Hamis zászlós izraeli támadás készül az USS Lincoln repülögép-hordozó ellen? PDF Nyomtatás
Irán
2019. május 09. csütörtök, 19:42

2019.6.23: még újabb fejlemények, lásd Hozzászólások.

Eredeti cikk: Izrael az USS Abraham Lincoln amerikai repülögéphordozó-anyahajó hamis zászlós megtámadására készül a hétvégén Jemen partjainál, hogy aztán Trumpéknak meg legyen a várva várt ürügye Irán megtámadására. A politikában semmi se történik véletlen, nézzük csak az elmúlt napok történéseit:

 

A médiumokban nagy dérrel-dúrral beharangozzák, hogy az USA repülögép-hordozót küld Iránhoz:

2019.5.6:

Repülőgép-hordozót küld Iránhoz az USA

https://index.hu/kulfold/2019/05/06/repulogep-hordozo_kuldott_usa_iran_fenyegetes_kozel-kelet_bolton/

 

2019.5.8:

Irán részben felmondta az atomalkut

https://24.hu/kozelet/2019/05/08/iran-atomalku-felmondas-teljesites/

 

Debka.com (izraeli katonai titkosszolga-Moszad weboldal), 2019.5.9:

https://www.debka.com/behind-apparent-military-escalation-us-and-iran

"Amerikai katonai készülödés közepette - amint az USS Abraham Lincoln épp elérte a Vörös-tengert - Mike Pompeo amerikai külügyminiszter négy órát tárgyalt Bagdadban az amerikai csapatok biztonsága felöl Barham Salih elnökkel és Abdil Abdul-Mahdi iraki miniszterelnökkel. Mindketten kapcsolatban állnak Qassem Soleimani iráni tábornokkal, a külföldön állomásozó iráni erök föparancsnokával. Pompeo megkérte öket, hogy juttassák el Teheránba az üzenetet. hogyha bármi sérelem éri a térségben állomásozó amerikai eröket, a Trump adminisztráció katonai ellentámadással fog válaszolni iráni területek ellen."

 

Ezért lesz szükség a hétvégén a Vörös-tengeren a hamis-zászlós izraeli torpedótámadásra az USS Abraham Lincoln ellen, mihelyt az eléri Jemen partjait, hogy aztán a támadást az irán-barát húti ellenállókra kenjék, holott egy izraeli tengeralattjáró fogja azt elkövetni.

 

A háttérhatalomnak régóta rejtett célja egy amerikai repülögép-anyahajó elsüllyesztése, hogy ezáltal szégyenítsék meg az USA-t mint "elsö számú katonai nagyhatalmat", s adjanak utat a keletnek.

 

Meglátjuk, hogy a hétvégén neki mernek-e menni az akciónak a titkos információk kiszivárgása ellenére is.

http://redefininggod.com/

 

Hozzászólások (15)Add Comment
...
Írta: nem_programozhato, május 10, 2019

2019.2.5:

https://www.businessinsider.com/us-navy-admits-it-cant-defeat-torpedos-thatll-sink-aircraft-carriers-2019-2


The US Navy has shed light on a previously highly classified project meant to protect aircraft carriers from the grave and widespread threat of torpedoes, and it's been a massive failure.
Az USA haditengerészete elismerte annak a korábban titkos projektnek a létezését, melynek célja a repülögép-hordozók védelme volt a torpedók ellen, s hogy az egész hatalmas kudarccal végzödött.

...
Írta: nem_programozhato, május 10, 2019

Az izraeli kötödésü, szélsöjobbos "alternatív médiumok" - mint Hal Turner - is már kezdik "programozni" a hallgatóságukat a készülö eseményre:

2019.5.9:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/soft-coup-in-iran-rhouhani-sidelined-to-observer-while-irgc-takes-actual-command

This morning on the east coast of the USA, word arrived that Iran regime has told some of its proxy forces and surrogates that they can now go after military personnel and assets in the region, according to three U.S. officials familiar with the intelligence reports.

Hal Turner szerint az iráni Forradalmi Gárda állítólag szabad kezet adott a szövetségeseiknek a térségben, hogy támadják meg az ott tartózkodó amerikai eröket.

