Az ország legnagyobb cigánybünözöje a legnagyobb magyar?? PDF Nyomtatás
Magyarország
2018. február 24. szombat, 22:06

"Az a nép, aki korrupt, semmirekellö, tolvaj árulót szavaz meg, az nem áldozat, hanem büntárs."

(George Orwell)

http://hirarena.com/mindenkitol-mindent--szabadlabon-orjong-


PS: a háttérhatalom ezeken a balos-komcsi NWOs szabadkömüves elemenseken keresztül rengeteg értékes információt kiszivárogtatott - saját magáról - még valamikor 2008-2013 között. Az elkövetkezö napokban szemlézgetni fogok ezekböl is, itt ezalatt, a "Hozzászólásokban". Mert kár lenne, ha feledésbe merülnének. Különösen a pokolraveluk.com törzsolvasói számára teljesen közérthetöek lesznek. Ha már a magyarság széles néptömegei buták is voltak ahhoz, hogy felfogják a tartalmukat és felismerjék a jelentöségüket...

Hozzászólások (8)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, február 25, 2018


2010-10-15
Elerkölcstelenedett a világ
http://echelon8.org/elerkolcstelenedett.htm

Láthatatlanul kezdődik. Egy apró döntéssel. Igen, ezt még megteszem, ez még "belefér". Érzem, hogy belül valami ellenáll. Ez nem teljesen Én vagyok... de nem számít, mert más is megteszi... mindenki megteszi. Nem lesz semmi baj - biztatom magam -, az Isten úgyis megérti, a körülmények...

S ezzel kezdetét veszi.

Lassan kezdünk eltávolodni a Lelkünktől, azoktól a dolgoktól, amiket Igaznak éreztünk. Eleinte csak vékony porréteg fedi el igaz valónkat, majd fokozatosan egyre nagyobb területet követel magának az a Sátáni Rendszer, amit Háttérhatalomnak hívnak.

Kit mivel lehet megfogni? Pénz, hatalom, csak egy kis elismerés... Látszólag minden rendben van. Egzisztencia, biztonságra törekvés alapvető emberi szükségletek, de milyen áron? Megőrizzük-e morális értékrendünket vagy átgázolunk embertársainkon? Ki mondja meg nekünk, hol a határ?

A Sátán biztosan nem. Neki az a célja, hogy leuralja a Földet, hogy megszerezzen minél több lelket, s ehhez egy gondosan kitervelt eszközt használ: a hétköznapokban rejtőzik el. Olyan természetességgel vesz minket körbe a Rendszer, hogy el sem hisszük a létezését. Alattomosan, láthatatlanul szövi be az életünket, napjainkat, gondolatainkat, mint a pókháló. Minden egyes lelket meg akar kaparintani és mindenki fennakad a hálón. El sem tudjuk képzelni, mekkora lélekharc folyik és ne feledjük, mindenkihez van egy út…

Beletörődve feladjuk az álmainkat és praktikusan túlélünk, s közben nem vesszük észre, hogy álmaink elvesztésével a lelkünk is eltűnik, minden, ami Isteni bennünk. Marad a biorabszolga, aki vonszolja magát egyik napról a másikra, egyik megoldandó problémáról a másikra mondogatván magának: "Ennek még meg kell lennie, ezt még meg kell csinálni." - és soha nincs vége. Folyton folyvást megpróbálunk helytállni, de ebben a reménytelen napi küzdelemben szép lassan elmúlik minden, amiért érdemes élni. Elfogadjuk, mert belénk "nevelték", azt hisszük, természetes, ez az élet. De nem ez az Élet.

Biztos, hogy aki most ebben az időpillanatban él, arra született, hogy robotoljon, soha véget nem érő körforgásban értelmetlenül, kilátástalanul, lélektelenül, örömtelenül "teljesítse" a napjait?

A mindennapokba beszorítani az embert, hogy ne tudjon kitörni - ez a Sátán célja. Erő kell és akarat a változtatáshoz, de hogy tegyük, ha belénk nyomták a programot, miszerint ez a világ rendje? Hogy teremtsünk harmóniát a káoszban, a megélhetés, a napi teendők zűrzavarában? S egy látszólagos nyugalom, biztonság elérése érdekében mennyi lelkünk ellen való cselekedetet hajtunk még végre???

Végiggondoltuk már, mivé lettünk? Merre tartunk? Vajon van-e út visszafelé a lejtőről? Visszakapaszkodhatunk vagy végleg elvesztünk? Egy bizonyos: valamelyik irányba menni kell. A MI döntésünk, a MI választásunk, hogy mi mellett tesszük le a voksot.

Van kiút. Az IMA ereje. Az egyetlen, ami ebben a pokoli "végjátékban" világosságot hozhat az életünkbe. A Fényben megcsillan a valódi és elhamvad a talmi.

Képzeljünk el egy olyan világot, ahol nincsenek hazugságok, önbecsapások, megfelelések, csak végtelen szeretet, önzetlenség és harmónia uralkodik. Utópisztikusnak tűnik? Pedig megteremthetjük. EGYÜTT. Ha mindenki annyit tesz, hogy a saját mikrokozmoszát rendbe teszi, megvizsgálja és összehasonlítja belső értékrendjét azzal, ahogy él, megmenthetjük a Földet. Csakis együtt, közös erővel győzhetünk az Árnyék fölött, ami lassan mindent belep és már nem lehet felismerni, mi volt az eredeti szándék.

Nincs idő, sietnünk kell, nem állnak rendelkezésünkre évmilliók, nem vár ránk inkarnációk hosszú sora. Most kell cselekedni, tisztának lenni, hazatalálni... A gyökerekhez.

ISTENHEZ.
...
Írta: nem_programozhato, február 25, 2018

A gondolatok teremtö erejéröl. Én csak itt-ott hozzászólásokban érintettem a témát, pl. itt:

http://www.pokolraveluk.com/co...0#comments

A "léleknek" meg van az a képessége is, hogy képes létrehozni magának egy "külön világot". Ezt tapasztaljuk például, amikor álmodunk. Az álomvilágban nincs lineáris idö, és minden, amire nagyon vágyunk vagy amitöl nagyon félünk, azonnal manifesztálódik("megvalósul") benne (vágyálom/rémálom).

Kevesen tudják, hogy ez hasonlóan müködik a fizikai, lineáris idövel rendelkezö világokban is, vagyis az anyagi világban is! Amire nagyon vágyunk, az elöbb utóbb manifesztálódik(megvalósul), de ez sokszor eltarthat évekig is, amíg bekövetkezik (a lineáris idö miatt).

És vigyázat: amitöl nagyon félünk, az is egy idö után manifesztálódhat (bekövetkezhet). Ezért ha valamit nagyon nem szeretnénk, hogy bekövetkezzen az életünkben, attól nem szabad félni, nem szabad állandóan, rettegve rágondolni, hanem el kell feledni az egészet olyan gyorsan ahogy csak lehet, mégcsak gondolni se szabad rá többé. A gondolatoknak ugyanis manifesztációs (teremtö) ereje van.


Ugyanez bövebben kitárgyalva ötölük:

Az ember valódi szerepe a teremtésben
http://echelon8.org/az_ember.htm

A teremtő erő és hatalom mindenkiben létezik. Így jövünk a világra, már így születünk. Bárki képes bármit teremteni. Sokan nem tudják, mekkora lehetne a hatalmuk, elmulasztják felhasználni valódi erejüket. Automatikusak a gondolataik, a társadalmi normáknak megfelelően élik az életüket letompítva, lebutítva.

Az emberek elől régóta titkolják valódi erejüket, sötétségbe borították elméjüket, elvették tőlük a hatalmat az felett, hogy irányíthatnák életüket, a képességet, hogy akár a természet erőit befolyásolják, vagy megváltoztassák a testükben zajló folyamatokat. Az emberi elme, akarat képes életesemények megváltoztatására és a test gyógyítására. Életünk a fejünkben létrejövő gondolataink fizikai megjelenése.

Amikor gondolunk valamire, amit szeretnénk, hogy megtörténjen, ezzel egy időben "testet ölt" a gondolatunk egy láthatatlan világban. Minden gondolatunk és amit valaha gondoltak emberek, ugyanúgy él, csak számunkra láthatatlan módon.

Az ember akarata képes áthozni ezt az élő gondolatot a fizikai világba. Ha ez a képességünk igazán kifejlődhetne, előre tudhatnánk, mi fog történni az életünkben és a világot olyannak teremthetnénk, amilyennek szeretnénk. Minden gondolat életre kel. Az elménkkel gondolkozunk egy fizikai világban. A gondolat először mégsem a fizikai világban kezd el élni. Valaki egyszer azt mondta, sokan képesek lehetnek kézzel fogható élménnyé tenni a gondolatot, de nem lehet képes rá mindenki, csak az, aki felfogja hogyan működik mindez.

Nem elég hinni benne és akarni, a teljes folyamatát kell tudni megérteni. Ha erre képesek vagyunk, úgy irányítjuk életünket, ahogyan akarjuk. Ez egy isteni képesség, isteni hatalom. A legnagyobb teremtő erő és energia, ami az Istentől jön. Ha ennek az erőnek a tudatában vagyunk, Isten tudatában vagyunk, Ő irányít minket.

Azonban létezik egy hatalom, ami lemásolta ezeket az erőket. A háttérhatalom - az Echelon által - bármit megtehet velünk. Belénk sugározhatnak gondolatokat, érzéseket. Azt hisszük, mi gondoljuk úgy, mi teremtettük a gondolatot, de nem. Nem lehet tudni, mikor, ki ülteti belénk az adott gondolatokat. Például amikor Orbán Viktort miniszterelnöknek választotta az emberek többsége. Elképesztően könnyű nekik besugározni akár több millió emberbe egy olyan gondolatot, ami kedvező nekik. Orbán Viktor miniszterelnök lett. Méghozzá 2/3-os többséggel. Azt tesz, amit akar. Csak pár hét múlva kezdtek el gondolkozni az emberek, amikor a besugárzás megszűnt és a háttérhatalom már elérte célját. Már késő volt gondolkozni.

Az embereket teljesen elbutították, elnyomottként élnek, részt vesznek egy fogyasztói társadalomban, ahol mindenfélével megetetik őket, ami még jobban elnyomja spirituális erejüket, rendszeresen mérgezi, beteggé teszi fizikai testüket.

Nincsenek tisztában valódi értékekkel, megfélemlítésben élnek, vakon hisznek a világ irányítóinak. Elvették a hatalmukat az életük felett. A gonosz háttérhatalom egy pusztító, barbár, aljas és agresszív világot teremt. És mivel az emberek alszanak, mindezt tétlenül nézik. Így mindenkire a megkínzott pusztulás vár.

A valódi emberi akarat és teremtő energia a legnagyobb. És a tiétek! Vegyétek vissza! Vegye vissza mindenki! Ezt az Istentől kaptuk! Azért, hogy teremtsünk! A legmagasabb frekvenciát hozzuk létre, a szeretetet. Ez itt létünk célja és nem a fogyasztói, pusztító társadalomban való részvétel. A Világegyetem érez. Érez minden energiát, ami az élőlényekből jön. Az érzelem a legfontosabb a teremtésben. Az a rengeteg lemészárolt állat a vágóhidakon, a rettegő emberek a háborús területeken világszerte akkora hatalmas energiát indíthatnak útjára, aminek kiegyensúlyozására nem lehet elég szeretet energiát visszatermelni. Nézzünk szét a világban. Mi tettük ilyenné!

Nem látjuk, mekkora súlya van annak, hogy a fogyasztói társadalom ránevelt a húsevésre!Gyilkossá váltunk mind és elégedetten dőlünk hátra egy gyilkos vacsora után! Meddig kell még várni, hogy ezt mindenki megértse?

Ez egy érző világ! Érez minket! Érez mindenkit, egyformán! Ezekkel a szétküldött energiákkal csak rosszat és még rosszabbat teremthetünk a jövőben! Ránk és az életünkre ugyanúgy hatással lesz az itt legyilkolt állatok halálfélelme, mint a háborúban megölt gyerekek és felnőttek rettegésének és fájdalmának együttese.

Emberi szív mindaddig csak szomorú lehet, ameddig fel nem ébred mindenki és áll egymás mellé itt a Földön, jók és rosszak, álatok és emberek egyaránt!
...
Írta: nem_programozhato, február 25, 2018

(szabadkömüves)"Színház az egész világ" - mint ahogy már én is megállapítottam a Szlovákiai magyar szabadkömüvesség a gyakorlatban c. írásban.

2009-03-26.
A babiloni világ színházterme
http://www.echelon8.org/a_babiloni_vilag.htm


Az ECHELON-elmeuralmi technológiák alkalmazásával sikerült egy olyan "RENDSZERT" létrehozni, és mi több, fenntartani, folyamatosan működtetni, aminek nem is szabadna léteznie. Egy HAMIS "ÁLOMVILÁGOT" hoznak létre mindazoknak, akiknek a HÁTTÉRHATALOM a homlokára sütötte a pecsétet, a SÁTÁN tulajdonát ábrázoló jelet.

De mit ér a "SZÍNHÁZ" nézőkkel, de SZÍNÉSZEK nélkül??? Egyszerű a képlet: SEMMIT!!! Éppen ezért a nézők sokaságának kell valaki, kellenek valakik, akik eljátszák a SZÍNDARABOT!!! A MŰSOR adott, a FORGATÓKÖNYV ott van leírva a SZENTÍRÁSBAN!!! A Biblia mindent megjövendölt, már hosszú évszázadokkal ezelőtt... Mint ahogy KRISZTUS JÉZUS is beszélt, és TANÍTOTTA a küszöbön lévő világrendszer megalakulását. Ennek MOST van itt az ideje! Az Emberiség több ezer éves történelme a VÉGÉHEZ, így a VÉGKIFEJLETTHEZ közeledik..... A színdarab az UTOLSÓ FELVONÁSBAN van, és azok a színészek, akik ezt a "MŰVET" játszák, önmaguk is RÉSZESEI ezen gonosz előadásnak. Nem más ez a MŰSOR, mint maga a VILÁGTÖRTÉNELEM!!!! Vannak benne NEGATÍV szereplők, és vannak POZITÍV HŐSÖK!!! Azt, hogy kinek milyen szerepet osztanak, az már ELŐRE EL LETT DÖNTVE!!! És nem az "alkalmi színész", vagy inkább BÁBFIGURA dönti el, hogy neki mi a feladata.

A SZÍNHÁZ előadó csarnokában, a NÉZŐTÉRBEN ülnek a MINDENKORI NÉPEK TÖMEGEI!!! Akik áhítattal, úgymond: TRANSZÁLLAPOTBAN figyelik a műsort. Olyan előadás ez, amelynek ŐK IS A RÉSZESEI!!! IGEN, a részesei, de beleszólásuk nincs a darabba. Programozott idióták, akik a mindenkori forgatókönyv szerint cselekszenek!

Viszont az ELŐADÓTEREMNEK két oldala is van, az egyik a "nézőtér", a TUDATLAN NÉPEK TÖMEGE, a másik oldal az ELŐADÓMŰVÉSZEK színpada.... Ahol előre elkészített forgatókönyv szerint zajlik a MŰSOR... ARCTALAN színészek, jellemtelen, érzéketlen IDIÓTÁK szolgáltatják a műsort. Árasztják magukból a TENGERNYI MENNYISÉGŰ MOCSKOT, PARÁZNA IGÉNYTELENSÉGET, ERKÖLCSTELEN-JELLEMTELEN IDEOLÓGIÁKAT, ÉLETFELFOGÁST.. ISTENT és KRISZTUST tagadó, mi több, MOCSKOLÓ szörnyűségeket!!! BIOROBOTOK ők, Nagy-Babilon FÉRGEI, Isten UTÁLATOSSÁGAI és az EMBERISÉG ÁRULÓI!! Fogyóeszközök, olyanok a HÁTTÉRHATALOM szemében, mint a WC-papír!!! Miután elvégezte a dolgát, és a "rendeltetésének" már tovább nem tud megfelelni, szépen kidobják!!!

Kik ők????
Mindazon FÉRGEI a világunknak, akik a HÁTTÉRHATALMAT, és annak az élén álló gonoszt, a FENEVADAT szolgálják! Hiszen ezt a forgatókönyvet régen megírták, és szerepel benne minden és mindenki, POLITIKUS, RENDŐR, KATONA, ORVOS, VALLÁSI FELEKEZETVEZETŐK, TAGOK.... MÉDIA és KÖZSZEREPLŐK, "SZTÁROK", mindenki>>>>> De ami a lényeg, hogy aki ezen a SZÍNPADON fellép, az mind-mind a HÁTTÉRHATALMAT szolgálja/kiszolgálja. Teszi ezt ÖNAKARATÁBÓL >>>> PROGRAMOZOTT BIOROBOTKÉNT, JÚDÁS-fajba tartozó: Isten és emberiség ÁRULÓJAKÉNT!!!! Ezen az előadáson, a "porondon" mindenki fellép, aki a NAGY-BABILONI SZAJHÁT szolgálja/kiszolgálja!!!

...
Írta: nem_programozhato, február 25, 2018

Irodalmi értékü írás arról, hogy az orwelli korban a nép jó része lelketlen, agyatlan biorobotokká süllyedt le.

2010-09-10.
"Legyen a szférák zenéje" - Álom és elragadtatás a totális kontrollról
http://echelon8.org/legyen.htm

(részlet)

A Földön teljes volt a katasztrófa. A fertőzés. A fertőzés. Kevesekkel kezdődött, és rohamosan terjedt el. Láttam, hogy országonként és városonként is eltérő volt a fertőzés nagysága, mielőtt mindent és mindenkit...

Először a fertőzés. Azzal kezdődött minden. Jártam és menekültem előle, a fertőzöttek elől városban, erdőség mellett, földúton, vasúti pályaudvaron, épületekben...

Akik elkapták a fertőzést, meg akartak fertőzni mindenki mást is. Látták, ki nem kapta el, és rávetették magukat, hogy ugyanolyanná tegyék, mint ők, maguk: halottá, egy rendszer tudattal rendelkező, mégis öntudatától megfosztott biorobot, vagy inkább csak biomechanoid kiszolgálójává. : Rosszabbak voltak, mint a biorobotok, mert sokkal inkább hasonlítottak a robotokra. Csak éppen tudatuk volt. Tudattal rendelkező gépek. Vakon teljesítve azon kívülről plántált parancsokat, amiknek eredetét, programozóját nem is ismerték. Azt sem tudták, ki irányítja őket, és hogyan működik a világ, de engedelmeskedtek. A Hazugság Rendszerének hazug, vak, tömegpusztító paneljei voltak már csupán. Nem igazi emberek, csupán egy Rendszer, egy Hálózat, az Internetstruktúra termináljai.

Lehetett úgy tenni, mintha én is fertőzött lennék. Szimulálni lehetett a halálos kórt. Aki ügyesen szimulált, arról nem vették észre, hogy nem fertőzött.

Felvettem a mozgásukat, imitáltam az üres arckifejezésüket. Igyekeztem közben néptelen helyre jutni, hogy ahol kevesebb a szempár, kisebb legyen a megfertőztetés kockázata. Futottam velük szemben, velük és csoportjaik nélkül városban, erdő mentén, földúton, vasúti pályaudvaron, államilag emelt épületeikben és csarnokaikban.

Láttam rendőröket, akik valahová futottak. Az jutott eszembe: valószínűleg vagy talán éppen egy egészségest akarnak megölni, hogy olyanná legyen, mint a Rendszer termináljai: üres tekintetű és tartalmú robot."A rendőrök mind a Rendszert szolgálták."
Pillanatfelvétel a 2006. október 23.-i, a világ fegyvertelen népei elleni állami rendőri vérengzésekből. A rendőrség kivezényelt állományában nem volt egyetlen egy sem, amelyik megtagadta volna a bűntettekre irányuló parancsokat. A rendőri állomány vaktában kiválasztott ezrei közül nem volt egy sem, amelyik ne lett volna a Sátán tömeggyilkosságra elszánt bűnszervezeti bűnözője és terrorista antikrisztusa. Ezért a Rendszer kitüntette őket.

A rendőrök mind a Rendszert szolgálták. Az elsők között vesztek el. A láthatatlan Háttérhatalom a rendőrség soraiba nem beépítette ügynökeit, biorobotjait, hanem elnyelte az egész rendőri állományt. Az egész rendőri állományt. Mintha először a stratégiai intézményeket foglalták volna el, hogy onnan irányíthassák a lakosságot, mielőtt az egész lakosságot is 100%-os teljességgel nyelhetik, nyelhették el. A rendőrök a Sátánt szolgálják. És egyre, egyre többen tudják ezt közülük. És szolgálják. A rendőrök a Sátánt szolgálják.

A lakosok megszűntek önálló lényekké lenni. A civilek nem voltak többé valódi civilek: ügynökök voltak, öntudatlan, tudattal rendelkező robotok. Az öngyilkosságig üldözték, akikről észrevették, hogy nem robotok. Volt, hogy autóba ülve, gázt adva menekültem a tömegből. (Az autó egyébként hatalmi jelkép is: azt is jelenti, amibe az ember, mint főbb hatalmi eszközbe beül.) Az autóra - amiben gázt adtam - emberrobotok ugrottak. Civilek, akik hétköznapi, üres, tartalmatlan életüket élték, kényszert éreztek arra, hogy ráugorjanak az autóra, amelynek vezetőjéről meglátták, hogy ÉL. Hogy ÉLETBEN VAN.

Igen: mindent el kellett pusztítani, ahol életet észleltek. Nem maradhat élet, nem maradhat igazság. Addig kell pusztítani, amíg mindenki a Hazugság gépezetévé, csavarjává, együgyű, primitív paneljévé válik. Amíg mindenki a kilátástalanság és az esélytelenség foglya lesz.


A civilek, akik az autóra ugrottak, nem kímélték a biztonságukat, az életüket. Nem számított az életük, hiszen volt belőlük elég. A funkció, hogy vakon engedelmeskedjenek, s hogy elpusztítsák az életet és az Igazságot a Földről, prioritást élvezett a testi és életbiztonságukhoz képest. Irányította őket a sötét háttérhatalom, így nem számítottak semmit.

...
Írta: nem_programozhato, február 25, 2018

smilies/smiley.gif

http://echelon8.org/az_isten_a_profetak.htm

(részlet)

A legsikeresebb kémelhárító MAGA AZ ISTEN, Aki Akarata szerint Töri Fel, Írja Felül nem csak bárkiben és bármiben a bejuttatott programsorokat és életélmény-áradatokat, de Cseréli Ki az illető személyből vagy más dologi tartalomból kilépő információs csomagokat, illetve Írja Át a megfigyelő rendszerekbe és tárolóeszközökbe jutott adatokat és anyagokat. Így mind a Háttérhatalmat, mind a világ titkosszolgálatait Megtéveszti, hiszen azok sosem tudják egy ISTENTŐL Erre Választott megfigyelt személyről, egyáltalán a valós gondolati, érzelmi, ösztöni elektromágneses, hő- és más vegetatív stb. információkat kapják-e, vagy az illető összejátszik az ISTENNEL és megváltoztatja Tőle, máskor éppen a Háttérhatalom eszközeit használva a belőle kilépő információkat, hogy minden illegális behatoló sátáni erő és technológia csődöt valljon. A hekkelésben az ISTEN Után a Háttérhatalom következik, már amikor az ISTEN nem hekkeli meg egy Gondolattal az Illuminati Központ Rendszerét, vagy az alatta lévő titkosszolgálatok és védelmi cégek, valamint milliárdos bűnözők megfigyelési és manipulációs eszközeit. Profibb és erre kiképzett Echelon-tanúk számos információ elrejtésére és kimenő információ-cserére ki vannak képezve, illetve kalibrálva vannak
...
Írta: nem_programozhato, február 25, 2018

Kazár-zsidók, babiloni szexkultuszok, farizeusok

2008-08-06.
A globalizáció gyökerei
http://www.echelon8.org/a_globalizacio.htm

Az összefoglalást kezdjük i.e. a VI. században, amikor Nabukadonozor megtámadja a zsidókat, és Babilonba hurcolja őket. A Zsidó Enciklopédia tanúsága szerint a megváltozott körülmények között világi papi osztály jött létre, amelynek tagjait farizeusoknak, írástudóknak nevezték.

Véleményük szerint olyan titkos tudás birtokosai voltak, amelyek vetekedtek, sőt, különbek voltak a Mózes által átvett isteni törvényeknél. Hagyományuk szerint, amely mindaddig szájról-szájra terjedve maradt fenn, Mózest 70 bölcs kísérte el, akik a hegy lábánál várakoztak, tilos volt tovább menniük. Mégis, a farizeusok szerint, sokkal teljesebb kinyilatkozást kaptak, mint Mózes.

Krisztus a farizeusokat minden idők legveszélyesebb csoportjának tartotta, vakoknak nevezte őket, akiknek előbb a pohár és a tál belsejét kellene megtisztítaniuk, hogy külsejük is tiszta lehessen. (Máté 23/26).

Ennek ellenére, 70 után, amikor a rómaiak lerombolták Jeruzsálemet, minden hatalom a farizeusok kezébe került, ők jelképezték a nép feletti korlátlan hatalmat. Amikor 135-ben, következő lépésként, minden zsidót elűztek Palesztinából, a farizeusok legtöbbjüket visszavezették Babilonba, s így alig öt esztendő elteltével, 140-re, már Babilon lett a világ zsidóságának elismert terelőhelye.

Farizeus rabbik új törvények ezreit fogalmazták meg, és ültették gyakorlatba a számukra kiszolgáltatott zsidókon, majd ezekkel összhangban a babiloni Talmudot.

Ebben olyan kötelezettségeket és előjogoknak is nevezhető förmedvényeket írtak elő, amelyek mélységes undorral es elutasítással töltenek el minden másfajta emberi lényt.

...

Babilonban a szexuális perverzitás évezredes múlttal rendelkező életforma volt, ami igen nagy hatást gyakorolt a farizeusokra, s az általuk megírt és megszerkesztett babiloni Talmudra, amely kb. 500 körül lett véglegesen írásba foglalva.
...
A VIII. században zsidó misszionáriusok Babilonból északra merészkedtek, a Kaszpi-tenger és a Fekete-tenger közé, a kazárok földjére. Hatásukra, s talán a Talmud írásai által is bátorítva - hiszen a kazárokról nem nagyon lehetett elmondani, hogy békességes, törvény- és élettisztelők lettek volna - kb. 730 táján az egyik kazár vezető, Bulan felvette a zsidó vallást, amiben aztán több előkelőség is követte. Ekkor már észak felé vonuló zsidó csapatok kértek és kaptak befogadást. Hamarosan valamennyi kazár vezető felvette a zsidó vallást, állítva, mindaddig tévedésben voltak, de most már nyilvánvalóvá vált előttük, hogy ők valójában Ábrahám testi utódai.

Ezzel a tettel mindkét fél jól járt. A zsidók, mert a kazárok erős, harcos birodalomban éltek, a zsidó vallást felvevők pedig vallási alapon is elhatárolódhattak a szomszédos országoktól. Ugyanis ha keresztényekké válnak, Bizánctól lettek volna függőek, ha pedig az iszlámot veszik át, az egyre erősödő arabok befolyása alá kerülnek. A kazárok pedig háborúkban vadak és öntörvényűek voltak, így jobban megfelelt nekik a sehova sem tartozás zsidó vallásossága.

A zsidó és talmudista uralkodó zsoldosokra épülő hadsereget szervezett, s egyaránt gyűlölettel viseltetett a keresztényekkel és a mohamedánokkal szemben. Ahol tudta, irtotta őket. Most már volt ideológiai alapjuk is.

Belső harcaik és a nemzsidó népeknek a területre való vándorlása következtében az immár zsidókká vált kazárok egyre keletebbre szorultak, nagy részük Lengyelországban telepedett el.
...
Írta: nem_programozhato, február 25, 2018

Ön büszke a magyarságra? Én nem ...

http://www.echelon8.org/mi_magyarok.htm

(részlet)

A MAGYAR nemzet lehetne az első a nagyvilágban, aki a HÁTTÉRHATALOMRÓL elsőként nagy mértékekben, nemzeti összefogásban beszél, és CSELEKSZIK ellene. Sajnos ezt feltételes módban kell kijelenteni, mert ez jelenleg nem így van.

A NEMZETÜNK "eladta magát", vezetőink a legvégsőkig kiszolgáltatottá tették hazánkat, oly' mértékben, hogy nálunk teljes egészében megfigyelhető a BIBLIÁBAN megjövendölt NAGY-BABILON létezése-működése!!! A KÁRPÁT-MEDENCE jelenleg egy sötét, fekete lyuk, ahol az értelem és érzelem BÖRTÖNBE van zárva, mi több, SZÁMŰZVE van! Az állat értelmi szintjén vannak tartva az emberek tömegei, és csak keveseknek adatott az meg, hogy MEGISMERJÉK AZ IGAZSÁGOT! De akinek ez megadatik Isten kegyelméből, vagy egy másik (háttérhatalmi) forrásból, annak hatalmas távlatok és lehetőségek nyílnak meg.

Nekünk KÖTELESSÉGÜNK segíteni az Emberiségen, és én személy szerint ezen kívül még feladatomnak tartom azt, hogy a MAGYAR nemzetet kiemeljem ebből a MÉLY BUTASÁGBÓL, TUDATLANSÁGBÓL, amibe az ECHELON-technológiák által mesterségesen belekerült!

Én mindig NEMZETRŐL beszélek, és soha nem NÉPRŐL! Mert a kettő között hatalmas KÜLÖNBSÉG van! A NÉP csupán egy nagyobb EMBERTÖMEGET jelent, bizonyos helyen vagy időben. Ez akár egy "ország" területére és időszakára is érthető! A NÉP buta, tudatlan, és azt cselekszi, amit elhitetnek vele. A NEMZET az sokkal MINŐSÉGIBB csoportot jelent. Mert a NEMZET olyan embertömegekből áll, akinek van NEMZETTUDATA, ÖNTUDATA, KULTÚRÁJA, VALLÁSA, HAGYOMÁNYAI, TÖRTÉNELME, MÚLTJA, JELENE... És még az is lehet, hogy JÖVŐJE is lesz! Ez hatalmas különbség a NEMZET és a NÉP között!

A HÁTTÉRHATALOMNAK a célja, hogy ISTENTŐL minél jobban ELTÁVOLÍTSA az embereket, és olyan dolgokra vezesse rá, ami a TEREMTŐ szemében utálatos. Ennek érdekében a NEMZETBŐL népet "csinál", amelyet kénye-kedve szerint IRÁNYÍTHAT, alakíthat. Mert már több alkalommal írtuk, hogy a HÁTTÉRHATALOM nem tűr meg a Föld bolygón semmilyen ÖNÁLLÓ NEMZETET és NEMZETÁLLAMOT sem. Így egy UNIÓVÁ alakítja a világ összes ORSZÁGÁT, és a benne lévő NEMZETBŐL pedig NÉPET csinál! Mindezek megvalósításához használja fel a HÁTTÉRHATALOM az ECHELON-technológiát!
...
Szeretnénk, ha ebből a DISZNÓÓLBÓL és értelmi mélységből kitörne a MAGYAR nemzet! És együtt munkálkodhatnák, több millióan az egész Emberiség érdekében, a világ minden nemzete javára! Ekkor lenne a MAGYAR NÉP A TUDÁS NÉPE, nem most! Mert jelen pillanatban a BUTASÁG népe vagyunk, és magatehetetlen "röfögéssel" a nemzetünk sírját ássuk meg, és a koporsóba, nemzetünk koporsójába "verjük bele a szegeket"!
...
Írta: egy vendég, március 02, 2018


Hozzászólás áthelyezve a Virtuális szemétdombra

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy