A Hitler-leányzó, Rothschild Negyedik Birodalma és még sok minden más PDF Nyomtatás
Titkos társaságok
2011. szeptember 17. szombat, 21:55

2012. okt. 11-i megj.: úgy tünik, az információ terjed az interneten (index.hu):

"Ezrek vonultak utcára hétfő este Athénban     ...

Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sajnos ez nem egy áprilisi tréfa. A szemmel látható hasonlóság nem véletlen... A képek hitelesek, a bal felsö Angela Merkel kép például a Time magazin egyik 2006-os számában jelent meg. A bal alsó kép pedig Eva Braunt, Adolf Hitler élettársát ábrázolja. Merkel a háttérhatalom egyik legtitkosabb fegyvere (volt), s egy ideig nagyon úgy tünt, hogy ami annak idején nem sikerült az édesapjának durva eröszakkal, az most öneki - kifinomult átverés alkalmazásával- sikerülni fog: teljesen egybeolvasztani Európát egy Negyedik Birodalomba. De szerencsére a dolgok egy picit megbonyolódtak. A cikk nagyvonalakban felvázolja, hogy mely, az illuminati felsöbb körökben régóta lappangó belsö ellentétek miatt .

 

Kezdjük Angela Merkellel, kinek már a wikipédiában szereplö „hivatalos“ életrajza is fura. A wikipédia szerint:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Angela_Merkel#Early_life

 

Az apja, aki luteránus pap volt, képes volt Angelával együtt ki-be járni a vasfüggönyön, és a családnak már azokban az idökben két autója volt, amikor mindenki másnak egyre is sokat kellett várni. A papok abban az idöben "osztályellenségek" voltak, sokszor börtönben ültek, Angela apja viszont élt mint hal a vízben. A hivatalos életrajz ezt azzal magyarázza, hogy behódolt a rezsimnek. Nos, aki élt a kommunizmus alatt, az tudja, ilyesfajta életstílus folytatásához azokban az idökben (ki-be járni a vasfüggönyön + két autó) nemhogy a behódolt egyszerü papoknak, de még a párttagok közül is csak a felsöbb vezetésböl valóknak volt lehetöségük!

 

További érdekes epizód a wikipédiás Merkel életrajzból:

 

Egyetemi évei alatt Angela a fejébe vette, hogy egy történelmi várbástyában (!) diákklubot és üdülöt alakít ki a diáktársaival együtt. A leipzigi egyetem vezetése csípöböl elutasította, de aztán "leszólt" nekik a párt, hogy Angelának az is megengedett . A wikipédia még megjegyzi, a néhai NDKban ez teljesen precedens nélküli volt abban az idöben. Az apja pedig még a felsöbb pártvezetésnek se volt tagja, csak egy sima luteránus pap volt.

 

Aztán jött a "rendszerváltás", gondolnánk, hogy az ilyen komcsibébik nem viszik semmire. De nem!

 

Merkel azonnal Helmut Kohl kancellár kormányának lett a tagja, rögvest az újraegyesítés után! Érted nem! Egy ismeretlen, állítólag kommunista kollaboráns lutheránus pap mindössze 34 éves, szintúgy ismeretlen „komcsibébije“ azonnal Helmut Kohl kormányába került. 1990-ben Kohl ifjúságügyi miniszternek nevezi ki, pár hónapra rá 1991-ben már a német kormánypártjának, a CDU-nak az elnökhelyettese!

 

S most!

 

Nézzük meg az ONI egyik még 2007-es kiszivárogtató írását, melyböl már a kukac.sk-n én is fordítottam, és tartalmaz néhány igazságot...

 

http://www.whatdoesitmean.com/index973.htm

 

http://www.kukac.sk/archivum/viewtopic.php?t=919

 

„A történet az egykori kommunista Kelet-Németország egyik náci háborús bünösöket fogva tartó börtönében kezdödik, amikor is a szovjet KGB rájön arra, hogy az ott fogva tartott egyik, Mengeléhez hasonló "halálangyal", bizonyos Dr. Carl Clauberg, jóval több annál, mint ahogy eredetileg gondolták. Valójában a náci Németország mesterséges megtermékenyítéssel foglalkozó kutatásának az atyja:

 

http://www.shoah.dk/doctors/clauberg.htm

 

Cserébe a szabadságáért és hogy Nyugat-Németországba költözhessen, Clauberg felkínálja a szovjeteknek, hogy elárulja, hová lett rejtve Adolf Hitler lefagyasztott állapotban levö spermája, melyet még a nácik rejtettek el a háború vége felé, abban bízva, hogy valamikor még képesek lesznek létrehozni szeretett Führerüknek egy utódát. A KGB, miután megtalálta a spermát (az egykori NDK területén, elrejtve valakinél), és rájött, hogy életképes spermiumokról van szó, elindította egyik talán legbizarrabb titkos projektjét: létrehozni Adolf Hitler egy utódát. Az ügyröl tákékoztatták a nyugati illuminatikat is (mint tudjuk, hidegháború ide-oda, legfelsöbb szinten a szovjet vezetés és a Rothschildek/Rockefellerek közt bizonyos mértékig együttmüködés volt..) , és megegyezezés született, hogy Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával.

 

Mivel a szovjetek nem voltak hajlandóak kiengedni Kelet-Németországból (az egykori NDK-ból) Clauberg doktort, míg nem születik meg a bébi, így Gretl Braun ment titokban az NDK-ba. Megegyezés született, hogy a Hitler bébi a lehetö legnormálisabb családi környezetben fog felnöni a nyugatnémet luteránus egyház gondozásában az NDK-ban. A hivatalos Merkel életrajz is említi, hogy az "édesapja" 1954-ben költözött Nyugatról a kommunista NDK-ba.

...

Az egyezség szerint aztán Angelát ez a pap házaspár nevelte fel, és szintén a nagyhatalmi egyezség szerint ki-be járhattak vele a "szülei" a vasfüggönyön (ez utóbbi el van ismerve a hivatalos Merkel életrajzban is). Angela sohasem volt politikailag aktív az egykori NDK-ban, se kommunista, se kommunista-ellenes mozgalomban. S lám, ennek ellenére a német újraegyesítés után, 1990-ben, rögvest Helmut Kohl kormányában találta magát mint miniszter, minden tapasztalat nélkül, gyakorlatilag ismeretlenül és mindössze 34 évesen.

 

Amikor 2011 februárjában az alábbi sorokat írtam a kukac.sk-ra, még lényegében igaznak voltak tekinthetöek:

 

Amikor 1990-ben Németország újraegyesült, azt nemcsak a németek kedvéért engedték meg az Illuminatik, hanem azért is, mert tudták, ezzel az országgal még komoly terveik lesznek. A következö lépés az illuminatik stratégiájában olyan lesz, amit csak kevesen várnak: a következö világbirodalom az USA ´leáldozása´ után úgy néz ki, hogy Németország lesz. Amennyiben nem lesznek képesek totálisan leuralni a világot, és beléptetni azt az "új világrendbe", az illuminatik célja (legalább) egy Európai Egyesült Államok kiépítése lesz, melyben a föszerep Németországé lesz.

S ha szemügyre vesszük a helyzetet, látjuk, hogy pontosan errefele tartanak a történések. Az Egyesült Államok a totális csöd szélén áll, nagyjából ott, ahol a Szovjetunió volt 1989ben, míg Németország, euro krízis ide vagy oda, gyakorlatilag virágzik, s nincsen eladósodva. Az euro-krízis, és a dél-európai államok emiatti versenyképtelensége gyakorlatilag hasznára van a németeknek. Annak ellenére, hogy a német lakosság létszáma mindössze töredéke a kínainak, az ország exportja vetekszik Kínáéval. A német export továbbra is rekordokat döntöget, és a német az egyedüli olyan gazdaság, mely méltó ellenpólusa (lesz) Kínának. Kína nem lesz szuperhatalom, soha!

 

Az illuminati-vatikáni-német tengely célja átvenni az Európai Egyesült Államok irányítását, és eliminálni az angolszász befolyást. Az USAnak harmadik világbeni szerep van szánva, az sem kizárt, hogy fel lesz darabolva. Ebben a "bizniszben" nyakig benne van (volt?) a jelenlegi német nemzetiségü "szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává. Az "euró mentésére" hivatkozva egyre viharosabb sebességgel igyekeznek az illuminatik föderális állammá kovácsolni legalább az Európai Uniót."

 

Hogy az Európai Egyesült Államokról, vagyis a készülö Negyedik Birodalomról, íródott sorok mennyire igaznak bizonyultak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint az elmúlt hetek történései, amikoris már teljesen nyíltan elkezdtek az Európai Unió vezetöi is beszélni az Európai Egyesült Államokról a fösodratú médiumokban.

 

Egyes angol médiumok, mint a Daily Mail - aggódva az egyre nagyobb német befolyás miatt - pedig váratlanul messzire is elmentek:

 

Rise of the Fourth Reich, how Germany is using the financial crisis to conquer Europe

(A Negyedik Birodalom felemelkedése, avagy Németország Európa leigázására használja a pénzügyi válságot)

 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2026840/European-debt-summit-Germany-using-financial-crisis-conquer-Europe.html

 

Valójában persze nem(csak) Németország, hanem föként a Rothschild dinasztia.

 

A Negyedik Birodalom építése mára nem halad a tervezett ütemben, az egyik fö probléma ugyanis maga a Hitler-lány!

 

Tudni kell, hogy Angela Merkel egyik fö protézséje az illuminatik köreiben mindig is a Bush-család volt. Már az édesapjának, Adolf Hitlernek is a legföbb pénzügyi támogatója George Bush nagyapja, Prescott Bush volt (a Rothschild/Windsor vonal nagybankjai mellett). Nem is csoda, hogy Merkel hatalomra jutása után ilyen és ehhez hasonló cikkek jelentek meg sajtóban:

 

German leader emerges as key Bush ally in EU

(Merkel Bush leghüebb támogatójának bizonyult)

 

http://www.usatoday.com/news/world/2006-07-12-merkel-bush_x.htm

 

Merkel - akkor még csak mint ellenzéki vezér - támogatta Bushék 2003-as iraki invázióját is, ami nagyon nem volt jellemzö a többi nyugat-európai vezetöre abban az idöben.

 

Késöbb viszont jöttek a 2008-as események, amikoris az illuminatik „békésebb szárnya“ megakadályozta Bushékat abban, hogy atomkonfliktust robbantsanak ki. (lásd a Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család c. írást).

 

Az illuminatiknak tudnillik két fö szárnya van manapság: a háborúpárti és a békésebbnek vélt, az új világrendbe „pusztán“ pénzügyi összeomlás által belejutni óhajtó szárny (például Barack Obama is ide sorolható). Merkel viszont mindig is a Bush vonal embere volt. Egyfajta „harmadik pólusként“ bejön a képbe még a Vatikán is, mely egészen 2008 nyaráig szintén benne volt Bushék minden mocsokságában. Ezért hallgat mellesleg a Vatikán máig olyan makacsul szeptember 11 felöl, mert Bushékkal együtt nyakig benne volt. Igen, a jezsuiták, a „roszikruszik“ (a rózsakeresztes banda) valamint maga a „szentatya“ is nyakig benne volt szept 11-ben.

 

Az elöbb említett „békés illuminati vonal“ kiéheztetés árán akarja az emberiség egy részét elpusztítani, míg a Bush-vonal atomfegyverekkel próbálta... az egyik tényleg jobb mint a másik.

 

2008-ban a Vatikán szembekerült mind a két másik illuminati vonallal, a 2008-as atomháborús tervekben már nem volt benne. Ennek külön története van, még majd említem.

 

A 2008/09-as események kapcsán jön be a képbe még egy érdekes alak, Benjamin Fulford is, akinek a blogjából korábban már többször is idéztem. Fulford egyáltalán nem „ellenálló“, mint aminek feltünteti magát, hanem a Rothschild család „békésebbnek“ számító szárnyának a megmondóembere. A blogbejegyzései info/dezinfo keverékek, ennek ellenére mégis ajánlom az olvasásukat, mert annak tudatában, hogy ki Fulford valójában, bizonyos mértékig könnyen „dekódolhatók“, kiszürhetök belölük a dezinfok, és az ember a végén értékes bennfentes infokhoz juthat a hatalom legcsúcsáról, melyek a 100 százalékban kontrolált globális médiumokban garantáltan nem jelenhetnének meg.

 

Az „Arab Tavasz“ mögött is a „békésebb“ európai illuminati szárny áll, melyhez Obama is sorolható. A líbiai invázió nem volt tervezett, eredetileg azt hitték, hogy Kadhafi ellen sikerül majd fellázítani a líbiai lakosságot. Amikor viszont nyilvánvalóvá vált, hogy ez nem fog menni, és hogy Líbiát bombázni kell, az európai vonalhoz nem túl hüséges Merkel bejelentette, hogy Németország ebben nem vesz részt. „Érdekes“ dolgok történnek ezután.

 

Fulford március 21-i bejegyzésében például szintén leleplezi, hogy kicsoda Merkel valójában:

 

Fulford, 2011. március 21:

 

http://benjaminfulford.blog.shinobi.jp/Entry/54/

 

"Chinese and Russian intelligence now report that Germany’s Angela Merkel is the daughter of Adolf Hitler thanks to the use of frozen sperm and the expertise of a Nazi doctor captured by the Soviets. That means she is almost certainly one of the ringleaders of the Nazi faction still hoping for a fascist world totalitarian government."

Ez mindössze egy nappal azután történt, hogy Merkel helikoptere kishíján lezuhan a CIA merényletkísérlete miatt...

 

2011. március 20:

Ezer méteres zuhanás: Merkel szerencsés balesete

 

http://www.nol.hu/kulfold/ezer_meteres_zuhanas__merkel_szerencses_balesete

 

Késöbb pedig ez a „békésebb“ illuminati szárny biológiai vegyifegyvertámadást hajt végre Németország ellen... (lásd: A német e.coli "járvány" bio-terror támadás volt c. írást)

 

Ezeknek a mai napig dúló ellentéteknek köszönhetjük, hogy a Rothschild féle „európai integráció“ Merkel nem mindig engedelmeskedö magatartása, és a német politikusok kifejezett ellenállása miatt zötykölödve halad.

 

Az e.coli támadás nemcsak a líbiai invázióban elutasított részvétel miatt volt bosszú, hanem azért is, mert a németek nem voltak hajlandóak „menteni“ Görögországot a Rothschild elvárások szerint. Amennyiben Görögország idö elött csödbe megy, úgy könnyen bukhat akár az áhított Negyedik Birodalom is.

 

A terv ugyanis az, hogy a válságra hivatkozva belekényszerítsék az európai államokat a szuverenitásuk feladásába, mondván a válságot csakis teljesen egybeolvasztott pénz- és gazdaságpolitikával lehet leküzdeni (ami hazugság). Amennyiben viszont a szuverenitások feladása ELÖTT beindulnak az európai csödsorozatok, úgy az Európai Egyesült Államok (a Negyedik Birodalom) terve is füstbe mehet. Ne tévesszem meg senkit: az EURO mindenképpen bukni fog, viszont nem mindegy, hogy még az elött, mielött az európai országok feladják a függetlenségüket, vagy pedig azután. Az EURO-t felváltani hivatott globális pénzt ugyanis csakis egy olyan Európában lehet majd könnyen bevezetni, ahol az európai országok már le vannak fokozva egyszerü régiókká. Máskülönben ezek az országok újból a saját nemzeti pénznemeiket vezethetik be! Ez az amitöl a Rothschild család irtózatosan retteg.

 

Mivel egyre jobban úgy tünik, a görög csöd elkerülhetetlen, a Rothschild család által uralt központi bankok a napokban bejelentették, hogy az ÖSSZES emiatt bajba került bankot a világban megpróbálják majd megmenteni! Az EUROT és az európai bankrendszert ugyanis bármi áron életben akarják tartani addig, míg az európai államok nem adják fel a szuverenitásukat.

 

Minden tehát a németektöl és a Hitler-leánytól függ majd a jövöben. Reményt ad, hogy újabban már a Vatikán és a hozzá mindig is erösen kötödö Berlusconi se teljesen partnerük ebben. Ami Olaszországban fog történni az EURO kapcsán, kulcsfontosságú lesz. A Hitler-leány jelenleg sajnos mintha ingadozna, a napokban például Sárközyvel közösen bejelentette, hogy Görögországot mégse hagyják csödbe menni. S hogy még bonyolultabb legyen a kép, a korábban „békepárti“ illuminati szárny egyes elemensei kezdenek háborúpártivá válni ...

 

De nem akarok ezekbe a heti rendszerességgel változó „szappanopera“ részletekbe belemenni, a helyzet képlékeny, tessék követni a Médiafigyelöt.

 

Hogy szétesik avagy teljesen összeolvad az EU a legvégén, továbbra is marad mint „millió dolláros kérdés“.

 

Egy késöbbi cikkben – „A 2009-es harc a pénzügyi rendszerért“ lesz a címe - , kitérek még pár nagyon érdekes dologra, melyekröl a mediális elhallgatás miatt máig vészesen keveset tudni, s én se tudok majd a teljes „nagy képpel“ szolgálni. Viszont itt az ideje ezeket elkezdeni.

 

A Vatikánról lesz szó, mely minden jel szerint kishíján fatális hibát követett el azzal, hogy támogatta a sátánista illuminati Bush vonalat az új világrend kialakításában. 2008 augusztusában ugyanis egy felettébb érdekes per kezdödött a pápa ellen: a Templomos Lovagok kései „jogutódai“ beperelték a katolikus egyházat az öket még az 1300-as években ért sérelmekért, s követelték emiatt maguknak a Vatikán vagyonának jelentös részét! Hasonló ez ahhoz, mintha Magyarország jelenleg beperelné Mongóliát az 1200-as évekbeni tatárjárás miatt.

 

De nem, nem viccelek, a dolog a szabadkömüvesség „elödének“ számító Templomos Lovagok részéröl komoly volt, még a Daily Telegraph is írt róla:

 

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/spain/2495343/Knights-Templar-heirs-in-legal-battle-with-the-Pope.html

 

Talán ezért van az, hogy a Vatikán már mintha nem lenne túl lelkes az „európai integrációért“, mivel 2009-ben szembe találta magát a „békésebb“ európai illuminatusi vonallal is, mely az eseményeket jelenleg is uralja. Na de ezekröl a dolgokról, melyekben Fulford szintén benne volt/van, majd még késöbb.

Hozzászólások (103)Add Comment
...
Írta: egy vendég, szeptember 19, 2011
na ne ezt most nem mondjátok komolyan hogy a Merkel a Hitler lánya? ez még viccnek is rossz szerintem nem hasonlítanaksmilies/sad.gif(smilies/shocked.gif
...
Írta: egy vendég, szeptember 21, 2011
Sok faszságot olvasni netszerte, de ez azért eléggé überel minden mást. Szerintem menj orvoshoz...
...
Írta: egy vendég, szeptember 21, 2011
Ekkora baromsàgot még èeletemben nem olvastam!!!
...
Írta: egy vendég, szeptember 22, 2011
Aki kapásból fikázni kezdi az írót, az általa felsorolt, belinkelt források ellenére is, az eleve gyanús. Vélhetően fizetett, vagy szimplán önerőből hülye troll az illető.
Amennyi hazugságról, csalásról, történelemhamisításról, világméretű összeesküvésekről (nem elmélet, hanem gyakorlat), lehull a lepel manapság, egy ilyen közvetett bizonyítékokkal alátámasztott, vélhetően helyes következtetéseket levonó cikken legalábbis elgondolkozik az ember. Már, ha nem net-troll, vagy fizetett bérkommenter a foglalkozása. Mert ezekben a szakmákban a gondolkodás kizáró ok.
A fényképek nagyon is hasonlítanak, de nincs akadálya egy számítógépes arcfelismerő- összehasonlító program lefuttatásának sem. Már amennyiben valaki rendelkezik a megfelelő szoftverekkel. Én sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy pusztán hobbyból vásároljak egy ilyet.
Grat az írónak a cikkhez és kíváncsian várom a beígért további írásokat!
...
Írta: egy vendég, szeptember 23, 2011
Joel Bakan the Corporation könyve is alátámasztja a leírtakat.Gondoljunk csak bele,egy elvesztett háború,jegyrendszer,nyomor után hirtelen olyan hadserege lett a németeknek,hogy két hétig tartott nekik Lengyelország lerohanása.Azt pedig már Bakan is megírta,hogy a legnagyobb amerikai multik GE,GM.stb "Sloanjai" gyártották Hitlernek a fegyvereket,hajtóműveket stb. és nem kis tételben,hanem százezer számra.
thedoors
...
Írta: egy vendég, szeptember 26, 2011
Jézus a mennyekben. Aki nem ért egyet az fizetett kém vagy csak ostoba????
Jó az abszolút igazság birtokában lenni. smilies/smiley.gif)
...
Írta: egy vendég, szeptember 26, 2011
fizetett kém sem vagyok, és ostoba sem, ne sértegess abszolút igazság mi? és ha kamu? jogomban áll kétségbe vonnismilies/sad.gif
...
Írta: nem_programozhato, szeptember 26, 2011
Természetesen mindenki azt hisz, amit akar. De a "menj orvoshoz", "überelsz minden faszságot" és hasonló derogatív megjegyzéseket tevöket a jövöben arra szeretném kérni, hogy legalább egy mondat erejéig fejtsék ki, hogy szerintük miért teljességgel kizárható az itt elhangzott állítások igazsága Merkelt illetöen.

nem_programozhato (cikkszerzö)
...
Írta: egy vendég, október 02, 2011
Ez is egy szempont. Aztán vagy igaz, vagy nem. Szerintem NEM. Dolfi bácsi egy csöppet másképpen festett és rettegett attól, hogy gyermeketnemzzen!(Az volt a véleménye, hogy egy zseninek szükségképpen idióta utódja születne, me aztán a szülei is unokatestvérek voltak. Merkel egyébként valami evangélikus lelkészpár gyermeke, akik az NDK-ba emigráltak - vagy rosszul tudom?
...
Írta: egy vendég, október 13, 2011
" Gretl Braun, Eva Braun fiatalabb, életben maradt leánytestvére lesz megtermékenyítve mesterségesen Hitler spermájával"

Tegyük fel hogy igaz. De ennek az egésznek akkor sincs semmi értelme.
Minek ahhoz egy új Hitler hogy egyesítsék Európát? Szerintem anélkül is megy nekik.

Inkább azt írtad volna hogy klónozták Hitlert, az sokkal izgalmasabb lenne smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, október 24, 2011
Egy olyan hozzászóló szemszögéből, aki csak véletlen tévedt ide és/vagy egyáltalán nem olvas ilyen jellegű írásokat, teljesen érthető a "menj orvoshoz", "faszság" megjegyzések. Épp csak egy faszság tőle.
Nem állítom, hogy ez tuti így van, mindenesetre elég érdekes és minimum részigazságokat tartalmazhat. Az meg hogy kacsa, vagy rossz következtetés, más dolog.
Indulj ki abból, hogy nincs olyan pontja a történelemnek, amiben egyetértés lenne és ne derülne ki, hogy nem is teljesen úgy volt, ahogy tanultad, ahogy a "hivatalos". Ergo talán k...a nagy része színház, mit eléd raknak.
Olvass sok ilyet, meg amolyat és megérzésed szerint vondd le a következtetéseket. Ne nyalj be kapásból semmit, hanem járj utána, vagy ha lustább vagy, akkor csak gondold át JÓL! (De higyj, amit akarsz!smilies/tongue.gif)
Szerintem meg akár lehetne a lánya is... az lenne ám az igazán kemény!smilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, november 01, 2011
Kedves Komám, - vagy tán kissé BESZÜKÖLT TUDATÚ Nemzettestvérem - én magyar nacionalista vagyok, mi több, TURÁNISTA, azaz a hun-avar-onogur kontinuitás és történelmi, néprajzi, anthropológiai és DNS- iskola híve,

LESZAROM a germánookat is - a nácik csak a Triaon-revíziók miatt köllöttek s voltak jók nekünk, - a zsidócikat meg kimondottan KIKERGETNÉM Ojrópábul - Ázsiában meg elvégzi az az Iszlám...(bár türk testvéreinket figyelmeztettük, hogy kik is voltak az "Ifjútörökök", nem Atatürk, de pl. Enver Pasa, aki meg FURÁN Belső-Ázsia felé hódított volna és a magyart (hunokat..) a pre-türk altayi rokon népeik közé sorolta...),

szóval Merkel nekem bejön, Sárközy KUN vére tán legyőzi a zsidót;
az angolok nem lesznek egy SZUPERÁLLAM részei és szerintem MI SEM,

BÁR azt látom, hogy George Soros MILYEN MOCSOKSÁGON töri a gennyel teli koponyáját, s ALIGHA EURÓPA népei és egyénei érdekében,

De a HOYER - brancsnál a JOBBER németek nekünk sokkal jobbak...

Persze, érdekes a DÉLNÉMET SAJTÓ és Ausztria magyarellenessége is - erre célzott likvidálásokat javaslok, török barátaink révén....
...
Írta: egy vendég, november 02, 2011
Szevasztok!
A lenti felírat - a kép is meg van csak nem tudom ide beilleszteni egy romániai temetőben van -

Elméletileg minden lehetséges...

ACI SE BUICHNESTE REMASITELE
MORTUARE ACE REPOSATULUI
ADOLF HITTLER
INCETAT DIN VIATA LA 29 OCTOMBRIE
1892
IN ETATE DE GRANANI
RUGATI-VE PENTRU DANSUL

szeretettel: id. Kiss László
...
Írta: egy vendég, december 13, 2011
Nem tudom eldönteni.hogy sületlenség, vagy förmedvény ez az írás. Esetleg egy beteg agy szüleménye. Vagy mind a három együtt. Egy biztos, ahogy elolvastam, József Attila híres verse, a "Thomas Mann üdvözlése" jutott eszembe. Milyen igaza volt József Attilának 1937-ben, és azóta is: "...az emberségen, mint rajta a rák,/nem egy szörny-állam iszonyata rág/s mi borzadva kérdezzük, mi lesz még,/honnan uszulnak ránk új ordas eszmék,/fö-e új méreg, mely közénk hatol -..." Ez a helyes kategória: ordas eszmék! Ide kell ezt is besorolni! Aki elhiszi ezt a hordalék firkát, az magára vessen, de akinek nem inge az ne vegye magára! De minek irok? Akik az ilyet megjelentetik, azoknak úgy sincs annyi civil bátoságuk, a másképp gondolkozók írásait leközölni. Nem baj, legalább ök tudják, hogy az igazi magyar keresztyén embert nem lehet ilyen baromsággal etetni! Sorsunk, és ezzel Európa sorsa is a Mindenható kezében van. Ezen sem Rotschild, sem Angela Merkel nem képes változtatni!
...
Írta: egy vendég, december 29, 2011
Vannak olyan titkok melyekről sosem derülhetnek ki, hogy nem igazak :-)
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
én csak annyit kérdeznék, hogy mindezt honnan tudod. mármint pl h hitlernek félretették a spermáját és abból csináltak egy gyereket egy korai lombikprogram keretében? smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
az előbbi vagyok. amúgy tényleg nagyon sok összefüggés van a világban végbemenő dolgok és az irományod között. de szerintem bármire ráhúzhatjuk, vagy bárkire h összeesküdtek. a vatikánról viszont tudja mindenki hogy minden faszságban benne van, és nem is olyan régen arról hallhattunk, hogy a vatikán egyfajta bankot hozna létre. ugyanis mind tudjuk h annyi pénze van mint a sár. érdekes lenne ebből egy kis krimi novellát vagy regényt írnod smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
drága keresztyén smilies/cheesy.gif
annyira legyél keresztyén, hogy a vatikán bizonyítottan benne volt az olasz maffiában. jelen volt. végre ki kéne iktatni a hülye vallást a mindennapokból. több embert öltek meg a te keresztyén példaképeid, mint a nácik és az oroszok együttvéve. és tudod, hogy van isten? kaptál tőle már valamit? bevitte a reggelit? vagy ha tényleg van. gondolod hogy elmondja ezt a hülye embereknek? nem a mennyben vagyunk hanem a Földön. és amíg élek nem az a legfontosabb, hogyan gyömöszöljem a rózsafüzért hanem, hogy a gyerekeimnek munkát találjak. és ha annyi sok keresztyéni szeretet van drága félhalott pápánkban, miért nem adja oda a vagyonának legalább egy kis részét a szegényeknek? odamegy azt' odaadja. egyszerű nem? miért nem segíti a világot?
gondolkodj el miben hiszel. azután ócsároljál ilyen írásokat.
...
Írta: egy vendég, január 06, 2012
ja és gondolj bele a kereszténység bele tartozik-e az ordas eszmék halmazába, mert szerintem simán
smilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, január 12, 2012
ez az igasag
...
Írta: egy vendég, január 21, 2012
"Az ember az egyetlen faj, mely fizet azért, hogy a FÖLDÖN élhessen"....
köszi az oldalt !!! (Y)
szebb jövőt
...
Írta: egy vendég, január 29, 2012
smilies/grin.gif

Hát ez nem gyenge.
A Gyűrűk Ura ehhez képest egy autentikus dokumentumfilm.
...
Írta: egy vendég, február 03, 2012
szerintem abszolut lehetséges ez a verzió..aki egy kicsit mögé lát még ennek is amik itt le lettek írva...
...
Írta: egy vendég, február 03, 2012
autentikus dokumentumfilm XD
...
Írta: egy vendég, február 06, 2012
Állítólag Sándor Györgyé a mondat: " Nem vagyok barátja az összeesküvés elméleteknek! De hívője igen." Jó érdekes írás, mivel cáfolhatatlan bizonyítékok (lényegében semmilyen bizonyítékok) nem támasztják alá, ahogy Stevie Wonder mondaná: Majd meglátjuk!
...
Írta: egy vendég, február 07, 2012
ELGONDOLKODTATÓ ! ! ! ayshabt1
...
Írta: egy vendég, február 11, 2012
Jé! Andersen még él?
...
Írta: egy vendég, február 21, 2012
Academic research papers writing can be not an issue to bother about at present time, because professional writing service should resolve even the most hard custom writing task.
...
Írta: egy vendég, április 20, 2012
nekem tetszet
...
Írta: egy vendég, április 24, 2012
A hasonlosag tokeletes.Miert ne lehetne igaz?De nem biztos hogy a lany olyan orult gyilkos lenne mint az apja.Szerintem csak belekenyszeritettek ebbe a szerepbe es babkent mozgatjak.A hatalom elen ezek szerint sokkal nagyobb gyilkosok vannak jelenleg mint Hitler volt.Atomtamadas,nepirtas az olajaert,ehhalal azert hogy masok megfulladjanak a penzben..ez lenne a cel hogy megszulettunk?Ezert volt a nepessegrobbanas hogy csotanyok modjara kiirsanak bennunket?Kiserleti nyulak vagyunk csupan?En jobban szeretnek egy nyugodt ,normalis emberek,politikusok vilagaban elni.Ezek nem emberek,hatalommal rendelkezo vereskezu terroristak akik oltonyben billegnek a nyilvanossag elott.Nem a harag beszel belolem,azt hiszem inkabb elkeserit hogy ezek miatt milliok szenvednek.Igazabol egy buta tomegnek latom oket,akik keptelenek ertekelni az eletet es csak a hatalom, a gyilkolas ,teszi boldogga es elegedette Oket.Belsoleg,mar ha lenne lelkuk egyaltalan,/szerintem nem is emberek csak valami takolmanyok ,akik emberi utanzattal birnak/ eleg sivarak es unalmassak lehetnek valojaban.Es remelem hogy a pokol maga a valosag es ezek ott fognak fortyogni az idok vegezeteig egymas tarsasagaban...Hajra nepirtok!!!!!Csapjatok a lovak koze!!!!Fog ez menni!!!!
...
Írta: egy vendég, április 24, 2012
Egy híres amerikai elnök hírhedt mondása (emlékezetből idézem): A POLITIKÁBAN NEM TÖRTÉNIK SEMMI SEM VÉLETLENÜL. AMI TÖRTÉNT, AZ AKARTÁK, ÉS PONTOSAN Ú G Y TÖRTÉNT A H O G Y AKARTÁK. Ő pedig tudhatta, mit beszél.
...
Írta: egy vendég, június 04, 2012
Ezek után már csak az érdekelne ,Merkelnek van-e gyereke.
...
Írta: egy vendég, június 16, 2012
nincs gyerekesmilies/cry.gif
...
Írta: egy vendég, július 02, 2012
Voi sunteti bolnavi, pur si simplu. Nu sunteti normali...
...
Írta: egy vendég, szeptember 24, 2012
szerintem teljesen elfogadható és nincs benne semmi extrém, és a valóság szerintem még ettől is mocskosabb.. német lombikbébi program?. egyértelmű!
...
Írta: nem_programozhato, október 11, 2012
Athénban ezrek tüntettek Merkel kancellár ellen
http://nol.hu/kulfold/athenban...llar_ellen

"Egyes tüntetők plakátjain "Ki az országunkból, te cafat!", "Hitler lánya, ki Görögországból, nem akarunk negyedik birodalmat!" feliratok szerepeltek."
...
Írta: egy vendég, október 18, 2012
Pedig az írottakban minden igaz!
...
Írta: egy vendég, október 18, 2012
Simán lehet Merkel Hitler lánya az árja amit tanultunk az iskolában a nácik foglalkoztak a génterápiával és íme itt van Hitler lánya!!!!!!
...
Írta: egy vendég, október 18, 2012
Nagyon is hiteles a lapgazda állítása.
...
Írta: egy vendég, október 30, 2012
Na és mi van , ha ez mind igaz, esetleg pont ellenkezőleg : smilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, november 04, 2012
Az ellenkezőjét éljük most!
...
Írta: egy vendég, november 09, 2012
szerintem minden sora igaz!!csak egy dolgot hiányolok belőlle3 a kinaiakat!!mert kinát nemlehet lefektetni, őket nem. 8 olyan ásványi anyag birtokában vannak, ami kizárolag náluk találhato,és ezek nélkűl nincs mikro elektronika..és e nélkűl jöhet a jégkorszak.
...
Írta: egy vendég, november 10, 2012
Miért Hitler? ez nem logikus.. amikor mindig mindenhol megtalálják maguknak az alkalmas személyt, miért bajlódnának Hitler replikálásával? Ez csak egy ponyvaregényben lehetne cél. Mi lenne abból a haszon, a cél hogy a Hitler összetákolt utódja legyen az új bábjuk? Ha ezt valaki logikusan elmagyarázza, akkor azt megkövetem.. überalles..
...
Írta: egy vendég, november 25, 2012
A vérvonal miatt. Az öröklődő jogok tán tényleg rasszizmus.
...
Írta: egy vendég, április 03, 2013
kinát nemlehet lefektetni, őket nem. 8 olyan ásványi anyag birtokában vannak, ami kizárolag náluk találhato,és ezek nélkűl nincs mikro elektronika..és e nélkűl jöhet a jégkorszak.
,,,,,,,,,,,,
cak nehogy ,,,,mikor mar tele lesznek zsetonnal felcserélodik a szerep [removed]void(0);

smilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gifsmilies/smiley.gif
...
Írta: egy vendég, április 15, 2013
Nekem tettszett. Jó, hogy vannak olyanok, akik veszik a fáradtságot azért, hogy mi tájékozódjunk. Minden ilyen munkáért hálás vagyok. Ja, és igen a vérvonal miatt fontos Hitler lánya.
...
Írta: egy vendég, május 22, 2013
... Aki pedig nem hiszi, járjon utána! smilies/grin.gif Érdekes, h a hitetlenek csak tagadják, kutatni viszont nem szeretnek...Régi a cikk, a tamáskodók már máshol masztiznak.
...
Írta: egy vendég, június 11, 2013
A NOL kommentelői lefordították az eredeti forrást, ahonnan kiderül: Merkel nem is volt a helikopteren, mondjuk ettől még lehetett CIA merénylet, de erre meg mi a bizonyíték ?
...
Írta: egy vendég, augusztus 05, 2013
Érdekes és elgondolkodtató a cikk, fogalmam sincs mennyi benne az igazság, de ha gondolkodásra készteti az embert, akkor úgy gondolom értékes is.smilies/tongue.gifsmilies/wink.gif

...
Írta: egy vendég, augusztus 05, 2013
DEMAGÓGIA
...
Írta: egy vendég, augusztus 25, 2013
Reszben vagy egeszben is realisnak tunik az iras.A valosag nagyon sokszor "sranger than fiction" Szerintem jo cikk elgondolkoztato es szorakoztato is.Majd meglatjuk hogy alakul a vilag Tomi bacsi
...
Írta: egy vendég, december 28, 2013
Igaznak tartom a leírtakat, minden lehetséges. Rothschild-dinasztiáról is hallottam, a History tv-ben is volt róla dokumentum film, Tom Cruise is Rothschild.
...
Írta: egy vendég, december 29, 2013
Nagyon tanulságos cikk. Megdöbbentett, nem gondoltam volna erre!
...
Írta: egy vendég, február 02, 2014
Elmeorvos látott?
...
Írta: egy vendég, február 08, 2014
!989. December végén (még mentek a ,,demontsrációk" mondtam a németeknek ; Ami Hitlernek nem sikerült azt megcsinálta KOHL !. Hülyén néztek rám ! (Mellékesen ,,Angela még moszkvában is tanult rövid ideig, és ,,FDJ" tag volt.)-Örültem ennek a MAGYAR velvilágositásnak, mivel idáig csak én voltam ,,ELMEBETEG". (//Németországban élek 1970-töl. Abból 20 évet a keletiben ahol bizony STASI ,,kegyelt" voltam.//) De EZ bizony nem ,,tuskóknak" készült ITT.
...
Írta: egy vendég, február 08, 2014
https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1/p75x225/1743730_10203209010171240_1129336658_n.jpg
...
Írta: egy vendég, február 08, 2014
Jelöldd be a fenti szöveget (URL)és meglátod a ,,meztelen" igazságot Angela Merkelröl (a szó szoros értelmében)
...
Írta: egy vendég, február 17, 2014
Több mint érdekes! a fenti írás 2011 ben keletkezett! S lön - azóta - világosság! Ergo, nem fikázni hanem gondolkodni és összerakni az okosságokat!
Fullford, nekem is kakukktojás, de a tények/történések helyre teszik az Ö állításait is!

Valószínü, h senki sem látja kristálytisztán a konteo-kat, ...lásd "homok a gépben!" szerü gellereket!

Thrives!Növekedj! ...áldás MAG Népe!
...
Írta: egy vendég, július 30, 2014
Nem vitatkoznji kell egymással, kedves olvasó testvéreim. Hanem ha más a véleményed, írj te is egy hasonló színvonalas cikket, stb... , aztán majd az élet bizonyítani fogja, hogy ki hibázott rá a Valóságra (nem a vaslóságra!).
...
Írta: egy vendég, augusztus 01, 2014
ez erdekes,vajon mi az igazsag ebbol?
...
Írta: egy vendég, november 30, 2014
igazság -
az egész leírt dolog igazság ,csak a buta elméjűek nem tudják elhíni mind azt sem ,hogy isten nem létezik és a Vatikán meg a papok az orruknál fogva vezetik a sok buta hiszékeny embert TUDATLANT !!! Az egész istenség csak az o kori okosak fejében pattant ki mert észre vették ,hogy a buta embert evvel a tudatlanságuk miatt orruknál fogva tudják vezetni a mai napig is ez történik a modern világban is sajnos . Rengeteg millió számra élő buta gondolkozású műveletlen ember él a földön . Nem csoda akkor ,hogy ilyen a mai emberiség ,ha a föld népességének 84% elvakult bigott vallásos ! Akkor ezután is azt fognak velük csinálni amit akarnak a politikusok ! Az ilyen buta emberek lefizethetők,csalok ,árulok ,gyilkosok lehetnek,minden téren manipulálhatok mert bigott vallásuk miatt nem tudnak józanul gondolkozni meg ítélni !
...
Írta: egy vendég, január 04, 2015
AKI ERRE A CIKKRE BESZÓLT, AZ VAGY LOBBISTA, ÜGYNÖK VAGY KOMPLETT IDIÓTA!

Itt olyan hozzászólásokat is olvasni, akikről lerí, hogy lobbisták, azaz hazug, demagóg vérszívó paraziták és árulók. Ez máris komolyan felértékeli a cikket azoknál, akik legalább kicsit értenek a politikához és a titkosszolgálatokhoz.

A másik, hogy a szerző cikke mögött komoly kutatómunka áll, forrás-megjelölésekkel, a gondolatok szervezett, logikus láncolatot alkotnak, ezért kétféle ember hurrogja le ezt a cikket:

a lobbista és az ügynök, valamint a komplett idióta, aki olyan buta, mint egy darab tök.

Ez a cikk politikai és titkosszolgálati, valamint nemzetstratégiai szempontból is figyelemre méltó. Annyira, hogy egy ilyen cikkre egy-egy ország vagy államok rendszere komplett médiakampányokat és határokon átívelő nemzetstratégiákat alapozhat.
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
A pénzuralmi háttérhatalomnak nem érdeke sem egy erős Németország, sem Európa. Az euróválság és az Oroszország elleni szankciók mind az USA malmára hajtják a vizet. Az USA legnagyobb riválisai Oroszország (katonailag), Kína (gazdaságilag) és - bár erről sokan nem tudnak - Európa (szintén gazdaságilag). A mostani Oroszország elleni szankciókkal nem csak a ruszkikat gyengítik, de ez komoly veszteség az EU és Németország számára is, míg az USA a nyertese az egésznek. A németek és más EU országok nem akarják tartani a szankciókat, ezzel egyre inkább egy euroatlanti törés kezd kialakulni.
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
napi jogászvicc mán csak kínból:

- Miért nem jógázhat a goyim nyilvánosan?
- Mert van olyan, tudjátok no, az a lendítős ászána 'póz' a gyakorlati repertoárban, oszt aztat csak nekik, jupiteréknek szabad gyakorolni ám, értitek no.

TEKes Tóni és a Tökös MesterJógi
smilies/grin.gif
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
napi csak-ra a 6almas gyönyörért, avagy interjú egy orientalisztika szakértővel:

- Hogyan tudod leföldelni a kundalinid olyan formában, hogy a csokigyár is új lendületet kapjon a tőzsdén?
- Bekapok egy viagrát, de csak-is és kizárólag a pfizertől, hiszen ellenőrzött nemzeti forrás, nem placebo, s nem is toxin smilies/grin.gif

Befektetési guru
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
A görögök csak abban hibáztak, hogy nem azzal vonultak az utcára: Gyere Kancellár, szeretettel meghívunk Delphoi-ba, hátha tudsz olvasni is. smilies/grin.gif

Aki érti az már kapizsgál valamit.
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
Bré-King news: Jógázó, nyújtó, fitness-es nők fotói lepték el a netet.
Tud6nak valamit, amit mi férfiak nem. smilies/tongue.gif

Danke schön Gracea smilies/wink.gifsmilies/grin.gifsmilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, január 31, 2015
Másképp is földeltek: SHC (nem, sajnos nem egy bank neve)
...
Írta: egy vendég, február 06, 2015
Nekem is feltűnt, hogy Merkelnek két füle van, mint hitlernek. Hiába takargatja.
...
Írta: egy vendég, március 28, 2015
Én nem foglalok állást. Ahogy előttem levő értelmiségi hozzászóló is írta nézzetek utána a dolgoknak több helyről és gondolkodjatok mit hisztek el magatoknak.
Nos én is ezt teszem és még csak most "chekkolom" le a forrásokat és nyomozgatok egy kicsit utána de amint látom azt csak kapásból nekem tűnt fel, hogy a következő dátum hibádzik ? ["szentatya" is, akit fura (vagy nem annyira?) módon április 20-án, vagyis Adolf Hitler születésének napján szentelték pápává.] Nem tudom a cikk író kire utal de a történelem során még egy felszentelés se történt ÁPR. 20 án.
...
Írta: egy vendég, május 28, 2015
Olvasva a kommenteket egyre jobban azt látom és érzem,hogy az emberek egy jókora része elmebeteg! Valószínű a mai világunkban már lassan ez lesz a "normális"! Egyébként nem is értem,hogy ezek miért is "jelentenek" valamit,ha úgy volt vagy ha nem?! Milyen jelentőséggel bír egy földi halandó részéről,akinek bármibe is vajmi kevés beleszólása van!? Egy dologra remek,"jó,nagy,bölcs" véleményeket lehet mondani,unaloműzésre meg egyenesen kiváló! Hát,csak gratulálni tudok ehhez a remek cikkhez és a még remekebb hozzászólásokhoz!smilies/tongue.gif
...
Írta: egy vendég, június 02, 2015
Ez full igaz bassza meg.. csak azért, mert mindent de mindent megmagyaráz, és nem tudom cáfolni.
...
Írta: nem_programozhato, július 21, 2015

A görög sajtóban újabban elég sok, érdekes info jön le Merkellöl, lévén a német vezetés egyre gyülöletesebbé kezd válni a görögök szemében a 2015-ös csödhelyzet miatt:

Az ifjú Merkel újnácikkal találkozgatott a ´90-es években (képekkel)

When Merkel hung out with Nazi friends (photos)
http://en.protothema.gr/when-m...ts-photos/

...
Írta: nem_programozhato, július 21, 2015

Ebben a másik görök újságcikkben található fotón pedig az ifjú Merkel fényképe a nagyanyja, Klara Hitler fiatalkori fényképével van összehasonlítva. A hasonlóság szintén nagy:

http://en.protothema.gr/top-se...asi-files/...
Írta: egy vendég, július 21, 2015
Na itt a baj, sokan tudják mi az igazság de nem tudnak hinni neki.Majd egyszer minden nyílvánosságra kerül. Sokan abban hísznek amit a tv mond, de őket is írányitják hátúlról, hogy mit szabad tudjon az ember meg mit nem.
...
Írta: egy vendég, július 22, 2015
Egy szó sem igaz azt nem írom,inkább:hihetetlen:-)))))smilies/wink.gifsmilies/wink.gif
...
Írta: egy vendég, július 22, 2015
Miért hitler? A gének estleg? Manipulatív, szuggesztív, remek szónok. Merki tud rajzolni? Hitler művei nem voltak annyira ócskák mint bizonyos körök állítják. Fene tudja, mindenesetre a németek tényleg állnak olyan jól, hogy európa egyesülése után létrehozzák a 4ik birodalmat..
...
Írta: egy vendég, július 22, 2015
Apropó a retek klub tulajdonosa egy media vállalat, aminek a tulajdonosa az egykori náci propagandáért felelős vállalat mai napig büntetlenséget élvező család birtokába van.. Nézz utána nem guglizom most ki.. A bushékról még annyit, hogy ha ezt a merkel témát meglovagolják és a seregeik itt vannak.. Lesz ok a harmadik mérkőzésre.. Én inkább éhezem mint atom a seggembe.. Most állok át az önellátásra........ Omg lehetnék kicsit szkeptikusabb a témával kapcsolatban, de túl sok az összefüggés smilies/cheesy.gif
...
Írta: egy vendég, július 22, 2015
Jah és még annyit, hogy amikor érzed, hogy vége mindennek (harmadik b) akkor kell egy B terv.. Akár lehet ez az... Az akkori fő támogatók, a névtelenek a mai napig élnek múnt hal a vízben..
...
Írta: egy vendég, július 26, 2015
Iszonyatosan irritál ez a sváb trampli antinő, NDK traktorosluvnya.
...
Írta: egy vendég, szeptember 07, 2015
...
Írta: egy vendég, szeptember 19, 2015
Mindenkor a németek mögött sorakozunk fel és általában gazdasági függőséggel magyarázzuk.
Rendszeresen egy német vezető keverte s sz..t a világpolitikában és aki melléáll azt magával is rántja.
Merkelt is valaki odaültette,de bukni fog és vele együtt azok is akik mögé állnak
...
Írta: egy vendég, október 13, 2015
Minimum érdekes a dolog!"Őrült beszéd, de van benne logika!" Az igazságot sose fogja megtudni egy átlagember.Magyarország geopolitikai helyzete folytán mindig két tűz közé szorul.És sose lehet tudni, melyik a jó oldal.
...
Írta: egy vendég, október 16, 2015
Valaki fentebb kérdezte, monek kellett az egyesítéshez egy Hitler gyermek? Nos azért, mert ha a hatalomban van (és mindig ott volt) és nem teszi azt amivel megbízták, akkor nyilvánosságra hozzák (bizonyítékokkal) az ügyet. Akkor pedig Németországnak vége. Vajon most miért megy szembe Merkel mindenkivel? Egyedül küzd valamiért, amit senki sem ért. Kérdés még?
...
Írta: egy vendég, március 01, 2016
Tetszik,valószínű igaz!
...
Írta: egy vendég, március 01, 2016
vajdatüzoltó@gmail.com
...
Írta: egy vendég, március 22, 2016
Magyar ország magyar haza,
minden idegen menjen haza!

Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában.
Ez az én vallásom, ez az én életem,
Ezért a keresztet vállaimra veszem,
Ezért magamat is reá feszíttetem.
Szeretném harsogni kétkedők fülébe,
Szeretném égetni reszketők lelkébe,
Lángbetűkkel írni véres magyar égre:
Ez a hit a fegyver, hatalom és élet,
Ezzel porba zúzod minden ellenséged,
Ezzel megválthatod minden szenvedésed.
E jelszót, ha írod lobogód selymére,
Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe,
Halottak országát feltámasztod véle.
Harcos, ki ezt hiszed, csatádat megnyerted,
Munkás, ki ennek élsz, boldog jövőd veted,
Asszony, ki tanítod, áldott lesz a neved.
Férfi, ki ennek élsz, dicsőséget vettél,
Polgár, ki ezzel kélsz, új hazát szereztél,
Magyar, e szent hittel mindent visszanyertél.
Mert a hit az erő, mert aki hisz, győzött,
Mert az minden halál és kárhozat fölött
Az élet Urával szövetséget kötött.
Annak nincs többé rém, mitől megijedjen,
Annak vas a szíve minden vésszel szemben,
Minden pokol ellen, mert véle az Isten!
Annak lába nyomán zöldül a temető,
Virágdíszbe borul az eltiport mező,
Édes madárdaltól hangos lesz az erdő.
Napsugártól fényes lesz a házatája,
Mézes a kenyere, boldogság tanyája,
Minden nemzetségén az Isten áldása.
Magyar! te most árva, elhagyott, veszendő,
Minden nemzetek közt lenn a földön fekvő,
Magyar legyen hited s tied a jövendő.
Magyar, legyen hited és lészen országod,
Minden nemzetek közt az első, az áldott,
Isten amit néked címeredbe vágott.
Szíved is dobogja, szavad is hirdesse,
Ajkad ezt rebegje, reggel, délben, este,
Véreddé hogy váljon az ige, az eszme:
Hiszek egy Istenben, hiszek egy hazában,
Hiszek egy isteni örök igazságban,
Hiszek Magyarország feltámadásában!
...
Írta: egy vendég, július 27, 2016
Ha ezt dokumentum filmre vinnék és un.független történészek is hozzászólnának mondjuk pozitív módon még akkor úgy éreznék mint az földönkívüliekkel kapcsolatban akikben hiszek,hiszem,hogy léteznek,hiszem,hogy az ember fejlődésében óriási szerepet játszottak és nem spontán evolúció volt de mivel életünk során bemosták az agyunkba az ember fejlődésének evolúcióját,így most teljesen zavart lettem mert hiszem is a leírtakat de a spontán reflexem elutasítja!Azzal vigasztalom magam,hogy olvastam egy rendkívül érdekes és szinte hihető cikket de véleményt nem tudok mondani róla!
...
Írta: egy vendég, július 28, 2016
Még hogy a KGB

...
Írta: egy vendég, szeptember 08, 2016
Az a baj emberek,hogy sokan még azt sem hiszik el,ha friss kenyér érkezik a boltba. Még józan paraszti ésszel is kisilabizálható az a szigorú tény,hogy MERKELnagyon sunyít valamit,a fényképek meg egyértelműek,csak a hülyék nem látják és nem értik a lényeget ebben a jól és precízen összeállított írásban! Gratulálok a szerzőnek!
...
Írta: egy vendég, október 09, 2016
Kedves kétkedők,Maja naptár.Sokan hogyha vennék a fáradtságot,mielőtt alpári kijelentéseket írogatnának hozzászólásként, és több helyről informálódnának,előbb utóbb már képesek lennének eldönteni,hogy melyik jegyzet vagy írás íródott tiszta kútfőből.Az igazság mindig könyörtelenül, fájdalmasan, és ostorcsapásként hat a tudatlanságra. Sir Pipec,
...
Írta: egy vendég, január 08, 2017
Ennyi tömény baromságot még sehol sem olvastam smilies/smiley.gif Már a kereszténység is az ördögtől való, miközben a nemzeti imánk is itt van...smilies/cheesy.gif
...
Írta: egy vendég, január 08, 2017
Hitler lánya..Merkel.. smilies/smiley.gif És akkor mi van ? Úgy viselkedik mint idióta apja ? smilies/smiley.gif
Szegény Magyarország ! smilies/sad.gif
...
Írta: egy vendég, január 26, 2017
exintenz live... energie nikola tesla live energie live live form travels o te ö jawaha live formatumre energie energie form anyag valtozo forma leny energia atvaltazo profiler io senntinel mentalisierte et8 és az örökké vallloság ---
ammen és E T
...
Írta: egy vendég, február 10, 2017
Meghökentő a cikk,de a kommentek még jobban...
...
Írta: egy vendég, június 29, 2017
Talán el kellene gondolkodni mielött bárki is véleményt formál . Ahogy az idö telik kiderül ,hogy van-e valóság alapja,de ahogy most folyik a politika szerintem ezt támasztja alá. Ami Merkelt illeti miért ne lehetne Hitler lánya ? Hiszen az akaratát akarja ránk eröltetni ,de valószinüleg írányitják !! Az egyház egy álszent hazug banda !!!!!!!!!!!!
...
Írta: egy vendég, július 14, 2017
Talán megér "misét" ez a gondolat is. Történt,ami történt,"illuminátus" ide vagy oda,azért az mégiscsak furcsa,hogy egy olyan véresen totalitárius,szinte Sztálinista ország,mint amilyen évtizedekig Kia volt.Nemhogy lerongyolódva,s anarchiába süllyedve gázol ki ebből,hanem várhatóan a világ egyik erős,ha ne a legerősebb hatalmaként.Mi az ami nem közös benne, a világ többi "hatalmával" összevetve? Csak annyi,hogy nincs sem a kultúrában,sem a politikában,sem a gazdaságban,sem a hadvezetésben egyetlen,Görög-Római kultúrkört felváltó,zsidó-keresztény emlőkön nevelkedő döntéshozó!☺
...
Írta: egy vendég, július 14, 2017
KGB-be n Vatikáni titok volt és ma is az.
...
Írta: egy vendég, november 26, 2017
Merkel apját mint lelkészt, egy NDK.-ban lévő egyházközségbe küldték.Aki nem tudná ez parancs.
...
Írta: egy vendég, december 19, 2017
2008 novemberben kezdtem el irni azòta a legszigorubb titkosszolgàlati megfigyelès alatt vagyok. titkosszolgàlat lehallgatja a mobilomat ahovà blogomat irom . ezek a titkosok lètrehoztak egy fizetős oldalt a sőtèt weben valahol ami ròlam szòl az èn irásaimat tartalmazza. 2008 ban 250 milliò elöfizető volt mamàr kb 8szor tőbb van ès 100 dollàr az èves előfizetői dij. mindenki szàmoljon utànna mennyi pènz keletkezik igy amit az orszàg vezetèse (orbàn viktor ) eltitkol a nemzet elől. ez a szőrnyű igazsàg +36706552793 +36706628087 sms
...
Írta: egy vendég, december 31, 2017
Vigyázz magadra Angéla, mert magadra maradsz az elkézeléseddel
...
Írta: egy vendég, január 01, 2018
Gondolja, hogy van a Földön kétmilliárd ember, akit érdekel, hogy a magyar titkoszolgálat mit hallgat le és ezért még fizetni is hajladó száz dollárt a magyar államnak? Kis üldözési mánia...?

Szóljon hozzá Ön is!
smaller | bigger

busy