(holott valójában izraeli hamis-zászlós akció lesz)
...
Írta: egy vendég, május 10, 2019
Ebbe a fentebb vázolt láncolatba lenne belekomponálva o.v usa beli függelmi (függelem, függe, akiktől függe, ez a mérgezett füge) látogatása is és nyilván annak alalulása is. Valamint ennek folyamodványaként az EU-s Néppárt ügyei és abból fakadóan az egész EU alakulása.
...
Írta: nem_programozhato, május 12, 2019


Az izraeli tengeralattjáró végülis nem merte megtámadni az Abraham Lincoln-ot. Túl veszélyes lett volna, az amerikai hadsereg teljes készültségben volt, tudtak mindenröl.

Úgy tünik, az izraeli tengeralattjáró végülis ezeket az olajtankereket támadta meg inkább, nem messze a hormuzi szorostól, egy kikötöben az Arab Emirátusokban.

2019.5.12
UAE claims four vessels targeted by 'sabotage operations'

https://www.bbc.com/news/world-middle-east-48245204

Az emirátusok kormánya - nagyon bölcsen - elöször a támadás puszta létét is meg próbálta letagadni, majd késöbb is csak annyit ismert el, hogy négy hajó "lángra lobbant" és hogy "szabotázs történt", mindenfajta részlet megadása nélkül.

Az izraeli katonai titkosszolga weboldal természetesen azonnal Iránra kente a támadást:

https://www.debka.com/four-cargo-ships-sabotaged-in-uae-waters-off-fujairah-port/

Mocskos kampósorrúak!
...
Írta: nem_programozhato, május 12, 2019

Ja és természetesen Hal Turner papa, a szélsöjobbos mosszados, is azonnal Iránra fogta:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/conflicting-reports-of-oil-tanker-explosions-in-u-a-e-gov-t-denies

Olyanok már ezek, mint egy olvasható könyv.


...
Írta: nem_programozhato, május 13, 2019

Itt van magyarul is:

Tengeri incidens volt az Ománi-öbölben
https://magyarnemzet.hu/kulfold/tengeri-incidens-volt-az-omani-obolben-6918695/

Ismeretlen tettesek „szabotázsakciót” követtek el vasárnap az Egyesült Arab Emírségekhez tartozó területi vizeken – jelentette a külügyminisztériumra hivatkozva az ország hírügynöksége.
A jelentés szinte csak magáról a tényről szól, hogy a szabotázs célpontja négy teherhajó volt, továbbá, hogy senki sem sérült meg, és nem került üzemanyag a tengerbe, ám, hogy pontosan milyen cselekmény történt, arról semmit nem fedett fel.

Az incidens az Ománi-öbölben történt, és a kormány szerint súlyosnak minősül. Egyéb részletek hivatalos forrásból nem ismeretesek. A tájékoztatásban az sem szerepel, hogy mely országok hajóiról van szó.

Az al-Majadín című libanoni lap szerint erős robbanás volt az egyik emírség, el-Fudzseira kikötőjében, amelyet le is zártak. A hírt az emírségek kormánya cáfolta, és azt közölte, hogy a kikötő normálisan működik.

Az iráni parlament nemzetbiztonsági bizottságának elnöke ugyanakkor Twitter-üzenetében megjegyezte, hogy a robbanásról szóló információk jól mutatják, mily törékeny az emírségek biztonsága.

Az Ománi-öbölre nyílik a Hormuzi-szoros, ahol óriási tengeri forgalmat bonyolítanak le az olajszállító tankhajók.

...
Írta: nem_programozhato, május 13, 2019

Rossz hírek: megkezdödött az amerikai csapatok nagybani telepítése a Perzsa-öböl térségébe.

Mostantól bármi megtörténhet. Meg az ellenkezöje is. Kíváncsi leszek, hogyan akarják Iránra szabadítani az egész amerikai hadsereget, amikor a vezérkar egy jó része nem izraelbarát. Jelenleg legjobban az ONI-n belül müködik csak egy nagyon makacs, fanatikus cionista szekta. Na meg a Fehér Házban! Vajon ismét meg fognak ismétlödni a 2007-2008-as események, amikor az amerikai hadsereg egységei egymást is támadták?

Az Irán késésben levö megtámadása 2. rész c. írásból 2010-böl:

Azon színfalak mögötti csatározások durva részletei, melyek egy Irán elleni lehetséges és egyáltalán nem titkolt atomtámadás körül zajlottak gyakorlatilag az egész 2007es és 2008as esztendö alatt, valamint azon erösen eltitkolt helyzet árulkodó jelei, miként fordultak egymással szembe az amerikai hadsereg stratégiai atomfegyvereket kezelö alakulatai, így akadályozva meg ezzel többször is egy Irán elleni atomtámadást, akár polgárháborús helyzet kialakulásának kockázatát vállalva is.
...
"A Pentagont péntek reggel részben evakuálni kellett az épület förészében terjengö sürü füst miatt" Fura nem? Pénteken füstölög a Pentagon, rá 1-2 napra Gates szenved olyan sérüléseket, hogy még egy kongresszusi meghallgatásra se tud elmenni. Valójában mindkét cikk hemzseg a féligazságoktól! Robert Gatest ellen 2008 február 8-án puccsot próbáltak végrehajtani, a saját Pentagon-beli irodájában sebesítették meg a sátánista-illuminati Dick Cheney alelnökhöz hü erök.
...
2008 április 4-én például felettéb érdekes hírt hoz le egy dakotai helyi újság: egy a közeli Ellsworth légitámszpontról felszállt B-1 stratégiai nehézbombázó "incidenséröl" a közel-keleti állam Katar légterében. Az elsö jelentések szerint a gép lezuhant, késöbb viszont már az volt a hír, hogy lángolva kényszerleszállást hajtott végre a katari Al-Udeid légibázison, melyet az amerikai hadsereg üzemeltetett.

Ha ránézünk a térképre, akkor látjuk, hogy Katar nagyon közel van Iránhoz, ezen belül is légvonalban különösen közel található a busheri atomerömühöz. Azt a sátánista-illuminati eröknek (Dick Cheney) engedelmeskedö "kalóz" B1-es nehézbombázót maguk az amerikai haditengerészet katari légvédelmi eröi lötték le, mivel nem tudta magát kellö (pentagonos) autorizációs kódokkal igazolni azt illetöen, hogy mit keres Katar légterében. A gép atomtámadást készült végrehajtani a busheri nukleáris létesítmény ellen!
...
Írta: nem_programozhato, május 15, 2019

Meg kell követnem az izraelieklet. Bár azt is mondhatnám, a hazug embernek már akkor se hisznek, ha igazat mond.

Az olajtankereket az emirátusokban NEM egy izraeli tengeralattjáró támadta meg, hanem az irániak. Most ismerte el az iráni Tasnim hírügynökség. Egy fontos olajvezetéket Szaúd-Arábiában is levegöbe repítettek.

https://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2019/05/13/Iran-warns-of-conspiracy-over-sabotaged-vessels-near-Fujairah-port.html

Az amerikaiak egyelöre visszafogták magukat, de a helyzet képlékeny és komoly. Khomeini magabiztosan azt beszéli, az amerikaiak ezután nem fognak merni támadni.

Az irániak nem várták meg, míg megtámadják öket. Elébe mentek a dolgoknak. "Ha tudod, hogy valaki meg akar támadni, ne habozz, hanem menj elébe a dolgoknak: üss neki te egyet oda."

A németek, hollandok és spanyolok annyira megijedtek a helyzettöl, hogy utóbbiak azonnali hatállyal kivonják a hadihajóikat a Perzsa-öbölböl, elöbbiek pedig távoznak Irakból.
...
Írta: egy vendég, május 16, 2019
Úgy fest tehát, hogy az Iráni nemkülönben problematikus rezsim a klasszikus zsidó módszert alkalmazta, miszerint; "ha valamit nem tudsz elkerülni állj az élére" (az elejére, vedd elejét magyarul) és ugy fest meg is zavarták ezzel a trükksorozatot, aminek az a lényege, hogy a diszponált gonosz szekciok együttmüködve érik el a kívant hatást, mint pl 911 esetében, van az elkövetői, a média propaganda, az alibista, a balhé vivő, az atkombinalo és számos egyéb szekcio és ezek mint egy zeneművet eljatszák a fals flag trükköt, ami így, és csak így éri el a kivant hatást, asztronomiailag és számisztikailag alkalmas napra diszponalva, ha ez nem áll össze, akkor döcög a szekér, vagy akár le is ragad. Az hogy a nemkülönben rafkós és problémás perzsia (ahonnan a halál kilovagol) mit kombinál az valszeg egy dramaturgia része, mint az, hogy a kis kinai évszázadokon át pálcikával evett, hogy a tudati-idegrendszeri és mozgatási kontaktusok olyan szintre jussanak nála, hogy mindenkinél gyorsabban és pontosabban tudjon kütyüket összerakni. A kék szemröl meg annyit, hogy az egy a kaukazusban kialakult depigmentácios mutácio;

http://www.botanikaland.hu/scabiosa-caucasica/kaukazusi-ordogszem/

http://www.botanikaland.hu/scabiosa-caucasica/kaukazusi-ordogszem/

https://ujvilagtudat.blogspot.com/2014/02/a-kek-szem-10000-evvel-ezelottrol.html?m=1


Ez tehat földi balesetnek latszik, de lehetett Kozmikus eredete pl. ugy hogy a kaukazusi kreacio egy genetikai manupulácios para&dice művelet során került a földi, embernek nevezett lénybe, akinek eredetét e név mutatja meg, em=emlős és az emse az a női egyed, tehát egy emlős női egyed és egy ber-bar=tojassal szaporodó férfi egyed kombinácioja. A bar szora, a tojassal szaporodasra vonatkozo utalas a baromfi elnevezésben maradt fenn. Tehat valszeg a rhesus majom (innen az Rh vércsoport) női egyedétől származó petesejtbe vitte be a hüllő egyed kreator a saját genetikájat, amiben az a plusz csavar, hogy a tyukoknal pl a női egyednek van y jelegű kromoszomája. Mindez nem tűnik organikusan kozmikosnak, arról nem is beszélve, hogy a kiüresített multtalan lényt mesterséges inteligenciaval kapcsolja össze az a láncolat amely a saturnustol a holdon át vezet a neuroendokrin rendszerhez és alakitja a metabolizmust a mitokondrium ban, amely anyai ágon öröklődik és amelyet manapság akarnak a végletekig manipulálni az 5G technologiával.

Valamint az ördög, régiesen űrdüng, az űr döngetöje, akik bevitték a robbanás zaját a Kozmoszba és itt a Földön a foszilis anyagi alapu utvesztőbe terelték az energetikát, a gáz-emberek a gazdagemberek, akiknél a teve, és könnyeben jut át a tű fokán, mint ők a "menybe" a foszilia a szénhidrogén a szerves pusztulás, lebomlás végterméke ezt égeti, ezzel robbogat motorikusan manapság boldog boldogtalan, ami elektromosnak van latszatva, az is főleg a szénhidrogén alapu erőművek álltal termelt és ehhez kapcsolodoan behalozatolt energiát fogyasztja, veszi az olajalalu pénzrendszer papirjáért, fokozza ezt az elektrotachnikai anyagok és aksik lebomlasi és elektromagnetikus sugárzasi méreg tényezőivel, amit a burzsuj manapság ingyen tankol be, a szaporodó ingyen töltőkből az állami támogatással vett dragon-falcon-tesla művek által gyártott autojába, igazi veretes ördögi átbaxás, mint sok minden más.
...
Írta: nem_programozhato, május 20, 2019

Az olajtankerek elleni merénylet az Emirátusokban egy nagyon ravasz iráni pszichológiai hadmüvelet volt, hogy összezavarják a hamis zászlós akcióra készülö ellenség "áramköreit". Meglehetösen humánus módon lett elkövetve mágneses aknák rátapasztásával a hajótestekre úgy, hogy se jelentös személyi sérülés ne történjen, se a hajók ne süllyedjenek el.
Ugyanilyen iráni pszichológiai müvelet volt a tegnapi Katyusa-rakéta támadás a bagdadi amerikai követség ellen, aholis a rakéta szándékosan úgy lett kilöve, hogy ne találja el magát a követséget, hanem egy a közvetlen közelében lévö üres épületbe csapódjék.

Trump pusztulással fenyegette meg Iránt, miután rakéta csapódott be a bagdadi amerikai nagykövetségnél
https://168ora.hu/kulfold/trump-pusztulassal-fenyegette-meg-irant-miutan-raketa-csapodott-be-a-bagdadi-amerikai-nagykovetseg-kozeleben-168402

A pofázás ellenére Trump elutasította még a szaudi király azon kérését is, hogy az amerikai légierö segítsen nekik bombázni az Irán-barát húti lázadókat Jemenben.

Úgy néz ki, a cion-galeri most se fogja tudni belerángatni a Pentagont egy Irán elleni támadásba.

Az amerikai csapatok telepítése a Perzsa-öböl térségébe folyik tovább arra az esetre, ha netán az iráni vezetésben "forrna fel az agyvize" valakiknek, s támadnák meg az öböl menti arab államokat élesben.
...
Írta: egy vendég, május 26, 2019
Ugy fest hogy a kazár cionáci hatalmi alakulat által fenntartott és irányított S.audi.a.rab.ia arra (is) lett kitalálva, hogy a centrális műveleti szervezet nyulványaként verve legyen vele a csal(i.r.)án és most durván fel akarják ecélbol fegyverezni a már kiépített zsoldos hadseregüket
https://theworldnews.net/hu-news/trump-szuksegallapotot-hirdetett-hogy-fegyvert-adhasson-el-szaud-arabianak
Mindez persze adhoc huzasnak latszik és kevésbé valószínű, hogy 1-1-ben meg is történik, de szándék van.
...
Írta: nem_programozhato, június 22, 2019

2019.6.21:
Csak egy hajszálon múlt a háború Irán és Amerika között

http://www.atv.hu/kulfold/2019...ika-kozott

Hajszálon múlt, hogy nem indult meg péntek hajnalban az Irán elleni amerikai támadás – erről számoltak be washingtoni források. A parancsot az elnök állítólag már kiadta, de az utolsó pillanatban visszavonta azokat.
Donald Trump parancsot adott több iráni katonai létesítmény elleni támadásra. A repülőgépek állítólag már a levegőben voltak, és a térségbe vezényelt hadihajók is felkészültek a támadásra, amikor a riadót visszavonó parancs megérkezett.
Közben Donald Trump mikroblogján tudatta, hogy a bombázás előtt még megkérdezte, mennyi halálos áldozattal járni az akció, mire azt a választ kapta, hogy a 150 ember életét oltaná ki a légicsapás. Így 10 perccel a zöld lámpa kigyulladása előtt visszahívta az egységeket.
Ó hogy össze ne sz+++m magam, látván ezt a hirtelen támadt nagy humanizmust!

Trump, te mocsadék! Hát nem veszed észre, hogy se neked, se a kampósorrú lobbinak nincs teljes hatalma a Pentagon felett, mint ahogy az ifjú Bushnak se volt!

Valójában azért volt kénytelen lefújni az utolsó pillanatban a támadási parancsot, mert az irániak már tudtak mindenröl, "valakik" a Pentagonból átadták nekik a célpontok listáját, és már "várták" az amerikai harcigépeket - ahogy Hal Turner papa is kesereg felette.

Ez pedig háttérhatalmi "fekete müvelet" volt, hogy háborús hangulatot szítsanak. Ezt - korábban - nem az irániak csinálták:

2019.6.13:
Megtámadtak két olajszállítót az Ománi-öbölben

https://www.origo.hu/nagyvilag/20190613-megtamadtak-ket-olajszallito-az-omaniobolben.html
...
Írta: nem_programozhato, június 22, 2019

A felderítö drónt pedig eleve azzal a célzattal küldték be az amerikaiak iráni légtérbe, hogy kiprovokálják az irániakat - ami sikerült is.

Trump demokrata kongresszusi vezetöket is tájékoztatott a készülö támadásról:

https://index.hu/kulfold/2019/06/20/iran_allitja_hogy_lelott_egy_amerikai_dront/

Új szintre emelkedett a feszült helyzet Irán és az Egyesült Államok között, miután az iráni Forradalmi Gárda lelőtt egy amerikai felderítő drónt a Hormuzi-szoros felett. Irán azt állítja, hogy a drón a légterébe lépett, az amerikaiak szerint nemzetközi légtérben volt. Trump a kongresszusi vezetők részvételével tart válságtanácskozást a Fehér Házban.


A legújabb susmus az, hogy az irániak John Kerrytöl, Obama külügyminiszterétöl kaptak meg "mindent". Kerryt a Mosszad pár éve megpróbálta eltenni láb alól, emiatt azóta is nagyon utálja az izraelieket.

Az ördögök tovább marakodtak egymás közt - így jellemezhetöek az elmúlt pár hónap történései c. írásból 2015-böl:

Állítólag kevesebb mint egy centi hiányzott, s a golyó a szívén keresztül fúródik át ... s azért nem tudták mindjárt visszavinni az USA-ba, mert azonnali beavatkozást kellett rajta végrehajtani.

Kerry-t állandóan egy kisebb udvartartás kíséri, testörök, újságírók, segédek, s ennek ellenére egy árva felvétel nem lett nyilvánosságra hozva a "balesetéröl". Csak június 13-án engedték ki a massachusettsi kórházból, addig teljesen eltünt a nyilvánosság elöl.

S hogy miért épp Obama és a külügyminisztere játszott kulcsszerepet az iráni megállapodásban? Ez egy régi történet, s mind a mai napig nagy a hallgatás körülötte a médiumokban. 2005-2006-ban a Pentagon különbözö számítógépes-szimulációs módszerek segítségével arra a következtetésre jutott, hogy amennyiben Izrael megtámadja Iránt, és belesodorja a háborúba az Egyesült Államokat is, egy ilyen háború hagyományos módszerekkel megnyerhetetlen a jól kiképzett és hatalmas iráni hadsereggel szemben, a nukleáris fegyverek bevetése pedig óriási kockázatokkal járna, s világháborúhoz vezetne. Miután a perzsák, az okos perzsák tudomást szereztek a dologról, s tudatosították, hogy ebben a helyzetben ök képezik a mérleg nyelvét, el is kezdödtek az egyeztetések a titkos társaságokon belül, pontosabban mondva a Teplomos Lovagrenden belül. Ezen titkos társaság a szabadkömüvesség krémjét képezi, a Pentagon tábornokai és az iráni elit tagjai közül sokan egyaránt tagjai. Az irániak egy meglepö de logikus javaslattal álltak elö: csak úgy lehet elkerülni, hogy Izrael belekeverje az USA-t egy Irán elleni háborúba, ha az USA következö elnöke egy muzulmán lesz! Ezután került be a képbe az USA-ban jelenleg müködö legnagyobb muzulmán-szabadkömüves szervezet, a Louis Farrakhan által vezetett "Nation of Islam", amely meg lett bízva a megfelelö jelöltek felkutatásával... s aztán így fordulhatott elö 2008-ban, hogy az USA elnöki székébe hirtelen, mirmix-dirmix, egy addig teljesen ismeretlen chicagói homoszexuális muzulmán ügyvéd, Barack Obama került..

Obamát az irániak juttatták hatalomra, s az irániakkal szembeni hüsége mindvégig megmaradt, ezért volt az, hogy a jelenlegi iráni nukleáris tárgyalásokon is a külügyminisztere, John Kerry, lényegében Irán érdekeit képviselte a cionistákkal szemben, s ez vezetett most júniusban kishíján a megöléséhez.
...
Írta: nem_programozhato, június 22, 2019

A szaúdiak - röviddel az amerikai fiaskó után - állítólag megpróbálták rávenni az angolokat, hogy ök mérjenek támadást Iránra, de az angolok elutasították.

A meglepetésszerü támadásveszély továbbra is fennáll.
...
Írta: nem_programozhato, június 23, 2019

Szaúd Arábia után már az USA köolajfinomító infrastruktúráját is "rendezik" az irániak:

2019.6.21:
Szétrobbant egy olajfinomító Philadelphiában

https://index.hu/kulfold/2019/06/21/szetrobbant_egy_olajfinomito_philadelphiaban/

http://www.whatdoesitmean.com/index2905.htm
https://billypenn.com/2016/01/29/what-its-like-for-muslims-in-philly-mecca-of-the-west/

Philadelphia a "nyugat Mekkája", itt él az USA-ban a legnagyobb muzulmán közösség, erös kötödéssel Louis Farrakhan "Nation of Islam" nevü szabadkömüves szervezetéhez, mely szövetségben áll Iránnal.

Ebben az irányban kell keresni a köolajfinomító felrobbantásának tetteseit is ...

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy