Térden állva kérlek benneteket PDF Nyomtatás
2021. január 09. szombat, 21:13

Hogy vegyétek megfontolásra az ezen az oldalon található információkat. "Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, amely az életre visz, és kevesen vannak, akik megtalálják azt." /Máté 7:14/ Az idö tényleg közeleg ... Én nem vagyok része a háttérhatalomnak, mint sokan hinnék. Nem próbálok tudatosan megtéveszteni senkit, csak egy bünökkel is rendelkezö átlagember vagyok, mint bárki más. Nem vagyok se politikus, se vakolókanalas, se Németh Sándor :-) De már vagy tíz éve valamilyen fura befolyásoltság alatt állok, az évek múltával ez egyre nyilvánvalóbbá vált számomra is.

Bár az is lehet, hogy csak a saját szorgalmamnak, és tanulási képességeimnek köszönhetö, hogy megszülethetett ez az oldal, de az is lehet, hogy "segítséget kaptam" hozzá, anélkül hogy sokáig magam is tudatosítottam volna.

 

Végérvényesen csak egy "falusi gyerköc" vagyok, abszolúte nem intellektuális-kávéházi tipus, a szüleimnek éppenséggel csak elemi iskolája van/volt.  Az életpályám olyannyira bizarrul alakult, hogy tulajdonképpen senki se hinné el, ha elmesélném. Hasonlóan ahhoz, amikor a falusi szegénylegény megtalálja a maga "csipkerózsikáját" a királyi udvarban, az ölébe hull az egész, aztán meg nem tud vele mit kezdeni, mert nem érzi a maga világának.

 

Stephanie Relfe a "The Mars records" c. könyvének bevezetöjében van egy merész állítás, melyet jó ideig magam is ignoráltam: "ha kezedben van ez a könyv, nagyon valószínü, hogy valamilyen közöd van hozzájuk (az annunakikhoz), például az elmeirányításuk alatt állhatsz, anélkül, hogy magad is tudatosítanád. Bármelyik gondolatod, érzelmed vagy szándékod, amelyet a magadénak hiszel, egyáltalán nem kell, hogy az legyen!" Annyit tudok erröl felelösen kijelenteni, hogy a könyv tényleg sokáig a kezemben volt! ;-)

Hozzászólások (22)Add Comment
...
Írta: egy vendég, január 09, 2021

https://finans.dk/erhverv/ECE10100866/diskret-bobarnebarn-har-vendt-nedtur-til-stor-optur/?ctxref=ext

Peter Frithjof Bang er for den brede offentlighed et relativt ukendt navn.
Det på trods af, at hans liv har mange af de ingredienser, der skal til for at blive et household name blandt danskerne.
Han er privat ven med kronprins Frederik, barnebarn af B&O-koncernens ene stifter, ejer af et Danmarks dyreste huse i Hellerup og medgrundlægger af Navision, som i 2002 blev solgt til Microsoft. Det salg indbragte Peter Frithjof Bang 1,7 mia. kr.


https://en.wikipedia.org/wiki/Peter_Bang_(engineer)

Peter Boas Bang[1] was a Danish engineer and entrepreneur. In the year 1925 he founded the company Bang & Olufsen with Svend Olufsen.


...
Írta: egy vendég, január 10, 2021
Elnézést előre is , tudom hogy sok a hozzászólás majdnem minden írása alatt és nem lehet mindenre válaszolni de mégis megpróbálkozom smilies/smiley.gif ..csak annyit ,hogy a James Casbolt alatt kérdeztem utolsó előttiként pár hónapja .Köszönöm ,ha válaszol akár ott is !(ezt majd nem gond ha radírozza) smilies/cool.gif
...
Írta: egy vendég, január 10, 2021
Egy másik kérdésem viszont ide intézem . A főoldalon látom A Posta Imre linket és youtubon is néztem pár videóját. Róla mi a véleménye ? Amit mond azzal 95%-ban egyet lehet érteni de van 1-2 dolog amiben nem.
...
Írta: nem_programozhato, január 10, 2021
¨
Üdv! A kérdésem az lenne,hogy csak és kizárólag a kiválasztott 144000 tiszta lélek lehet ott a Jézus 1000 éves királyságában? Aki nem éri el a szintet de nem volt "rossz ember" az nem lehet ott ,akkor hová kerül? Mert lássuk be a 7milliárdhoz képest a 144ezer nem túl jó arány.


Erre csak azt tudom válaszolni, ami a Jelenések könyvében is megtalálható.

Az 1000 éves királyság egy átmeneti idöszak lesz. Mindenki, aki túléli a végidei eseményeket, de nem tartozik a választottak közé, tovább fogja élni a hétköznapi életét az 1000 éves királyságban.

