A játékokat játszó Ahmadinedzsád PDF Nyomtatás
Irán
2011. március 04. péntek, 22:48

Bármilyen képtelenül is hangzik, de idöközben kiderült, a jelenlegi közel-keleti „forradalmak“ mögött nemcsak Obama (és a mögötte álló mérsékeltebb illuminátusi erök), hanem egy titkos Obama-Ahmadinedzsád paktum áll. Ha sikerül véghezvinni a tervet, annak egyik nyertese Irán (is) lesz, Izrael pedig tovább fog izolálódni. A történet még 2008 öszén kezdödött, amikoris az akkor még csak elnökjelölt Obama, és Ahmadinedzsád a legnagyobb titoktartás mellett találkozott Hawaion, és megegyeztek, hogy a pentagonos tábornokokkal együtt megakadályozzák az illuminátusok fasisztoid szárnyának (Jacob Rothschild, Bushék és a Rockefellerek) harmadik világháborút kirobbantani akaró terveit. A legrosszabbat tehát idáig sikeresen megúsztuk, örömre viszont továbbra sincs ok: az illuminátusok mérsékeltebb szárnyának szintén világhatalmi törekvései vannak, és Ahmadinedzsád is a minap „új világrendröl“ beszélt.

 

A fura és titkos 2008 októberi hawai találkozóról annak idején már idéztem „666“-ot a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család! c. írásban:

 

Milyen érdekes, hogy Obamának 2008 október 24-én a "hawai nagymamája betegedett meg":

 

http://www.nytimes.com/2008/10/25/us/politics/25obama.html?hp

 

Ahmadinezsadnak pedig az egészsége "romlott meg", lemondta minden nyilvános szereplését, és tünt el a nyilvánosság elöl ugyanezen napokban:

 

http://www.haaretz.com/news/rumors-flurry-about-ahmadinejad-s-health-following-event-cancellations-1.255959

 

S hogy kik az illuminátusok mérsékeltebb frakciója? Evelyn Rothschild, Soros, a gnosztikus körök és még pár ilyen család. Miután nyilvánvalóvá vált, hogy totális, nukleáris háború kirobbantása nélkül az iráni rendszert nem lehet megdönteni, a mérsékeltebb illuminátusi körök hajlandónak mutatkoztak egy Iránnal történö titkos paktumra: Ahmadinedzsád pedig kapott az alkalmon, és játékba kezdett velük. S idövel ugyancsak közel kerültek egymáshoz...

 

Nem fura például, hogy míg idöközben teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy mind Tunéziában mind Egyiptomban Soros György féle hamis „demokráciafejlesztés“ folyik ( Az egyiptomi forradalmat a szerb Otpor "demokráciafejlesztö" mozgalom módszertanával szervezték ), ennek ellenére az iráni sajtó teli szájjal azt kiabálja, hogy végre kezdenek az arabok szabadok (!) lenni, és teljesen elhallgatja a történések valódi hátterét.

 

"IRNA hírügynökség:  Irán kifejezetten és nagyon erösen támogatja a moszlim világban jelenleg zajló felkeléseket"

 

http://www.irna.ir/ENNewsShow.aspx?NID=30277415

 

Ahmadinedzsád pedig épp a napokban egy Kínával való együttmüködésröl szóló beszédében „új világrendröl“ beszélt, és teljesen ugyanazt a szókifejezést használta, amit az illuminátusok is használnak, amikor a tervezett világkormányról beszélnek! Vajon mire gondolhatott?

 

http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=8912100952

 

"Ahmadinejad also called for expansive cooperation with China in economic, cultural and political fields, which, he said, can lead to the faster, more complete and better establishment of a new world order."

 

 A helyzetnek egyelöre vannak pozitív következményei is, mint például a Bush családhoz és Izraelhez nagyon erösen kötödö Hoszni Mubarak megdöntése. Ugyanez a sors várhat a szintén a fasisztoid Bush családhoz nagyon erösen kötödö szaúdi királyi családra is. Emlékezzünk: a wikileaks kiszivárogtatása szerint is 2010 nyarán az Irán elleni (atom)háborút a szaúdi uralkodó követelte a legeröteljesebben – George Bush befolyásának és az amúgy is feszült történelmi viszonynak köszönhetöen Irán és Szaúd Arábia között:

 

"The Guardian: a wikileaks által kiszivárogtatott külügyi táviratok szerint Abdullah szaúdi király többszörösen kérte az Egyesült Államokat egy Irán elleni beavatkozásra".

 

http://www.guardian.co.uk/world/2010/nov/28/us-embassy-cables-saudis-iran

 

Kadhafinak szintén van egy mocskos titka: a közeli viszonya Jacob Rothschilddal és a szintén fasisztoid Tony Blairral, bár öt talán békén hagyták volna, ha hajlandó lett volna feladni az önállóságát, és lefeküdni az „új eröknek“. Kadhafi körül per pillanat kezd bonyolódni a helyzet, ugyanis makacsul ellen képes állni a nyomásnak: mivel Líbiában jó a szociális helyzet, a népe nem hajlandó teljesen fellázadni ellene. A líbiai „forradalomról“ szóló nyugati propagandisztikus sajtójelentések jórészt hamisak. Kadhafit csakis egy amerikai és NATO katonai beavatkozás tudná megbuktatni, amit a legújabb infok szerint a Pentagon (Robert Gates) hevesen ellenez, mivel attól félnek, a még mindig erös fasisztoid Bush vonal a helyzetet világháború kirobbantására tudná kihasználni.

 

Minden olyan arab vezetö, aki nem hajlandó alárendelni magát az új, mérsékelt amerikai-iráni titkos paktumnak, azt kockáztatja, hogy meg fogják dönteni. A cél egy „Arab unió“ létrehozása az EU mintájára az arab államok közt, az USAban pedig a dollár és a Federal Reserve lapátra tevése a Bush családdal együtt, majd az egész legvégén a globális pénznem bevezetése világszerte - talán. Az olajár és az élelmiszerek árának várható további feltornászása is mintha ennek a törekvésnek kedvezne leginkább. Valami mintha változna az EU-n belül is, a mérsékeltebb erök állítólag ultimátumot küldtek az európai kormányoknak és az EU vezetésének az államkasszákat kifosztó „bankmentések“ leállítására, és kísérletet fognak tenni a totális pénzügyi összeomlás elkerülésére, totális összeomlás bekövetkezte nélkül próbálják majd létrehozni az egypólusú globális világot. Igazából nehéz lenne megmondani, hogy ez a rendkívül áldatlan és bonyolult helyzet hogyan fog végzödni. A káosz mindenesetre mintha egyre nagyobb lenne.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

2011. március 28-i kiegészítö: a líbiai helyzet idöközben légibeavatkozássá fajult az angolok, franciák és az USA részéröl. Ez a háború nem volt elöre tervezett. Eredetileg Kadhafi "forradalom" általi megbuktatásával számoltak, azzal viszont nem, hogy a népe esetleg nem lesz hajlandó felkelni ellene. Kadhafi korábban egy 30 milliárd dolláros olajüzletet kötött a franciákkal, ami most meghiúsulna, ha nem döntenék meg, és katasztrofális hatással lenne a francia gazdaságra. Ezért van az, hogy a bevatkozás mellett Sárkozy és az angolok (a British Petroleum) kardoskodtak leginkább. Olyannyira, hogy az amerikaiakat de facto "belezsarolták" a konfliktusba, Sárkozy Obama nyilvános kompromittálásával fenyegetözött, többek között az iráni és arab titkos kapcsolatainak a nyilvánosságra hozásával a médiumokban, és még nem tudni mivel.

 

Ezekröl majd még késöbb egy külön cikkben.

Hozzászólások (6)Add Comment
...
Írta: egy vendég, március 08, 2011
Tisztelt Szerkeztő!
Az hogy lehet, hogy a háttérhatalomban megoszlanak a totális kontrollra tett erőfeszítések kivitelezésének a módszere? A cél ugyanaz de az egyik gyorsan egy 3. világháborúval a másik meg mérsékeltebben pénzügyi ezközökkel ????
A két Rothschild külön véleményen??? Mi lehet ennek az oka? Talán az illuminatik egy része már félősebb, mert sokan tudnak a világon róluk és terveikről, és ezt próblnák mégjobban a színfalak mögé rejteni? Vagy talán a lehetetlen kezd ebből kibontakozni, hogy a világ országainak a vezetői hátat kezdenek fordítani az nagy bankárdinasztiáknak? Mi van itt???
Válaszát előre is köszönöm!
...
Írta: nem_programozhato, március 09, 2011
A háttérhatalmi erök soha nem képeztek teljes monolitot, mindig is voltak különbözö frakciók, amik az idö függvényében is néha változnak. A 3. világháború körül mindig is nagy viták voltak, és igen, az amúgy eléggé szerteágazó Rothschild család összes tagja se volt teljesen ugyanazon állásponton. Nem mindenki szerette volna például, ha az északi félteke sugárfertözötté válik egy idöre az oroszokkal és/vagy Kínával vívott atomháború miatt. De voltak olyanok is, akiknek ez nem igazán számított... Az ilyenek például nagy birtokokat vásároltak valahol a déli féltekén, mint a Bush család Paraguayban.
...
Írta: egy vendég, március 10, 2011
Köszönöm a válaszát!
...
Írta: egy vendég, március 11, 2011
de jó hogy pár aberrált fasz takony zsidó milliárdos miatt szenved az emberiség,nem lehet hogy ki kéne ezeket baszni a földgolyóról amíg nem késő,vagy még működik az ájfon meg nyitva a megdonálc meg van hitelre alufelni addig minden oké?konzumidióta patkányok majd ha megy a csip,meg nyílik az eugenetikus táborka,akkor majd elgondolkoztok a tv-vel kiégetett maradék agyatokkal,addig meg lélegezzetek mélyeket a finom chemtrailból...Szik-ember
...
Írta: egy vendég, március 13, 2011
Szerintem mindegy hogy melyik tagja irigal rochild csaladnak, a szegeny reteg mar ehen hal, a kozepreteg meg leszegenyedik. Tehat mi semmikeppen nem jarunk jol. Csak azt nem ertem ha az emberiseg szegenyedik, akkor ki veszi meg a sok arut amin a zsidok akarnak keresni, vagyishogy mibol fizetjuk ki az energia szamlakat, amin megint ugye csak a zsidok keresnek. Valaki elmagyarazana?
...
Írta: egy vendég, április 25, 2011
kizártnak tartom, hogy Ahmadinedzsád lepaktált volna a majomemberrel! ebben 99.9% biztos vagyok, hogy dezinformáció!

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy