Hideg, meleg, nagyon intelligens és náci: Vlagyimír Putyin, az antikrisztus-jelölt PDF Nyomtatás
Háttérhatalom
2017. április 11. kedd, 16:32

Titkos politikai szerelmi háromszög Orbán Viktor, a szlovák neonácik és Vlagyimír Putyin közt? Ó, igen.

Ki ez a magyartisztelő szlovák neonáci?

http://www.origo.hu/nagyvilag/20160308-marian-kotleba-portre.html

"Magyarellenes jelszavakat nemigen hallani tőle ... És támogatja Orbán Viktort. Ki ez a Marian Kotleba?"

Kotleba orosz zászlókkal ünnepel – jelentkezzen, aki érti http://ujszo.com/online/kozelet/2016/05/05/kotleba-orosz-zaszlokkal-unnepel-jelentkezzen-aki-erti

 

Alázattal jelentkezem, én értem!

 

Szóval, ha Marián Kotleba politikailag szereti Orbán Viktort, és Orbán Viktor is politikailag szereti Vlagyimír Putyint, valamint Marián Kotleba is politikailag szereti Vlagyimír Putyint, ebböl mi következik? Az hogy:

1. Marián Kotleba is náci

2. Orbán Viktor is náci

3. És Vlagyimír Putyin is náci

 

Károly herceg lényegében igazat beszélt, amikor 2014-ben félnyilvánosan:

Adolf Hitlerhez hasonlította Vlagyimír Putyint, amikor egy a Holokausztban a hozzátartozóit elveszítö kanadai nyugdíjassal beszélt

(Prince Charles 'compares Vladimir Putin to Adolf Hitler' during chat with pensioner who lost relatives in Holocaust)

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/prince-charles-compares-vladimir-putin-3579105

 

Aztán, egy érdekesség ...

1. Marián Kolteba is meleg (ez itt Szlovákiában nyílt titok)

2. Vlagyimír Putyin is meleg (pontosabban mondva homoszexuális pedofil)

3. Orbán Viktorról is érdekes dolgokat irkodott a napokban a Simicska gyerköc a Facebook oldalára Györi Tibornak, Orbán médiagurujának címezve:

(figyelem, ordenáré hangnem)

https://888.hu/article-simicska-gate-a-gecizestol-a-faszlevagasig/cth-kinyilott-a-pitypang

"... Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is "

 

Nem mindegyik homoszexuális náci, de ki tudja miért, fordítva igaz: a nácik döntö többsége homoszexuális... vagy minimum aberrált

 

Jah, még egy találós kérdés: ha Putyin szereti a szlovák neonácikat is, és hagyta megdönteni 2014-ben az ukrán banderista neonáciknak is a Janukovics rezsimet, ebböl mi következik? Ó igen, az hogy Putyin titokban szereti az ukrán neonácikat is, és "szeretetböl" hagyta nekik, hogy azok megdöntsék a túl önálló, se az Európai Unióba, se az orosz vezetésü Eurázsiai Unióba belépni nem hajlandó, inkább független Janukovics rezsimet, melyet aztán bosszúból, prédaként "odadobott" az EU-s náci-neokon farkasoknak ... A banderista neonácikat Ukrajnában nemcsak az EU támogatta, hanem Putyin és az orosz titkosszolgálat is! Ezt máig kevesen tudják!

 

De ezekröl részletesen már egy késöbbi, második részében a cikknek ...


Hozzászólások (11)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, április 11, 2017

Vlagyimír Putyin is meleg (pontosabban mondva homoszexuális pedofil)Korábban írtam a kommentekbe Az utolsó idök, a fenevad rendszere (NWO) és a második visszatérés c. írás alá:

Dániel 11 szerint az Antikrisztust nem fogják érdekelni a nök:

Dániel 11:37
"Nem gondol atyáinak isteneivel, nem gondol az asszonyok kedvencével, és egy istennel sem; hanem mindennek fölibe magasztalja magát."

Nem akartam ezzel többet foglalkozni, de a helyzet az, hogy nemcsak Obama hanem Putyin is szexuálisan perverz... nem viccelek. Észrevette valaki, hogy a felesége szinte alig mutatkozik az oldalán? Ez azért van, mert rájött, Putyin csak színlel, megjátsza magát, igazából nem érdekli a felesége.

Látens meleg lenne Vlagyimir Putyin?
http://konyves.blog.hu/2013/12...mir_putyin
Itt jegyezném meg, hogy Putyin már el is vált a feleségétöl.

Ha itt-ott félrelép egy férfi, legyen az növel vagy másik férfival, azt még egy feleség, ha nehezen is, de el tudja viselni. Pláne egy befolyásos, hatalmi ember felesége. De ha az illetö rendszeresen kisfiúkkal kefél, az már mindenképpen sok egy nönek, legyen a férj bármilyen befolyásos.

...
Írta: egy vendég, április 11, 2017

Az ifjú Simicska írta a Facebookra Györi Tibornak címezve:

https://888.hu/article-simicska-gate-a-gecizestol-a-faszlevagasig/cth-kinyilott-a-pitypang

"(...) Szó szerint idézném apám üzenetét: ezért kibelezlek titeket! Kell ez neked Tibi? Mert az, hogy a Viktor aberrált az egy dolog, de te is?"

"Tibi! Apám azt üzeni, ha a testvéreimnek is nekiestek, akkor utána nincs semmi, csak a vég. Ezt értitek? A gyerekeket is belekevernétek a politikába? Elmentek a picsába!"

"Azért a családdal csak ésszel! Viktor! Most az kell neked, hogy teljes coming outot toljunk a kis pereputtyodról??? Teljeset???? Ettől félsz te is! Ti vagytok a nagy keresztények???"

"Sok mindent el tudunk képzelni, mi férhet bele a politikába és mi nem, azonban egy biztos: ez már nem az, ami belefér. Ezekért a dolgokért előbb-utóbb mindenkinek fizetnie kell, ha mást nem, akkor milliméterenként lesz levágva a f@szuk, és ennek minden másodpercét majd az adott pillanatban élvezni fogjuk"Pfff

...
Írta: egy vendég, április 11, 2017

A Simicskák nagy háttérhatalmisok, azt a bizonyos Orbán Viktornak címzett "Elmentek a picsába!" mondatot komolyan kell venni.

Sajnos nem kizárt, Magyarországon rövidesen vér fog folyni

"Aláírtad János, égni fog a város!" - Tüntetök a Sándor-palotánál
http://nepszava.hu/cikk/112635...anal-fotok

Bayer Zsolt üzent a tüntető fiataloknak
https://444.hu/2017/04/11/bayer-zsolt-uzent-a-tunteto-fiataloknak-majd-megtapasztaljatok-milyen-erzes-uldozottnek-es-fenyegetettnek-lenni

„(...) azt is leszögezhetjük, hogy szintén záros határidőn belül utcára fogunk mi is vonulni, mindannak védelmében, ami nekünk fontos és szent. És dühösek leszünk. Úgyhogy egy darabig még őrjönghettek az utcákon, megpróbálhatjátok feldúlni a Parlamentet, a minisztériumokat, a Fidesz székházat, a köztársasági elnöki hivatalt, neki mehettek a rendőröknek, megtámadhatjátok az újságírókat – még egy darabig.


---------------------------------------------------

Igérjétek meg, hogy nem álltok be egyik oldalra se a várható utcai zavargásokban. Bár ott tartunk, hogy a ballib oldal (és a Jobbik) a kisebbik rossz, de annyit egyik se ér, egyáltalán nem ér, hogy ezekért áldozza valaki a testi épségét vagy akár az életét.

...
Írta: nem_programozhato, április 11, 2017

Köszönöm az érkezett, Putyint dicsöitö hozzászólásokat, de egyúttal továbbítottam is öket a Virtuális szemétdombra, s ott még válaszoltam is rájuk!

/nem_progr
...
Írta: egy vendég, április 12, 2017
Mostanság azt is lehet hallani, hogy a valódi nagy kutya Trump mögött nem más, mint J. Kushner aki állítólag úgyszintén egy antikrisztus jelölt (sokak szerint AZ antikrisztus jelölt) elvégre ugyanabba a világvége váró Chabad-Lubavitch szekta tagja, mint Putyin. Lehet, hogy Putyin csak egy elterelés? Mi erről a véleményed?
...
Írta: nem_programozhato, április 12, 2017

Az antikrisztus "góg és magóg népeit" fogja Izrael ellen vezetni az utolsó idökben. Ezek az oroszok, kaukázusi népek, törökök stb. a mai világban. Én személy szerint nem hiszem, hogy valamelyik amerikai vezetö lesz az.

Putyin nem elterelés, Obama volt az. Utóbbiról írták állandóan a háttérhatalmi alternatív médiumok, hogy "ö az". A valódi antikrisztust sorra dicsöiteni fogják, jelen idöszakban Putyinnal teszik ezt. Hogy aztán sikerül-e nekik "behozni öt" az egész világ élére, az más kérdés.


/nem_progr
...
Írta: egy vendég, április 13, 2017
Szerintem ezek az antikrisztusos futamok túlkombináltak. Más járása van az antikrisztusságnak, mintsem hogy Putyinra osztodna !
A "gecis"dumája Simicskának arra látszik utalni, aminek látszik a kijelentés, hogy egyrészt gecik, mert a szó ismert pejorativ értelmében gonoszkodásra hajlamosak, de ami lényegesebb, hogy gyanusan forgalmazodott spermiumokbol vannak, mint ahogy a hitler lány merkel is és a Putyini szereplő gárda is (mint tudjuk több is van belőle) viszont a velük játszatóknál van értelmezhető szándék az antikrisztusságra, de az antikrisztus humanoid viszonylatban egy szellemi lény, amely egyenlőre nem personalizálódott Putyinban, egyik Putyinban sem, szerintem nem is arrafele orientálódott és valszeg nem is fog mert nem lenne neki praktikus. Azt, a kedvező poziciót, hogy ott és abban lép be a(z amugy nem)játékba nem cseréli valszeg senkire, minek tenné, hogy igyon egy kávét a Putyint alakito figura szájával és ugy maradjon. Az a szitu, hogy az anti...-cucc vastagabban van vajazva, mint azt gondolni lehetett, mértékkel és tartózkodással tudom ajánlani ezen alanti linken alkotók munkásságát, ha v.ki nem ismerné.
http://www.wellaware1.com/
...
Írta: nem_programozhato, április 14, 2017

Sokan viszolyognak attól, hogy a Simicska család beállt a Jobbik mögé, én emiatt nem aggódnék különösképpen. Tessék csak utánaolvasni, miket írt még az ifjú Simicska Orbán Viktornak:

"Le kell bontani a rendszered" - ma is üzent Simicska Lajos fia Orbán Viktornak
http://24.hu/kozelet/2017/04/0...viktornak/

“A nemes szándék, melyet oly sokan kinyilvánítottak, tettekké érik majd, s mi magyarok végre igazi közösséggé válhatunk, s megvethetjük egy új rendszernek alapjait.”
Valószínüleg ö az elsö közéleti személyiség Magyarországon, aki közösségi társadalmi rendszer létrehozására szólított fel, összhangban az isteni irányelvekkel!

Nézzük csak az életrajzát:

http://zsurpubi.hu/cikk/234-a-...-adammal/

2009-ben érettségiztem a Városmajori Gimnáziumban, előtte egy erősen vallásos, ökomenikus általános iskolába jártam.
...
Érettségi után a Károli Gáspár Református Egyetemen végeztem el a történelem szakot.


/nem_progr

...
Írta: nem_programozhato, április 14, 2017

Erdö Péter Uram ... meg Te is Slomó ... az intézményesített egyházak mikor fogják kimondani, hogy a jelenlegi rendszer nem közösségi, ergo se nem keresztény, se nem jahvei, hanem államfasiszta?
...
Írta: egy vendég, április 14, 2017
O.V. rezsimje retrospektive hajaz Mátyás királyságára, az o.v a bizánci ikonokon lévő monogram az orientális és ovi mint tojás őseredetekre utal, valamint a madárcsőr(v)+karika(o) is O+V. (cOr.Vinus.)
OctaVianus (Augustus) nevében is o.v a szóösszetétel, Oraniai Vilmos monogramja is o.v.
Mátyás ellen Janus Pannonius és Vitéz János léptek fel Simicska köreiez hasonlo formán, azon nyilvánvalo okbol, hogy rájöttek, hogy Mátyás valszeg nem Hunyady sarj és ezért nem követte a Hunyadyak politikáját, hanem saját pre-romai-császárságot épitgetett, amit ugye bécsben már nem bírt el a gyomra.
Erről (is) szól ez a film;
http://port.hu/adatlap/film/tv...vie-118927
A "gecik" olyan személyek voltak régen (is), akik fattyuként kerültek a politikába és a törtetés volt a megélhetési formájuk, mert nem voltak realisak a családi felmenői és egyéb kapcsolataik, manapság ez eldurvult, amint ez megállapithato merkel, vagy obama esetében is, tehát van egy valahonnan származo, genetikai marker és valamilyen uton emberi alaki-forma (képére és hasonlatosságára) szülött lesz belőle, esetenként több példányban, és uralják őt akik létrehozták, ennek vannak első, másod, többed generácios változatai, a nativus egyrészt megfelelni, másrészt szabadulni akar ezért teker a hatalomért, hogy valaki legyen, ennek vannak különbözö szintű megvalosulásai az ilyen rezsimeket a korrupcio tartja fenn, amely a demikratikus látszaton és a közbeszerzés alapu terjeszkedéseken és épitkezéseken alapszik, ez az a "minden ut", amely Julius Caesar megölése után kialakitott " császárkori" Romába vezet és hát ennek hátterében ténykedik az antikrisztus.
https://m.youtube.com/watch?v=KqlmwHYp9rM
...
Írta: egy vendég, április 14, 2017
Ki tud erről a személyről több információt: https://en.wikipedia.org/wiki/Viktor_Khristenko azonkívül, hogy az Eurázsiai Gazdasági Unió vezetője, s a letitkosított hely közelében született 1957-ben, ha valós egyáltalán ez a dátum, nem-e módosított?

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy