Üdv, Vendég
Felhasználónév Jelszó: Emlékezz rám

Admin (nem_programozhato)

 • OFFLINE
 • Rang: Administrator
 • Regisztrálás Dátuma: 2010 nov. 04
 • Utolsó látogatás: 2021 máj. 03
 • Időzóna: GMT +1:00
 • Helyi Idő: 07:58
 • Hozzászólások: 44
 • Profil Megtekintve: 4665
 • Helyszín: Ismeretlen
 • Neme: Ismeretlen
 • Születésnap: Ismeretlen

Aláírás

Hozzászólások

Hozzászólások

emo
Az alábbi képek az angol királyi család hivatalos weboldaláról vannak

www.royal.gov.uk/

Lásd lila kabát ("öltözött az asszony bíborba"), ördögszarvra hasonlító vörös kalapdísz, fekete kesztyü
S aki még mindig kétlené, a feketére bemázolt arcú katona("ördög"), a királynö furcsa arckifejezése és elöre dölt "ördögszarvai", el kell hogy oszlassák az utolsó kételyeket is

Rejtett értelmü képe ...
Kategória: Egyéb
emo
Steven Greer kapcsolata a Rockefellerekkel és az NWO mögött álló szabadkömüvesekkel

"Exkluzív interjú Ma ...
Kategória: Egyéb
emo
Most jelent meg a "Világ helyzete" blogon:


"Exkluzív interjú Magyarországon Paul Hellyer-rel a pénzmaffiáról és a változás lehetőségeiről"
vilaghelyzete.blogspot.sk/2015/03/exkluz...arorszagon-paul.html


"Emellett Steven Greer is rámutatott a spiritualitás fontosságára, és több jó szándékú földönkívüli faj is állítja, hogy jelenleg ez lenne a legfontosabb tényező az emberiség fejlődésében. Rendelkezünk különféle technológiákkal, amiket a mérnökök többnyire fejlettebb fajoktól kapott eszközökből fejtettek vissza [back-engineering], és el is értünk némi fejlődést, de ettől még a spirituális evolúció a legfontosabb dolog az Univerzumban. Ön szerint is így van ez?

Hellyer: Igen, egyetértek veled.


A könyvem utószava pontosan erről szól. Ebben az áll, hogy a hiányzó láncszem a spiritualitás. Ha megnézzük az 5-6 legfontosabb vallást a világon, rájöhetünk arra, hogy mindegyikben van valami közös. Ugyanannak az alapszabálynak különböző változatait láthatjuk, ami nem más, minthogy „ne tégy olyat másokkal, amit nem szeretnél, hogy mások tegyenek veled”.

Ha ezt a kijelentést megvizsgáljuk, ennek alapján a világon fellelhető problémák nagy része megoldható lenne.

Ha tudnánk annyira aggódni a szegényekért és haldoklókért, akiknek nincs mit enniük és nincs vizük, mint amennyire saját magunkért aggódunk, akkor megosztanánk mindent másokkal.

Abba kell hagynunk azt a gyakorlatot, hogy rengeteg pénzt fegyverekre és űrutazásra fordítunk és át kell irányítanunk ezeket a forrásokat más területekre.

Még ha nem is az egészet, de ha pl. az Egyesült Államok hadászati költségvetésének egy részét más célokra fordítanák, akkor világszinten véget lehetne vetni a szegénységnek. Szóval, a lehetőségeink szinte végtelenek.

De mindehhez spirituális emberek kellenek, akik vállalják a vezérszerepet és mutatják az utat és „üzembe helyezik” az alapszabály gyakorlati megvalósítását. Az egyik legszebb álmom az lenne, ha Barack Obama [Amerika aktuális "elnöke"] a hivatalának utolsó 2 évében, amikor már lényegében nincs mit veszítenie, belekezdene végre egy spirituális forradalom megvalósításába, amelyben áthelyezhetnénk a prioritásokat, csökkentenénk a függőségünket a katonaságtól és a fegyverektől.

Drasztikusan csökkenteni kell az erre szánt pénzt, akárcsak a CIA esetében, amely folyamatos fenyegetést jelent a világra, mindig is azt jelentette és a jövőben is azt fogja, ha minden így marad. Ezután elkezdhetnénk a pénzt arra fordítani, hogy megteremtsük „Isten földi királyságát”.
"Exkluzív interjú Ma ...
Kategória: Egyéb
emo
Obama ördögszarvval (Bafomet szarvval)

Forrás:

bbc.com

Islamic State crisis: Obama threatens action in Syria
www.bbc.com/news/world-middle-east-29152129

Forrás:

Meet Baphobama
www.godlikeproductions.com/forum1/message2638896/pg1

Rejtett értelmü képe ...
Kategória: Egyéb
emo
Úgy tünik, Ferenc pápához hasonlóan a miniszrelnök úr is kedveli a "lilát és vöröset" ("bíborba és skarlátba")

S az az SS felirat is mindent megér.

Forrás:

A magyar gazdaságpolitika működőképes és eredményes
www.miniszterelnok.hu/cikk/a_novekedes_a...rok_dolgozni_akarnak

Rejtett értelmü képe ...
Kategória: Egyéb
emo
Ezt a furcsa kinézetü "pápa logót" pedig mintha erröl a komikus kinézetü bagolyról mintázták volna, amit a "Sumer szent kurtizánjaitól az Egyesült Államok c. írásba tettem be Ishtar-Szemiramiszt parodizálni

Lásd:

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...enelem&Itemid=47

Rejtett értelmü képe ...
Kategória: Egyéb
emo
Ez a 2014. augusztusi koreai pápalátogatásról készült hivatalos fotó a news.va weboldalról pedig egyszerre nevettetett meg és hökkentett meg alaposan, s hittem el végre azt az infot, amit már amúgy is sejtettem, márminthogy nagyon magasrangú illumik is figyelik a pokolraveluk.com-ot, de azt nem gondoltam volna, hogy maga a "szentatya" gyakran látogatott weboldalai közé is tartozik!!!???

Tessék megnézni, hogy a képen a "Viva il Papa" szöveg betüinek stílusa ugyanaz mint a pokolraveluk.com logójában!!??

A kép rejtett értelme pedig:

"öltözött az asszony bíborba és skarlátba" (lilába és vörösbe) mint ahogy a Jelenések könyvének 17. fejezetében is szerepel.

"asszony" = "Ishtar-Szemiramisz"

Lásd. Az elpogányosított kereszténység (melytöl még az iszlám is istenibb") c. írást:

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...-12-56&Itemid=61

Tessék megfigyelni, a vörös ruhás asszonynak az elötérben milyen feltünöen le van sütve a szeme.

A pápa egyik szeme pedig el van takarva.

Rejtett értelmü képe ...
Kategória: Egyéb
emo
Így nézett ki a CNN hírtelevízió weboldala 2014. augusztus 5-én, utalva arra, hogy az "eboljárvány" az illuminátusok turpissága.

Lásd. vörös illumi háromszög és az "egyszemü" (mindent látó szem) hölgy...

Rejtett értelmü képe ...
Kategória: Egyéb
emo
Az illuminátusok és a (globális) médiumok/hírügynökségek munkatársai néha azon szórakoznak ill. "tájékoztatják" eképpen a beavatottakat, hogy amennyiben hamis, megtévesztö, az illuminátusok áltak kreált esemény következik be, úgy illuminátus szimbólumokat rejtenek el a képanyagokban, sokszor eléggé mulattató formában, s amiket sokszor nehéz nem észrevenni. Ha ilyenekre bukkanok, szórakoztatás céljából néha bemásolom ide. Ennek a jelenlegi abszurd korszaknak amúgy is sok kínálnivalója van a tragikomédiát kedvelöknek!
Rejtett értelmü képe ...
Kategória: Egyéb
emo
Nyitok egy új témát, melyben arról a mindössze 4-5 százaléknyi hiteles UFO megfigyelésekröl lesz szó, melyek elérik a nyilvánosságot is.

Az UFO megfigyelések terén sajnos rengeteg a félreértett megfigyelés (pl. UFO-nak vélt, szokatlan égi jelenség, például plazma alapú jelenségek) ill. a szándékosan, a titkosszolgálatok által hamisított CGI képek, melyek kifinomult grafikus szoftver segítségével készülnek.

A legtöbb olyan UFO-kép, amelyik túlzottan "durva körvonalú" csészealjakat ábrázol, szintén hamis. A legtipikusabb példája ennek a Billy Meier által készített hamis UFO filmek. Kivételt képeznek viszont a nácik által még az 1940-es években készült, durva, mechanikus kinézetü antigravitációs csészealjak, melyek valódiak voltak.

A valós UFOK körül sokszor (de nem mindig!) valamilyen szofisztikált "fényeffektus" is látható, többnyire éjszaka, de néha nappal is.

A megfigyelések kb. 5 százaléka valós, a képek/videók vagy az amerikai titkos ürprogram ürjármüveit abrázolják, vagy földönkívüli (interdimenzionális) UFO-kat.

Az alábbi nagy, szivar alakú UFO-t most 2014 márciusában figyelték meg Ukrajna felett.

Ha engem kérdezel, én arra tippelnék, hogy az amerikai titkos ürprogram egyik földönkívüli (reptiloid?) technológiák segítségével készült üreszközéröl van szó. De az is lehet, hogy teljesen földönkívüli.

Így vagy úgy, az aranyszabály az, hogy szivaralakú UFO közeledése esetén tessék kérem menekülni.........

Huge, Cigar-Shaped UFO Glides Over Ukraine City [VIDEO]

www.huffingtonpost.com/2014/03/17/cigar-...raine_n_4951655.html

Hiteles UFO megfigye ...
Kategória: Egyéb
emo
A Cipruson történtek annak letesztelésére szolgáltak, hogy egy ország lakossága hogyan reagál az NWO-hoz ("új világrendhez") már kísértetiesen hasonlító rezsim bevezetésére, mely már nem respektálja se a magántulajdont, a parlamentáris demokráciának már a látszatát se tartja fenn, a középosztályt végletesen leszegényíti, s nem utolsósorban likvidálja a kis és középvállalkozásokat.

NWO = a hipergazdagok és multinacionális cégeik által uralt fasiszta rendörállam + eladósított, leszegényített lakosság, mely a multikban minimálbérért robotol, s ki van szolgáltatva azok kénye-kedvének, a mesterségesen fenntartott, magas munkanélküliségnek köszönhetöen

A ciprusi események alakításában jelentös szerepe volt a német titkosszolgálatnak és politikai elitnek (különösen Angela Merkelnek és Wolfgang Schaeuble pénzügyminiszternek), viszont az egészet az Európai Központi Bank és a Nemzetközi Valutaalap háttérhatalmi irányítói koordinálták.

A rossz hír az, hogy a "teszt" úgy 80 százalékban sikerült nekik! Az egyedüli dolog, amit nem tudtak teljesen lenyomni a ciprusiak torkán, az a kisbetétesek bankbetétjeinek a megdézsmálása volt (az eredeti EU javaslat szerint, melyet a ciprusi parlament leszavazott, a 100 000 euró alatti betétekböl is le akartak csípni 6 százalékot, vagyis még egy rongyos, 50 euró állagú folyószámláról is 3 eurót). De a magántulajdon szentsége a kisbetétesek esetében is sérült, mivel ök sem tudnak per pillanat teljesen hozzáférni a vagyonukhoz, mivel a pénzkivétel napi 300 euróra lett korlátozva, s egyelöre nem tudni, ez az állapot meddig lesz fenntartva!Ami viszont teljesen sikerült nekik: a ciprusi kormányt képesek voltak belekényszeríteni a betétek 100 000 EUR feletti részének a sima elrablásába!

Ez azzal járt, hogy a ciprusi kis és középvállalkozások jó részét lényegében egy tollvonással likvidálták.

Már olvasni is a rémtörténetek arról, hogyan lett a cégek vagyona egyszerüen blokkolva, s azok tevékenysége ezzel ellehetetlenítve.

A zerohedge.com cikke például egy ciprusi szoftvercéget hoz fel példaként, melynek számláin az e-banking kimutatása szerint 720 898 eurót blokkolt a bank a 849 682 euróból, amely 85 százalékos vagyonelkobzást jelent!

www.zerohedge.com/news/2013-03-29/caught...nly-zero-cash?page=1A senki által nem ellenörzött, hivatalosan még csak "nem is létezö" Rothschild bankhatalom képes volt mindezt véghezvinni a ciprusi parlament beleegyezése nélkül.

Miután ugyanis a parlament az elsö egyezséget a ciprusi kormány és az EU közt döntö többséggel leszavazta, a második egyezséget már egyszerüen nem terjesztették a parlament elé!

www.bbc.co.uk/news/world-europe-21916102

"One key element of the deposit tax, demanded by the IMF, is that it should not require approval by the Cyprus parliament"

A "betétadóról" szóló egyezség kulcsfontosságú, a Nemzetközi Valutaalap által megkövetelt része, hogy a ciprusi parlament ne szavazhasson róla!

Nincsenek biztonságban többé a bankbetétek
velemenyvezer.blog.hu/2013/03/26/nincsen..._tobbe_a_bankbetetek

Ez rablás! A Cipruson élö britek arról értesültek, hogy 85 000 font felett mindent elveszíthetnek

('It's robbery!' New Cyprus bombshell as Britons are told they may lose EVERYTHING over L85k)

www.dailymail.co.uk/news/article-2301737...-EVERYTHING-85k.html

Egyébként egyetlen újság se írta meg, hogy a ciprusi bankrendszert azzal az alávaló módszerrel vitte szándékosan csödbe az Európai Központi Bank, hogy 2010 folyamán belekényszerítette a ciprusi bankokat iszonyatos mennyiségü görög állampapír megvásárlásába.

S most már elég volt "elzárni a csapot", majd az ilyen helyzetekben szokásos pénznyomtatás helyett megpróbálni elrabolni a betétesek pénzét.

Máskor ugye az se okozott problémát az Európai Központi Banknak, hogy euró 100 milliárdokat "nyomtasson" ki a semmiböl (pötyögjön be a számítógépeibe elektronikusan), amikor az európai nagybankok csödközeli helyzetben voltak, most viszont hirtelen 8 milliárd eurót "képtelen" volt elöteremteni Ciprus számára.

Kiváncsi vagyok, melyik lesz a következö ország, mely Ciprus sorsára jut!

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/pirruszi...llapodas.548972.html

"Nem sokáig örülhettek a befektetők a Ciprus államcsődjét megelőző vasárnap éjjeli megállapodásnak az EU-ECB-IMF hármas és a ciprusi kormány között. Miután Jeroen Dijsselbloem, az eurócsoport vezetője jelezte, hogy a betétek megkurtítása más eurótagállamok bankjainál is előfordulhat, őrült eladási hullám indult pénzpiacokon."
A ciprusi teszt
Kategória: Pénzügyi válság
emo
ATV.HU:

atv.hu/cikk/20121216_kiderult_miert_olt_a_newtowni_amokfuto

"A hatóságok már azonosították a connecticuti mészárlás áldozatait. A húsz gyermekáldozat mindegyike hat és hét év közötti kislány és kisfiú volt. Egyikük, Emilie Parker édesapja ..... "

S akkor jöjjön is a szomorkodó apa:(Oszkár díjas)"Apuka" Obamával:
(forrás: www.dailymail.co.uk/news/article-2249148...emorial-service.html)A Parker "család"
(forrás: www.dailymail.co.uk/news/article-2249148...emorial-service.html)Hoppá, de vajon hol vannak a kislány lábai? (természetesen a kép nem Photoshop kompozíció )
(Oszkár díjas)

A szomorkodó Phelps "szülök":


James Holmes, a 2012-es colorádói Aurora moziban történt lövöldözés állítólagos kizárólagos elkövetöje az "ügyvédje" jelenlétében:

(a hasonlóság Mrs. Phelpsel természetesen merö véletlenség, a hölgy nem CIAs színész)
Forrás: news.yahoo.com/blogs/lookout/colorado-sh...onday-111006043.html


Holmesnak szép narancssárga frizurája van (persze ez sem jelent semmit)

Na és a fömadam, Diane Feinstein szenátor, aki épp most kezdte el Obamával karöltve követelni a támadófegyferek betiltásáról szóló törvény azonnali meghozatalát

(véletlenül)


Assault weapons ban introduced in the Senate

http://rt.com/usa/news/assault-ban-weapons-feinstein-685/
S most komolyabban: hogy a géppisztolyok és más automata fegyverek betiltása Amerikában helyes lépés-e vagy sem, azt majd a jövö megmutatja. Kétségkívül van azonban egy érdekes és hasznos mozzanata ennek a mostani tragikomédiának. Mivel számos nagy amerikai médium a fegyverlobbi érdekkörébe tartozik, s utóbbi természetesen ellenzi Obamáék ezen lépését, egy idáig szinte elképzelhetetlen dolog történt: a CNN hírtelevízió megszegte azt az íratlan szabályt, mely szerint az ellehetetlenítés leghatékonyabb módszere a totális elhallgatás, s inkább, ha negatívat is, de mégis reklámot (!!) kezdett el csapni a sandy hook-i lövöldözés körüli "összeesküvéselméleteknek", azzal a nem titkolt céllal, hogy így tegyen keresztbe Obamáéknak. A CNN fömüsorban adott tanácsokat arra, hogy mit kell goolizni!! Ennek az lett az eredménye, hogy számos "összesküvéses videó" pár nap alatt sok milliós találatot kapott, amely a remények szerint további (amerikai) tömegek szemét fogja felnyitni, további nagy repedéseket fog okozni a "mátrix" falain.

Az "összeesküvéses videó", ami a CNN hírmüsorainak köszönhetöen két hét alatt
11 millió (!!!) találatot kapott:A másik nagy amerikai hírtelevízió, az ABC News, pedig magát Alex Johnes-ot, az elsö számú, Rothschild szolgálatban álló, hamis "ellenzékes összeesküvésest" szerepeltette. Ez idáig szintén elképzelhetelen lett volna.A sátánisták a hamis ellenzéki ripacsaikat szerepeltetik a fösodratú médiumokban azzal a céllal, hogy lejárassák Obamáékat, közben viszont legföként saját magukat leplezik le

(hogy ezt is megértük)
Sandy Hukk
Kategória: Politika
emo
A Mohamed-film miatt forrong az arab világ
index.hu/kulfold/2012/09/14/negy_embert_...tbe_vettek_libiaban/

Egyre több amerikai követséget támadnak meg
index.hu/kulfold/2012/09/13/egyre_tobb_a...tseget_tamadnak_meg/

Mosszad szócsö debka com:
Az „Al-Kaida“ gyilkolta meg az amerikai nagykövetet
www.debka.com/article/22353/Al-Zawahri-p...-Ambassador-Stevens-

S hogy kik állnak ezek mögött a támadások mögött valójában, azt nem nehéz kitalálni. Ha a médiumok és a Mosszad szócsö debka.com azt írja, hogy az „Al-Kaida“ támadott, akkor automatikusan szinte biztosra lehet venni , hogy az anglo-cionista körök állnak a háttérben, azok a körök, akik anno szept 11 mögött is álltak.


Egyetértek Webster Tarpley cikkével, ami ma jelent meg az iráni Press TV weboldalán, s „három komponenst“ azonosít a vallási indulatok felszítása és az amerikai nagykövetségek elleni támadások hátterében:


CIA Mormons, Zionists behind anti-Islam film: Analyst

www.presstv.ir/detail/2012/09/16/261889/...hind-antiislam-film/


1. A mormon elemensek a CIA-ban, akik a jelenlegi republikánus elnökjelölt, Mitt Romney szekerét tolják (Romney prominens mormon figura), s a Rupert Murdoch érdekkör

2. Netanjahu és a jobboldali Likud párt Izraelben

3. Az ezekkel a körökkel titkos szövetségben álló arab államok mint Szaúd Arábia és az Egyesült Arab Emirátusok, akik egyben Irán fö ellenségei is a térségben.


Líbiában több helyen arab emirátusokból származó speciális csapatok csinálták a balhét.


Mitt Romney most ugye ezeknek az anglo-cinosta köröknek az elnökjelöltje, ez jól látható volt a nyáron is, amikor Romney választások elötti nemzetközi körútjának állomásai London (a londoni sátánista bankárkörök – „anglo“), Izrael („cionista“) és Lengyelország voltak (a tömeggyilkos Donald Tusk, aki 2010-ben legyilkoltatta az egész Kaczynski vezetést az EU és az oroszok támogatásával).

A fö cél a muzulmánok rossz színben feltüntetése, lévén Obama is „muzulmán“ és színesbörü. Mivel a küzdelem Romney és Obama közt nagyon szoros, így elég lenne ilyen alattomos trükkökkel viszonylag kevés támogatót elvenni Obamától ahhoz, hogy Romney gyözhessen. Az amerikai elnökválasztás most, november elején lesz.


Az amerikai követségek megtámadásának célja szintén a muzulmán-ellenes hangulatok felszítása volt az USA-ban (Obamáék kárára), de alighanem lehetett egy másik, rejtett cél is, amelyröl biztosat nem tudni, s én is csak „teoretikus szinten“ spekulálok felöle: leszámolni és bosszút állni az amerikaiakon azért, hogy a Pentagon nemrég megakadályozta a NATO európai fasisztoid elemenseinek katonai akcióját Szíria ellen.

Az iráni Press TV szintén leleplezte a készülö akciót:

NATO secretly authorizes Syrian attack
www.presstv.ir/detail/2012/08/29/258834/...rizes-syrian-attack/

"On Monday, August 27, 2012, in a meeting in Brussels, NATO military leaders in consultation with “telephonic liaison” with officers of military forces in several former Soviet Republics, major African states, Israel, Saudi Arabia and the Persian Gulf states came to a combined decision to act against Syria."

„Augusztus 27-én hétfön, egy brüsszeli tanácskozáson, NATO katonai vezetök, „telefonos összeköttetésben“ több volt szovjet köztársaság (Grúzia, Azerbajdzsán) és afrikai államok vezetöivel, valamint Izrael, Szaúd Arábia és több szövetséges arab állam uralkodójával döntést hoztak egy szíriai katonai akcióról.“


Na ezt a támadást akadályozták meg a Pentagon Obamához hü elemensei (tábornokai), s nem kizárt, ezért lett most meggyilkolva bosszúból több, Obamához és Clintonnéhoz köthetö amerikai diplomata.

Ha nem akadályozzák meg, az egyértelmüen harmadik világháborút jelentett volna, mivel Szíria ellen nincs semmilyen ENSZ határozat, az oroszok és a kínaiak viszont egyértelmüen kiálltak a szírek mellett.

Egyébként „érdekes“, s valószínüleg nem véletlen, hogy Orbánék Magyarországon pár nappal ezután a meghiúsított, Szíria elleni NATO támadás után indították be augusztus 31-én a „baltás gyilkos“ kiadatását.

Ez lett volna a „B-terv“?

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...alataban&catid=2

„A Magyarország által nemrég Azerbajdzsánnak átadott "baltás gyilkos" katonatiszt kiadatásának, és botrányos amnesztiában részesítésének elöre kalkulált, rejtett célja az orosz-barát Örményország és az izraeli bábu Azerbajdzsán között már régóta alvó hegyi-karabaki konfliktus újrakirobbantása volt, melybe aztán bele lehetett volna keverni az oroszokat Örményország és Izraelt Azerbajdzsán oldalán, egy harmadik világháború térségbeli elindításának a reményében.“
A Romney érdekkör ál ...
Kategória: Politika
emo
Nem is oly rég az iráni sajtóban jelent meg egy jó leleplezö cikk arról, hogy a 2008-as pénzügyi válságot a globális elit "messianisztikus" (háborúpárti) frakciója idézte elö szándékosan.

Anglo-zionist financial conspiracy
www.presstv.ir/detail/239756.html

Hasonló információk találhatók benne mint "A hazudott 700 milliárd helyett 16 billió dollár vészkölcsön lett szétosztva" c. írásban.

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...alanos&Itemid=40

A jovonk.info lefordította magyarra:

Anglo-cionista pénzügyi összeesküvés
jovonk.info/2012/06/02/anglo-cionista-penzugyi-osszeeskuves


(1 trillió angolul = 1 billió magyarul)

Éppen azt halljuk, hogy a Bank of England főnöke, Sir Mervyn King kijelenti: többet kellett volna tenni ahhoz, hogy a jelenlegi válságot elkerüljük!

Nos, Mr King, Ön bizonyára fején találta a szöget, tekintettel arra, hogy Ön volt az, aki engedélyezte előző miniszterelnökünknek, Gordon Brown-nak, hogy kisöpörje az aranyrudakat a Bank of England páncéltermeiből és átküldje azokat az EU-nak.

Ön az, Mr King, aki mindent tud az országban zajló csalásról, annak rákos daganat szerű terjedéséről a jelenlegi miniszterelnöktől kezdve vezető parlamenti képviselőkön keresztül egészen a Lordok Házának tagjaiig.

Ön az, Mr King, aki az Új Világrend pénzügyi hatalmát képviseli Nagy-Britanniában, és Ön az egyedül, aki engedi, hogy trilliók csússzanak be és ki ebből az országból a legteljesebb mértékben ellenőrizetlenül.

A legelképesztőbbnek azt a tényt tartom, hogy ez az ember már 1990 óta van a Bank of England-nél, és ennek ellenére van annyira arcátlan, hogy hangoztassa: többet kellett volna tennünk... Feltételeznénk, hogy a helyzet ismeretében és a szakmai végzettségei birtokában ez az ember képes kéne legyen nem csupán arra, hogy felismerje a láthatáron fenyegető összeomlásokat, de arra is, hogy azokat meg is oldja, aszerint ahogy és amikor érkeznek.

Nos, Mr King, hadd világosítsam hát Önt fel arról, mi is zajlik valójában a világban, mi történik itt az Egyesült Királyságban, és hogy Ön miért is nem tesz semmit az ellen!

Hatalmas csalás és korrupció folyik minden áldott nap itt az Egyesült Királyságban és Ön tud róla, mert Ön része a rohadásnak és továbbra is engedélyezi, hogy az megtörténjen! 15 trillió $-nak (azaz a tejes USA adósságnak) megfelelő összeget irányítottak az USA Reserve Bankból (Fed) a HSBC Bankba Londonba, majd továbbították a Royal Bank of Scotland-nak. Úgy tűnik, senki sem tudja, mi történt a pénzzel ezek után, de ugyan kit érdekel?! „Mi is az a 15 trilliócska barátok közt elosztogatva?”! Hozzátenném, hogy a teljes USA adósság valójában jóval meghaladja ezt az összeget, akár a háromszorosa is lehet annak... és közben gondoljunk arra a 46 millió amerikaira, akik USA élelmiszerjegyeken élnek!

Hihetőnek tartom, hogy további 6 trilliárd $-t adtak annak az Olaszországnak, amelyik, mint mindannyian tudjuk, most már az Új Világrend (NWO), más nevén az IMF uralma alatt van...! Amit én annyira dühítőnek tartok, az a nyílt arrogancia, ahogy az a sok NWO-s féreg intézkedik kormányzati körökben, bankokban, és a nagyvállalatok szintjén. Gordon Bowden és én megneveztünk és megszégyenítettünk sokat közülük előző írásaimban, a díszes társaság élén a drága miniszterelnökünkkel, David Cameronnal. Ugye amikor leleplezzük a csalás és megvesztegetés hatalmas hálóját, meg kell keressük a pókot és mondanom sem kell, az a pók nem más, mint a Rotschildok... (Soros György az ő nemzetközi ügyintézőjük - szerk.) nagy kövér férgek, amelyek a brit nép húsán híznak.

Nem háríthatjuk a felelősséget egy személyre akkor, amikor olyan pondrókkal állunk szemben, mint Alan Greenspan, Timothy Geithner, Ben Bernanke és egy rakás Rotschildnak nevezett féreg, akik még több olajat öntöttek a tűzre. Egyáltalán, el tudják azt Önök képzelni, hogy ezek 750 000 tonna aranyrúd költöztetéséről meséltek, amikor ezidáig összesen 1507 tonnát bányásztak?!

Sikerült érthetővé tennem, átlátják már, hogy miről van szó? Nem látják, mennyire gonosz ez az NWO és hogyan pénzelik önmagukat számtalan hatalmas pilótajátékkal, cselszövéssel, amiket a boszorkánykonyháik ezreiből üzemeltetnek a világ majdnem minden államában. Lépjünk ki ebből az országból egy pillanatra és gondolkodjunk el egy ilyen szemfényvesztésen:

Mindannyian tudjuk, a 9/11 egy belső művelet volt nemcsak a Mossad, a CIA és sok magas beosztású hivatalnok részvételévél, de tudatában voltak-e annak, hogy mi történt tulajdonképpen a Pentagonban közvetlenül azelőtt, hogy egy cirkáló rakéta (és nem egy Boeing!) belecsapódott? Hadd helyezzem ezt igaz megvilágításba egy ez idő tájt megjelent újságcikk foszlányával. A címlapon ez volt olvasható:

„A Federal Reserve nem tud elszámolni 15 trillió $-ral”.

A megelőző 18 hónapban a Wall Street-ről eltűnt kb 15 trillió $. A 9/11-et megelőzően Donald Rumsfeld védelmi miniszter elismerte, hogy minisztériuma nem tud elszámolni 2.3 trillió $-ral. Nos, míg az emberek a sertésinfluenzával voltak elfoglalva, a Federal Reserve főfelügyelője halkan elismerte, nem tud elszámolni 9 trilliárd $-ral. Ha mondjuk naponta elköltöttek volna 1 millió $-t Jézus születése óta, még nem érték volna el az 1 trillió dollárt, 31 710 év kellene ahhoz, hogy elérjük az 1 trilliót.

Az a helyzet, hogy a trillió $-os összeg nem is egy valós szám gyakorlati síkon, és ez azt jelzi, hogy embereinket és nemzetünket kifosztották. Annak a hivatalnak az irodái, amelyik a Védelmi Minisztérium hiányzó pénzeit vizsgálta, a Pentagon épületének azon részében voltak, ahova a rakéta becsapódott... ez is egy biztos módja a kivizsgálások leállításának, nem gondolják?

Még mindig arra a 15 trillió $-ra gondolván...csak képzeljék el, hogyan tudott ugyanaz az összeg átkelni a „tavon” a HSBC/RBS markában találva magát, hogy aztán egyszerűen eltűnjön? Ha esetleg nem tudták, a bátor Lord James of Blackheath volt az, aki szót emelt ez ügyben idén márciusban a Lordok Házában. A következő cím alatt megtekinthetik a Háznak benyújtott előadását:

Pénzügyi terrorizmus Amerikában: több, mint 1 millió haláleset évente, 62 millió ember nulla tulajdonnal, míg a gazdasági elit 46 trillió $-ral meglépett.

Ugyanaz történik ebben az országban, amit az imént olvastak, egy másik léptékben. A mi politikai és pénzügyi szféránkat a cionisták pénzelik és ellenőrzik, akik pártolják a csalás és megvesztegetés zsinórmértékét. Mielőtt folytatnám, eltérek kissé ettől a pénzügyi vonaltól, hogy bemutassam, milyen mélyen beágyazódott a cionisták által vezérelt Új Világrend ebben az országban. Diktál a politikusainknak és ellenőrzi azokat, egy állandó háborút tart fenn egy nem létező ellenséggel szemben, amit Al-Kaidának, vagy ahogy George Bush bevezette: „a terrorizmus, vagy a gonosz tengelye ellen folytatott háborúnak” neveznek.

Ez nagyon fontos a mi gazdaságunk vonatkozásában, több okból is:

- hatalmas összegeket szív el az adófizetők pénzéből és irányítja át a fegyverkereskedelem magánjellegű üzletszférájába

- lehetővé teszi, hogy az NWO végrehajtsa „geopolitikai terveit”

- az olaj hordónkénti árát hihetetlen magasságokba röpíti

- mint a gyógyszeripar befektetéseként üzemel.

Hétfő reggel egy rádióvita részese voltam az Oroszország Hangjánál (The Voice of Russia) 12 St James Square, Londonban. A beszélgetés tárgya „egy évvel Bin Laden halála után, illetve az Al-Kaida jelenlegi állapota” volt. A meghívottak Dr Christina Hellmich a Reading Egyetemről, Valentina Soria a Védelmi és Biztonsági Tanulmányok Egyesült szolgálatainak Intézetétől, és két további vendég, akikkel stúdión kívülről teremtettek kapcsolatot: Lorenzo Vidino a Svájcban működő Zürichi Biztonsági Tanulmányok Központjából és Robert Crowley a Kockázatelemző Tanácsadó Csoporttól.

A témafelvezető után szót kaptam, hogy nyilatkozzam ebben a roppant ellenmondásos ügyben. Mondandómat azzal kezdtem, hogy az Al-Kaida nem létezik, soha sem létezett, és hogy ez az egész az „iszlamofóbia” részeként arra hivatott, hogy a terrorizmus rémképét fenntartsa.

Eleve arra gondoltam, hogy én leszek a tövis a két rózsa között, amikor Christina és Valentina szólalt meg, de aztán nyilvánvalóvá vált, hogy egyfajta cionista ideológiát hallgatok 4 az 1 ellen arányban, és hogy nem számít a véleményem, azt nem veszi tudomásul a másik fél, az elfogadás legkisebb jelét sem adja. Különösen, amikor azt mondtam, hogy Bin Ladent nem ölték meg egy évvel ezelőtt, hanem történetesen 2001 december 14-e körül a Rawalpindi-i katonai kórházban meghalt.

Azzal folytattam, hogy a 9/11 és 7/7 egyaránt belső műveletek voltak, és említést tettem a madridi vonatrobbantásról, amitől aztán Lorenzo rohamba lendült háta mögött a többi három elszánt támogatásával. A műsoridő szűk keretein belül nem bocsátkozhattam e nagy horderejű ügy részleteibe, tehát úgy döntöttem, nem megyek bele ebbe a függő játszmába, kihagyom.

Az Al-Kaidát nem tették felelőssé a madridi robbantásért. A Legfelsőbb Bíróság megsemmisítette Basel Ghalyoun és Mohamed Almallah Dabas ellen korábban hozott ítéletet, amely mindkettejüknek 12-12 év börtönt szabott ki terrorcsoport tagságának vádjával. Szintén felmentette Abdelilah El Fadual El Akilt, 9 év börtön alól, amit terrorista csoporttal való együttműködés miatt kapott, akárcsak Raul Gonzalez Pena, aki robbanó anyagok és szerkezetek előállítása / leszállítása miatt kapott 5 évet.

Más szóval, Spanyolország Legfelsőbb Bírósága szerint ezek az egyének nem tartoztak terrorszervezethez, legalábbis nem egy iszlám terrorcsoporthoz. Látszólag nem volt elég bizonyíték ahhoz sem, hogy a bandavezérnek tartott Mohamed „az egyiptomi” ellen hozott ítéletet megerősítsék, így a többi ítélethez hasonlóan azt is kihajították.

Egyébként 6 spanyol állampolgárnak is köze volt a bűncselekményhez, közülük ketten ténylegesen kormányzati informátorok, akik drog ügyletekben stb is érintettek. Röviden, a csoportban volt két balek, és a bizonyítékok azt támasztották alá, hogy a Spanyol Civil Gárda robbantási osztaga volt a bűncselekmények mögött, és egy „Al-Kaida által ihletett terrorcsoport” fondorlatos meséjével táplálták a tömeghisztériát. Úgy döntöttem, nem szellőztetem meg az ügyet, nyilvánvaló okokból kifolyólag.

A fentieket azzal a szándékkal iktattam be, hogy rámutassak egy ország gazdasága, háborúk és konfliktusok, geopolitikai tervek, természetes erőforrások közötti szoros összefüggésre. Mindig is fenntartottam azt a véleményemet, hogy a jelenség „terrorizmusként” való címkézése téves. Én inkább a „szabadságharc” kifejezést alkalmazom, olyan körülmények között, amikor valakik betörnek a hazádba vagy átveszik a saját erőforrásaid fölötti hatalmat fegyverek kényszere alatt. Hitem szerint a nyugati imperializmus egy öngerjesztő terrorizmust termel ki magából és a kettő együtt rekord mélységű szegénységet eredményez.

Annak tudatában elmondhatjuk, hogy az az általános helyzet, ami ebben az országban eluralkodott, a cionista Új Világrend agyszüleménye, még nehezebbé teszi ezeknek az elszabadult, irányíthatatlanná vált folyamatoknak a kiigazítását.

Az USA rúdaranyat és aranyban fizetendő bemutatóra szóló kötvényeket visz át Európába, így azokat rávezetik az európai bankok könyvelési mérlegeire az ennek megfelelő hitel-kötelezettség nélkül, ami fenntartja a bankok fizetőképességét, ezáltal meggátolja a Wall Street által Európának folyósított hitel ellenében hullámszerűen fellépő hitel-nemteljesítési csereügyletek több trillió $-os igényeit. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a kifosztott amerikai nép jó ideje a Wall Street-i bűnözőknek fizet.

Akadt azért egy valaki, akinek volt hozzáfűzni valója az Egyesült Királyság és az EU-ban kialakult helyzettel kapcsolatban. Teljesen egyértelmű, hogy egy gigantikus pénzmosó műveletet vezényelnek, melynek az elsőrangú célja az, hogy alátámassza a velejéig romlott, csaló USA kincstári piacot.És most, amikor ennek a csalásnak bizonyításához az i-re csupán a pontot kell feltenni, Lord James of Blackheath volt olyan kedves, hogy szolgáltatta a részleteket.

Szeretném hozzáfűzni azt a tényt is, hogy dollár billiók, ha nem trilliók értékében keringenek olyan piszkos pénzek, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a drog kartellel és egyértelműen a CIA-vel, MI5/6-tal, Moszaddal és másokkal, akik szintén az Új Világrendhez tartoznak.

Visszatérve a mi első számú bűnözőnkhöz, idézzük Sir Mervyn Kinget:

„Együttérzek azokkal az emberekkel, akik dühösek a pénzügyi válság miatt, amely elindított egy mély gazdasági visszaesést 1 millió munkahely elvesztését eredményezve”. Hozzátette: „Önök közül ez sokaknak mélységesen igazságtalannak tűnik, és az is. Meg tudom érteni, miért dühös olyan sok ember.”

Nos, Mr „Ponzi” King (szerkesztői kiegészítés: Charles Ponzi szélhámos csaló 1882-1949), úgy gondolom, hogy a brit nyilvánosság túl van már azon, hogy egyszerűen dühös lenne, és ha módjuk lett volna rá, rég kipenderítették volna a bársonyos állásából! Egy másik jelentésben az áll, hogy a helyzet ellen hozott rövid távú intézkedések valójában súlyosbíthatják az alapvető gazdasági gondokat, elmélyítik a hitelválságot, és az adófizetőkre terhelik a számlát...hát, Mr King, ezt Ön bizonyára telibe találta.

Abban az esetben, ha Önök, a nyilvánosság, nem figyeltek volna fel rá, Mr King ahhoz nagyon hasonlóan dolgozik, mint ahogy az ő Új Világrendes pajtása, Ben Bernanke (FED) teszi: mindketten egyre több pénzt nyomtatnak. Ha fel tudják idézni, idén február 5-e körül hangzott el ez a bejelentés:

Sir Mervyn King, a Bank of England vezére újra indítja a nyomdákat ezen a héten és legyárt további legalább 50(?) milliárd fontot azért, hogy feltartóztassa a mély válság kísértetét!

Amint egy országot kivéreztettek, behozzák az NWO által futtatott IMF-et hogy hiteleket nyújtson azoknak az országoknak, amelyeket korábban megb... És az ő új gazdasági megszorításaikkal nem egyszerűen csak irányítják azt az országot, hanem továbbra is és egyre inkább erőszakot követ el a társadalom közép- és alsóbb osztálybeli adófizetőin.

Összegzésként elmondhatjuk, az NWO világosan látja, hogy az olyan helyeken, mint az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság, mi jelentjük a legnagyobb fenyegetést az ő folytonos vagyon-, erőforrás-, és hatalom felhalmozásukra (szerkesztői vélemény: ez nyilvánvalóan nem így van, az említett két angolszász ország cinkosként otthont és kiváltságokat biztosít a cionista világuralomra törő politikának, ezekben az országokban a társadalom túlnyomó többsége elvtelen, hitetlen, agymosott, multikulti fogyasztó. Mint ilyen, nem alkalmas a hatékony ellenállásra.). A leginkább sebezhető országok Tunézia, Algéria, Albánia, Egyiptom és más afrikai és közel-keleti országok (arab tavasz), de még mindig terjed a világ nagy részén, és most a gyengébb európai államokat fenyegeti.

Forrás: PressTv

Bartha László - Jövőnk.info

Anglo-cionista pénzü ...
Kategória: Politika
emo
Azt csiripelik bizonyos hirforrások az interneten (mint Fulford), hogy Obama testörségének prostituáltas ügye valójában jóval komolyabb dolog volt, mint aminek fel volt tüntetve... s a médiák által lehozott változat csak fedösztori volt.

Obama ellen merényletet kíséreltek meg Kolumbiában, ami mögött az izraeliek álltak, mivel Netanjahu elvesztette a türelmét az amerikai elnök Irán megtámadását makacsul ellenzö álláspontja miatt.

Obamára állítólag az egyik saját testöre próbált meg rálöni, s mivel nyilvánvaló módon ez azt jelentette, hogy a testület infiltrálódott mosszadnyikokkal, azonnali hatállyal le kellett cserélni az egész alakulatot, na és erre kellett nekik a kurvás fedösztori.

Egyrészt ugye rendkívül valószínütlen, hogy egy ilyen elit alakulat tagjai egyszerre minden nekiálltak volna örömlányokkal szórakozni szolgálatteljesítés közben, s ha még netán ez meg is történt volna, az ilyenkor standard eljárás az eltussolás az elnöki testörség méltóságának megörzése érdekében a világ médiáinak telekürtölése helyett, s a testörség eképpenbeli porig alázása helyett. Az is nagyon valószínütlen, hogy egy ilyen elitalakulat tagjainak csak úgy a bizalmába férköztek volna általuk addig aligha ismert tengerészgyalogosok, s velük közösen mennek el örömlányozni.

www.hir24.hu/kulfold/2012/04/17/ujabb-re...k-prostibotranyarol/

Az érintett "testőrök" készítették elő Barack Obama kolumbiai útját, de a Secret Service az elnök látogatása idején felfüggesztette őket állásukból. Az ügynökség mellőzte az indoklást, a sajtó viszont megszellőztette, hogy az ügynökök prostituáltakat vittek fel a szállodai szobájukba, és ittasak voltak. Susan Collins szenátor, a belbiztonsági bizottság tagja a vizsgálat alapján felfedte, hogy 20-21 nő volt az ügynökökkel, és tengerészgyalogosok is mulatoztak velük


Obama újabb két testőre távozik a prostituáltak miatt
www.origo.hu/nagyvilag/20120425-felmondo...et-ujabb-ugynok.html

Felmondott a kolumbiai prostituáltbotrányban érintett két újabb amerikai titkosszolgálati ügynök, egyik társukat pedig elbocsátják - közölte Paul Morrissey, az amerikai elnök biztonságáért felelős titkosszolgálat, a Secret Service helyettes főnöke. Eddig kilenc testőr veszítette el az állását, miután kiderült, hogy prostituáltakkal szórakoztak, miközben Barack Obama kolumbiai látogatását készítették elő.
...
Obama kedden "kreténeknek" nevezte a prostituáltakkal kapcsolatot létesítő Secret Service-ügynököket, viszont dicsérte az elitalakulat szaktudását.


Az idözítés tulajdonképpen beleillik abba a képbe, ami nekem is van a dolgok menetéröl.

Mint ahogy már írtam az "irános" cikkbe:

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...1:iran&Itemid=48

2012. márc. 3-i megj: Az elkövetkezö hetekben nagyon komoly eröfeszítések várhatóak Irán megtámadására. Minden a Netanjahu Obama viszony alakulásától függ. Bár azért bízzunk benne, hogy az amerikai hadsereg vezérkarának egyes elemensei ismét megakadályozzák a legrosszabbat, mint már tették többször is. Az amerikai hadsereg a Perzsa-öbölben könnyen az izraeli légierö ellen fordulhat, ha az Irán megtámadására készül.

2012. márc. 19-i megj: Obama a legutóbbi amerikai-izraeli csúcstalálkozón ismét elküldte Netanjahut melegebb éghajlatra, így azt hiszem, a vészjelzés is visszaállítható a szokásos SÁRGÁRA


S erre egy hónapra a Mosszad megpróbálja Obamát eltenni láb alól...
Merényletkísérlet Ob ...
Kategória: Politika
emo
Most nemrég közölte egy iráni médium (a nyugatiak egy az egyben elhallgatták), hogy kábítószerkereskedelem miatt vádat emeltek II. Erszébet angol királynö ellen!

Nem mintha idáig is nem tudtam volna, hogy korábban a vénszipirtyó volt a világ egyik legnagyobb drogbárója, de akkor is nem semmi, hogy ezt végre lehozta egy médium is!

Szemlátomást folynak tovább a belsö torzsalkodások az elit köreiben, ezen esetben a leghírhedtebb frakció, az ún. "neokonzervatívok" ellen, melyhez az öregnö, a Bush család és Murdoch is tartozik.

UK queen accused of drug trafficking
(Kábítószercsempészettel vádolták meg a királynöt)


www.presstv.ir/detail/233402.html

Britain’s financial regulator has fined the British queen’s bank for money laundering failures as a French presidential candidate has said part of the queen’s fortune “comes from drug trafficking.”


The Financial Services Authority (FSA) has fined the British queen’s bank, Coutts Bank, 8.75 million pounds for failing to carry out correct checks on “politically exposed persons” and prevent money laundering.


"Büntetést szabott ki a brit pénzügyi felügyelet a királynö bankja, a Coutts Bankra pénzmosás miatt, miután egy francia elnökjelölt nyíltan kijelentette, hogy a királynö vagyonának egy része drogkereskedelemböl származik."

Ez a nagyon nagybani kábítószerkereskedelem még a Bush érában élte virágkorát, tudniillik az így szerzett hatalmas fekete pénzekböl fedezték volna Bushék az annyira áhított "új világrendjük" kiépítésének költségeit, megkerülve így az amerikai Kongresszust, mely mit sem tudott arról, mekkora összegek vannak költve "fekete projektekre".

Már írtam ezekröl korábban is:

Titkos földalatti koncentrációs táborok, a CIA kábítószerpénzei és az „új világrend“

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...:egyeb&Itemid=51


Drogok, sátánizmus, atomkonfliktus, Bush család!

www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...reiben&Itemid=42
Drogkereskedelem
Kategória: Politika
emo
Vigyázat az olyan internetes oldalakkal és sajtótermékekkel, melyek állandóan "cigányoznak" és/vagy "zsidóznak". Az ilyeket ugyanis szinte kivétel nélkül mind háttérhatalmi ügynökök írják, méghozzá a legrosszabb fajtából. A "legékesebb" példája ennek a kuruc.info, melyröl szerencsére már eléggé köztudott, hogy cionista zsidók, CIA és Mosszad ügynökök írják, a székhelye is nem Magyarországon, hanem Washingtonban van.

Akit állandóan "szélsöjobboz" a balliberális sajtó, arról BIZTOSRA LEHET VENNI, HOGY ÁLELLENZÉK. Az igazi ellenzéki blogok, weboldalak és személyek nincsenek megemlítve se. Ha valakit/valamit teljesen el akarnak lehetetleníteni, arról egy szót se írnak, ez ugyanis az ellehetetlenítés leghatékonyabb formája. Ha valakiröl/valamiröl mégis negatív hangnemben ír a "fösodor", az már reklám, mégha látszólag negatív is, de valójában arra szolgál, hogy a megvezetendö tömegekkel tudatják, itt van az "ellenzéktek", csatlakozhattok hozzá, követhetitek...!

A zsidózó, cigányozó oldalak és sajtótermékek ezzel igyekeznek növelni a "hitelességüket", és takargatni azt, hogy valójában ök sem mondják el az igazán fontos, "rázós" dolgokat, kínosan ügyelnek arra, nehogy akár véletlenül is valakinek összeálljon a fejében a nagy kép arról, hogy mi folyik a világban valójában.
A magyar "szélsöjobb ...
Kategória: Politika
emo
A görög miniszterelnök azonnali hatállyal menesztette a görög hadsereg teljes vezetését.

Valószínüleg attól való félelmében, hogy a NATO katonai puccsot hajt végre az országban, így akadályozva meg a népszavazást arról, hogy Görögország elfogadjon-e további "mentöcsomagokat" (ö pedig Kadhafi sorsára jut..)

Nos, láttunk már korábban hasonló helyzeteket többször is. Dél-Amerikában.....

Opposition fury over sackings of Greek military chiefs

uk.reuters.com/article/2011/11/02/uk-gre...dUKTRE7A11TQ20111102

Mindez mintegy korai indikátora lehet annak, hogy milyen idök elé nézünk...

A mostani görög hadvezetés NATO-t kiszolgáló lakájokból áll, a tábornokok, akik 1967-töl 1974-ig voltak hatalmon, is NATO csicskák voltak, azzal a kifejezett céllal hatalomra segítve a NATO és az amerikaiak által, hogy Görögországban nehogy kommunisták vegyék át a hatalmat (szovjet segédlettel). Görögország már ugye 1952 óta tagja a NATO-nak.

Tévedés lenne azt hinni, hogy a görög hadsereg most a nép mellett állna, épp ellenkezöleg: még a görög politikusoktól is durvább kiszolgálója a bankároligarchiának és Brüsszelnek. Ha a nép mellett állna, már 2010 tavaszán puccsot hajtott volna végre.

Még nem is oly rég én is azt hittem, hogy a hadsereg meg fogja menteni a görögöket az adósság-pokoltól, de aztán alaposabban utánanéztem, és rájöttem, miért nem tesz még most se semmit... vagy ha majd tesz is, azt Brüsszel parancsára fogja tenni a görögök ellen!
Eurozóna
Kategória: Pénzügyi válság
emo
Na most kezd csak a dolog igazán "érdekes" lenni!

A görögök népszavazást akarnak tartani a "mentöcsomagról", és arról, hogy maradjanak-e az eurozónában.

Greek referendum deepens euro zone crisis
www.reuters.com/article/2011/11/01/us-gr...dUSTRE79U5PQ20111101

Népszavazást tart Görögország az új nemzetközi hitelcsomagról
www.portfolio.hu/gazdasag/nepszavazast_t...somagrol.157683.html

A lakosság többsége a "mentöcsomag" ellen van. Ha a lakosság leszavazza a mentöcsomagot, az totális államcsödöt, az eurozónából való kilépést, és még sok minden mást is jelenthet. Az euro megszünését is (a jelenlegi formájában mindenképpen).

A referendum valamikor 2012 elején lesz.

Mivel az európai országok még mindig nem adták fel teljesen szuverenitásukat Brüsszel kezébe, így az Európai Egyesült Államokat létrehozni óhajtó EU csúcsvezetök és a mögöttük álló bankároligarchia szemszögéböl nézve korai, rosszul idözített lesz a görög összeomlás. Az eurot is veszélybe fogja sodorni... Hála Istennek! Ha a görögök újrabevezetik a nemzeti pénznemet, az az illuminátusok késöbbre tervezett "globális pénzére" súlyos csapás lesz!
Eurozóna
Kategória: Pénzügyi válság
emo
Hihetetlen! Azt hittem, káprázik a szemem, mikor ezt megláttam a The Guardianban.

Everyone knows David Cameron is a lizard. So why does the Telegraph continue to deny the truth?

Mindenki tudja, hogy David Cameron egy (sárkány)gyík. De akkor miért palástolja a Daily Telegraph továbbra is az igazságot?


www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/oc...ker-cameron-a-lizard


A cikk bár arról szól, hogy mindenáron majmot próbál csinálni a gyikokban "hívökböl", tulajdonképpen már az is meghökkentö, hogy egy fösodratú médiumban egy ilyen "örültség" egyáltalán lejöhetett!

Bár azt nem tudom, hogy konkrétan a mostani angol miniszterelnöknek van-e valami köze "a gyikokhoz", ez az ET faj létezik (lásd: www.pokolraveluk.com/content/index.php?o...oteria&Itemid=56 ), és erösen titkolva van a birkák elöl.

Más:

Ez jó pár nappal ezelött az orosz TV angol adásában volt sugározva mint "rapp szám". Akik tudnak angolul, azok számára igazi csemegét jelent. Címe:

Juice news: Termination of economy
(Dzsúsz nyúsz: A gazdaság kivégzése)


A juice (gyümölcslé), az ugye olyan minha valaki sejpítve a "Jewish"-t (zsidó) mondaná ki, tehát a "rapp szám" címe valójában:

Zsidó hírek: a világgazdaság kivégzése

rt.com/news/juice-news-termination-economy-301/

(ha valakinek az a tétova benyomása támadna a a 33-ik másodpercnél, hogy a szerzö látogatja ezt a blogot.. de tovább nem beszélhetek, államtitok!)

Politikai szatíra
Kategória: Politika
Több
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.53 másodperc