Csak a 144 000, az "isten által elpecsételtek" fognak együtt élni a földönkívüliekkel az 1000 éves királyságban. Az "isten által elpecsételtek" közül sokat az NWO-ban meg fognak ölni. Ök azonnal újból létre lesznek hozva, hogy már az 1000 éves királyságban is együtt élhessenek a földönkívüliekkel, majd pedig természetesen az "új jeruzsálemben" is. Ök lesznek a Föld új "urai", akik majd "az egészet szolgálják".

Ha valaki még az NWO kinyilatkozása elött hal meg, 1000 év múlva a lelke "standard" megítélés alá esik.
De ha valaki felveszi a fenevad pecsétjét az NWO-ban, az a halála után, 1000 év múlva automatikusan rossz itélet alá esik, és soha többet nem élhet a Földön.

Az 1000 év múlva jól megítéltek is újból létre lesznek hozva ("akik a Krisztusban haltak meg"), és újból élni fognak az "új jeruzsálemben", egy hatalmas ET városban v. komplexumban a mai Izrael területén.

A 144 000 tiszta lélek NEM a jelenlegi babiloni szervezett vallások vakbuzgói közül fog kikerülni. Senki nem lesz ott a militáns iszlámból, a dogmatikus katolicizmusból, a vakolókanalas reformációból vagy Jehova tanúi közül, abszolút senki a Jézust tagadó talmudista zsidók közül, a Német Sándorhoz hasonló vakolókanalas hamis próféták által átvertek közül, mint ahogy a "sima ateisták" közül se.

Ha valaki olvassa a Bibliát, de elutasítja a jelenkori szervezett vallások mindegyikét, az viszont jó úton van...
...
Írta: nem_programozhato, január 10, 2021
Egy másik kérdésem viszont ide intézem . A főoldalon látom A Posta Imre linket és youtubon is néztem pár videóját. Róla mi a véleménye ? Amit mond azzal 95%-ban egyet lehet érteni de van 1-2 dolog amiben nem.

Ez klasszikus dezinfo technika: 80 százalék igazság és 20 százalék tudatos hazugság. Ez nem isteni ... Az Imre is a kabbalista zsidóknak dolgozik.
...
Írta: egy vendég, január 10, 2021
Köszönöm a gyors választ!smilies/wink.gif Még annyit reagálnék P.Imre videóhoz ,hogy az az 5% ami elbizonytalanított az az a pont volt mikor valaki mikrofont ragadott az előadás vége felé (egy elképesztő ostoba kijelentéssel) ami nálam kiütötte a biztosítékot (és senki nem állította le a csávót) idézem : "isis anyácska kulcsát" említi! Ennyire tudatlanok mind akik ott ültek ,h fogalmuk sincs mit zagyvál össze? Magyarok Istene vagy isis ? vagy mind a kettő? komolyan elképesztő! 4:08:30-tól a jelenet smilies/smiley.gif ytb link: https://www.youtube.com/watch?v=_nSYe963TIw
...
Írta: egy vendég, január 12, 2021
A covid-vakcináról mi a véleményed?
...
Írta: nem_programozhato, január 12, 2021

A kovid és a vakcinák is az NWO-rendszer bevezetésére használt eszközök. A vakcinák feltünöen gyorsan lettek kifejlesztve, némelyikek nanotechnológiákat alkalmaznak és modifikálják a géneket. Például a Pfizer és a Moderna is. Ha nincs baj az immunrendszereddel, kerülni mindet.
...
Írta: egy vendég, január 14, 2021
Ha baj van az immunrendszerrel, akkor még jobban kerülni kell a vakcinàt.
...
Írta: nem_programozhato, január 15, 2021

Az immunhiányosokra a kovid jelenti a nagyobb veszélyt, a vakcinák a kisebbet ...

A jó immunrendszerüekre viszont a kovid se jelent nagyobb veszélyt mint maguk a vakcinák, söt, bizonyos vakcinák a kovidtól veszélyesebbek lehetnek rájuk.

A kovid vakcinák a (nem tisztázott) mellékhatásaik miatt nagyságrendekkel veszélyesebbek a közönséges influenza elleni vakcináktól is. Senki se tudja, hogy hosszútávon milyen mellékhatásaik lesznek, hogy a géntechnológiák nem váltanak-e ki például krónikus autoimmun betegségeket, vagy hogy a te megváltoztatott génállományod milyen hatással lesz majd az utódaid génállományára... A korrumpálódott génállomány nem visszacsinálható ...

Legyen mindenki alapos egyéni megfontolása, hogy beoltatja-e magát. 70 év feletti immunhiányosok, akik már nem nemzenek utódokat, szerintem megkockáztathatják.

A vakcinák nem azonosak a "fenevad pecsétjével", az még odébb van...
...
Írta: egy vendég, január 15, 2021
Bármilyen tetoválás is lehet a fenevad pecsétje?
...
Írta: nem_programozhato, január 15, 2021

Majd amikor 3.5 évvel a "vég" elött színre lép az új, nemesfém fedezetü, digitális (készpénz nélküli) pénzügyi rendszer, és a globális vallási vezetö (a hamis próféta) is megjelenik, a fenevad pecsétje is nyilvánvalóvá fog válni. Addig csak spekulálhatunk, pontosan mi is lesz az a jobb kézre vagy homlokra tett bélyeg ...
...
Írta: nem_programozhato, január 16, 2021

Az immunhiányosokra a kovid jelenti a nagyobb veszélyt, a vakcinák a kisebbet ...


Norvégiában a beoltott 30 000 idös közül (80 év felettiek) harmincnál jelentkeztek súlyos mellékhatások, ebböl tizenhárman haltak meg (minden 2300 beoltott közül egy). Ez jóval alacsonyabb a kovid halálozási arányától a 80 év felettiek között (kb. minden tizedik belehal)

https://ujszo.com/panorama/norvegia-a-80-evnel-idosebbek-beoltasanak-kockazataira-figyelmeztetett?utm_source=website&utm_campaign=legfrissebb_cikkek

Az ötvenesek közül kb. minden századik hal bele a kovidba, a negyvenesek közül pedig kb. 300-400 közül egy. Hacsak nincs valamilyen súlyosabb krónikus betegségük, ök is lehetöség szerint kerüljék el a vakcinákat.

A huszon és harminc évesek közül pedig lényegében senki se hal bele a kovidba, ök abszolúte kerüljék el a vakcinákat!
...
Írta: nem_programozhato, január 16, 2021

A szakrális geometriai alakzatos mandala az ágyam fölött:Késöbb vettem észre, mennyire hasonlít a mandalára, ami Maria Orsic mögött is látható a nappalijában. Vajon spontánul, vagy "spontánul befolyásoltan" rakhattam ki én is pont ilyet a szobám falára? Fene tudja!

...
Írta: nem_programozhato, január 16, 2021

A Vril-lányok a legendásan hosszú hajukkal, melyet egyfajta "antennának" használtak az ET-kel való nyílt telepatikus kapcsolatra. Az állítás "Rael: Intelligens dizájn" c. könyvében is szerepel. Amikor elöször olvastam a könyvet, normálisan extázisba kerültem a tartalmából, elöször éreztem úgy mintha a "sajátjaim közt lennék". Annak ellenére, hogy a raelista mozgalom sátánista-bukott angyali ...A kép Robert Sepher a "Vril az univerzális életenergia" c. dokumentumfilmjéböl származik. A vril energia azonos a "teremtöi-életenergiával"(lásd A Montauk projekten dolgozó tudósok csillagkapuk nyitása mellett a teremtés kulcsaival is "játszadoztak" c. írást), mely az anyagot (a téridöt) hozza létre. A nácik vrilnek hívták, Madam Blavatsky még "éterikus energiának", az ókori Indiában prána-energiának, az ókori Japánban reiki-energiának, az ókori Kínában pedig Chí-energiának nevezték. Az akupunktúra is ennek az energiának a "folyását" manipulálja a testben, ennek köszönheti a gyógyító hatását.

A náci-okkult körökröl szóló dokumentumfilm:


...
Írta: nem_programozhato, január 16, 2021

Az alábbi felvétel régi, még 2001-ben készült, nemrég találtam meg a fiókom alján.

A bekarikázott alak a Navision cég társalapítója, és egy ideig a fönököm volt. A képen látható alakok közül pedig egy én vagyok, még fiatal koromban...
Ugyanaz az alak a dán trónörökös mögött a Bang unoka feleségének a temetésén:
https://pinterest.com/pin/625507835719787663/


Nagyapa Bang volt a Bang & Olufsen elektronikai óriáscég megalapítója. A Navision-t pedig az unoka Bang alapította meg két másik évfolyamtársával együtt. Mindkét cég jelentös részét képezi Dánia ipartörténetének

Microsoft-Navision
https://hu.wikipedia.org/wiki/Navision
A Navision cég eredetileg 1983-ban indult Jesper Balser, Peter Bang és Torben Wind által Koppenhágában

Az unoka Bang egy kedves és szerény ember volt, én is dolgoztam vele. Sima szoftvermérnökként (!) dolgozott a cégben annak ellenére, hogy Dánia egyik leggazdagabb embere, és a dán trónörökös "privát barátja". Hogy ez pontosan mit jelenthet, öszintén szólva soha nem mertem nála rákérdezni... Rajtam kívül még egy az USA-ban tanult erdélyi magyar is dolgozott a cégben, néha övele ebédeltem. A magyar nyelv kicsengése rendkívül furcsán hangzik sok dán fülében, ez a Bang unokára is érvényes volt. Amikor egyszer odaült mellénk ebéden, elképedve rákérdezett: ti meg milyen nyelven beszéltek?! Aztán pedig szokásává tette, hogyha minket ott talált, akkor odaült hozzánk, elöször angolul beszélgettünk, aztán pedig elhallgatott, és hallgatta amint mi egymás között magyarul beszélünk.

A fiókomban megtaláltam az ö adatlapját is a Navision intranetböl, de mivel a magam identitását se vállalom fel teljesen, nem lenne fair, ha nyilvánosságra hoznám. Nagyon hasonlított a nagyapjára, nyilvánvalóan az ö tehetségét és szívósságát örökölte.

A Navision-t 2002-ben megvette a Microsoft. Ez engem is akkor nagyon meglepett. Hogy hogyan kerülhettek ezek össze Bill Gates-el, arra azt hiszem a válasz a titkos illumi hierarchiában keresendö, melynek tetején áll a dán királyi család, alattuk meg olyan amerikai milliárdosok mint Bill Gates. Aztán az is meglepett, amikor a dán trónörökös felesége (a kalapos hölgy a fenti képen) a Microsoft-nál kezdett el "dolgozni".

Mary, Crown Princess of Denmark
https://en.wikipedia.org/wiki/Mary,_Crown_Princess_of_Denmark

"she was employed by Microsoft Business Solutions (5 September 2002 – 24 September 2003) near Copenhagen as a project consultant"

A szülöfalumban azt hiszik, L. Pál író volt az, aki utoljára, még a 19. században, nagyon hatalmas emberek közelébe került. Valójában én vagyok az. De mivel sohasem törekedtem közszereplöi babérokra, nem fogom ezt teljesen nyilvánosan felvállalni. Az emberek amúgyis rosszul reagálnak rá: vagy "simán irigyen", vagy el se hiszik, amiböl már nagyon elegem van.
...
Írta: egy vendég, január 17, 2021
Mi a véleménye Drábik János munkásságáról? Mennyire hiteles?
...
Írta: nem_programozhato, január 17, 2021

Drábik mint a Szabad Európa Rádió egykori munkatársa... azt jelenti, hogy vakolókanalas. Könyveiben sorra leplezte le a liberális pénzhatalmi világrendet, a háttérhatalom célkitüzéseivel összhangban (a liberálisokat a polip feje csak mint "hasznos szamarakat" használja, lásd. Cion bölcseinek jegyzökönyveit). A könyveinek igazságtartalma magas, helyenként zürzavarosan ír. Nem igazán azzal van baj, amit elmond, hanem amit elhallgat. Mivel a "nagy képnek" szándékosan csak egyes "mozaikjait" mondja el, ez az olvasóira megtévesztöleg hat, ami szándékos.
...
Írta: egy vendég, január 17, 2021
Keresem azt a hosszas terjedelmű cikket ami kb 2 éve volt talán a hozzászólásoknál a Rogán ,Bayer,Orbán,Semlyén dolgairól. Törlésre került vagy csak én nem találom?
...
Írta: nem_programozhato, január 18, 2021
...
Írta: egy vendég, január 18, 2021
Ez most a jelenkor és a közelmúlt eseményei ,de azért történtek itt dolgok 48-89 között is szép számmal azok sem voltak különbek ,nem is beszélve a szemkilövetőről! Apropó valaki azt mondta ,h addig nem nyugszik amíg Gy. Ferencből nem lesz Gy. fegyenc ! Milyen szép kiáltvány és hangzatos szavak voltak anno!..és mi lett belőle? Hagyjuk má vicc az egész! Majd a gárda rendet rak ha kell, persze a dk.-val karöltve ? smilies/cheesy.gif Agyrém..

ui. csak még annyit ,hogy addig nem lesz változás amíg az emberek ilyen állapotban vannak mint ebben a videoklipben (sajnos) https://www.youtube.com/watch?v=5DU1B_XkyIk
...
Írta: egy vendég, január 22, 2021
Íme a béke és szabadság hírnöke ,stílszerűen pirosban-feketében!
https://www.youtube.com/watch?v=HezPdHTwdGA

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy