - Dánia partjainál, de még nemzetközi vizeken kergették az egyik amerikai repülögép anyahajót:
http://www.pokolraveluk.com/co...cle&id=154


Károly herceg Az meg kicsoda? Hol jegyzik?
Ez meg miféle náci-arrogáns bugyutaság?
...
Írta: egy vendég, május 03, 2017


Megmentették a megkéselt kutya életét

https://444.hu/2017/05/03/megmentettek-a-megkeselt-kutya-eletet

Vérző nyakú kutya tévedt be egy Pápa környéki falu udvarába. A négylábút a rendőrök vitték sietve állatorvoshoz, ahol életmentő beavatkozással mentették meg az életét, írja a Police.hu.

A járőrök gyorsan a végére jártak az ügynek: kiderült, hogy egy 22 éves férfi nyúrta nyakon a kutyát egy késsel. A férfit előállították.

A Police.hu azt írja, hogy „a nyomozás adatai szerint a házőrző folyamatos vonyítása idegesítette fel gazdáját, aki azt akarta elérni, hogy az állat csendben maradjon.”

A kutya a műtét után egy pápai állatmenhelyre került. A gyanúsított ellen a pápai rendőrök állatkínzás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.


Oh, már egy állat(bestia) megsebesítése is olyan büncselekmény, melyért elöállítanak... annak idején az ilyesmi sima szabálysértés volt csupán.

Apropó, az utcán dögledezö hajléktalanok helyzetének felelöseit mikor fogja keresni a rendörség? Ember dögledezhet az utcán, az OK, annak nincs felelöse, de állat-bestia nem. Megbotránkoztató ez az egész pervertált-fasiszta államberendezkedés, úgy ahogy van.

És aztán olvasom a dilinyós hozzászólásokat a jelenkori (de)generációk tollából:

Pikkpakk 10 perce
Topcommenthez írom: van most egy polgári kezdeményezés az állatvédelmi törvény szigorítására. Az aláírásgyűjtés helyszíneit a Facebook oldalukon folyamatosan közzéteszik. Aki együttérez, írja alá az íveket! Országos.

Zajonc 37 perce
Letöltendőt.

Ferdinand von Ferenczhalmy 31 perce
Én a láncon tartott kutyáért is már azt adnám.

Aullah 34 perce
Szerintem jobb lenne simán őt is nyakon szúrni.
Nem öcsém, téged és a hozzád hasonló dilinyós genetikai szemetet kellene eltakarítani már a bolygó felszínéröl is.
...
Írta: nem_programozhato, május 03, 2017

Donald Trump jelentös részvénytulajdonos abban a hadiipari cégben, amely a szíriai provokatív támadáshoz használt 59 Tomahawk cirkálórakétának a gyártója:

Donald Trump owns stock in the Tomahawk missiles he used in Syria
http://www.palmerreport.com/op...pany/2224/

Ezen rakéták használata NEM a megfelelö fegyvernem volt az effajta támadáshoz, mivel az orosz S-400-as légvédelmi rendszer könnyen le tudja öket löni (s ami meg is történt, az a bizonyos "36 nem célba ért rakéta" valójában úgy lett lelöve), s a szíriai reptérben is alig tettek kárt.

Trump a Tomahawk-cégén keresztül kaszált az Aszad elleni rakétatámadásokkal
http://www.hirarena.com/trump-...uziv-_1770
...
Írta: egy vendég, június 19, 2017

Londoni merénylet: újabb három embert vettek őrizetbe a brit hatóságok
http://www.blikk.hu/aktualis/k...ok/5cnnsrn


"A támadásról készül tévéfelvételeket az interneten és a brit médiában is közzétették.
Ezeken a támadók, Khuram Butt ... (Khurám Férfisegg!)... dühödt késelésbe kezdenek."


A náci-homoszexuális flejvöringü "támadók":
A rózsaszín kés, vagy inkább fekete szigetelöszalagba bugyolált rózsaszín kés, amit állítólag "Khurám Férfisegg" a támadáskor használt:

The pink knife one of the London attackers used for slashings
http://nypost.com/2017/06/11/t...slashings/
Emberi faj, mi lett belöled? Miért engeded, hogy mindez történhessen? Amikor ily vulgárisan a gonosz a képedbe röhög és kigúnyol téged, mert tudja, hogy az igazság sohasem érdekelt, és soha semmi nem válik a tömegek számára nyilvánvalóvá és leleplezetté, akkor mi jó várható még ebben a világban?
...
Írta: egy vendég, június 28, 2017

A templomos lovagrend feloszlatása
http://www.ng.hu/Civilizacio/2...loszlatasa

"A lovagrend elsődleges célja volt a keresztények hitének és a Szentföldre zarándoklóknak a megvédése a muzulmánokkal szemben".


http://www.delmagyar.hu/szeged...r/2258861/

Péntek 13-án aztán Európa szerte feltörték a pecséteket, és elolvasták a levelek tartalmát. A levelek döbbenetes „tényeket" állítottak! Kelemen pápa azt állította, hogy isteni látomása volt, amely arra figyelmeztette, hogy a templomos lovagok a sátánimádás, a homoszexualitás, a kereszt megszentségtelenítése, a bálványimádás és más eretnek cselekedetek bűnében vétkesek.

A szabadkőművesség története
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szabadkőművesség#A_szabadk.C5.91m.C5.B1vess.C3.A9g_t.C3.B6rt.C3.A9nete

A társaság eredetét illetően számos mitikus ...
... bölcsességét a templomos lovagrend, a katedrális-építő céhmesterek, majd a rózsakeresztesek közvetítik a szabadkőműveseknek.

--------------------------------------

Teljesen mindegy, hogy most minek hívják, szabadkömüveseknek v. másnak, a lényeg az, ez ugyanaz a sátánszeretö buzibanda, amelyik a 12. században az allahi(isteni) elvekhez akkor még nagyon közel álló iszlám ellen szervezte a kereszteshadjáratokat a Szentföldön(persze sajnos azóta, föleg a wahábista-szaudi-ISISes irányzatnak köszönhetöen, maga az iszlám is elfajzott).

Nem csoda, hogy a "náci-homoszexuális" szabadkömüvesség (sötét hatalom) jelenlegi fö célja is az iszlám és az ateista-keresztény világ egymásnak hangolása a rengeteg hamis-zászlós merényleten keresztül, melyet a "Khurám Buttok" (Férfiseggek) hajtanak végre rózsaszín késekkel. Ez egyfajta "újbóli kereszteshadjárat" modernizált változatban. S a dolog pikantériája, hogy ez a buzibanda hozta létre az Iszlám Államot (ISISt) is, melynek annyi köze van a Mohamed idejében hirdetett valódi iszlámhoz, mint Makónak Mekkához.

...
Írta: egy vendég, június 28, 2017

De tovább nem folytatom, mert még megvádolnak, hogy homofób vagyok.

Messze nem mindegyik homoszexuális náci-sátánista, és nem mindegyik szabadkömüves se homoszexuális, bár utóbbiak közt a homokosok aránya nagyságrendekkel magasabb a társadalmi átlagtól.

...
Írta: egy vendég, július 15, 2017


Debrecenben ülésezett a Doktorok Kollégiuma
http://reformatus.hu/mutat/13918/

Nemzetközi konferenciával emlékezett meg a reformáció kezdetének 500. évfordulójáról a Doktorok Kollégiuma. Egyházunk tudományos testülete az Aranygyűrűs Teológiai Doktor kitüntetést idén Horváth Erzsébetnek, az Aranyokleveles Teológus díjat pedig Czanik Péter lelkipásztornak ítélte oda.Máté 23:10
http://biblia.hit.hu/bible/21/MAT/23/10#v10

"Doktoroknak se hivassátok magatokat, mert egy a ti Doktorotok, a Krisztus."

...
Írta: egy vendég, szeptember 08, 2017

Duterte fiát és vejét drogcsempészettel hozták összefüggésbe, a Fülöp-szigeteki kormány máris közölte, hogy újragondolják a drogháborút
https://444.hu/2017/09/07/duterte-fiat-drogcsempeszettel-hoztak-osszefuggesbe-a-fulop-szigeteki-kormany-maris-kozolte-hogy-ujragondoljak-a-droghaborut7

Újragondolja a drogbűnözők ellen folytatott háborúja módszereit a Fülöp-szigeteki kormány azután, hogy az elmúlt időszakban a rendőrség kábítószer-ellenes akcióiban 3 kiskorú is meghalt – jelentette be csütörtökön Ernesto Abella elnöki szóvivő.
...
Duterte a rengeteg halott ellenére sem akart hátrálni
...
Duterte pont akkor akar hátrálni, amikor előveszik a fiát


Cikk alatti hozzászólás:

Balotelli írta • 15 órája

Általában így van ez. A legnagyobb homofób szereti a faszt. A nagy drogellenes szívja a kokót, a legnagyobb keresztények........azokat is ismerjük. Még néha a legnagyobb antiszemitáról is kiderül hogy zsidó.A képmutatás a gonoszság legtipikusabb ismertetöjele.

...
Írta: egy vendég, december 16, 2017

A DIKTATÚRA ELLEN, A JOGÁLLAMISÁGÉRT - ÍGY ZAJLIK A TÜNTETÉS A FIDESZ SZÉKHÁZA ELOTT
https://alfahir.hu/2017/12/15/percrol_percre_jobbik_tuntetes

"Én szabad országban akarok élni, ebben az országban a szabadságért tömegek haltak meg.Nekünk ez szent dolog." - mondta Vona Gábor


UGYANAKKOR:
"Emlékeztetett: idén volt a kiegyezés 150 fordulója, szimbolikus szerinte, hogy erről a kormánynak nem volt egy szava sem."


Nagy idealistán szabadságról papol, de a Habsburgok elött meghajló, erkölcstelen-pragmatikus kiegyezökröl hiányolja a megemlékezést, azokról akik Deák Ferenc Országgyülésben elmondott kiegyezös beszéde elött egy nappal meggyilkoltatták az 1848/49-es forradalom egyik legjelentösebb alakjának számító Teleki László grófot.

Vona ezzel kvázi beismerte annak igazságát, amit pár éve a Ripost írt róla, s ami miatt még be is perelte és rosszindulatúan szivatta a lapot:

Vona Gábor koc­cin­tott az aradi tá­bor­no­kok ki­vég­zé­sére, Hay­nau híve!
https://ripost.hu/cikk-vona-gabor-koccintott-az-aradi-tabornokok-kivegzesere-haynau-hive

A Job­bik, a Far­ka­so­kat fel­ké­szítő tit­kos elit­kép­ző­jén, az Atilla Ki­rály Aka­dé­mián gyak­ran han­goz­nak el az 1848-49-es ma­gyar sza­bad­ság­har­cot becs­mérlő, a vé­res­kezű Hay­naut di­csőítő elő­adá­sok! Vona Gábor, a Job­bik el­nöke is több al­ka­lom­mal gya­lázta 1848 em­lé­két! Szo­morú, de még koc­cin­tott is a ki­vég­zé­sekre!


Haynauval szimpatizálni és szabadságról szónokolni bizony meglehetösen ellentmondásos

Vona még azt is felrótta a FIDESZnek, hogy "miért nem az állatkínzók ellen küzd"

Mindebböl sajnos világosan látszik, hogy Vona is csak egy zavarosfejü, kutyabolond "náci tündér", akinek ha igazat mondanak, betöri a fejed.

Egyébként Haynau is homoszexuális volt.
...
Írta: egy vendég, december 16, 2017

Egy kis útibeszámoló ...

Elmondom úgy ahogy gondolom, félretéve az udvariasságot - elvégre is itt a kocsmában vagyunk - hogy milyennek találtam az anyaországot 2017-ben, vagy mint ahogy boldogabb ifjúkoromban itteni diáktársaimmal magunk közt gúnyolni szoktuk, "kurva anyám országát", mert már a Horn korszakban is mindenféle volt, csak a tisztességesség, normalitás és emberiesség hiányzott arrafele, abban az idöben plussz még a határon túli magyarokat is eléggé lenézték. 1995 és 2011 között aztán nullaszor jártam Magyarországon, az utóbbi években viszont újból kezdtem felfedezni, de a kilencvenes évek rossz tapasztalatainak köszönhetöen továbbra is inkább kritikus szemmel nézem, mert a természetesség és emberiesség bizony-bizony változatlanul hiányzik arrafele. A kilencvenes évek elsö felében lenézö gunyorral szoktak tekinteni ránk szlovákiai magyarokra Budapest belvárosában a kopottabb, olcsóbb öltözékünk miatt, az utóbbi években viszont - legnagyobb mulatságomra - sok helyen automatikusan angolul szólnak hozzám, látván a drága márkás angol ingjeimet és pulóvereimet, mert ugye arrafele csakis a ruha teszi az embert, csak azt nézik, és aszerint ítélnek a nyomorult magyarok. A teljesség kedvéért hozzáteszem: az osztrákokat szintúgy nyomorultaknak tartom, és ki nem állhatom.

Ha le van egy város süllyedve az anyagiasság, közöny és elzombiasodott mogorvaság mocsarába, az Budapest! Ha van csúcstartó az egy négyzetméterre esö biztonsági kamerák számában, az Budapest! Ha valahol szinte teljesen megvalósult George Orwell regényeinek eszement világa, az Budapest! Ha van egy város, ahol érzödik az NWOs-askenázi-szabadkömüves zsidók hatása, az Budapest. Ha a rosszarcú, túlgyanakvó, legatyásodott rendörök és elöitéletes biztonsági örök városát keresed, az Budapest!

Parlamenti látogatás, nézzük meg végre a szent koronát is. Mert most láttam elöször bazdmeg. Valami baj lehet az érzelmi viszonyulásommal? Jó elfogadom.

Jaaaj, két olyan rosszarcú koronaör - inkább martalóc - állt haptákban mellette, mintha hiány lenne rendes magyar legényekböl, inkább a Gyorskocsi utcából szabadultakra vadászna a koronaörség alkalmazás céljából, plussz egy "buzer" szaladgálta körül non-stop koncentrikus körökben a turistacsoportot, kibaszott nagy szigorral és fontoskodó tekintettel figyelve ránk.

Mindjárt-mindjárt meglátom a szent koronát, már kezdek szinte transzba esni, s még tán a nemzeti érzelmeim is 25 év után helyreállni ... s akkor - mint mikor egy forrósodó fazékra váratlanul ráhugyoznak - valaki durván megkocogtatja a vállamat, s mérgesen rámszól: "Nó fotó, nó fotó, nó fotó". A "buzer" volt az, s választ nem várva már el is tünt ... az én kiújuló nemzeti érzelmeimmel együtt.

Tessék mondani, akkor most a szent korona a legszentebb nemzeti jelkép, amit kellö méltósággal, szabadon lehet megtekinteni anélkül, hogy szúrós szemek és kopogó bakancsok fürkésznék - még rosszabb: aláznák - az embert, vagy pedig egy másodosztályú múzeumi kegytárgy, amit kicsinyesen nem engednek fényképezni, mert akkor a múzeumnak pár forintocskával kevesebb hasznocskája lenne az elmaradt füzetecskék és fényképes könyvecskék eladásából a múzeumi ajándékboltban.

Ne tessék már oly nagy szarással lenni.

Miért nem készíthet egy magyar fényképet magáról a szent koronával a háttérben?

Jártam már Londonban, Rómában, Koppenhágában, Bécsben, stb. s láttam már a szent koronához hasonló kaliberü kegytárgyakat - még töle jelentösebbeket is - s még sehol nem kocogtatták meg a vállamat, csak Budapesten.

Találós kérdés: aki megfejti, hol készítettem az alábbi, koronázási ékszereket ábrázoló felvételeket minden probléma nélkül, annak nyereményként azonnal odaadom a weboldal eddigi müködtetéséböl származó bevételeimnek a felét!Hogyan? Igen, jól mondod: a Schatzkammerben, Bécsben (Hofburg része).

Helyes!

Viszont sajnálom, a weboldal eddigi müködtetéséböl származó bevételeimnek összege nulla euró, úgyhogy ........ (vállat von)

A Schatzkammerben pedig a szent koronától egy "picit" jelentösebb dolgokat lehet megtekinteni, a német-római császárok koronázási ékszereit, mégse dobogják körül az embert ördögpatás biztonsági örök, fényképezni is nyugodtan lehet, a felbecsülhetetlen értékek védelmét pedig páncélüveg és diszkréten elhelyezett, apró biztonsági kamerák látják el, ahogy a 21. századhoz illik.

Pedig itt örzik többek között az ún. "Végzet lándzsáját" is ( https://hu.wikipedia.org/wiki/A_végzet_lándzsája), mely több mint ezer évig a (német-római) háttérhatalom fö szimbóluma volt, a "világot" (Európát) uraló német-római császár kezében. Az utolsó ilyen hadvezér Adolf Hitler volt. A német-római birodalom volt az "elsö birodalom" - majd ezer évig - aztán a 19. század második felétöl az Osztrák-Magyar Monarchia és a császári Németország szövetsége képezte a "második birodalmat", végül pedig ezek kontinuitása volt a náci Németország, a "harmadik birodalom")


...
Írta: nem_programozhato, március 02, 2018

Eredetileg Az ország legnagyobb cigánybünözöje a legnagyobb magyar?? c. írás alá érkezett:

ezt a zagyvasàgot elolvasni vègigolvasni nem tudtam a 'szerzö' magyarul ir ès mintha szidnà a szabadkőműveseket nade nemtudom kinek kinlòdik itten valami tòt vagy biboldò ügynök lehet csak magyarùl beszèlő tót azthiszem ez ő mert igy ahogy ö ir a magyarokrol az kizàrja az hogy magyar legyen. ezt feltètlenül meg kell mondani bàr mondani kevès mert magyarellenessègèrt kapitàlis büntetès jàrna elvileg de nem fog jàrni sőt azthiszem jutifalat fog jàrni. te tót majom elhallgass azt mondom jòl ismerem baloldali talmudista fajtàdat egy mentsèged van hogy nemvagy egyedül bàr szidod a magyarokat de nem vagy elèg merèsz hogy apàdat Gyurcsànyt (efraim ben gurcion) feldicsèrd csak indirekten dicsèred eme magyarfaló zsidai fajtàt. bizony nemtudom hogy kèpzelted hogy megùszod ès senki se mondja a szemedbe hogy kivagy valòjàban. nemirok többet elèg ez is. shàlom-- sms- +36706628082


Nincs SMS, majd Orbán küld neked SMS-t.
...
Írta: egy vendég, június 12, 2018

Ez van, ha az ember színes bőrű, és megpróbál Pestről hazajutni Bécsbe
https://index.hu/belfold/2018/06/12/budapest_becs_visszaut_afrikai/

Az igazoltatás protokolljának kötelező eleme az igazoltatott személy priorálása, körözési rendszerben való lekérdezése.
Ez van, ha az ember szlovákiai magyar és nemzetkozi vonattal megpróbál Peströl hazajutni Szlovákiába is.

Nem tehetek róla, de sorra jönnek a nyelvemre, hogy Magyarország egy undorító kis rasszista-fasisztoid fekete lyuk, egy korságos kis bürokratikus rendörállam, meg hasonlók, de inkább visszavonom, mivel Magyarország nemcsak undorító kis rendörkápókból, a schengeni rendszerre fittyet hányó, mindenben-mindenkiben a rosszat és bünözöt látó (pszichopátikus gondolkodás) komcsi-fasiszta belügyes elöljárókból, elmebeteg-buzeráns orbán viktorokból meg hasonló csürhéböl áll.

Még élnek arrafele normálisabb emberek is, a kisebb településeken sokan, a nagyobbakon kevésbé ...

Magyarország amúgy évek óta tényleg fittyet hány a schengeni rendszer szellemiségére, évek óta rutinszerüen ellenörzi az utasokat a Peströl külföldre tartó vonatokon.

Egyszer szóvá tettem az igazoltató undorító kis rendörkápónak, hogy ennek így kell-e müködnie a schengeni rendszeren belül, még szlovákiai magyarokkal is, de a "válasz" csak egy dühös tekintet volt. Nem sok hiányzott, hogy a józan észt félretéve torkon ragadom, és ott vágom helyben agyon azt az undorító kis 50 kilós "izét", akinek a dédapja még, ki tudja, kakastollasként a zsidókat deportálgathatta Auschwitzba szintúgy vonatokon, ö még azokkal arrogánskodhatott, nagyapa meg, ki tudja, a recski kényszermunkatáborban cseszegethette puskatussal a vélt osztályellenségeket

Amúgy megfigyeltem, hogy akiket vizuálisan magyarnak tudnak azonosítani, azokat általában békén hagyják. Elég például kitenni magam elé egy nagy betüs magyar nyelvü könyvet vagy újságot, és már nem is lusztrálnak le a nemzetközi interpolos bünözöi adatbázisban.

Úgy-úgy ... marha magyar ... baszogasd csak a külföldieket, hisz minden külföldi - 1989 elött osztályellenség-jelölt volt, újabban meg bünözö-szökevény-jelölt, de aki elött magyar könyv van, na, az más, az csakis angyali tündérmagyar lehet. Mert a magyar, az párját ritkító csodalény, erkölcsi magaslatokon álló, galaktikus eredetü csodalény.
...
Írta: nem_programozhato, július 20, 2018

Trump-fanatikus hozzászólások a Trumpék igazi ellensége Kína c. írás alól:

Te nagyon beteg vagy!


Ha igaz is, biztos nem Trump lövette ki!


Az ún. alternatív médiumok lassan hazugabb és kifinomultabb megtévesztéseket alkalmaznak mint a fösodratúak. Aztán amikor az agymosott pali kezdi sejteni, hogy lóvá tették, annak az eredménye az ilyen érzelmi kisülések.
...
Írta: nem_programozhato, november 03, 2018

Az a gyanúm támadt, hogy valaki - tudatosan vagy tudatlanul/agymosottan - keverni próbálta a szart a Amikor néhány gútai kisember ellen dolgozik az egész belügyi apparátus szinte a teljes szabadkömüves sajtóval karöltve ... (3.rész) c. írás alatt, úgyhogy átkerült az egész ide a virtuális szemétdombra


Vendég írta:
Nos, egy márc.22-i alternatív beszélgető műsorba meghívtak egy felvidéki magyar kutatót, aki a fiatal szlovák pár-gyilkosság hátteréről beszélt, és végül a titkolt, valószínűsíthetően valódi okról is ejtett néhány mondatot: ez 30.55-től 34.01-ig kerül szóba a műsorban: https://www.youtube.com/watch?v=HLQnGdpcIks
"a menyasszony egy olyan archeológiai csoportnak volt a tagja, 16 tagú csoportnak, akik az Asca (így mondta ki a terület nevét, Mexikó-ban), területén kutattak és olyasmit találtak,(most ez csak találgatás),tehát azt mondta, hogy amely a földönkívüliekkel és az ember eredetéről - bizonyítékokra leltek rá, egyértelmű bizonyítékokra, és hogy már egyikük sem él ebből a 16 emberből, akik ott voltak. Ez a hölgy, tehát az ujságírónak a menyasszonya, volt az utolsó."
Érdekelne, ki mit gondol erről.


Én írtam:
Dezinfo-gyanús felvetés ...

Azok a csevegök ott ránézésre mind vakolókanalasok, csak úgy mondom smilies/wink.gif

Azt tudom, hogy a srácnak rossz volt a viszonya a többiekkel az aktuality.sk szerkesztöségében, nem tartották teljesen megbízhatónak, azért lett kiválasztva feláldozásra ...

Nyilvánvalóan úgy is megcsinálhatták volna a gyilkosságot, hogy csak a fiút ölik meg, de annak nem lett volna olyan drámai hatása, mint egy fiatal pár megölésének közvetlen az esküvöjük elött, ami maximálisan megrázta, sokkolta a lakosságot.

Azzal abszolúte nem értek egyet, hogy a "célpont csak a lány volt", hogy ö lett volna a valódi célpont. Mindkettö fiatal célpont volt.

Ha tudott a lány valamilyen kényes archeológiai dolgokról, ha nem.

Az Acantha Archeology s.r.o. ahol a lány dolgozott, Szlovákiában végez archeológiai kutatásokat a weboldala szerint.

http://archeosk.sk/vyskumy/

Személy szerint nem tudok róla, hogy a lány kutatott volna Mexikóban.

/nem_progrVendég írta:
Köszönöm a választ. Tehát ezt az információt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem igazán tudod. Nekem annak idején nagyon logikusnak tűnt a K.László érvelése, a műsoridőt jórészt ez tette ki. Az pedig, hogy a beszélgető urak ahhoz a bizonyos kanalas körhöz tartoznának, hát...smilies/cheesy.gif remélem, viccnek szántad, én jót is kacagtam rajta, mert - ismerve több évre visszamenőleg az urak ezen nyilvános tevékenységét - biztos vagyok abban, hogy semmi közük sincs az Általad említett társasághoz.
...
Írta: nem_programozhato, január 12, 2019

Eredetileg a Michael Hemmingson (1966-2014) c. írás alá érkezett:

Hát, ami azt illeti, vannak az övénél vastagon jobb oldalak, pl. ahol ezek lejönnek:
https://www.dailycrusader.com/2018/12/what-is-adrenochrome-meet-the-biochemical-that-elite-zionists-are-using-to-get-high/
https://www.dailycrusader.com/2018/11/secret-service-foils-mossad-assassination-attempt-on-potus-at-wh-christmas-tree-lighting-ceremony/Ez valami vicc akart lenni, hogy pont a Mosszadnak lenne érdeke megölni Trumpot, amikor Trump is a Chabad Lubavics szolgálatában áll?

Csak a hívei hoaxolták, hogyhát jaj, "meg próbálták ölni" a karácsonyfa-kivilágítós ünnepségen, mert az ünnepséget beborító diszkó lézerek rávilágítottak Trump mellkasára is

https://www.newsweek.com/trump-crosshairs-red-dots-laser-christmas-tree-tom-roussey-gun-sight-1237305

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy