PDF Nyomtatás

2016.dec.10: Ha-ha-ha. Obama belekevert nekik a  sz-ba

Ez nem volt része Trumpék forgatókönyvének.

CIA: Oroszország Trump gyozelme érdekében avatkozott be a választásba

http://magyarhirlap.hu/cikk/74051/CIA_Oroszorszag_Trump_

"Obama teljes köru vizsgálatot rendelt el az elnökválasztással kapcsolatos hackertámadások ügyében"

Obama és a Fehér Ház a választások másnapjától kezdve mindenröl tudott, de csak mostanra sikerült rávenni, hogy a teljes titkosítás helyett esetleg bölcsebb lenne, ha adott helyzetben kinyitná a száját.

 

2016.dec.2: Trump meg se várta, hogy az elnöki székbe kerüljön, a napokban máris Törökországba küldte a fiát, az ifjabb Donald Trumpot egy titkos háttéralku megkötésére, akinek sikerült is Erdogant újból visszaállítani az amerikaiak oldalára, és kishíján háborút kirobbantani Szíria és Törökország között, ami aztán akár orosz-amerikai világkonfliktusba is torkolhatott volna. De aztán az oroszok is kapcsolatba léptek Edogannal, és "visszafenyegették" öt a saját oldalukra.

2016.11.30: Trump fia Törökországba ment vadászni egy rejtélyes török üzletemberrel

(Donald Trump Jr. goes hunting with mysterious Turkish businessman)

https://thinkprogress.org/eric-trump-turkey-hunting-trip-1a5f60f3835#.ia398sywt

Trump igazi bizalmasa nem a veje Jared Kushner, hanem az ifjabb Donald Trump. Bár a vejének is nagy befolyása van a dolgok menetére, az igazán kényes és bizalmas dolgokat (háttéralkukat) az ifjabb Donald Trump intézi. Ugyanezt a szerepet Putyin esetében Alexander Dugin tölti be, ö volt az, aki a nyáron átállította Erdogant az oroszok oldalára, és aki a júliusi török puccs idején szintén "teljesen véletlenül" Ankarában tartózkodott:

2016.7.17: Dugin in Ankara

http://www.defenddemocracy.press/russia-turkey-dugin-ankara/

Akit érdekel a török puccs valós háttere, az elolvashatja ide kattintva a kommentekben.

 

2016.dec.1: JÓ HÍR Jill Steint és a választási meghamisításos forgatókönyvet ejtették.

 

2016. nov. 25: Nem túl jó hírek. A Trump javára meghamisított elnökválasztás szavazatainak újraszámlálása egyes államokban nem alulról (a Demokrata Párton belülröl) jövö kezdeményezés, hanem minden jel szerint a háttérhatalom legfelsöbb szintjei állnak mögötte, s forgatókönyv szerint zajlik. Ez akkor vált világossá, amikor Jill Stein, a Zöldek Pátjának vezetöje csodálatos módon dollármilliókat gyüjtött össze a semmiböl 1-2 nap leforgása alatt a szavazatok újraszámlálására, és ö állt a kezdeményezés élére:

USA: a szavazatok újraszámlálásra gyujt pénzt a Zöldek elnökjelöltje

http://mandiner.hu/cikk/20161124_usa_a_szavazatok_ujra

Jill Stein NWO-s háttérhatalmi bábu, aki szemlátomást mozgatva van. Az elnökválasztást esélye sincs megnyerni, így teljesen értelmetlen, miért ö állt a kezdeményezés élére egy demokrata párti politikus helyett. A játék minden jel szerint Obama idö elötti "kilövésére" megy ki az elnöki székböl, hogy aztán Trumpék ideiglenesen odaültethessék az atomgombot megnyomni hajlandó figurájukat. Pár nap múlva valószínüleg bejelentik a médiumokban, hogy a szavazás meg lett hamisítva (ami igaz, lásd: A közvéleménykutatók nem hibáztak c. írást), s Clintonné az elnök, ezt viszont a Trump tábor "liberális hatalmi puccsként" fogja értelmezni, s azonnali hatállyal katonai ellenpuccsot kísérelnek meg a Fehér Ház ellen. Trump az oktatásügyi miniszternek Betsy DeVos-t nevezte ki, aki viszont nem más, mint a világ legnagyobb (fasiszta) magánhadseregét, a Blackwater-t tulajdonló Erik Princenek a leánytestvére ...

 

2016.nov. 17: Mi a szösz

„Csak egy cowboy jön az úton”

http://magyarhirlap.hu/cikk/71258/Csak_egy_cowboy_jon_az_uton

A kormányszóvivo kijelentette: a liberális média állítása, mi szerint Donald Trump gyozelmével az apokalipszis lovasai tunnek fel, egészen egyszeruen hazugság. Ha valamit látunk, akkor az az, hogy a végítélet szereploi helyett egy cowboy jön az úton – fogalmazott

Szijjártó Péter: Új világrend alakult ki

http://magyarhirlap.hu/cikk/71783/Szijjarto_Peter_Uj_vilagrend_alakult_ki

2016.nov.9: Eldolt: Donald Trump az Egyesült Államok következo elnöke http://www.atv.hu/kulfold/20161109-eldolt-donald-trump-az-egyesult-allamok-kovetkezo-elnoke

 

2016.okt.30: FONTOS! Nem várt fordulatok következhetnek be az amerikai elnökválasztás során. Mint ahogy a redefininggod.com is írja: legújabban azt tervezgetik, hogy meghamisítják Hillary Clinton javára az elnökválasztást (a teljesen elektronikus szavazórendszer ezt könnyedén lehetövé teszi), ami hatalmas közfelháborodást fog kelteni, mivel a médiumok a hamisítás tényét is ki fogják szivárogtatni. A negatív közhangulatot kihasználva, a republikánusok elöször költségvetési válságot idéznek elö dec. 9-én, aztán pedig megpuccsolják Obamát, és ideiglenesen beültetik az elnöki székbe a jelenlegi házelnököt, Paul Ryan-t, aki hajlandó lesz háború kirobbantására az oroszokkal (a "kéthetes háborúra"), a folyamat legvégén pedig a valódi nyertes Donald Trump lesz elnökké avatva 2017. jan. 20-án. Ez a forgatókönyv biztosítani fogja Trumpnak az NWO-s, hamis "népi-forradalmi" imidzsét is, mivel csak "forradalom" árán lesz képes beülni az elnöki székbe. Öszintén szólva, remélem, hogy elkövetik azt a hibát, hogy végülis ezen forgatókönyv mellett döntenek. De az is lehet, hogy a kockázatossága miatt mégse. Kilenc nap múlva meglátjuk.

2016.okt. 11:Vihar elötti csend mely alatt nagy tervek szövettek c. írásból: "Ha Trump gyöz, akkor az USA-ban és az EU-ban is fel fogják áldozni a jelenlegi rend(szer) számos képviselöjét, állítólag még magát Obamát is, hogy azt a bizonyos "gonosz fellép megmentöként" imidzset biztosíthassák az "új eröknek".


Trump durván beszólt: "Clinton börtönben fogja végezni"

http://www.atv.hu/kulfold/20161010-trump-durvan-beszolt-clinton-ortonben-fogja-vegezni

De egyelöre csak ez sikerült nekik a forgatókönyv szerint. Se a háború, se a totális összeomlás szerencsére sehol. S amíg Obama lesz az elnök (2017.jan.20), addig ez egészen biztosan úgy is fog maradni.  A redefininggod.com is elismeri, hogy újból Obama volt az, aki nem volt hajlandó megnyomni az atomgombot, hanem inkább újból "kihúzta a helyzet méregfogát". Szerintem észre fogja venni a világ, amikor kikerül az elnöki székböl ... Minden olyan kommentátor, aki állandóan Obama kritizálásával van elfoglalva, az surmó, cionáci ügynök, a legrosszabb fajtából.

 

Mivel Trumpnak oroszbarát imidzset építettek fel, és amennyiben jan. 20-án beül az elnöki székbe (sajnos nagyon valószínü), úgy ezután már nem tudnának világháborút kirobbantani az oroszokkal ... hacsaknem - valamilyen krízishelyzetre hivatkozva - ideiglenesen más ül majd be az elnöki székbe, aki hajlandó lesz megnyomni az atomgombot, mint például a republikánus házelnök Paul Ryan - utóbbi ezért szerepel egyre többet címlapon a médiumokban, s ezért építik neki újabban a Trump- és oroszellenes imidzsét. S ugyanezért építik Trump alelnök-jelöltjének, Mike Pence-nek is az oroszellenes imidzsét. Lehet hogy a beiktatása után valami történni fog Trump-al, pár hetes idöt adva az oroszellenes-imidzsü alelnökének, hogy megnyomhassa az atomgombot?


2016.okt. 4: Nem túl jó hírek... a múlt héten újból elkezdödött a "deutschebankozás" .... de mint már többször írtam: totális pénzügyi összeomlást szerintem csak háború leple alatt mernek kivitelezni ... az egyik a másiktól nem nagyon elválasztható

2016.9.30.

Deutsche Bank: a világválság pénteken egyelore elmaradt

http://mno.hu/gazdasag/deutsche-bank-a-vilagvalsag-ma-egyelore-elmaradt-1364247

2016.10.4.

Putyin a harmadik világháborúra készül? Az oroszok 40 millió ember evakuálását gyakorolják civilvédelmi gyakorlat keretében

(Is Putin preparing for WW3? Russia begins evacuation of FORTY MILLION PEOPLE in huge drill)

http://www.express.co.uk/news/world/717446/russia-evacuate-40-million-people-

2016.10.4.

Az oroszok hatalmas földalatti bunkereket építenek Moszkva alatt a Nyugat elleni nukleáris háborúra készülve

(Russia builds huge underground shelters in Moscow as it prepares for NUCLEAR WAR with West)

http://www.express.co.uk/news/world/717295/russia-vladimir-putin-nuclear-way-

 

Korábbi bejegyzések

 

Hozzászólások (0)Add Comment

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy